Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz Steelmanus #44579 üzenetére
Ez nem igaz. Az Acronis a raid0 mindkét vincsijéről átmásolta az adatokat. El is indult a Win7, de csak raid-módban ment az egyetlen új vinyóval is. Nem másolással volt gond, hanem utána a - szerintem - win7 induláshoz szükséges driverekkel.
-
AirBooms
addikt
válasz Sub-ZeRo #44561 üzenetére
Annyi történt, hogy rádugtam az alaplapra egy harmadik vinyót (egy vadiúj, gyorsat), amire klónoztam a RAID0 tömböt. Így azt gondoltam, hogy nem kell többet vesződnöm a két régi vinyóval, az egy új elég nagy és gyors. Csak arra nem gondoltam, hogy a telepítéskor használt RAID beállítás helyett nem fogom tudni használni az ACHI módot. De még az IDE-t sem...
Amúgy úgy tudom, win7-nél nem kell belőni a trimet (sőt, eddig is ment, mivel nem az SSD volt RAID-ben, ezt le is ellenőriztem).
Talán most már világosabb, amit írtam... -
AirBooms
addikt
Kérnék egy kis segítséget!
Win7 64 HUN Home Premiumot telepítettem pár hónapja, a BIOS-t raidre állítottam, mert volt egy raid tömb is a rendszerben. Most a raid0 tömböt egyetlen vinyóval váltottam ki, ezért a biosban átraktam a SATA meghajtókat ACHI-ra (az SSD miatt), de induláskor kékhalál. Ugyanezt csinálja IDE módban is, csak RAID-ben indul el (pedig az már nincs). A win7-ben a registry-ben átállítottam, amit kell achi módra (a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\msahci-ban a Start bejegyzést 0-ra tettem.)
Mi a megoldás az újratelepítésen kívűl?
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Na, ma nekem is jelezte a win7 64 Hu, hogy új frissítések érhetők el, köztük az SP1 is. Letöltöttem, frissítettem. Viszont hova tűnt a végén a rendszerpartícióról 1,5 GB hely??? Kitakarítottam a temp mappákat, a rendszervisszaállítást is töröltem, de így is hiányzik 1,5 GB szabad hely. Erről nem volt szó!!! -
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Van egy dobozos Vista Home Premium 32 HU oprendszerünk. Ezt lehet valahogy upgradelni Win7 Home Premiumra? Mármint hol tudjuk ezt az upgrade-et megvenni? S egyáltalán létezik csak upgrade, ez olcsóbb így, mint ha vennénk egy új Win7-et?
Köszi!
-
AirBooms
addikt
Ööö, valahol tuti lehet állítani a win7-en belül, mert egyszer sikerült lekorlátoznom 4-re, holott az i7 920-ban van négy virtuális is, vagyis összesen nyolc. Ekkor átállítottam 8-ra, de most egy hatmagosom van, amiben összesen 12 magnak kellene látszódni...
És nem a bios-ra gondolok.
-
AirBooms
addikt
Biztos ezerszer kérdezték már, de én nem találom:
Hol találom, hogy be tudjam állítani, hány procimagot használjon a win7?
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Win7 64 Pro Hun alatt az egyik partíción lévő egyik mappát véletlenül töröltem, s a kukából is kidobtam. Nagyon fontos dolgok voltak benne... Valahogy vissza tudom hozni ezt a mappát? Még nem csináltam semmit a géppel, ki sem kapcsoltam...
-
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #34387 üzenetére
Ááá, közben már én is megcsináltam. Helyre is állt a méret.
Nagyon köszi! -
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #34382 üzenetére
CCleanert amúgy is használok, azt már le is futtattam.
Megnézem a TC-vel, ahogy írtad. Köszi! -
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #34379 üzenetére
Hogy tudok így keresni? Dátum, vagy bármi egyéb szerint?
Amúgy Intel SSD-m van, X25-M 80 GB. S igen, láttam, hogy ez valami Acronis származék...
-
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #34374 üzenetére
Klónozáshoz. De nem lényeges, le is szedtem. De továbbra is 5 GB-vel kevesebb maradt a hely.
Mi növekedhet így meg a win7-ben? -
AirBooms
addikt
Na ez szuper: egy újraindítás után kb. 5 GB-tal nőtt meg az SSD-n lévő rendszerpartícióm (win7 Pro64 Hun). Mitől lehet ez? Hova ment el ez az 5 GB???
Előtte csak annyit csináltam, hogy az E: meghajtóra felraktam az Intel Data Migration progit. -
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #33893 üzenetére
Köszönöm, látod, ezt nem tudtam. Viszont van 6 GB ram a gépben, nem hiszem, hogy megszorulna a rendszer backupolás közben. Amúgy meg most megnéztem úgy is, hogy engedélyeztem automatikusan a lapozófájlt. Ugyanúgy failed...
Szóval nekem nincs több ötletem. Ahhoz, hogy esetleg újraformázzam az SSD-t, s újrarakjam, pont az kéne, hogy tudjak csinálni egy backup-ot. 22-es csapdája...
-
AirBooms
addikt
Amióta SSD-m van, azóta le van tiltva - ezt SSD-hez így ajánlják: Íme - kb. a lap közepe
-
AirBooms
addikt
Megpróbáltam az általad mutatott Acronis Backup&Recovery programmal is a dolgot (vagyis a C:-ről egy backup-ot csinálni). Kikapcsoltam a multi-volume snapshot-ot, de ugyanazzal a hibával állt le mindjárt az elején: MFT bitmap error.
Mi a fene van a C: partíciómmal? Mondom, ez külön SSD-n van...
Szerk: tudom, lámaság, de mit értesz "swap" alatt? És ezt hol tudom állítani?
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Köszi!
Chkdsk már megvolt... A "multi-volume snapshot" mi magyarul, mert ugye én magyar windows-t használok? Amúgy eddig sosem volt gond futó rendszer alól csinálni lementést, vagy klónozást, mivel minden progi egy win újraindítás után csinálta meg a win betöltése előtt.
Ja igen, nem, nem pakoltam át semmit sem az E-re abból, amit írtál...
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
válasz WonderCSabo #33861 üzenetére
Gondolom, nálam azért nem lehet csak egy partícióról, mert azt hiszi, hogy minden a rendszerlemezen van. Pedig nem. Valami jól össze van kutyulva...
-
-
AirBooms
addikt
válasz WonderCSabo #33857 üzenetére
Ok, megvan, de ez csak a teljes windows-ról (vagyis az összes partícióról, lemezről) tud csinálni backup-ot. Kizárólag a rendszerpartícióról nem...
-
AirBooms
addikt
válasz WonderCSabo #33855 üzenetére
És ha magyar windows-om van?
Mert így csak az Acronis meg a Paragon Partition Manager backupját dobja ki... -
AirBooms
addikt
válasz WonderCSabo #33852 üzenetére
Ezt hol találom?
(mondjuk az előző SSD-vel nem volt ilyen gond, pedig az is egy Intel volt - X25-V -, akkor simán tudtam róla backup-ot csinálni, klónozni a lemezt, stb. Most semmit nem hajlandó megcsinálni.)
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen kérdezek-e...
Egy Win7 Pro64 Hun rendszerpartíciójáról próbálok csinálni egy backup-ot (image fájlt) mondjuk Acronis-szal (de mással is próbáltam). A partíció SSD-n van, kb. 24 GB-s (a hely 80 GB). Amikor elindítom a backup készítést, szinte azonnal leáll a következő hibával:
MFT bitmap is corrupted. (0x70018).
Szerintem az SSD-vel (vagyis a C partícióval) van baja, mert bárhová is akarom csinálni a backup-ot, mindig ez a hiba jön elő.Mi lehet a gond? Az SSD-t win7 alatt formáztam, alignálva, stb. Minden rendben vele, vadi új. Tökéletesen működik, sebességben a gyári értékek felett teljesít.
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Vinyót cseréltem a gépemben (a rendszerpartíció nem ezen van/volt, az külön SSD-van), amin három külön partíció van a programoknak, adatoknak, stb. Megformáztam a vinyót win7 alatt (rendesen, alignálva, három parítcióra osztva), s átmásoltam az egyes partíciók tartalmát. Viszont azt vettem észre, hogy egyes programok (nem mindegyik), pl. Outlook nagyon lassan indul el. A régi vinyó egy Samsung 1TB F3 az új egy WD FAEX 1TB.
Mi lehet a baj?Köszi!
-
AirBooms
addikt
válasz AirBooms #31206 üzenetére
Ez a problémám továbbra is fenn áll, sőt tovább növekedett a partíció telítettsége. Nem telepítettem semmit, az SSD szabályosan belőve. Vírus, s egyéb program kilőve, megnéztem.
Szerintetek? Milyen mappákat kellene még átnéznem, ami növekedhet? -
AirBooms
addikt
De, valóban létrejött egy visszaállítási pont, kb. 100 megás méretben, ami nem indokolja ezt a méretnövekedést, ugyanakor töröltem is már ezt a visszaállítási pontot. Tehát nem lehet az oka. Lefuttattam (az imént is) a CCleanert is, és a felesges dolgokat is töröltem: pl. Temp mappákat, valamint az Nvidia telepítőmappáját, amit mindig létrehoz a rendszerpartíción. Ezek után fogalmam sincs, mitől van ez a hatalmas rendszernövekedés...
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Kb. két napja, egyik napról a másikra nagyjából 1 GB-ot nőtt a rendszerpartícióm telítettsége. Win7 Pro 64 HU-t használok, s elvileg semmit sem telepítettem mostanában, pláne nem a rendszerpartícióra. Csupán frissítettem az nVidia VGA-m driverét, de ez önmagában nem lehet 1 GB. Azért is fura (és kellemetlen) ez a hirtelen növekedés, mert a rendszerem SSD-n van, s elvileg minden felesleges írási folyamat le van tiltva, illetve át van irányítva a HDD-re (nem rendszerpartíció).
Szerintetek mi lehet ez? Milyen mappákat nézzek meg? (A Users/Nevem/AppData/Local/Temp mappát kiürítettem és a rendszervisszaállítás is ki van kapcsolva) -
AirBooms
addikt
válasz ro_bert17 #28688 üzenetére
Nálam nincs ilyen fül. A Beállítások/Egyéb/Speciális beállításoknál egyszerűen nincs olyan, hogy "Bővítménykezelő"
A te Outlook-od is 2007-es?(#28689) bobsys: Kitöröltem a tanácsodra, de ha elindítom az Outlook-ot, újragenerálja ezt az extend-dat fájlt, s megint csak jelentkezik a hibaüzenet...
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezek, de talán...
Eddig NOD32 vírusírtó volt fent az eredeti, jogtiszta win7 64 Pro hun oprendszeremen, de mivel lassan lejár az előfizetésem, így lecseréltem a Microsoft Essential Security-re. Ezzel nincs is gond, csak azóta ezt a hibaüzenetet kapom mindig, amikor elindítom az Outlook 2007-et:
Leszedtem már az Outlook-ot, újraraktam, de az üzenet megmaradt. Fogalam sincs, hogy töröljem a plugint, ha már egyszer törlődött, s épp ez a baja az Outlooknak. Vagy hogy tudom megszüntetni az Outlookban, hogy ezt a vackot is be akarja tölteni?Üdv.
-
AirBooms
addikt
válasz Morden24 #26573 üzenetére
Miközben futattja az élményindextesztet, mindig kiírja, éppen hol tart,mit csinál. Az elején a D3D9 teszttel kezdi, aztán jön a D3D10-es, de 11-es nem. Amúgy egy GTX285-öt cseréltem GTX460-ra, ami emelt órajelen (800/1600/400) megy. Tudom, hogy a GTX285 is erős kari volt, de azt hittem azért adott rá csak 7,4-et, mert nem volt DX11-es. Ezek szerint nem. Igazából nem is az árdekel, hány pontot kapok, hanem, hogy valójában működik-e nálam a DX11.
Nem lehet, hogy csak akkor van DX11, ha telepítéskor DX11-es VGA volt a gépben?hunfatal: ezt az Unigine Benchmark-ot le lehet tölteni valahonnan, vagy csak a játékkal együtt jár?
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Legális win7 64 pro hun-t használok, most raktam be a gépbe egy DX11-es VGA-t. Újrafuttattam a Rendszerteljesítmény élményindexet, de nem is teszteli DX11-re, csak DX9-re és 10-re, s ugyanazt az eredményt adja, mint korábban a DX10.1-es karival. Hogy tudom megnézni, hogy "be van-e kapcsolva" a windowsomban a DX11? Illetve hogy tudom bekapcsolni?
Köszi!
-
AirBooms
addikt
Hali!
Valamiért megsérült a Win7, de helyreéllította magát, ám most kétféle verziót kínál fel induláskor. Az egyik a Windows7 (Helyreállított), a másik a Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7. Hogy tudom eltüntetni amelyik nem kell? Vagyis hogy tudom szerkeszteni a boot.ini-t? (ha egyáltalán van ilyen, mint az XP-nél?) Mert a Rendszerindítás menüben nem tudom ezt megtenni.
Előre is köszi! -
AirBooms
addikt
Hali!
Ha nem akarom, hogy jobb oldalt, alul, az óránál megjelenjen egy ikon folyamatosan(konkrétan a "Hardverek biztonságos eltávolítása..."), akkor azzal mit csináljak? Hogy tudom eltüntetni? (W7 Pro64 HU)
Köszi!
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Hogy tudok win7 64-ből bebootolni DOS-ba? De úgy, hogy az NVFlasht el tudjam indítani (ami nem akar 64 bites DOS-ból működni)?
-
AirBooms
addikt
válasz Csabee. #18987 üzenetére
Amikor írtam neked, közben épp beszéltem Skype-on, akkor volt 48 MB a memóriahasználata, közben repültem a Flight Simulatorral, ami az egyéb programokkal együtt közel 4 GB-t evett. S semmi gond nem volt a W7 64 Pro-val. Szóval nem tudom... amúgy pár napja frissítette magát nálam a Skype, azóta mintha több funkciója is lenne. Nálad mi a helyzet?
-
AirBooms
addikt
válasz AirBooms #18936 üzenetére
Meg van a megoldás a Feladatkezelőben tapasztalt programokhoz hozzáférési jogosultsági problémámhoz, ami miatt az affinitásokat sem tudtam állítani sok programnál:
Nem tudom, hogy ez szándékosan van-e így a Feladatakezelőben, vagy pedig véletlen bug, hiba, de ha nincs engedélyezve a Feladatkezelő ablakának bal alsó sarkában, hogy „Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése”, akkor bizonyos programokhoz nem ad hozzáférést, így az affinitás állításához sem. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy mi alapján dönti el, hogy ilyenkor melyikhez ad jogosultságot, s melyikhez nem – de bevallom őszintén, nem is foglalkoztat ennek a megfejtése. Viszont éppen ez az a pont, ami miatt inkább úgy gondolom, hogy valószínűleg ez egy hiba a Feladatkezelő működésében, mint valami védelmi funkció.
A lényeg még egyszer: ha „Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése” engedélyezve van, s az előtte lévő négyzetben benne van a pipa, akkor az általam említett hiba nem jelentkezik. Ellenkező esetekben némelyik programnál előfordulhat, hogy a Feladatkezelő szolgáltatásai (pl. prioritás, vagy affinitás beállítása) nem érhetők el jogosultsági problémákra hivatkozva.Egészen véletlenül jöttem erre rá, esetleg hátha másnak is tudtam ezzel segíteni!
-
AirBooms
addikt
válasz Sub-ZeRo #18937 üzenetére
Kérlek, ne abban adj tanácsot, hogy milyen programot használjak!
Ha a konkrét kérdésre nem megy a válasz, akkor hidd el, nem várom el, hogy oldd meg az egyéb problémáimat. Pl. nem kell helyettem kutyát sétáltatni sem...Mellesleg: ha egy program eleve 100 százalékon hajt egy magot, akkor ha ahhoz újabb programok csatlakoznak, akkor lassulni fog a renszer, de a program futása biztosan. Így van ez az FS2004-gyel is. S nem csak lassulni fog, a stabilitása is romlik.
Az általad ajánlott FSX-et pedig nem véletlenül nem használom, s repszimes társadalom javarésze sem! Gagyibb, mint az FS2004 (fizikában, modellezésben, stb.), látványban pedig alig hozott javulást. S mivel az FS-t a szimulátorozók többsége nem csupán egy programként használja, hanem rengeteg kiegészítőt vásárolt hozzá (mint én is, több mint 200 GB-nyit), így nem könnyen adunk túl rajta. Mellesleg az FSX sem engine-ben, sem semmiben nem hozott előrelépést (sőt, mint említettem, egy csomód mindenben visszalépés), így teljesen felesleges válatni rá. Csak ezért nem fogok kidobni az ablakon több százezer forintnyi kiegészítő programot, mert te nem érted meg, hogy mi a problémám.)
Ugyanakkor még mindig nem érted: miért van, hogy két hete még tudtam állítani affinitást, most meg nem? Erre hogy a búbánatba lehet azt a "szakértő" választ adni, hogy használjak FSX-et, s ne törődjek a problémával???
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
válasz Sub-ZeRo #18845 üzenetére
Ööö, azért lenne fontos állítani az affinitást mert FS2004-et használok, ami i7 ide vagy oda, de csak egy szálat használ, azt viszont 100 százalékban leterheli. Ugyanakkor rengeteg segédprogi kell még az FS mellé, amiket a stabiliás, és az FS gyorsabb futása miatt célszerű levenni az FS által használt magról.
Igen, tudom, hogy ezt minden egyes alkalommal meg kell tenni, de időnként, 10-12 órákat repülök a programmal, így ennyi előkészület nem jelentős. Ugyanakkor megéri, mert az a legbosszantóbb, amikor 10 órás repülőút után egyszer csak összeomlik az FS2004.A másik, amiért szeretném, ha működne, mert régebben (még egy-két hete) működött. Most meg nem. És mivel semmit nem állítottam el, ezért ez számomra rendellenes működésre utaló hiba. Az ilyesmit meg szeretm megoldani, a végére járni. Téged is idegesítene!
-
AirBooms
addikt
Szóval senkinek sincs ötelete, hogy hol lehet turkálni az affinitás dolgokban az...? Eszközkezelőt kivéve? Jogosultság és egyebek kérdésében... Nem programot nem enged, de a legtöbbet nem engedi állítani az eszközkezelőből. Csak tudnám, hogy ezt mi alapján dönti el?
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Miért lehet, hogy pár napja nem tudom menetközben a feladatkezelőben megválasztani egy-egy program affinitását, vagyis eddig engedte, hogy kiválasszam, hogy X programhoz melyik magot szeretném hozzárendelni. Ezt újabban nem engedi, mindig azt a választ kapom, hogy nincs hozzá jogosultságom, pedig ezek a programok nem is rendszergazdai jogosultsággal futnak. Ráadásul valaki ajánlotta itt a Set Affinity 64 programot, amivel ugyanez a helyzet. Kiválasztom a programot, beállítom, hogy a proci melyik magján fusson a szál, de már nem engedi leokézni, mert nincs hozzá jogosultságom.
Mit lehet tenni?
-
AirBooms
addikt
válasz < CyberBob > #18409 üzenetére
Az hogy és hol állítható a W7-ben, hogy bootolás közben hány procimagot használjon az oprendszer? (W7 64 Pro hun) Thx!
-
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18283 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom, amint a még több mint 10 órás utam végére érek...
Viszont eddig miért tudtam beállítani az affinitást, most pedig nem? -
AirBooms
addikt
Hahó!
Flight Simulatorozás közben szeretném W7 64 Pro alatt szézosztani a feladatkezelőben a procim négy magja között a szimulátorhoz tartozó különféle programokat. Vagyis az affinitást változtatnám meg a magok között, viszont újabban nem engedi, a "Hozzáférés megtagadva!" hibaüzenettel. Régebben ez teljesen simán ment. Pl. a 0-ás magon futott maga az FS2004, az 1-esen valamelyik kiegészítő, s így tovább.
Miért nem engedi ezt újabban??? -
AirBooms
addikt
Mellesleg érdekelne, hogy az miért van, hogy a Total Commanderben megtudom nézni a rejtett mappákat, fálokat (itt be tudtam állítani), de az Intézőben, hiába állítom ezt be a Mappa beállításainál, mégsem látom továbbra sem a rejtett fájlokat mappákat? Mit csinálok rosszul?
W7 Pro64 Hun (legális) -
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz Gorneck #17980 üzenetére
Drivercleaner már nem jó, helyette van a Driversweeper, de az is csak a drivereket pucolja ki, a System Tools-hoz nem nyúl.
Mellesleg ezt a problémát sikerült megoldani, valahogy sikerült becsapni a telepítőt...
Szóval amúgy köszi a segítséget, s elnézést a türelmetlenségért, csak feszült voltam...
A probléma persze folytatódik, mert úgy tűnik, nem jók az új nvidia driverek, de ez már nem itteni probléma...Köszi még egyszer!
-
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #17976 üzenetére
Nincs javítási, reinstallálási lehetőség, de ezt már írtam. Nem szedem le a netről sem, mert itt van a gépemen, felesleges lenne újra leszedni.
Értsétek meg, megvan a telepítő, de addig nem települ, amíg úgy érzékeli, hogy fenn van már. Először uninstall kell neki, de ez sem megy, mert a Temp mappából már rég kitörölte valami takarítóprogi az NVIDIA Performance.msi fájlt. Ezt a fájlt meg csak akkor "gyártja le" újra, ha tud futni a telepítő. 22-es csapdája...Van itt egy NVIDIA tulaj? telepítené a a System tools 6.03-at? Aztán elküldené nekem az NVIDIA Performance.msi fájlt?
Gorneck: lásd feljebb, nem tudom a teljes csomagot sem újratenni, ugyenezen okok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
válasz AirBooms #17970 üzenetére
Ok, azért nem fut a 4a001.msi fájlom, mert elindítana egy NVIDIA Performance.msi telepítőfájlt, de ezt nem találja sehol (valószínű, hogy CCleaner, vagy valami egyéb korábban ezt a Temp mappából kitakaírtptta). Na most honnan tudok ilyen fájl előállítani, ha a telepítőm addig nem akar futni, amíg a korábbi ilyen .msi fájlom nincs meg?
-
AirBooms
addikt
válasz virkir #17969 üzenetére
Hát ez érdekes...
TCM-ben látom az Installer mappát, s benne is van a hiányolt 4a001.msi fájl. Ezek szerint nincs jogosultságom futtatni.
Viszont intézőben hiába van beállítva a rejtett mappá és fájlok mutatása, továbbra sem látom az Installer mappát, így nem tudom beállítani a 4a001.msi-re a rendszergazdai jogosultságot...Most akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Olyan problémám van, hogy nem tudom leszedni (uninstallálni) az Nvidia System Tools egyik elemét, az Nvidia Performance-ot, mert ezt a hibaüzenetet kapom:
"A termék telepítési forrás nem áll rendelkezésre. Ellenőrizze, hogy létezik-e a forrás, és hogy van-e hozzáférése.
C:\|Windows\Installer\4a001.msi"Innentől leáll az uninstall. Természetesen amíg nem szedem le, addig újrarakni sem tudom, pedig szükséges lenne,mert megbolondult, tök hülyeségeket csinál.
Szerintetek mit tudok tenni? (ahelyett, hogy kitépem a maradék hajam - a többit máér tegnap kitéptem emiatt...)
-
AirBooms
addikt
• Hibernáció tiltása
• Töredezettségmentesítő ütemező törlése és letiltása
• Rendszervisszaállítás letiltása
• Indexelés letiltás
• Lapozófájl letiltása
• Ideiglenes internet fájlok áthelyezése
• Felhasználói változók érték (hely) módosítása
• Superfetch, Prefetch letiltása
• Boot defrag letiltása
• NTFS 8.3 filenév tiltása
• Firefox cache mappa áthelyezése hdd-reEzek közül én semmit nem találok a win7 64 pro-ban a Szolgáltatásokban. Miért?
-
AirBooms
addikt
Még egyszer megkérdezném az Nvidiás kollégákat:
Win7 alatt hogy lehet rábírni az Nvidia Control Panelt, hogy állítható legyen a GPU és a memória órajele? A CoolBits nem működik...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Win7 alatt hogy lehet rábírni az Nvidia Control Panelt, hogy állítható legyen a GPU és a memória órajele? A CoolBits nem működik...
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Van egy ősrégi Microsoft Sidewinder kormányom pedállal, aminek eddig a pedálját használtam flight simulatorban oldakormánynak XP alatt. Most Win7-et használok, természetesen ehhez nincs driver, így a kormány-pedál teljesen megbolondulva működik.
A fura az, hogy a win7 magától egy olyan drivert tölt le hozzá, ami 2006-os, de állítólag ez is XP SP2 kompatibilis. Ki lehet találni szerintetek valamit?
Nem szeretnék ezért drága pénzért vadiúj "Windows 7 ready" kormányt venni...[ Szerkesztve ]
-
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Win7 64 Pro Hun
Egyik pillanatról a másikra teljesen behalt az IE8. Semmilyen oldalt nem hajlandó megnyitni, csak pörög a kis karika, mintha dolgozna a gép, de semmi. Bármilyen oldallal is próbálkozom. Csináltam rendszervisszaállítást is, de nem segített. Most Operát használok, ezzel megy minden rendesen. Nem hinném, hogy vírus, mert folyamatosan fut NOD32 és Spyboot és nem olyan oldalakat nézegettem.
Mi a búbánat lehet?Ja, minden jogtiszta, megvásárolt.
Köszi!
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest