Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz DonThomasino #13791 üzenetére
amennyiben IE-vel neteztél itt megtalálhatod:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files[ Szerkesztve ]
-
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne Windows 7 Ultimate-el, hogy állandóan elállítódik az órája hol 1 órát vissza hol 2-őt ez mitől lehet?(dual bootos megoldás van a gépen a másik op.rendszer osx lion ) mintha azóta csinálná ezt, hogy visszaállítja időnként az időt.Ez mitől lehet?
-
-
ricsi99
addikt
Üdv
Windows 7 hol tárolja a letöltött frissitéseket? Nemrég bad sectoros lett a wincsim és pont frissitéskor jött elö, igy hibaüzivel elszált, most helyrehoztam a wincsit és az az egy frissitést nem tudom feltenni mert nem tölti le a netrol ujra hanem a géprol probálja.... most arra gondoltam ha torolném leszedne ujbol és menne....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
DonThomasino
veterán
Ideiglenes internetes fiel okat hova rakja a win7?
Néztem korábban egy hírdetés képeit, amit idő közben töröltek.
Létezik hogy a fotót megtalálom a ideiglenes file ok között?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
vlevi
nagyúr
válasz Vukmir #13787 üzenetére
"Merrefelé tudok leszedni tökéletesen működő Windows 8 témát Win7 home premiumra x64-re?"
Mit értesz Win8 téma alatt? A metrós start képernőt? Vagy a kicsit lelaposított windows intézőtt? Mert más nem változott, hacsak nem a szalvétából hajtogatott halat veszzük win8 témának
Ami egyébként a betta fish akarna lenni. Win7-ben még felismerhető. -
Lenry
félisten
válasz geprombolo #13783 üzenetére
registry-ben kell törölni két kulcsot, de összecsúszhat tőle a tálcára pinnelés (nem tudsz új alkalmazásokat rögzíteni). ne kérdezd, hogy mi az összefüggés
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Steelmanus
addikt
válasz Mercutio_ #13782 üzenetére
Szivesen, lehet teszek majd egy probat en is az XBCM-el jelenleg MPC-HC-at hasznalok, de en nehanapjan a filmeket a PC-n nezem.
(#13785) Sub-ZeRo Koszonom, ezzel a nyavalyas W7 HP-al kerestek meg de belebabraltak - kikapcsoltak szolgaltatasokat - igy most az egyszer segitek nekik de tobbet nem. Mar banom hogy elvallaltam a gepet.
(#13783) geprombolo Keress ra a topikban, mert en ugy emlekszem hogy a nyilak eltuntetese W7 alatt mar gondot okozott masoknak, a Vistan meg jo volt.
-
Vukmir
aktív tag
Biztos volt már kérdés párszor de hogy szeressetek:
Merrefelé tudok leszedni tökéletesen működő Windows 8 témát Win7 home premiumra x64-re? Eddig próbáltam már vagy 5 félét és mindben volt hiba. (Szét volt esve, Orb állandóan világított ilyesmik).
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
pzstm
titán
válasz geprombolo #13783 üzenetére
Parancsolj. an itt neked minden
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz Steelmanus #13772 üzenetére
Nálam automatikuson van. Win7 64 bit.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
vlevi
nagyúr
-
geprombolo
őstag
Srácok, hogy tudom beállítani, hogy az asztali ikonokon ne legyen a nyilacska? Utálom azt a nyilat! Hogy csapna bele a Zeusz nyila!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Mercutio_
félisten
válasz Steelmanus #13781 üzenetére
Kösz mindkét tippet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Steelmanus
addikt
válasz Mercutio_ #13778 üzenetére
Ezt egyszeruen megoldottad, nekem eszembe sem jutot. Amugy en PhenomMsrTweaker x64 Setup-ot hasznaltam az is nagyon jo progi ha csokkenteni szeretned a proci fogyasztasat.
Sajnos a HDMI-hez nem igazan ertek.(#13780) Mercutio_ a HD topikban az utolso oldalon eppen kepekkel van illusztralva az XBCM beallitasa, es ott biztos jobban is tudnak segiteni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Tamás88 #13779 üzenetére
elgépelés, á és é egymás mellett
XBMC-t használok, lehet állítani, de úgy nézem globálisan vagy ez, vagy az lesz a kimenet, ráadásul az erősítő érzékeli - ha jól látom - hogy kap valami jelet, de nem ad ki hangot hiába van optikai kábellel összedugva, így most nem tudom, hogy a win7, az xbmc, vagy az erősítő a ludas
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Steelmanus #13708 üzenetére
Basszus, simán áthelyeztem máshová a K10STAT-ot és már meg is szánt a probléma
Már csak ez a kérdésem maradt meg: "Win7 Home Prof 64bit-ben be lehet-e és ha igen hol állítani olyat, hogy videónál a HDMI kimenetre küldje a hangot, zenei file-ok (mp3, flac, audióCD, stb.) esetén pedig az optikai digi kimenetre?" És azon belül milyen formátumban (pl. PCM, nyers digi folyam, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
-
HollyBoni
veterán
Olyan problémám lenne, hogy másik gépről hálózaton egyszerűen nem enged hozzáférni a gépemhez. Mindenféle jelszót és ilyesmit kivettem. Látja a gépem, de ha rákattintok egy fájlkezelőben azt írja hozzáférés megtagadva. Valaki tudna segíteni mi lehet a gond?
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Azt kerdeznem hogy a W7 szolgaltatasok alatt a Szoftvervedelem nevu szolgaltatas Automatikusra van allitva vagy Kesleltetett automatikuson van?
-
bacsis
Közösségépítő
őőő, aszem a Fraps is tud ilyent, a próba verziója BMP-be vesz fel
Tamás88! Köszi az infót, ezt jó tudni, ki tudja mikro jöhet jól, és a majd megszokodnál mégis csak jobb megoldás nahh nem olyan rossz ez a Win7 csak szépen ha macerásan is de személyre lehet szabni Jahh és köszi hogy gondoltál rám, de olyan kártya most nem érdekel[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
abból lehet valami problémám, hogy telepítéskor nem csinált 100 MB-os particiót magának a rendszer? kérdés sem volt, csak ráböktem kiválasztott meghajtóra és nyomtam egy Telepít gombot és ennyi
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
-
RaZroX
addikt
Üdv! Szeretném a Win7-em hangvezérléssel működtetni. Hogyan tudom ezt beállítani ? Vagy kell hozzá külön progi ? Ha igen melyiket ajánljátok ? (Nem fontos hogy magyar legyen, jó az angol is csak minél többmindent tudjon!)
This is the way
-
sz.j
nagyúr
válasz bacsis #13763 üzenetére
Ha egy olyan PrinScreen-re van szükséged ami egy gombnyomásra (F10) el is menti a képernyőfotót, akkor keresd meg DerStauner fórumtársat, mert az ő készített egy ilyen progit (xp-hez és vista-hoz), ami nálam éveken át hibátlanul működött.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
adise
őstag
erre vki? #13713
-
vlevi
nagyúr
válasz pendre54 #13758 üzenetére
Vagy használod ezt a progit.
[link]
Elindítod, és akkor minden printscreenre tesz egy bmp-t saját maga mellé. Mondjuk pont emiatt nem érdemes a program filesbe másolni, mert 7 alatt oda nincs írási jogod. Jó lesz az bárhol máshol. tmp, képek, satöbbi.Vagy Windows 8, aholt a Win+Printscreen rögtön menti a képet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz pendre54 #13758 üzenetére
Printscreen majd paint és beillesztés. Vagy snipping tool és azzal könyebb.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
addikt
Üdv!
Valaki legyen oly szíves, és írja már meg, hogy miket kellene állígatnom ahhoz, hogy tudjak képernyőfotót készíteni, mert hiába nyomkodom a PrtScr-t gombot, nem akarja az igazságot. Egy 32 bites Win 7 van fennt, és hasznos lenne olyankor, ha egy probléma megoldásához kellene prezentálnom a bajomat."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nagyúr
Akkor passz. Próbáld meg most törölni teljesen majd hagyd hogy a win telepítse fel. Más ötletem nincs.
-
rizso
addikt
válasz Laccoss #13750 üzenetére
Mekkora egy barom vagyok, hogy erre nem gondoltam Már mindenféle "HDD erase" programot nézegettem, aztán 2 perc lett volna az egész.
Jövök egy sörrel!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
vlevi
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #13744 üzenetére
"Sokkal jobb ez a tálca,"
Nem rossz, de ennek is vannak "mellékhatásai". Ha pl. nyitva van 3 intéző ablakod, és azok között akarsz váltogatni, akkor korábban az 3 ikon volt a taskbaron, könnyű volt a váltás. Most viszont egybe vannak csoportosítva, és fölé kell menni az egérrel, és csak onnan lehet váltani.
Azt viszont nem tudom, hogy mi folyik az MS-nél, mert már ezeréve beletették az office-ba, hogy az office doksik külön ablaknak látszódjanak a taskbar-on. Erre a Win fejlesztői beleteszik, hogy rántsa össze egybe Megbeszélhetnék házon belül, hogy mi legyen -
rizso
addikt
Sziasztok!
Adott egy laptop, amire felraktam egy 64bites trial win7-et. Hogyan tudnám teljesen törölni/legyalulni? Legegyszerűbb talán az lenne, ha kivenném, és egy rackbe rakva formáznám, de erre most nincs lehetőségem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sub-ZeRo #13747 üzenetére
De rendes vagy, köszönöm szépen
A start menüvel viszont nincs gondom, a Vistánál már teljesen (hűha de ezért még fogok kapni, jól bemartok érzem) szóval megszoktam, igen, megszoktam a start menüt, az maradhat így
a tálca a régi, az ikonok ha elcsesződnek, vissza tudom állítani, szal alakul ez az oprendszer isszerk: nekem a Win3.11 doboza tetszik a legjobban
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
iggen így mostmár jobb
Sub-ZeRo! Nézd/nézzétek, a Windows(7)-ben/ban az a jó, hogy személyre szabható.. akkor had használjam a szolgáltatását/ait úgy, ahogy nekem kényelmes nem?
én úgy gondolom, a régi tálca sokkal "kellemesebb"...
Ez is megvan mostmár
polonic! Egyrészt úgy kaptam (nyertem) A Win7-et, másrészt a "fő" gépemen, egy 2,5 éves telepítésű Vista van, és eszem ágába nincs lecserélni nagyon jól bevállt, szeretem de mivel haladni kell(ene) a korral, úgy gondoltam, szépen leülök egy Win7es gépre és jobban meg ismerkedek vele.. használtam korábban is, nem egyszer és tudtam hogy vannak dolgok amik idegesítenek/nem tudom megcsinálni vele.. Tisztában vagyok azzal is hogy AZÉRT MERT NEM!!!! értek hozzá! így hát akkor kicsit tanulgatom[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bacsis #13741 üzenetére
Ha ez a bajod, hogy nem tudod megszokni, akkor nyugodtan vissza mehetsz 98-ra, nem haragszunk meg. Sokkal jobb ez a tálca, mint az xp, vista, vagy bármelyik másik.
A buherálton meg azt értjük, hogy szétehkkel nvidia gémer változatot használsz, nem eredeti MS iso-t.
-
DS39
nagyúr
válasz bacsis #13738 üzenetére
ez ilyen, elsőre szokatlan, de mivel az IE8/9 is kezeli a tabokat egy ablakon belül, a win98-as meg nem, így totál felesleges új ablakokat nyitni. persze lehet, fájl -> új ablak és akkor összecsoportosítja a több ablakot ehhez az egy ie ikonhoz. (de még ez is állítható hogy ne csoportosítsa össze.)
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz bacsis #13738 üzenetére
"hogy tudnám vissza állítani a "régi" tálcát?"
Tulajdonságok. Tálcagombok, összevonás, soha. Megspékelve egy lehelletnyi "kis ikonok használata"-val.
És természetesen, ami oda van rögzítve, arról feloldod a rögzítést.
Quick Launchot is vissza lehet varázsolni, jobbegér, új eszköztár, "C:\Users\VLevi\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch"Mégegy explorert egyébként a középső egérgomb nyomásával tudsz indítani.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz polonic #13739 üzenetére
most nem mondod komolyan, hogy ilyen "xarokat" kell megtanulnom azért, hogy úgy használhassam a Win7-es gépemet, mint a korábbi gépeimet egészen 98-ig?
De oké, ám legyen.. mostmár 2 IE ablak fut... zsír... a gyor indító ikonjaim pedig lassan a tálca közepéről indulnak
Akkor legalább úgy lehessen, hogy pl a felső sorba vannak a gyors indítók, az alsó sorba pedig a futó ablakok.. ezt nem lehetne beállítani?
-Zeratul-! Nem buherált, lényegébe zsír új telepítésű Win7, csak a Win7 kinézete "le van butítva" mert lassú mint a fészkes fene[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz polonic #13737 üzenetére
azérse
Nem tudom megszokni...
Mondom a legfőbb gondját!
ott van a gyorsindító ikon a tálcán, pl internet explorer, várj lefotózom.. mert print screenelni sem lehet, még véletlenül se mert ott már nem úgy néz ki, hihhetetlenna szóval ott vannak a gyors indító ikonok, többek között pl az internet exploreré, szépen megnyitom, erre mi történik? megjelenik hogy fut az ablak, csak épp a gyors indító ikon eltűnik, az már csak hab a tortán, hogy a gyors indító ikon helyén nyílik meg
szóval így egyrészt nem tudok megnyitni még egy explorert mert az indító ikonja "eltűnik" ha pedig több ablak/alkalmazás fut, akkor azok a tálcán össze vissza vannak[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh jön az új kérdés!
Ebből a "katasztrófális" tálcából szeretnék olyant ami már a Win98 óta tökéletesen bevállt, és egészen a Vistáig nem szúrták el! hogy tudnám vissza állítani a "régi" tálcát?[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
-
pzstm
titán
válasz bacsis #13732 üzenetére
hülyén hangzik de mostmár úgymond mindegy Neked, szóval egy próbát megér.
törlöd az ikont és nem TC-ből hanem explorerből hozod létre.
Vagy asztalon jobb klikk és new>>shortcut...hátha úgy tetszik neki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz bacsis #13729 üzenetére
Benzin, gyufa, kert.
(#13732) bacsis: Szerintem nem. Nekem egyszer nem volt még ilyen problémám pedig nagyon réhen használom. Mind 32/64 bitest is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
xcds
őstag
-
nagyúr
Ha rádugtad a fényképezőt a gépre, menj az sezközkezelőbe és töröld a driverét neki, majd indítsd újra a gépet ús újra dugd rá. Hátha menni feg.
-
xcds
őstag
Erre vki?
-
nagyúr
válasz Jamby18 #13718 üzenetére
Na. A pluszt meg felejtsd is el nem kell az újhoz. Tökéletesen lehet használni anélkül is a rendszert.
-
Jamby18
senior tag
válasz NEMO1968 #13709 üzenetére
Na végül sikerült megoldanom ahogy Sub-ZeRo írta leszedtem a revo uninstall programot, uninstall live, és hogy 100% legyen inkább a Plust is töröltem. Újraindítottam és a Microsoft oldaláról leszedtem a Live Essentialt, feltelepült, bejelentkeztem és bár nagyon furcsa ez az ablakos kinézet, de legalább működik.
-
nagyúr
válasz NEMO1968 #13714 üzenetére
Nem tudom, ez olyan program amit leszedsz, felraksz és működik. Az hogy nálatok miért nem megy, passz. Talán az MS-nek kellene elküldeni a hibát, hátha tudnak valamit kezdeni vele.
[ Szerkesztve ]
-
NEMO1968
őstag
válasz Sub-ZeRo #13712 üzenetére
Nekem legelőször még akkor volt ilyen,mikor XP-t használtam,ami eredeti volt.
Ennek 2 éve kb.
Amiket javasoltál,mindent megpróbáltam,mert nem nyugodtam bele olyan könnyen.
Azóta meg sem próbáltam,már teljesen átálltam a SKYP-ra,azzal nincs ilyen gond.(majd most lesz,hogy megvette a Microsoft)
Mellesleg külömböző fórumokban több 100-an panaszkodnak hasonló problémákra.
Kétlem,hogy mindenki olyan balfácán,mint én .[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
adise
őstag
hello!
az alábbi hibát kapom amikor scannelni szeretnék.. [link]egy mezei hp deskjet 1050 eszközröl lenne szó. Egyik naprol a masikra tortént a dolog, de nemtudok rájönni mi csinálhatta ezt. Minden segitséget szivesen fogadok
koszi -
nagyúr
válasz NEMO1968 #13711 üzenetére
Hát a srácnak a C++ -al van gondja. Ott kell keresgélni. Vagy legyalulni mondjuk egy revo uninstallal az egészet, újraindítani majd megpróbálni egy web telepítőt elindítani. Nekem nem volt ilyen gondom sem 32, sem 64 biten. A kérdés az még, hogy milyen a rendszer, eredeti, vagy kókányolt széthekkelt valami mert attól is lehet gond.
Bill már rég nincs az MS-nél."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
NEMO1968
őstag
válasz Sub-ZeRo #13710 üzenetére
Jó,de akkor mi a gond?
Főleg így,hogy nem indul-letölt telepít-nem jó.Nem telepít-még úgy sem jó.
Esetleg még azzal is cifrázza,hogy a telepítés nem sikerült,de arról már nem ugat,hogy miért nem.
Végtelen körbe kergeti a messengert.
Ráadásul ha egy másik oldalról szedem le a Messengert,az meg gond nélkül megy.
A Gates meg minek javítja azt,ami nem romlott el.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz NEMO1968 #13709 üzenetére
Pedig nem a Gates a hibás azért mert nektek nem indul el. Akkor a többi X millió felhasználónak is lenne valami hibája. Nálatok van/volt a gond.
-
NEMO1968
őstag
válasz Jamby18 #13676 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanez volt.
Próbálj meg több helyről Messenger-t letölteni,telepíteni.
Valami olyan frissítés ez,ami nem mindegyikben van benne.
Ha találsz olyat,ami elindul és nem nyavajog,nyert ügyed van(1 darabig).
Nekem egy ideig megoldotta,de fene tudja mennyi idő után újrakezdte a hisztit.
Meguntam és kidobtam.(mindenféle jókat kívánva a Gatesnek.)
Most SKYP-ot használok több mint egy éve gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Mercutio_ #13702 üzenetére
A feladatot ugy tavolithatod el hogy eloszor megnyitod a Futtatas - service.msc szerizszolgaltatast, letiltod a K10STAT szervizt, restart, majd Feladatutemezo-ben megkeresed K10STAT mappat, torlod belole a bejegyzeseket hogy ures legyen a mappa,
es utanna mar a mappat is torolheted.
Gondolom a K10STAT-ot mar leinstallaltad, akkor lehet hogy szervizken mar nem is fut. -
HollyBoni
veterán
válasz szabonagyur #13706 üzenetére
Köszi, kikapcsoltam. Újabb hiba, nem enged hozzáférni egyik meghajtóhoz sem.
-
félisten
-
coco2
őstag
Létezik valami olyan globális log win7 alatt (win7 ulti sp1 x64), ahol össze van írva minden alkalmazás neve, ami valaha telepítve lett a gépre? Úgy értem, időközben uninstallálva is lett a program, de utólag akkor is tudni akarok róla. Bármi ömlesztett lista megteszi.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Borgi
aktív tag
válasz vilmaboy #13651 üzenetére
Hi,
próbáltam újabb sinaptics drivert de azzal is csinálja, és igazából megtaláltam a hiba okát:
ha a lefelé scroll gombnak letiltom a funkcióját akkor nem csinálja, tehát:
a bal gomb megnyomására a lefelé scroll gomb is aktiválódik...
ami pedig vagy szalagkábel vagy gomb hiba bár inkább a szalagkábel, ilyenról már olvastam.
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Eddig volt jelszó a gépemen, de most kivettem. Továbbra is ha hálózaton akarom elérni egy másik gépről jelszót és felhasználót kér, semmit nem fogad el. Mi lehet a probléma?
-
Mercutio_
félisten
Ahoj!
Win7 Home Prof 64bit-ben be lehet-e és ha igen hol állítani olyat, hogy videónál a HDMI kimenetre küldje a hangot, zenei file-ok (mp3, flac, audióCD, stb.) esetén pedig az optikai digi kimenetre?
Másik rendszerrel kapcsolatos kérdés: Adott egy Win7 Ultimate 64bites rendszer, aminek be volt állítva feladatütemezőben, hogy induláskor futtassa a K10STAT programot, ami így alulfeszeli a procit. A gond, hogy proci downgrade volt és valószínűleg emiatt induláskor kifagy a rendszer Csökkentett módban indítva a feladatütemezőt azt írja ki, hogy "A feladatütemező nem képes futni csökkentett módban" és nem is látom a beállított profilt/feladatot. Egyetlen dolog ami lényeges lehet, hogy a File/Beállításokat kiválasztva az alábbi kép fogad. Lehet, hogy a "fájlok törlése" a megoldás?
Hogy tudom az adott feladatot eltávolítani?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest