Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiT
aktív tag
Nálam is volt capi2 hiba az eseménynaplóban.
Futtattam a Crypto API 2 javítást, ezek után hazavágta a Start menümben az utoljára megnyitott programok listáját.
A probléma az, hogy ott maradnak örökre, nem lehet eltávolítani őket és ha újabb progikat indítok, akkor azok ott sorakoznak a végtelenségig.Mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
nagyúr
Akkor valamelyik F-re jön be. Vagy biosból állítsd be hogy miről boot-oljon elsőnek. Más ötletem nincs.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hát akkor F8, vagy F12. Vagy próbáld végig az összes F-est. Ha egyikkel sem jön be, akko törölve lett a partíció így buktad a windows-t.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Van egy gyári windows-os notebook-om, de nem azzal használom.
Kérdésem, hogy miként tudom az eredeti oprendszert visszaállítani, mert a gép indításakor hiába nyomom az F11-et nem történik semmi.Előre is köszi.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
őstag
Sziasztok!
Alvó funkció után visszatérve hajlamos kifagyásszerű állapotba kerülni a konfig... Mivel lenne érdemes ránézni, hogy mi okozhatja a bajt? Esetleg ProcessExplorer? Egyébként a System eszi ilyenkor a gépet...
Tudom, hogy elég általánosan írtam a gondról, de hátha vkinek volt már ilyen 64bit alatt is...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
nagyúr
válasz McKane #13990 üzenetére
Xp-t nem egészséges ssd-re telepíteni amúgy.
Xp alatt nincs autómatikus töredezettség mentesítés. Az csak akkor van ha te neki állsz."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
G.F.
aktív tag
A lényeg az, hogy user1 alatt is meg user2 alatt is a user1 beállításai jönnek be...
-gf-
-
nagyúr
1. 7 alatt már nem vagy rendszergazda, szóval ezt nem értem miért van 2 felhasználói fiókod.
2. Mivel az egyesből adódik a kettes, szóval azt használod, persze hogy duzzad.
3. Szerintem szimplán töröld a user2-ődet és akkor probléma megoldva.
Nem hiszem hogy korlátozott fiókkal tudod beállítani. Lehet hogy a user1-el kellene belépned és ott okoskodni valamit.[ Szerkesztve ]
-
G.F.
aktív tag
Segítséget kérnék tőletek. Win7 op.rendszerem van, SSD meghajtó. A virtuális mem.-et kikapcsoltam, a TEMP könyvtárat áthelyeztem másik vinyóra. Biztonsági okokból nem rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, hanem egy másik felhasználói fiókkal. Múltkor véletlenül megláttam, hogy a c:\users\username2\AppData\Local\Temp könyvtár duzzad. Mikor a beállitásokra lépek, azonosítás után az admin fiók környezeti változói jönnek be, nem a korlátozott fióké. Ott pedig minden át van állitva. Hogyan tudnám előcsalni a korlátozott fiók beállításait.? esetleg regisztrációs adatbázisból is jó lenne...
-gf-
-
McKane
senior tag
van egy asus eepc itt az asztalon,valamilyen windows kellene rá...
XP hez van licenc,csak ahhoz nem tudom hogyan kell működő ( ! ) usb-telepítőt csinálni.
Windows 7 hez egyszerűbb azt tudom..azonban a gép 8 Gb-os SSD meghajtót tartalmaz, nemtudom hogy ez elég lenne-e egy Starternek..
-
nagyúr
válasz potyi23 #13981 üzenetére
Működnie kell ha eredeti lenne. Vagy valami szuper programmal belenyultál hogy tisztítsa meg erre meg hazavágta.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz potyi23 #13977 üzenetére
próbáld meg esetleg adminként futtatni a cmd-t, bár így is mennie kéne...valami registry buherátor okozhatta még, ami optimalizáció szempontjából úgy gondolta, erre nem lesz szükség. Vagy már "gyárilag" ilyen a vindózod, mivel "felokosították", és pistike szerint ez egy fölösleges modul
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
sz.j
nagyúr
válasz ticzi01 #13975 üzenetére
Akkor előzőleg rosszul írtad ("Vásároltam annó még win7 sp1 magyar 32bites oprendszert full legláis dobozos, gyári,matricás."), mert most meg már OEM-ről van szó....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
potyi23
senior tag
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sikerult!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemhiszem el ...megvan ,sikerult !!!!! elsem hiszem !!!!!!
elmondjam hogy hogyan ??
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Nem kell oda felrakni, elég neki egy 2 gigás pendrive és onnan ha elindítja akkor le tudja szedni ami kell.
-
-
Vukmir
aktív tag
Notebook-ra érdemes Ultimate-t tenni vagy elég a Home Premium is? (A bitlocker miatt kérdezem). Illetve mennyivel lassabb az Ultimate bootolása a Home-al szemben?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
nagyúr
-
potyi23
senior tag
ok,koszi,de most akadt masik fontos surgos problemam.Sajnos reggel ota nemtudom beinditani a gepet,megall a WIN betoltokepernyojenel .Mar probaltam csokkentett modban is,de ottis megall.Tegnap a MSCONFIGBAN allitottam csak att h mennyi a processormag,es a memoria INDULASNAL.hogy tudnam elerni az msconfigot ?Tettem a D particiomra masik win7/64 et ,de nemsokmindenre mentem vele.Mar probaltam win7 rendszerlemezzel is de javitassal sem sokat erek el,mert nemtud mit kezderni vele.Letorloni a c -tnem akarom,mert sok dolgom van rajta...
-
nagyúr
-
nagyúr
A C meghajtó a tulajdonodban van?
Ha meg nem bírsz vele, akkor az UAC-ot húzzd le."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Mostanában egy csomó alkalmazásnál előfordul, hogy nem működik/rosszul működik/nem jegyzi meg a beállításokat/ stb... ilyenkor jön néhány óra hibakeresés, próbálkozás, szívás, mígnem kiderül, hogy az a gond, hogy nincs az adott alkalmazásnak megfelelő jogosultsága a C: meghajtóra való íráshoz.
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy alkalmazás mindig úgy induljon, mintha "jobbklikk→Futtatás rendszergazdaként"-tel indítottam volna?
Vagy más volna a korrekt megoldás?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
pzstm
titán
válasz potyi23 #13959 üzenetére
parancssorba systeminfo,és ott system boot time
(bár ha hibernálva volt akkor nem a hibernálás utáni bekapcsolásra vonatkozik)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
potyi23
senior tag
hi.Hol tudom win7 ben megnezni,h miota ,mennyi oraja van bekapcsolva a gep ? regebben ugy rémlik mintha valhol talalkoztam volna vele...
-
Воланд
titán
ha eredeti a lemez (ertsd: nincs belepiszkalva, pl valami elore aktivalt cucc) akkor jah, mehet fel nyugodtan.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sz.j
nagyúr
válasz ticzi01 #13952 üzenetére
A dobozos win7-ek nem tartalmazzák mindkettőt (32,64bit)?
Mert amit én vettem Pro-t annak a dobozában mindkét CD benne volt .....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
jss
aktív tag
válasz Воланд #13954 üzenetére
Azt olvastam, köszönöm, csak a gépben nincs DVD író, csak olvasó.
Úgyhogy maradna akkor ez a DVD, de gyanús, hogy csak valami másolat.
Marad hát a kérdés: Ha erről telepítem fel, akkor az illegális, vagy x napig lehet ezt is használni kipróbálás céljából?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
Воланд
titán
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Licence kérdésem lenne win 7-el kapcsolatban.
Vásároltam annó még win7 sp1 magyar 32bites oprendszert full legláis dobozos, gyári,matricás.
Még aktíválatlan is nem telepítettem fel semmire.
Hogy tudok netán ebből 64biteset csdinálni, azaz a 32bites verzió helyet a kulcsot 64bitessel szeretném használni.
Van e ennek valami legális műkődő nem túl bonyolult módja?köszi
-
bozont
veterán
Sziasztok
Az AMD Overdrive-hoz (vagy System Monitorhoz) kérte a .Net 4 verziót, ami mintha fent lett volna, de mindegy. Elirányított a Microsoft letöltő oldalára, onnan telepítettem is, eddig semmi probléma, aztán jelezte is hogy vannak frissítések hozzá és itt a furcsaság, mert már a sokadik telepítés után tűnt fel, annak ellenére hogy elvileg sikeresen feltelepítette a KB2656351 és KB2600217 javításokat újra ezeket adja be, újraindítás sem oldotta meg a dolgot. Mit tudnék ez ellen tenni?
-
jss
aktív tag
Kaptam egy DVD-t havertól, rajta van az angol Win7 Enterprise telepítője.
1. Ha ezt feltelepítem, akkor használhatom -e legálisan 30 napig regisztráció nélkül?
2. Feltelepítés után meg tudom -e változtatni magyarra a nyelvét?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
DJ WOKKY
addikt
Üdv.
Adott egy hp g6-1201eh típusú noti. Win7 home premium 64bit-es rendszerrel.
Ahhoz, hogy fusson a cod2 nevezetű játék, ahhoz fel kell tenni a directx9c.-t.
Na ugye ebben a notiban egy hd ati kártya van.
Viszont a dx9 nem akar települni. Sem a játék cédéjéről, sem máshonnan letöltve, sem pedig dx websetup-al.
A telepítéskor elkezdi a telepítést, viszont kb. 1 másodperc múlva kiírja, hogy vége is van, de nem garantált a hibátlan működés, ezért javasolja az újratelepítést, vagy a helyben hagyást.
Tudtok ajánlani valamit ?? már pár topikot megjártam, de sikertelenül.Sub-ZeRo: köszi, visszaírtam, további segítségért.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz huskydog17 #13945 üzenetére
Mikor kijött a win7, akkor a Left 4 Dead játék uninstallálása okozott ilyen problémát.
-
vlevi
nagyúr
válasz huskydog17 #13943 üzenetére
Szóval visszaraktad a gyári betűket
Szerintem az történhetett, hogy valmihez feltelepült egy olyan betű, ami felülcsapta a gyári fontokat, vagy egy részét, és attól változott meg minden. Vagy csak valami lemez hiba miatt megsérült, ki tudja...
Egyszer nekem is volt ilyesmi, photoshophoz kellett egy betű. Pedig az nem arial, vagy calibri, ilyesmi volt, hanem teljesen más, már nem emlékszem rá. De attólkezdve nekem is irdatlanul randán nézett ki minden. Nekem elég volt törölni azt a fontot, és helyreállt minden. -
huskydog17
addikt
válasz Sub-ZeRo #13942 üzenetére
Mindössze ezt a cuccot kellett letölteni és telepíteni, azonnal helyrerakta a betűgondokat.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
nagyúr
válasz huskydog17 #13941 üzenetére
Leírhatnád, hátha valakinek lesz ilyen problémája.
-
huskydog17
addikt
válasz huskydog17 #13940 üzenetére
Közben sikerült megoldani a problémát, immár tárgytalan az előző hsz.!
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon bosszantó problémám akadt a 64 bites Win7-en.
Egyik napról a másikra az összes böngészőben megváltoztak a betűk. Az Internet Explorer 9+Firefox 12 páros esetén sok oldalon félkövérek lettek a betűk, míg Chrome 18+Opera 11.62 alatt dőltekké váltak.A Techpowerup-on is például pont ez a helyzet vagy a PH bejelentkező képernyőjénél, de sok más oldalnál is is ez van. Miért van ez és hogyan tudnám ezt orvosolni?
-
Drag77
senior tag
válasz Fecogame #13913 üzenetére
Szia!
Nekem így megy: [link]
Ati+tv+alaplapi hang egyszere.
1.Open Sound panel
2.Select Speakers as the default playback device
3.Go to the "Recording" tab
4.Right click and enable "Show Disabled Devices"
5.A recording device called "Wave Out Mix", "Mono Mix" or "Stereo Mix" (this was my case) should appear
6.Right click on the new device and click "Enable"
7.Right click on the new device and click "Set as Default Device"
8.Double click on the new device to open the Properties window
9.Go to the "Listen" tab
10.Click on the "Listen to this device" checkbox
11.Select your HDMI device from the "Playback through this device" listüdv. Drag
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
McKane
senior tag
haver hozzájutott egy SSD-t tartalmazó netbookhoz. nekem kellene windowst telepítenem rá, melyik lenne jobb ? Windows 7 vagy Windows XP ?azért kérdem mert ilyen /merevlemezzel még nem volt dolgom../mondom mégegyszer,netbook,ssd-vel/
-
daninet
veterán
Akkor ez létező probléma. És sajnos nem lógnak be az aktív ablakba.
Azt nem tudom, hogy ez a windows ablakkezelésének a gondja, vagy az adott programé (de gyanítom, hogy az előbbi, mert elég sok helyen jelentkezik)Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Vasinger!
nagyúr
Van olyan minialkalmazás W7-re mint ami alapból benne van, a valutaváltó, de csak 3 pénznem van benne: Euró, Huf és USD?
Idegesítő mindig kikeresni ami nekem kell a sok közül, amikor csak 3 kéne. -
Laccoss
addikt
Igen, ott marad, de be lóg az aktív monitor képernyőjébe, photoshoppal próbáltam Előzmény, réteg stílus ablakot áthúztam a tévére úgy hogy a monitoron semmi se legyen. Majd egy képet betöltöttem, menüből a rétegstílus ablak, és azt is áthúztam. Csak számítógép mód, és a kis ablakok 90%ban a kikapcsolt területen voltak, de maradt annyi hely hogy visszahúzhassam mindenféle ügyeskedés nélkül. A megnyitott rétegstílus ablak meg teljes egészében visszaugrott a monitorra. Hát GIMP tényleg gázos.
-
vlevi
nagyúr
válasz Laccoss #13927 üzenetére
"Akkor magából a monitor keretén kívülre nem tudod húzni az ablakot,"
Dehogynem. Pontosabban teljesen ki nem tudod húzni, mert az egér csak a képernyő széléig mehet, de az ablak 99%-át ki tudod mozgatni a képről, és ott is marad.
Ha valami szarul megírt, külön ablakban lebegő eszköztárról van szó, ami a főablakhoz képest jegyzik meg a pozícióját (pl. x+2500), akkor simán el tudom képzelni, hogy ott marad.Kipróbáltam, a GIMP is így csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor bekapcsoláskor mikor a jelszót kérte a gép, nem érezte valamiért a billzetemet, ezért képernyő billzetről írtam be a jelszót. Azóta minden indításkor, miután beírtam a jelszót és bejelentkezett, akkor feldobja a képernyőbillzetet. Hogyan lehetne kikapcsolni? Ahol anno bekapcsoltam, ott már kinyomtam.
-
daninet
veterán
válasz Laccoss #13925 üzenetére
Elmondtad minek kellene történnie, én most viszont elmondom, hogy nem jelennek meg, hanem a nem létező, azaz leválasztott képernyőn jelennek meg az eszköztárak. Azokat az ablakokat és eszköztárakat érinti amik a leválasztás pillanatában inaktívak, tehát egy adott dologra kattintással jelennek meg.
És nem csak nekem gondom, sok kolléga jelezte már a problémát, többek között előjön több CAD alkalmazásnál és Photoshopnál is.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Laccoss
addikt
-
spiritex
veterán
-
daninet
veterán
Üdv!
Gondom van a Win7 többképernyős ablakkezelésével. Laptopomra munkához egy második monitort kapcsolok, majd mikor elvinném a laptopot máshova egy csomó ablak a nem létező leválasztott 2. monitoron marad. Legfőképp CAD programok eszköztárai. Nagyon idegesítő. Az újbóli kiterjesztés és leválasztás sem segít, hátha visszadobja az egyes monitorra az eszköztárakat, de nem. Ugyogy ilyenkor második monitor híján meg vagyok lőve a munkával.
Valami ötlet?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
sz.j
nagyúr
válasz Laccoss #13917 üzenetére
Úgy látszik, hogy a FireFox vagy a kiegészítők, esetleg a kettő együtt, okozták a galibát, mert a kiegészítők letiltása majd az újraengedélyezése után már nem jelentkezett a hiba.
Köszi a segítséget.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Laccoss #13910 üzenetére
Másutt is ilyen, még akkor is ha "sima szövegre" (itt pl. a fizetős szóra) tolom az egérnyilat, de még akkor is a csak egy "üres lap" felett van a nyíl, ekkor a nyíl átváltozik egy "talpas" nagy I betűre és alatta megjelenik a kis négyzet.
"...Kiegészítők nélkül indítsd, úgy is csinálja?"
Milyen kiegészítőkre gondolsz?
@ DS39
A képernyőfotókon sem a nyíl sem pedig a kéz nem látszik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fecogame #13913 üzenetére
Szerintem nem tudod mert csak 1 lehet alapértelmezett hangeszköz.
-
veterán
Win7-ben hogyan tudom beállítani, hogy 2 forráson ugyanaz a hang szóljon?
Konkrétan a PC-t összekötöttem a TV-vel HDMI kábelen keresztül. Ha alapértelmezetté teszem a HDMI-s hangot, akkor a TV-n szól a hang, ha a PC hangszóróit, akkor ott. Hogyan lehet megoldani, hogy mindkét helyen működjön a hangtovábbítás?
Ati 4670-es kártyám van.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
spiritex
veterán
válasz ruskop #13458 üzenetére
A bonjour service-t az Adobe CS csomagok rakják fel. Szereltem egy gépet anno, és ott pl. simán lelőtte az addig jól működő net-kapcsolatot, és elment a net. Tehát igen, le kell szedni, mert gázos egy service...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
akoska23
aktív tag
válasz Laccoss #13903 üzenetére
Hát az elsődleges oka hogy amikor a win xp-t frissítettem a win7 home premium ra hagyott egy csomó szemetet azóta sem tudok még a cc cleaner rel sem eltüntetni még a windows old mappát sem engedi teljes egészében törölni. (már akkor sem bootolt indításkor ezért kelett win alól csinálnom.) Most sem az ultimate lenne a cél (az csak egy szükséges jó ha már van rá lehetőségem ) Hanem hogy leformázzam a hdd-t és kapjon egy friss rendszert.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
válasz Laccoss #13893 üzenetére
Hát a link alapján megcsináltam amit írnak( azt a boot cd-t) de vagy az nem tetszik neki hogy újraírhatóra csináltam vagy nem tudom mert az még csak hibát sem ír ki egyszerűen semmit sem csinál vele. Ha a win7 home premiumot akarnám lecserélni win7 ultimate-re a prémium alól az menne? Sok szemetet hagyna a gépen?
Biost nem tudok frissíteni nem szivesen próbálkoznék vele.A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest