- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
perzeus
tag
Sziasztok
Ha messengeren válaszolok az órán, azt nem küldi el valójában. Másnál is ilyen?
Gábor
-
csgabee
tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott vétel a Xiaomi watch 2 pro?Mennyi az üzemideje,stb?
Nagyon sokat nézegettem a Xiaomi watch s3-at.Van ,ahol írják az esim meglévőségét.De sok oldalon azt olvasom,hogy nem tudja .Így nem mertem még megvenni.Esimen kívül mindenben nagyon jó szerintem.Elvileg a kínai piacra szánt tudja az esimet,de kérdés,hogy nálunk működne -e,és akár az NFC menne -e.De a magyar nyelvre frissítésben se lennék biztos. -
-Maci-
addikt
válasz
XENISETE #356 üzenetére
A telefon és az óra Recovery menüjéből tudsz Cache partíciót formázni. Ez kb a begyűjtött háttér adatok, ideiglenes file-ok stb. törlése.
Az órádon így tudod megcsinálni: [link]
Telefonod nem tudom milyen van, de beírod YT-ra, megtalálod.A későbbiekre nézve:
Az igazán tiszta munka az, ha innen indítasz Factory Reset-et. Órán is, telón is.
Mikor pedig már mindent vissza raktál, beállítottál mehet megint egy Wipe Cache.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
XENISETE
csendes tag
Sziasztok, xiaomi watch 2 pro LTE órán nem adja hozzá a fizető kártyákat. De pl Spar, supershop azt igen. Folyton BT kapcsolat hibára fut. Hiba üzenet: BT leválasztva fizetési módok kezeléséhez csatlakoztasa újra az órát. De valójában csatlakozva van. Valakinek ötlet?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Vacakol az órám az értesítésekkel és a telefon párosítással.
Legtöbbször nem jönnek meg az értesítések.
Sokszor van, hogy az óra kijelzi, hogy nincs kapcsolódva az órához, holott minden be van kapcsolva és konkrétan 20cm-re van a telefontól. A teló vizont kiírja a BT-nál, hogy kapcsolódva van...
Ma a play frissítéseket is alig tudtam megcsinálni az órán. Nem volt hajlandó letölteni. Se BT kapcsolattal, se Wifivel, se 4G-n...Lehet, hogy ezeket a hibákat az okozza, hogy nemrég frissült a Wear OS Play-en keresztül? (System update nem volt). Csak mert mintha az óta lennének ezek az anomáliák... Wipe Cache volt telón is, órán is.
Ha nyomok egy FR-t recovery-ből, ugrik az esim-em, ugye?
Ha az óra menüjéből nyomok egy "leválasztás és visszaállítás"-t, akkor is ugrik az eSim?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
rambolo
tag
válasz
Dr Smoke #332 üzenetére
Itt [link] hasonló problémáról van szó.
Ujjlenyomattal lehet esetleg gond.
Illetve egy masik fórumon [link] az okozott ilyen hibát hogy a boot nyitva volt a telefonon.
Nem a saját rom van a telefonon vagy valami rom al kapcsolatos biztonsági problémát említenek.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Még 1 dolog, ha mégis megvennéd:
A gyári szíj hosszát tekintve, a párom rögtön el kinyizta az én M/L szíjamat, mert az övé, ami rövidebb volt, az már az Ő csuklójára is kicsi volt. Szóval pdóbáld fel, mielőtt döntenél.Személyes véleményem, zárójelben:
Egy rakat **** a gyári szíj.
Szarul is néz ki és a kiképzése is hitvány. A tok felöli vége körbe öleli az órát. E miatt nem tud fordulni és csak óriások csuklójára passzol.
Van a Samungnak jó szíja hozzá. Kb 30e Ft... Persze a leg szarabbal adják, hogy már a vásárlás után rögtön vedd meg hozzá a drágábbat...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Hát nekem a W6C egyszerűen nem működött. Épp 1 éve vettem.
Sosem volt az igazi, mindig csúsztak az értesítések, vagy épp meg sem jöttek. Azután elengedem a Samu kezét mobil fronton. Azóta A W6C kb csak arra jó, hogy mutatja az időt. Végleg elszállt a bizalmam. Pedig nem vagyok teljesen hülye: volt több FR, WC, de hiába.Viszont azóta meg van a Xiaomi. Érdekes, egyből megérkezik minden értesítés azonnal.
Az akksi bő 2X annyit bír, mint a W6C.
A rendszer gyorsabb, szebbek a színek.
Alap óralapból is bőven több van és nem csak olyan bohóckodások, mint a W6C-n.A Xiaomi töltője sajna nem olyan univerzális, mint a Samué, de cserébe 1/4 idő alatt feltölt és 2x addig bírja az akksi...
Röviden ennyi.
De hozzá kell tennem, hogy az Asszonynak is W6C van s23u mellett, csak a kisebb.
Elmondása szerint neki működik rendben.Egy biztos, nekem már nem kéne. Amúgyis kezdek teljesen kiábrándulni a Samu márkából, pedig nagy fan voltam.
[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
Dr Smoke #296 üzenetére
Van ötlete valakinek? Az OTP a következő választ írta:
"A rendelkezésünkre álló információk alapján az órájához kezdeményezett Google Walletben
kezdeményezett kártyadigitalizációkat nem bankunk utasította el. A digitalizációs kísérletek esetén
a bankunkhoz visszaérkezett információk szerint azok a Google által kerültek elutasításra
mivel az eszköz nem felel meg az általuk meghatározott biztonsági előírásoknak. A biztonsági
előírások nem teljesítéséből fakadó elutasításra bankunknak nincs ráhatása." -
-
kimista
aktív tag
Guys, enyém eladó, 50k 1 hónapos kb.
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Gondolkozom, hogy lecserélem a Samsung Galaxy W6 classicomat erre.
Alapvető dolgokra kellene, főleg LTE vonalon:
-üzenetek irkálása/fogadása Whatsappon.
Többi szempont általános. Sportolni sajnos nem szoktam, vagy ha mégis, nem szoktam órával figyelni..
A pulzust nézem meg időnként, de sosem állítottam, hogy automatán nézegesse...Tulajdonképpen a telefont szeretném kiváltani vele, ami a Samsungnak nem megy...
Szerintetek megéri váltanom? Úgy értem: Ezen működik minden funkció rendesen?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
BenHans
addikt
-
margithid
veterán
Köszi.
Ez és a watch 3s között gondolkodom.
Gps fontos lenne futáshoz, mindegyikben dual bandes van, ez jó.
Masik topikban írták hogy nfc-s fizetés is megy 3s-sel.
Wear os-t nem tudom hogy mennyire használnám ki...
Egyelőre esim-et se hiszem hogy használnám.
3s ali-n holnaptól 100$-ért lehet megvenni, 2 promeg 73-74k legolcsóbb helyen.
Ráadásul az üzemidő ég és föld. -
margithid
veterán
Üzemidő tekintetében mit lehet várni a legújabb frissítéstől?
Van valami javulás? -
o_tom
aktív tag
Igen, meg.
Most azt vélem gondnak, hogy a kb 10 éves Mi Accountom azt írja a profilomban, hogy kínai régió vagyok - pedig anno magyar telefonszámmal regisztráltam az első Xiaomi telefonom, mondjuk Kínából rendeltem...
Account régiót nem lehet váltani sajnos. Az óra magyar Yettel, vagy Telekom vásárlás.Nem megy a Mi Fitnessel való párosítás.
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
o_tom
aktív tag
Sziasztok
Egyedi probléma, hogy a Mi Fitness alkalmazásban nem látom az órát?
Az óra egyébként szinkronizál, kommunikál a telefonnal - egyedül a Mi Fitnessben nem látom és nem is tudom párosítani az appban. ( Próbáltam 3 telefonnal is (Poco F5, Poco F5 Pro és Poco X6 Próbál is)
Magával a telefonnal alapvetően kapcsolódik.ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
fater01
tag
Összességében az egész felhasználói élmény nekem nem adta azt, amit vártam. Az órából a hardverével sokkal többet ki lehetne hozni. De most egy hét használat után az üzemidőbajnok wear OS szinten megvan. Számomra ez mindent felülír. És tényleg nem akarom bántani ezt az órát, de nekem egyszerűen nem jött be. Ettől simán meg tudom érteni azokat, akiknek igen.
-
oszlopos
csendes tag
Nekem jött egy frissités rá szombaton november 1 dátummal
-
kimista
aktív tag
hali,
pár napja van meg ez a csoda, galaxy watch active-ről váltottam.
Ami eddig zavar, vagy csak még nem jöttem rá h hogyan kell beállítani, az az h reggel az ébresztő nem jelez az órán, ki kell másznom az ágyból a telóhoz, másik órán az órán is ki tudtam nyomni. Valamit kihagytam a beállításból?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
fater01
tag
A 4g vezió tulajoktól kérdezném, hogy szabad térben milyen a hívás minősége. Próbaképp indítottam egy hívást és eléggé szaggatott. Ha ez ilyen akkor nagyon szomorú.
Volt a Play áruházban egy pár megvásárolt óralapom a galaxy watch 4-hez. Felraktam erre az órára, de a pulzusmérés mindig 0-t mutat, az időjárás iconján, meg értelmezhetetlen adat van. Azt hittem a wear OS4 számlapok kompatibilisek. Dedikált xiaomi watch4 óralapok kellenek rá? És azok hol vannak? Mármint a mi fitnessen kívül?
-
blueye
veterán
Facer app mostanában sokszor megakad, lassan teszi ki az óraképet nálam, nálatok rendben működik?
-
fater01
tag
válasz
Csocsesz75 #301 üzenetére
Köszönöm.
Még egy kérdés. Az óralapok nyelve nem változtatható igaz?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megengedhető árú Wear OS órával rukkolt elő a Xiaomi, de vannak kompromisszumai.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambanő háza tája
- További aktív témák...