Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz Namelesske #14690 üzenetére
Persze megertelek, amugy en is leszedtem regebben, es beleneztem a tartalmaba, jopar olyan sor volt benne amit meg anno az XP-ben hasznaltam en is. Lenyegeben csak kivancsi voltam hogy mik kerulnek letiltasra, ill. modositasra.
A gond az volt hogy olyanok is hasznaltak akiknek fogalmuk sincs egy registry modositas hatasanak vagy olyan szolgaltatast is letiltottak amik nekik viszont kellett volna, es ahelyet hogy gondolkodtak volna elotte, hiszen irtad hogy csak sajat felelosegre hasznaljak, inkabb Teged szapultak - finoman szolva - a problemakkal.
Remelem nem bantottalak meg hozzaszolasommal, mert nem az volt a szandekom.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest