Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy7
tag
Meg még egy olyan problémám is van, hogy egyik pillanatról a másikra elfogy a C:-ről a hely, nem rakok fel semmit, ki van kapcsolva a frissítés, vírus sincs, és pillanatok alatt valami elfogyasztja a helyet.Ötletek?
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Tommy7
tag
Üdv, a C:-ről le lehet törölni a hibernáló fájlt, ha úgyse használom a hibernálást, sőt még lehetőségnek se adja ki??
-
Tommy7
tag
Üdv, olyan problémám van, hogy újraraktam a gépet, torrentezek, és azt írja ki ha akarok letölteni, hogy hozzáférés megtagadva, de laptoppal tudok letölteni... valakinek valami ötlet?
-
Tommy7
tag
válasz Visormail #21811 üzenetére
Total commanderrel bontom ki, winrarba találtam olyan beállítást, átírtam, de nem változott semmi. A sajátgép beállításanál meg ezeket írja ki és nemtudom, hogy mire írjam át, mert ha csak simán beírok egy D:\.... az nem jó
-
Tommy7
tag
Üdv, egy olyan bajom van, h újraraktam a gépet, és csak 5 giga hely van a C:-n, (de előtte se volt több) és nem tudok kibontani nagyobb fájlt,hiába van a D:-n, mert, ugye a tempbe másolja először, és ott nincs elég hely. De előtte még ennyi hely se volt és simán tudtam csomagolni. Nem lehet, h ezt valahol be lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest