Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
nagyúr
válasz lala42 #15217 üzenetére
Nm. Hát azt neked kell tudnod, hogy milyen programokat telepítesz fel.
Szerintem ott állított el valamit."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz lala42 #15190 üzenetére
Akkor az ie8-at állítsd valahogy vissza gyári beállíátásokra. Én is azt használom és nem így jelenik meg nekem a link ha beakarok szúrni egyet.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz lala42 #14972 üzenetére
Próbáld meg, hogy pdf-ben nyitot meg. Nem egyből a cikk nyomtatásra mész rá. Bár nem tudom hogy a cikk az pdf-ben is elérhető-e vagy nem.
Vagy melyik IE8-al nézed? 64 bitessel, vagy 32-el?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz lala42 #12606 üzenetére
Attól hogy 2es számrendszerben számolnak még lehet 0 végződése szerintem, ha jól emlékszem bármilyen számot le leet írni 2 es számrendszerrel is nem? Ha igen akkor 0 ra végződőt is, max megabájtban nem lehet pontosan megadni a gigabájtot, ha nem használhatsz tizedes vesszőt.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz lala42 #11624 üzenetére
Az a jó Szerintem az egyik legjobb játék a kategóriában igazaz nem mai a játék, de fasza.. Játszani meg xbox 360an szoktam igazából. Ott nem kell semmivel sem szarakdonom, berakom azt megy mint az ágybaszarás
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz lala42 #11615 üzenetére
Igazából nem játszom a gépen, csak netezek filmezek nenét hallgatok és kész.
Néha benyomom a Medal Of Honor Airborne-t de semmi több./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
mhorvat
senior tag
válasz lala42 #11594 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, siker!
Semmit nem kell semminek állítgatni, mindössze, ahogy írtad, le kell tiltani, hogy érzékelje az előlapi csatlakozást. Ez a Csatlakozás-beállításoknál van, egy kis mappa ikon a programban, elég hülye helyen van (és azt sem értem, miért egy mappa a jele), észre sem vettem eddig:
Még egyszer köszönöm!
-
tag
-
Steelmanus
addikt
válasz lala42 #10852 üzenetére
Az ATI kartya mukodesenek a frekvencia valtoztatasara van kitalalva, tehat ha huzni akarod a karit akkor kell kikapcsolni. Es persze a VPN is a CCC-ben. Ez felel azert is hogy ne maxon menjen a karid ha pl csak netezel akkor leveszi a frekvenciakat alacsonyra hogy ne fogyasszon es ne melegedjen feleslegesen a kari. A kartya driverenek egyutt kell mukodni az op.rendszerrel.
-
krystman
őstag
Hello!
Igen itt a tálcán van egy ilyen kis USB szerű jel, és ott ha rákattintok, akkor mind a két winyót el tudom távolítani! És ki is írja a rendszer, hogy Biztonságosan már eltávolítható. HD Sentinel az kiírja a SATA II és a 32MB ramot is. Ja, és teljesen látja a rendszer a 1TB-ot!
-
sfdrakex
nagyúr
Úgy oké ha egy háztartásban éltek ill a lányod nevére lesz, azt hittem valami ismerős haverjának akárkijén keresztül. Ha a lányod nevére lesz akkor persze hogy okés. Nekem nincs eredeti mizériám enyém se az illetve annak néz ki oem Csak a buherált változatokat használást nem szoktam megérteni.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Az leglális ha te használsz felsőoktatásit vagy tanárit úgy hoyg nem vagy rá jogosult? Az ugyna olyan mintha törtet használnál nem? Mert nem vagy rá jogosult. Lehet rosszul gondolom, senki nem ellenőrzi de az aktivátorosok is ugyan ugy tökéletesen hiba nélkül müködnek max service pack os update után ujra kell aktiválni mint a vistát, és ugyan ugy illegális sztem mindkettő, olyan mintha másnak a rokkantkártyájával parkolnál amig nem nézik nem gáz, de nem vagy rá jogosult szal tulajdonképpen ugyan ugy illegális mint a lopott.
-
z0d1AK
nagyúr
A vicc, h nem indítottam semmit, itt a ph-n áskálódtam, illetve asszem a vaterán. Tudtommal egyik sem igényli, ezért is volt fura.
Bár nem zaklat ha megy, nem lassít, csak kíváncsi voltam azért, mert furának tűnt.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
rekid
addikt
Sejtem mi a ludas..
Tökeletes volt az Xp plussz adat particio. Nekifutottam eloszor A win telepitesnek majd megint es a ket telepitesnel lehet felrenyomtam vmit vagy nemtudom komolyan.
A Data particion volt 80giga szabad helyem ez most is megvan viszont kaptam egy boot meg egy recycle.bin. mappat. meg boot.ini-t.
Na hogy ezt hogy a manoba varazsoltam össze ..Sohasem hittem volna hogy hianyzik a regi linuxos telepitos particionalos "bonyolult" felulet. Ott tudtam mit hova és miert. Nagyon nem jött at ez a next next next finish....
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
pzstm
titán
4gépben volt kipróbálva...2-3 másodperc után kikapcs...semmit nem lehet tenni...beadom holnap vagy holnapután gariba...most viszont valahogy meg kell oldanom, hogy 320-as vinyón elférjek
Meg mindig az ugyanolyan kattanásos hang
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
de épp ez a bajom...nagy gépbe is beraktuk, (vagyis rákötöttük SATA kávellel), volt másik vinyó....és 2-3 másodpercre lehet látni összesen a vinyót...disk mangementben is....
kíváncsi vagyok mennyi időt fog igénybe venni egy ilyen procedúra
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
A 90-day Enterprise trial-ra gondolsz? Mert ha igen, akkor ahhoz nem kell serial, integrált termékkulcs van. Neked csak aktiválnod kell telepítés után (10 napod van rá), és kezdetét veszi a 90 napos próbaidőd. Nem kell semmit beírnod.
(#1548) xedamin: Még mielőtt alapelvek megszegése miatt kiraknak: nem kell itt reklámozni, hogy melyik torrentsite-ról nyúlod a lopott játékodhoz a peccset
Senki nem kíváncsi rá.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
volvoguy
addikt
én nem vettem zokon a dolgot....a nerot nem ismerem annyira, bár évek óta használom, szal ilyen téren valóban tapasztalatlan vagyok...legalábbis ami a képfájlokat illeti....
amúgy kösz mindnekinek!!!!!!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
pzstm
titán
Te viszont bővebb
Csak diplomamunka-írás közben nem annyira akarok sokat írogatni.... (mármint ide...diplomába nem ártana )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AirBooms
addikt
Huhh...
... ha átállítom a bootpriorítást, akkor hogy bootol be szerinted? Ezt te sem gondolod komolyan... Az van az első helyre állítva, amelyikről bootolnia kell.sfdrakex: nem mindegy, mert azon a vinyón, amelyik HDD0, nem lehet változtatni a partíciók méretét, pontosabban arra kapásból írja ezt a bootszektort a Paragon... Meg szerintem ebből lesz még gubanc később (ahogy olvastam, volt itt már egy-két embernek).
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
OK, akkor tisztázzuk:
Nem kúrta el. Csak írt egy bootszektort a basic 0 vinyóra, ami sajnos nem a rendszer vinyó. Ez nem a program hibája. Szerencsére tudtam törölni ezt a bootszektort.
A Paragon Partition Manager elvielkben (ahogy láttam) fejlettebb progi, mint a Magic, ráadásul a 10-es (pláne a Server) verzió teljes Win7-es támogatást ad. Hülye lennék belekókányolni mással. Mivel most minden olyan mint régen (csak nem jutottam előrébb), nem fogok adatokat lementeni és újratelepíteni. Emberek, 1 TB plusz egy rendszer vinyóról van szó!A kérdésem a következő akkor még egyszer: hogy a lehet a Basic Hard Disk 0-át és 1-et felcserélni win7 alatt, illetve hogy lehet elérni az oprendszer saját (agyondicsért) particionálóját!
Nagyon köszönöm!
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest