Hirdetés
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Belefutottam abba a hibába, h win7 Ulti x64 (eredeti) alatt pár minialkalmazás - időjárás, valuta - nem müxik... Többi, pl naptár, óra, proci figyelő megy. Eddig ment otthon, most egyetem wifijéhez kapcsolódva - "nem lehet kapcsolódni a szolgáltatáshoz" - üzenet jelenik meg az ablakában, időjárásnál a "kis kulcs" sincs ott. Havernél se ment először, de neki ott volt és aktuális városz kiválasztva működött. Hogyan tudnám visszavarázsolni, mélyebb - registry stb. - buhera nélkül őket
v esetleg, h nyilvános hálózat vírusírtó tiltja le (ESET), de elvileg ennyire nem szabadna...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tknof1871 #27097 üzenetére
Sajátgépben van egy hd vagy dvd meghajtó. Arra jobb gomb mount vagy az iso-ra jobb gomb mount.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tknof1871
őstag
Üdv! Virtual Clonedrive-ot hogyan kell 64 biten használni? Futni fut, de nem tudok mountolni. Csak olyan beállítások jönnek elő, mint a nyelv beállítása és hogy hány virtuális meghajtót akarok.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Restart®
tag
válasz Restart® #27095 üzenetére
Köszi, köszi! Sztornózom a dolgot! Megoldódott Csak nem az én gépem volt és hát mit ne mondjak, be voltam egy kicsit sz.... De hát az ember tanulja meg, hogy a gugli a barátja (az ilyen esetekben is)
[ Szerkesztve ]
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
Restart®
tag
Sziasztok! Problémám a következő lenn a Windows 7-el (sajnos még nem nagyon ismerem a rendszert). Van egy saját felhasználói fiókom admin jogokkal. Indításnál rögtön ez a fiók jelent meg a jelszó mezővel. Valamit elállítottam ma. A lényeg, hogy a saját fiók mellett az Admin fiók is megjelent. Vissza lehetne állítani a régi állapotot? Köszi a segítséget előre is!
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
sanyek2
senior tag
Erre valaki? Nem olyan egyszerű ám... Az energiagazdálkodás is átnéztem, és nincs ami letiltaná az ébresztést.
-
joccadoki
senior tag
-
föccer
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz flash- #27082 üzenetére
Pont ma dolgoztam ilyen gépen a cégnél.
Annyi, hogy nem HP volt, hanem enterprise, és azért a 2G RAM az megvolt benne.
Delphiben próbálgattam ki pár dolgot, amivel a saját gépet nem akartam tönkrevágni.
Végülis megy. És annyira nem is volt szar.
Egy dolog nem fog rajta menni, a flash animációkkal telepakolt weboldalak. Sajnos a flash annyira kihajtja azt az egy szem processzormagot, hogy már az egérmozgatásra sem nagyon marad energiája. Ez is tapasztalat, mert 2 éve édesanyám gépét emiatt kellett lecserélnem. Pedig azzal a géppel annakidején én végignyomtam a crysist is, de a facebokkal és a farmwille-el nem bírt -
brd
nagyúr
válasz bokrosolajos #27078 üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál. Az a felhasználó, akinél futnia kellene a programnak, egyébként rendszergazda?
The only real valuable thing is intuition.
-
joccadoki
senior tag
válasz flash- #27084 üzenetére
Én tanúsítani is tudom, erre a konfigra dobtam fel: 2.4 presscot, asrock lappal 512mb ram és egy 6600gt vga. jól fut a rendszer
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
föccer
nagyúr
válasz flash- #27082 üzenetére
Persze. Az OS nem ad túl nagy terhelést a gépnek, max a megjelenítésből le kell kapcsolni pár dolgot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
flash-
veterán
egy intel penitum 4 socket 478 2.6Ghz processzor képes rendesen ellátni a windows 7 home premiumot?
vagy felejtsem el? -
Met
nagyúr
Hogy tudnám felgyorsítani a másolási sebességet usb-s vinyóra?
Usb 2.0, Win7 Prof, Sp1.
Total commanderben másolok, pár másodpercig megy aztán leáll a folyamat.
Elő és hátlapi usb-vel is próbáltam, vírusírtó ki van kapcsolva.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Meg lehet azt csinálni valahogy, hogy ha ctrl+alt+del kombinációval lezárom a gépet, akkor az asztali hátterem látszódjon, mint ahogy az XP-nél is volt?
-
gaben1000
tag
válasz sfdrakex #27075 üzenetére
Akkor a profilképes dologra mi a magyarázat?
Meg a naplózásra, az adatvédelemnél kézi törlésre van állítva, és tuti nem törli a beszélgetéseket kézileg minden egyes alkalommal. Valahol még be lehet állítani, hogy automatikusan ne tárolja el őket a program? Tudom, hogy el is lehet rejteni, de az sincs biztosan. -
bokrosolajos
őstag
Kösz, de nem működik így a dolog:
Rendszergazdaként létrehoztam a Feladat ütemezőben, bepipáltam a Futtatás a legmagasabb szintű jogokkal, Indítás Tetszőleges felhasználók bejelentkezésére időzítve.
Amikor bejelentkezik a user, akkor el is indul, de továbbra kéri a rendszergazda jelszót, minden egyes belépésnél -
brd
nagyúr
válasz bokrosolajos #27076 üzenetére
Így. A C:\Windows\System32\schtasks.exe helyett inkább %systemroot%\system32\schtasks.exe legyen, bár a legtöbb gépen az első is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
bokrosolajos
őstag
Win 7 Home Premium rendszeren olyan programot hogyan lehet futtatni, amihez Rendszergazda jogosultság kell anélkül, hogy folyton be kellene gépelni a rendszergazda jelszavát? UAC be van kapcsolva
Parancsikon Tulajdonságok, Futtatás rendszergazdaként pipa. Működik, de mindig jelszót kér.
-
gaben1000
tag
válasz krealon #27072 üzenetére
Eddig oké.
Volt egy bizalmatlansági ügyünk barátnőmmel, ezért megadta a jelszavát a skype-jához, ez a történet. Csak azért írom le, mert nem törtem fel semmit vagy ilyesmi.
Akkor az hogy lehet, hogy nálam ugyanazzal az email címmel szerepel, mint amikor belépek az ő fiókjába, szóval mindkét esetben ugyanaz az email cím, de például nálam más a profilképe, mint amit a saját profiljában használ?
Amikor beszélünk, az nem jelenik meg neki naplózásként, pedig kézi törlésre van állítva neki, és nem is rejti el, megnéztem.
Van vagy 40-50 ismerőse, de ezek közül soha senki sem elérhető. Olyan mint egy szellemprofil, semmi aktivitás, de mégis ugyanazzal az email címmel van ez a profilja, mint amivel nálam van és ezzel szoktunk beszélni skype-on. De mondom, még a profilképe is különböző. Egy e.ail címhez nem tartozhat 2 jelszó gondolom. -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Alvó állapotból nem tudom felébreszteni a gépet, pedig biosban be van állítva hogy usb fel tudja ébreszteni.
Tudnátok ebben segíteni? -
krealon
veterán
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Egy emailhez tartozhat több skype profil is? -
flash-
veterán
értem köszi.
-
PumpkinSeed
addikt
-
flash-
veterán
feltettem egy usb disk ejector nevü programot
ha azzal választom le az usb eszközöket sem ezt a leváláasztó hangjelzést nem hallom amit ilyenkor szoktam hallani, sem ezt az előreugró ablakot nem látom ami írja hogy most már nyugodtan leválaszthatja az eszközt.de a sajátgépről eltünik az eszköz.
akkor most ez hogy választja igazából le?
-
dWan
tag
A hiba továbbra is. Valaki, please!
"Sziasztok!
Frissen telepített win7 (64) munka közben nagyon belassul. Hang szaggat, tálca felbukkanás szintén, maga az egér ugrál mozgatás közben. i3+8gb ram+ssd, szval nem hiszem, hogy hardweres probléma.
Driverek elméletileg a legfrissebbek. Rendszermegszakítások 10-15% körüli cpu-t használnak. Mi lehet a gond?"
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne hogy windows 7 pro 64 biten zárolt képernyőnél jobb lent ott van a kis ikon amivel ki lehet kapcsolni a számítógépet vagy újra indítani, azt hogyan lehetne eltüntetni onnan hogy ne legyen ott mint opció vagy letiltani hogy senki ne tudja használni.
Köszönöm.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Pár hónapja tönkrement a memória a laptopomba és azóta nem működik a feltöltés, a memória ki lett cserélve minden megy de a feltöltés nem. Sehova nem tudok feltölteni mert elkezdi és max 5%-ig jut és újrakezdi vagy megáll. Mi lehet a felelős ezért?
Köszi!
-
nagyúr
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mi a franc okozhat olyat a gêpemen hogy, van pár dolog ami számomra érthetetlen módon nem megy.pl
-Skype csak tölt és tölt
-online game nem megy, Trackmaniára pl nemtudok online felcsatlakozni
- network meter gadget ip-t nem jelez kiSzóval valami a nettel van, de mégsem mert tesóm gépén megy minden, illetve iPaden is jo a skype. Szóval marad az hogy a gépemmel van valami, de mi lehet szerintetek? Eset Smart Security 6 van fent, azt leszedtem de úgy sem jó
iPhone 16 Pro Max
-
-
Flyme
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
Mitől lehet, hogy egy demó.exe-nál megállt a defender, teljes vizsgálat alattúgy, hogy újrapróbálva még a lomtárban is megtalálta magának ugyanúgy...
+ a fertőtlenités 10-20 elemmel kb 1,5 órig tarott?(Super anti spywarehez vagyok szokva lefutásban!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
joccadoki
senior tag
válasz Aldo Novares #27051 üzenetére
ez érdekes mert nálam is az van és jó
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
válasz Aldo Novares #27046 üzenetére
hmm minden böngészővel azt csinálja?
-
joccadoki
senior tag
ha mindent letörölsz vagyis formázni akarod a diskeket, akkor a windows is elveszik. Ezáltal telepítheted újra.
A második kérdésedre a válasz pedig nem a böngésző hibája, hanem az oldalé.-IE9 et magyarítani? nem magyar a win?
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
Lenne több kérdésem W7-tel kapcsolatban.
- Törölném a 2 Merevlemez-meghajtóról, tehát a Helyi lemez (C: )-ről, illetve a Data (D: )-ről az összes adatot. Ilyenkor meghalna a gép, azaz törölnék valami olyat is, amire szüksége van, vagy mehetne a tisztítás?
- Az IE 9-et szeretném magyarítani, nem tudom ez megoldható-e.
- Hibásan jelennek meg a videók YT-n a feliratkozásaim fül alatt, meg több reklám jelenik meg ott, ahol eddig nem volt, pl. a Bug-os YT felett:
Nem csak a Chrome, az összes böngésző ezt csinálja.
Ha valaki tudna ezekben segíteni, előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Aldo Novares
aktív tag
Hali
Lenne egy kis gondom a videó lejátszóval , szóval ha neten szeretnék nézni egy videót, akár youtuben vagy akárhol , nem tudom megnézni, és nem írja ki hogy kéne valamelyik Flash Player. Feltettem a legújabbat , egyel régebbit, de egyikkel sem működik, csak fekete kép van a videó helyén. Valakinek volt már ilyen gondja ?
-
föccer
nagyúr
Akkor valószínüleg ez a baj. A háttérben most tölti a frissítéseket. Ha végez vele, akkor valószínűleg helyre áll a rend.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
joccadoki
senior tag
válasz föccer #27040 üzenetére
Én igen! Ez a Windows Update műve. Vagy letiltod az automatikus frissítést, vagy belépsz az update cuccába és ott indítod el a letöltést, itt gyorsabban leszedi
-
föccer
nagyúr
Nincs frissítés a háttérben? Win 7 alatt még nem találkoztam ilyennel.
üdv, föccer
-
dWan
tag
Sziasztok!
Frissen telepített win7 (64) munka közben nagyon belassul. Hang szaggat, tálca felbukkanás szintén, maga az egér ugrál mozgatás közben. i3+8gb ram+ssd, szval nem hiszem, hogy hardweres probléma.
Driverek elméletileg a legfrissebbek. Rendszermegszakítások 10-15% körüli cpu-t használnak. Mi lehet a gond?
-
need
addikt
Sziasztok..
Olyan problémám lenne hogy...
Most telepítettem újra a gépet és van benne 3 meghajtó 1 SSD..és " Sata II merevlemez..!
na most ezek megjelentek a hardver biztosságos eltávolítása fülön..! Szeletném ezt a 3 elemet eltüntetni..
mert meg van az esélye annak hogy ha pl. bele rakok egy pendrivet és rosszat nyomok akár az SSD is leválaszthatom amin a rendszer van!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
joccadoki
senior tag
-
Krystal_s
addikt
válasz joccadoki #27031 üzenetére
De van, csak bugos. Az Intel folyamatosan elnézést kér, ismert hiba, de lassan 1 éve nem tudják javítani. Intel driverrel csak G módban (lebutítva) lehet használni az N-es Wifit. Eddig egyedül a Win8 alap driver a legstabilabb, de azt még nem tudtam külön letölteni.
-
Krystal_s
addikt
Win8 drivert lehet valahogy használni Win7 rendszeren? Szükségem lenne az egyik MS Wifi driverre, amit Win8 alapból tartalmaz, de a Win7 nem ismeri fel és az Intel driver pedig még bugos.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Johnny Cage #27023 üzenetére
Elkészíti a hálózati térképet, és nem létfontosságú, éppen kikapcsolhatod, és ha anomália lép fel akkor visszakapcsolod.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
nagyúr
válasz mouzrr #27024 üzenetére
7-ben nem vagy rendszergazda, még ha ki is írja. Power user vagy vista óta. Amúgy meg TC-t indítsd el rendszergazdaként és próbáld meg másolni a fájlokat.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mouzrr
őstag
Sziasztok, rendszergazda vagyok a Win7 ultimate-ban, van egy normál fiók is. A gondom az, hogy a rendszergazdai fiókban egy lemezről néhány dll file-t nem tudok lemásolni a gépre, azt írja rendszergazdai jogosultságokat kér(de ez megvan). Mit tehetek?
-
Johnny Cage
addikt
válasz PumpkinSeed #27022 üzenetére
értem. és ez mire jó? kell ez nekem?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Johnny Cage #27020 üzenetére
Elkészíti a hálózat térképét, amely tartalmazza a számítógépek és az eszközök topológiai (kapcsolati) adatait, valamint az egyes számítógépeket és eszközöket leíró metaadatokat. Ha le van tiltva ez a szolgáltatás, nem fog jól működni a Hálózattérkép.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
törölt tag
Sziasztok!
win7 pro, be van indexelve minden, mégis a legtöbb fájl nem találja a kereső. Már újraépítettem az indexet, semmi változás.
Ha a keresőn, bármilyen szóra rákeresek és a További Eredményekre megyek,Search:query = (fájlnév)
A windows nem találja a(z) ' Search:query = (fájlnév)' fájlt. Ellenőrizze, hogy helyesen írta be, majd próbálja újra...Miért lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
üdv! ez mire jó?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz NastyHUN #27018 üzenetére
Kattintson a jobb gombbal a Start menüben rögzíteni kívánt program ikonjára, majd kattintson a Rögzítés a Start menün parancsra.
-
NastyHUN
csendes tag
Sziasztok.
Lehet banális a kérdés, azért mégis feltenném
2db SSD- került a gépbe (Raid-0) WIN 7-el.
Mindenféle beállításokat eszközöltem, amik szükségesek, vagy legalábbis optimálisak az SSD-nek.
Minden sikerült is, tökéletesen müxik a rendszer.
Azazhogy egy icipici dolgot kivéve:A START menüben lévő minden program nem nyílik ki alapból, csak ha külön rákattintok a Minden program feliratra.
Tehát így 2x kell kattintanom, hogy hozzáférjek a programjaimhoz.
1x a START gombra, majd még1x a Minden program feliratra !Ez így normális ?
Van ehhez valami beállítási lehetőség ?
Azt szeretném, hogy amikor a START gombra kattintok, a felugró start menüben, rögtön legyen kinyitva a Minden program is és 1 kattintás után lássam a telepített programjaimat.Ha jólemléxem korábban így volt, de már annyit állítgattam, hogy egyáltalán nem vagyok biztos benne
Sok minden szolgáltatást kikapcsoltam, (pl: indexelés, windows search, hibernáció...stb), de ezek miatt nyilván nem lehet.
Légyszi, aki tudja mit és hol kell állítsak, hogy egyből kinyissa a Minden program szekciót is, az segítsen.
Köszi előre is.
Don't hate the hacker ! Hate the code... :)
-
petrusz82
aktív tag
válasz sfdrakex #27016 üzenetére
Táp szerintem rendben van, talán egy éves lehet, 750 W-os a nem éppen olcsóbbikból. Memória Kingston Hyper X 1600 Mhz. Érdekes, hogy kékhalál eddig még sosem történt. A gép egyébként játék, illetve rendszerstabilitási teszt alatt is problémamentes. Bios-ban próbálkoztam a resettel, a ramok órajelei is viszza lettek véve 1066 MHz-re.
A történethez még hozzátartozik, hogy januárban az alaplap meghibásodott és cserélve lett. Előzőleg egy másik típus volt benn. Az érdekes az, hogy egy hónapig tökéletes indult a gép, pár napja játssza ezt a történetet. -
petrusz82
aktív tag
A következő problémával állok szemben: a win7 egyre gyakrabban nem hajlandó betöltődni. Ez abban nyilvánul meg, hogy a windows logónál megáll és nem tölt tovább. Ekkor csak a reset segít.
2 hónapja ez miatt már újratelepítettem, de a probléma újra jelen van.Találkozott valaki hasonlóval? Mi volt a megoldás rá?
A választ előre is köszönöm!
-
R3nts
senior tag
válasz joccadoki #27012 üzenetére
Szóval akkor konkrétan az van,hogy az a program(jelen esetben a Mirillis SplashProEX - amivel hardveres videoenkódolás engedélyezve van neki,az XFX karit használja /nVidia PureVideo)ütközött a Win7-tel??Bocsi,eléggé amatőr vagyok ehhez már ilyen szinten...
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
nagyúr
válasz joccadoki #27010 üzenetére
Hát mondjuk rendelerésre minél több van ramból, annál jobb. Havernak 8-ról 16-ra váltott és sokat gyorsult időben a render. Azért mondtam, a 16-24 -et. Meg milyen 500 forintról beszélsz???
Úgy látszik a 8 topikban is bemutatkoztál és itt sem kell a feszkó szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
joccadoki
senior tag
a win 7 ütközött a programmal. Tudod mi a legrosszabb? mikor egy friss win 7re raksz egy progit és ütközik vele minden induláskor. szóval az egy napos rendszer be is halt.
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.....olyan kékhalált kaptam,mint a sicc....Win 7 Ultimate X64 SP1 2X2GB DDR2 RAM, P5QLPro, Intel E7600 Nvidia XFX GT240 mire ki tudtam volna venni,mi volt a bluescreenen,restartolt a PC....ötlet...? (megnyitott böngésző mellett full HD, videót néztem épp,hardveres videodekódolású mediaplayer-rel...
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
nagyúr
válasz RAiN91 #27008 üzenetére
Hát most azt mondom valami gtx 460, vagy jobb. De szerintem van rendelerésre topic, ott lehet hogy jobban tudnak neked segíteni. Én nem csinálom, cask fél füllel hallottam, tudom, hogy erős vga is kell hozzá, sok ram, meg brutal proci.
-
nagyúr
válasz RAiN91 #27006 üzenetére
Mindent. Kell oda vagy 16-24 giga ram, egy corei7, meg egy jó NVidia kari. Azok jobbak rendelerésre úgy tudom. De abból is egy nagy, meg új vga.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Renderelésnél mit fogyaszt a program, procit, VGA-t, memóriát? Miből kell jó, hogy gyorsabb legyen?
(Google sketchup, vray belső látványterv renderelés, 2048x1536 felbontás) -
cintula187
addikt
válasz PumpkinSeed #27004 üzenetére
Szerintem én sem kockáztatok
Mindenesetre köszi neked is és Impressának is.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #27003 üzenetére
Hát erről nem tudok értekezni, még nem próbáltam.
-
cintula187
addikt
válasz PumpkinSeed #27002 üzenetére
De ha másik gépben hajtom végre ezt az írásos tesztet (tehát ott másodlakos HDD ként)akkor lehetséges hogy megöli a rendszert a hibás vinyón az áthelyezéssel?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #27001 üzenetére
A teszt a Windows - t nem tudja bántani, mert azon fut, ha jól tudom.
-
cintula187
addikt
válasz PumpkinSeed #27000 üzenetére
Az agyam hátsó részét nagyon is csesztette, hogyha ez a teszt adatvesztéssel jár akkor hogy is lehetett volna rendszervinyón végrehajtani
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest