Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz volvoguy #13141 üzenetére
Azzal nem is fog mukodni, Alternative drivert keress valahogy igy Lexmark 510 Series Alternative driver Windows 7 . Nekem pl a HP 656C a 660C driverevel mukodik igaz nem teljes funkcionalitassal mint XP alatt, de lehet vele nyomtatni.
Itt egy link
Products by Type: Lexmark 510 Series
Type: Z510, Z513, Z515, Z517
Ezutan ne a drivert szedd le hanem az Vezerlopult / Eszkozok es nyomtatok oldalon inditsd el a Nyomtato hozzaadasa opciot add meg hogy USB port mert bekeri, majd a megjeleno ablakban Windows Update - eltart par percig - es a a Te nyomtatod tipusahoz legkozelebb esot telepitsd. Itt a pl Z510-re gondolok.
Bar lehet hogy a linkelt Vista driver is jo lesz, ki kell probalni.
Pl ilyen az enyem. -
sfdrakex
nagyúr
válasz volvoguy #13141 üzenetére
Azt hiszem egyedül én 20-25 ször irtam le neked NE tegyél xp-s drivert fel, várd meg mit csinál a w7 az eszközökkel illetve ha nem megy keress vistást, ha az sincs próbálkozhatsz eszközkezelőben régihardver hozzáadásával, vagy bontsd ki a drivert és böngészd ki illesztőprogram frissitésénél. Egyáltalán miért raktad be az xp-s cd-t w7en? Nem értelek komolyan.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Killing
addikt
válasz volvoguy #5022 üzenetére
Persze hogy van, Aero flip. Nyiss meg két vagy több ablakot majd nyomj Windows+Tab billentyűt.
mod: Csak akkor működik ha az aero színsémát használod.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4799 üzenetére
De akkor ha egy játék kevés memóriát használ, akkor veszi csak el?
Nem, akkor veszi el, ha valami miatt a VGA nem jutna elég memóriához. Ez dedikált ram nélküli notebookokon kívül nem valószínű, hogy sűrűn meg fog történni veled.
És nem, nem lehet kikapcsolni. Illetve ki lehet kapcsolni, a Windows7-el együtt. Megjegyzem, nem ettől lassúak a játékaid.
És nem kell PICSOGNI (mert már azt csinálod), hanem olvasni kéne. Nem fogja csak úgy elvenni a rendszermemóriádat.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bpx
őstag
válasz volvoguy #4682 üzenetére
"Miért, nem ott kell neki megállnia? Pontosan hogy a kék képernyőnél kell várni hosszú perceket, legalábbis én úgy emlékszem..."
sehol nem kell megállnia
nálam akkor állt meg itt, amikor volt már más OS a vinyón, ami lehetett akár winxp vagy valamilyen linux
ahogy ezeket a partíciókat eltakarítottam, pl. linux cd-ről bootolva, rögtön nem várt semmit -
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4630 üzenetére
Üdv. milyen programokat érdemes Futtatás rendszergazdaként módban indítani?
Amelyik nem működik simán júzer módban. Az UAC úgyis prompt-ol neked, majd akkor leokézod.
Alapban kár indítgatni admin módban a telepítőket, ha kéri, úgyis szól érte.Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
válasz volvoguy #4303 üzenetére
Van program ami nem működik csak ha rendszergazdaként használod, mert pl olyan helyre ír a vinyón amihez nem férhet hozzá csak rendszergazda. Előtted lévő hszben leírták egyébként. Nem más a program ha így fut, csak van aminek kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz volvoguy #4299 üzenetére
Dióhélyban, bizonyos dolgokat nem tud "megcsinálni" a program, ha nem rendszergazdaként fut. Pl. lehet épp nem tud írni a regirsty-be, vagy épp a win mappába, vagy hasonló dolgok...
Ha rendszergazdaként fut, akkor mondhatni szabad kezet kap a program, vagy hogy is mondjam..
Véleményem szubjektív...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz volvoguy #4299 üzenetére
Ha simán inditod, akkor felhasználóként inditod, ha jobb klikk futtatás rendszergazdaként, akkor rendszergazdaként inditod el. A kompatibilitási módnak akkor van értelme ha a program nem akar elindulni win7 en, olyankor lehet hoyg vista vagy xp kompatibilis módban működni fog.
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4148 üzenetére
azért mert...mert mindig is 3at használtam ,és sosem volt vele bajom
Ja, azért, mert.
És segít valamiben? Gyorsabb a géped tőle? Stabilabb?
Mert ez is olyan, mint a körömrágás meg az orrpiszkálás. Amikor az ember még nem tudja, miért gáz a dolog, akkor elmegy, de egy idő után illik kinőni.Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4142 üzenetére
Igazából amit csinálsz, az leginkább egyhelyben topogás.
Tudod, hogy mitől szűnt meg játék és zenehallgatás közben a problémád?
Mert ha nem, akkor nem lett megoldva semmi, csak éppen nem jelentkezik a probléma.Mondjuk azon sem lepődöm meg, ha tényleg te barmoltad volna össze. Minek használsz 3 takarítóprogramot? Miért akarsz minden szar drivert telepíteni, ha anélkül is működik az adott eszköz stb.?
-
virkir
veterán
válasz volvoguy #4138 üzenetére
Cirka százszor le lett írva, hogy rakd újra a rendszeredet mert összebarmoltad az észnélküli drivertelepítéssel.
Ezen már a büdös életben nem fogod kideríteni, hogy mi okozza a hibát mert ha véletlenül sikerül egy bugot megszüntetned akkor jön helyette öt másik.
Egy reinstall cirka 20 perc ha a használt programokat is hozzászámolom akkor 2-4 óra.
Ezzel szemben te már elpocsékoltál legalább egy egész hetet a szívással és még mindig ugyan ott tartasz.
Szerinted nem érte volna meg megfogadni a tanácsot még a múlt héten és újrarakni az egészet?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
rigo88
aktív tag
válasz volvoguy #4132 üzenetére
biztos a reklámablakok miatt van
ADBLOCK PLUS-ot mindenkinek!ez http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_realtek_azalia-ati.exe
és ez http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_win7-32.exe
fent van? illetve ezutóbbi az ami nem akar települni? (az kizárólag azért lehet, mert már fent van azaz a win7 telepítője már tartalmazta a szükséges információkat)winampba kapcsold be a "create primary buffer"-t.
és az elsődleges hangillesztőt állítsd a valósra.Dirr
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4111 üzenetére
Netezés közben csak a videók lejátszásától (tehát valami extension-től, pl. Flash) függ a prociterhelésed, vagy esetleg a sávszélesség kihasználtsága is beszámít?
Melyik Flash verziót használod?
Tehát pl. ha valami bunkónagy file-t töltesz le sokkal a netről, vagy csak simán töltögeti be a weboldalakat, akkor alapban nem pattog, igaz?
Akkor most azt kéne kiókumulálni, hogy az említett videós honlapok milyen add-ont, vagy bugróka esetében extension-t használnak lejátszáshoz.
Az eszközkezelődben van olyan eszköz, aminél figyelmeztetés van?
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4104 üzenetére
Kizárólag a netről való töltögetés közben jön elő ez a probléma, vagy mondjuk ha zenehallgatás közben elkezdesz törölni, vagy valami appot futtatni, akkor is?
A chipset driver nálad hogyan van felrakva? Főként a lemezkezelőkre gondolok.
(Amúgy a youtube HD-nak annyi köze van a HD-hoz, mint Szűz Máriának a sarki kurvához. Csak a nevében HD, egyébként annyi, hogy jobb minőségű, mint az alap szar, amit a youtube kínál.)
Nem mellesleg miközben pattog a cuccod, megnézhetnél egy resource monitort, hogy mi az, ami gyanúsan sokat zabál.
A két giga és a 2,3-as processzor sem kevés természetesen a Win7-nek.Ja, hogy felpörög a proci? Első kérdés: tuningolva van a géped?
Ha igen, akkor pápá tuning.
Ha nem, akkor ne a gadget-et nézegesd, hanem a már előbb említett resource monitort, hogy mi is eszi meg a procidat. Nyilván egy szaros mp3 lejátszás plusz egy bugróka nem eszik meg egy 2,3-as processzort.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz volvoguy #4074 üzenetére
nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...
Itt nem a te recsegésed az érdekes, hanem az, hogy ezzel küzdesz hetek óta, és pont le...rod, hogy egy tucatnyi válaszban azt a tanácsot kaptad, hogy húzd újra a rendszert, de az eddig elkövetett hibáid ne ismételd meg.
-
-
lala42
őstag
válasz volvoguy #3942 üzenetére
Ez nem okoz gondot, mert én is használom a TS-t, X-fire-t, Hyper Lobbyt ( lehet i-vel kell írni? nem tudom Ettől semmi esetre sem recseg a hang.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
pzstm
titán
válasz volvoguy #3757 üzenetére
Microsoft is elismerte, hogy a Vista kudarc volt
üzletileg....illetve BETA-tesztet "rosszul" csinálták...
Valamint ugyebár első körben 5-6-7GHz-es processzorokra számoltak, azt hitték ilyen irányba megy el a hardverpiac....
Vajon miért van az szerinted, hogy már most kijelentették, hogy legalább olyan szoros együttműködés lesz/van Win8 fejlesztése kapcsán is OEM partnerekkel, mint Win7 kapcsán?iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
najó, de azt azért a Microsoft is elismerte, hogy a Vista kudarc volt
Ja, marketingkudarc, nem pedig technikai kudarc.
plussz mi magyarázná azt, hogy 2 éven belül jött is a Win7...
3. És az, hogy a Windows-ok normális fejlesztési üteme 3 év, kivéve az XP -> Vista esetet, ahol kukázva lett szinte a teljes Longhorn téma. 2011-re már Win8 betázni fogunk.
de én úgy látom, hogy itt bizony a Microsoft hibázott..
Igen, hibázott. Nem is keveset.
Pl. ott, hogy új drivermodellt írt. Vagy ott, hogy mert 6 év után magasabb hardverigényű rendszert kiadni. Vagy ott, hogy próbált ráerőszakolni a júzerekre fontos biztonsági intézkedéseket. Vagy ott, hogy ráncfellvart egy Win95 óta szinte változatlan felületet. Stb.Én azt mondom, pénzt admi vmiért csak akkor szabad, ha az meg is éri...
Van 90-day trial. Meg tudod nézni, kell-e.
Ha nem kell, szar, nem tetszik, akkor nem adsz pénzt, nem használod....a Call of Duty Modern Warfare 2ért pofátlanság elkérni annyi pénzt, hisz a szingle rövid
Ja jó. De ingyen azért kell. Na ez gáz. Ha nekem kell valami, és történetesen pénzbe kerül, akkor megveszem. Ha kell, de nincsen rá pénz, akkor gyűjtök, Ha nem kell, akkor viszont INGYEN SEM KELL.
a Vista megérte?
Nekem meg.
Gondolom aki nem fizetett érte, hanem lelpota, annak még jobban.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz volvoguy #3753 üzenetére
tulajdonképpen nem is önálló Oprendszer, hisz egy újrakiadott Vista lényegében
Én azt mondom a Win98 SE igazából most érett be...
Hofi Géza egyik híres mondását tudom idézni csak: "Anyám borogass"iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
2006. november 8-án jött ki RTM Vistából...van az 3 év is
Realradical: melyik VPN kliens nem megy? Én 3 VPN-hez is csatlakozok, igaz nem külön kliensekkel, hanem Win7 beépítettjével és tökéletes
De ha megmondod, szívesen kipróbálom Neked!
Amúgy megsúgom, hogy Vista tulajok kedvezménnyel kapják a Win7-et, az a neve, a kedvezmények, hogy Upgrade
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #3753 üzenetére
tulajdonképpen nem is önálló Oprendszer, hisz egy újrakiadott Vista lényegében...tehát olyan, mint amilyennek a Vistának először lennie kellett volna?
Ha szerinted egy újrakiadott Vista, akkor erről még érdemes lenne olvasnod, nem csak a szemetet, amit az SG fórumon promótálnak.
Egyébként szerintem ~30 ropi nem drága valamiért, amit 3-4 évig használsz.
nagy volt a gépigény, bugzott az egész
Nekem volt hozzá gépem, és nem is bugzott.
magyarán akkor átb@szták a népet
Magasabb gépigény, az volt. Ha szar volt hozzá a gépe valakinek, az ő baja. A driverek meg sajnos a hardvergyártók baja volt.
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz volvoguy #3717 üzenetére
A W7 sokkal jobb filmek lejátszásában. Ez tény és saját tapasztalat.
Pl.: Több és jobb saját szűrő (régies nevén codeckek); Továbbfejlesztett 2.0-ás DXVA; A W7-el jött legújabb DirectX amiben már van saját GPGPU támogatás Compute Shader néven amit viszont kihasznál minden olyan player ami DX kompatibilis. Így a GPU számol nem a CPU.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Steelmanus
addikt
válasz volvoguy #3501 üzenetére
AMD-s alaplapon nem kell allitani mert csak tiltani, vagy engedelyezni lehet az Intel-es gepeknel kell allitgatni 32-64 bit kozott, mivel jelenleg a 64 bites utasitaskeszletet ami a 32 bites kiterjesztese az AMD fejlesztette ki ezert alapbol nem kell es nem is lehet allitgatni a lapodnal. Az Intel is fejlesztett 64 bites utasitaskeszletet de az meg a jovo zeneje jelenleg az AMD-et hasznaljuk. Te is. Lehet hogy mas tipusu lapoknal van ra lehetoseg nalad nincs valasztas hagyd Enable-on.
-
Clemi
veterán
válasz volvoguy #3500 üzenetére
Figyi Nagyokos!
Rinyáljál a bajoddal ott ahol ennyi észt kaptál! Segít neked a fene se mégegyszer! Amúgy meg hol olvastad te azt, hogy a quick time-ra kérdeztem rá? Inkább annyi eszed lenne, hogy Nvidia kártyához ne akarj Ati programot felrakni, és ha nem használsz USB-s külső hangcuccot, akkor ne tegyél fel hozzá drivert.
Amúgy meg ha ennyire meg vagy elégedve mindennel, meg annyira okos vagy, akkor miért rinyálsz itt a recsegésed miatt? Hallgasd egészséggel, én meg élvezem a filmjeim DTS-ben stúdió minőségben okoska!Ja, és vedd elő az alaplapod kézikönyvét és olvasd el, ne baromságokat kérdezzgess, amire megtalálod a választ ha vennéd a fáradtságot, és elolvasnád.
Egyébként szerintem is el kellene tiltani téged a gépedtől! Csak kárt csinálsz rajta. Csoda hogy egyáltalán működik.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz volvoguy #3513 üzenetére
Akkor csak van fent hálókártya driver, csak nem az amit te raktál fel hanem amit magától a windows, a megoldás a problémádra az lesz ha teljesen újra teszed a rendszert és nem piszkálod, felrak majd magától mindenhez drivert ha nem segítünk, de regisztri buherátor és egyéb tuner progikat ne tegyél a gépedre, mert nem értesz hozzájuk. Bios frissitést hogy hoyg nem csináltad még meg? Már többen többször irták hogy próbáld meg azt, így hiába kapsz tanácsot ha nem csinálod meg.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
addikt
Mindig ilyen összevissza vagy?
Kérdezel, válaszolnak,de sz@rsz a válaszra,inkább a személyes sértettségedet tárgyalod.
Neked annyi bajod volt már,simán az állatorvosi ló esete vagy.
Úgyhogy ne csodálkozz azon ha a telepített programokkal hozza valaki összefüggésbe a problémáidat.
Mi van az AZALIA Codek BIOS beállításával?
Megnézted?
Alaplapi hangeszközt használsz,vagy van hangkártyád?A Power Mmanagement Setup-ban van olyan pont,hogy HPET Support?
HPET Mode? Azt kell 64-bit modra állítani,mert a default 32.
Többet nem tudok mert Inteles vagyok, fogalmam nincs az AMD alaplapoknál mi lehet még."Aki ad,az nyer"
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki inkább azt írja meg, valóban van-e BIOSban olyan, ahol be kell állítani 32 v. 64bitet? - Én nem tudok róla. Ezt is bizonyítja,hogy első gondolatom az volt, hogy ez egy nagy f.szság. Szal egy gonddal kevesebb, bioshoz nem nyulkálni.
Hát ha nincs hálókártya drivered, akkor hogy szedné le a drivereket? Egyébként nem tudom miért nem ismeri fel alapból a win7. Nekem a 770-es lapom minden utolsó vackát felismerte. Talán nem kéne minden sz.r szétcrackelt win7-et letölteni és telepíteni.
-
-
sfdrakex
nagyúr
Nincs lan driver? hogy megy a neted ? Egyébként már annyi cuccot tettél fel szedtél le hoyg szerintem a wined azt se tudja hol van, tedd be szépen a win7 lemezt bootolj róla formázz és tedd fel újra. Winupdate azért nem talál mert már raktál fel drivert vagy mert már ismeri amihez kellene le is szedte biosban nem kell állítani 32 vagy 64 bitet.
-
volvoguy
addikt
válasz volvoguy #3500 üzenetére
Valaki inkább azt írja meg, valóban van-e BIOSban olyan, ahol be kell állítani 32 v. 64bitet?
Amúgy írjátok, hogy Winupdate leszedi...hát a francokat, nyomok keresést, nemtalál semmit, pedig most sincs se LAN se Audio driver a gépemen...
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Clemi
veterán
válasz volvoguy #3447 üzenetére
Olvasva ezt a hsz-ed, majd a későbbieket, mindössze egyetlen tanácsom van. Telepítsd újra az egész rendszert, a már megtanultakat figyelembe véve.
Amire viszont kíváncsi lennék: - AMD USB szűrő illesztőprogram USB 1.0/1.1 audio eszközhöz, North Bridge szűrő illesztőprogram, Microsoft Visual C++ 2005...ezeket az Ati Catalyst Install Manager rakta fel, azóta uninstall-t nyomtam a programnak...
Ezek mit kerestek a gépeden? Minek tettél fel AMD USB szűrő programot? Van külön USB-s audio eszközöd? Minek tetted fel a Catalistot? Mihez kellett, amikor Nvidia kártyád van?
Azok az Apple programok mihez kellenek? Apple géped van? A Java-t miért raktad fel külön direktben? Miért nem elég, ha egy Java-s oldal felteteti neked a böngésződhöz? A Team Speaker nevű program tuti, hogy W7 kompatibilis?
Az eddigiek alapján, teljes a káosz nálad, és csoda, hogy csak a hanggal van gondod!
Szóval vedd kézbe az alaplapod könyvét, és olvasgasd át a benne foglaltakat, majd tegyél a BIOS-ban mindent defaultra. Az Azalia Codec egyébként nyugodtan maradhat Auto beállításon, csak akkor kell kikapcsolni, ha nem az alaplapi hangchipet használod.
A lapodhoz kapott telepítő lemezeket tedd el jó mélyre, és csak a W7 telepítő lemezt használd. Ha felment a rendszer, akkor várj türelemmel, amíg a seven csatlakozik a szerverhez, és letölti neked az összes frissítést, és drivert. Nem kell semmilyen 3rd alkalmazás, és driver, csak abban az esetben, ha marad valami ismeretlen, illetve illesztő program nélküli eszközöd a frissítések után.
Ha így, az alap telepítés után is recseg a hangod, akkor hardveres gondod van, és nincs több ötletem. Ha így jó lesz a hangod, akkor kezdheted telepíteni a programjaid, de mindegyik után figyeld meg, hogy mit változtatott. A külső utility programokkal nagyon vigyázz, amik a sevent elpiszkálják, mert hiába mond bárki bármit, valamiért a legtöbb nem kompatibilis a sevennel, és csak összekutyulja.A codec csomagok közül egyébként a Windows 7 Codec Pack-ot (Shark007) nyugodtan használhatod, nem csinál bajt, de ha mégis összeakadna valamivel, kultúráltan leszedi magát, és visszaállít mindent a telepítés előtti állapotba.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz volvoguy #3467 üzenetére
Hat igen szoktak mondani sok mindent, valoban az Azalia hangchipet ki lehet kapcsolni a BIOS-ban, akkor a fejlettebb modot kell hasznalni. vagyis amikor bent vagy mar a BIOS-ban, nyomni kell egy Ctrl+F1 bill. kombinaciot, es az addig latott beallitasi opciok kibovulnek egy tobblet sorral, azon belul ki lehet kapcsolni magat az Azalia hangchipet vagyis letiltani. Ez nem egyenlo azzal ami a natur BIOS beallitasanal az Integralt .... beallitasoknal ahol a halo, hang, es egyeb chipek engedelyezese / letiltasa alatt ertendo.
Ez nem Neked szol. Kezdem unni ezt a topikot olvasgatni mert itt sokan azt hiszik hogy egy egysoros valami semmitmondo valasszal el lehet intezni a dolgot de valojaban semmit nem mondanak csupan egyel no a a hsz szama. Ha nincs erdemi mondando akkor nem mondjon semmit ertve ezalatt hogy nem kell telefirkalni a topikot. Ha valaki itt kerdez, akkor itt kerdez es itt var segitseget aki nem tud az meg ne segitsen foleg nem olyan hsz-el ami nem mond semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz volvoguy #3439 üzenetére
Amúgy vki írta az SG.hu AMD-s topikban, hogy sok helyen olvasta, hogy a Win7 hibája ez....mármint, hogy némelyeknél "anomália" fordul elő a hanggal
Nálad napról napra derülnek ki, a tökéletesen felesleges XP időből rádmaradt programok, amiket felpakoltál a W7 alá! Ahogy elnézem, apránként csepegteted az infókat, meg találgatod, hogy mi lehet a bibi, miért recseg a hangod.
Egyet tudok, nekem is Realtek chipes HD-Audio, pontosabban ALC-883-as van az alaplapomon, és tökéletesen szól! Volt persze nálam is recsegés ropogás, sőt az inkább az úgynevezett fehérzaj volt, de csak AC3 hang lejátszásakor jött elő, és elég hamar kiderítettem, hogy a TV kártya szoftver csomagját képező egyik codec okozza.Jó lenne, ha összeszednéd, hogy mik azok, amiket a W7 nyakába telepítettél, és mi az ezek közül, ami rendszerbe is belenyúl, és nem egyszerű felhasználói, avagy irodai vagy játék szoftver. Milyen drivereket, milyen hardverhez köthető szoftver csomagot, milyen optimalizáló programot tettél a W7 nyakába. Mondjuk csinálhatnál egy pillanatképet a programok hozzáadása eltávolítása ablakról, ha kell több részletben, hogy látszódjon minden program, amit feltettél. Talán úgy könnyebb lesz segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz volvoguy #3402 üzenetére
Ha telepited a win7 et és az eszközkezelőben nicns ismeretlen dolog akkor mindenhez rakott fel drivert, ha van ismeretlen akkor értelemszerüen ahhoz nem rakott fel amit nem ismer. Nekem hasonló a gépem mint a tied csak msi a lap nvidia mcp61 es chipsettel és az megy rendesen.
Szerk.:
Most néztem neked amd chipsetes a lapod, de mivel van hozzá win7 es driver ha alapból nem is updateről tuti felrakja a megfelelőt a win7 max nem a legfrissebbet.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz volvoguy #3353 üzenetére
Mivel a hanggal van dolgom..ez az Audio rész lehet változtat valamit...
ha jól emlékszem eddig arról nem volt szó, hogy feltetted a chipset drivert. Vagy csak én nem emlékszem? Mindenesetre simán lehet, hogy az okozza a galibát!
Igen, az XP alatt nekem is megvolt a bevett telepítési sorrendem, ami berögzült a sok év alatt, de meg kell szokni a seven-nél, hogy csak akkor kell a telepítő lemezek után nyúlni, vagy keresgélni a neten utána, ha a telepítés, és frissítések megérkezése után valamit nem ismert fel a windows 7 vagy nem talált hozzá drivert, és felkiáltójelesen hagyta az eszközt.
-
-
Svájcinéger
őstag
válasz volvoguy #3364 üzenetére
Nem tom mér Neked válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #3272 üzenetére
Próbáld meg a bios frissítést. Nem értem, mitől félsz...
Egyébként igen, jól mondták. Az XP idejében még volt DS, Vista óta viszont OpenAL van. Amúgy semmi nem garantálja, hogy jó lesz ettől a hangod, de ha jól tudom, minden mást megpróbáltál már.
Amúgy Win7 alatt fel van neked telepítve a legfrissebb directx update?
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #3110 üzenetére
Próbáld meg a driver dvd-t, de ha az sem jön be akkor hadd' szóljon a bios-frissítés. Sok kockázat amúgy nincsen benne, nagyon elb*szni nem lehet mit.
Ha van rá lehetőséged, akkor a lap bios-ából indított bios update utillal csináld a frissítést (ha van ilyen a gigának), és ne kislemezről természetesen, hanem pendrive-ról, vagy ha lehet, akár simán vinyóról.
-
sfdrakex
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #2967 üzenetére
Mert valszeg a driver maga az egyetlen 64-es dolog abban a pack-ben, a többi része (szoftver, komponensek 32-bitesek).
Ne aggódj, biztos jól ismeri fel.Egyébként nem tudom, hogy mitől lehet, én akkor sem használnék alaplapi integráltat, ha kővel ütnének. Ergo sajnos passz.
-
Steelmanus
addikt
válasz volvoguy #2628 üzenetére
Menj el a lapod topicjaba, nekem is ilyen lapom van. es tedd fel az F2 vagy F4-es BIOS-t az javitja ki a recsegest. Nalam F5 van de nem kellene, nezz ra a configomra, sokban egyezunk csak lusta vagyok visszaallitani a regebbi F4-et lenyeg hogy ne az F1-es legyen.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IKEA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest