Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #19175 üzenetére
Köszönöm, jó segítség!
Már csak az a baj hogy a w7 genuine észrevette a kavart és kiírta hogy kalózpéldány pedig nem is. Akkor minden hdd változáskor újra kell aktiválni vagy mi lesz? Mit lehet tenni?
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
kaposi1
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19144 üzenetére
Hali!
Igen mindegy mert tökéletes lett a direkt linked alapján.
Nagyon szépen köszönöm a hasznos segítséged neked és Lenry-nek is!
-
kaposi1
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19140 üzenetére
Hali!
Kiskönyv?
Hol van az már!
Annyit biztosan tudok hogy az alaplapom tipusa ASUS A7N8X-E Deluxe -
kaposi1
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19137 üzenetére
Pontosan ezért nem tudom hogy melyiket.
Mert három is van.
8001
8003
vagy 8010 -
JetiRulez
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #19128 üzenetére
A méretarány-probléma orvosolva lett az újraindítással, máshogy nem lehetett.
A hálózat viszont továbbra sem működik normálisan, ugyanis újraindítás után automatikusan visszaállt az érték 255-re a regeditben.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
polonic
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #19127 üzenetére
Vajon ezt mi okozhatja. Mert ugye nálam is ez volt a probléma, emlékszel még?
-
JetiRulez
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #19115 üzenetére
255 az értéke. Nekem ez nem mond semmit.
És egy másik. Fater nyilván valamit piszkált a gépen, mert most minden kétszeresére lett kinagyítva. A DPI-hez és a Nagyításhoz nem nyúlt hozzá (mindegyik 100%-on áll), ikonok is kicsire vannak állítva. Ha nem ezekkel, akkor mivel lehet visszaállítani?
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #19117 üzenetére
Nemá.
Beteg vagyok, jóindulattal gyógyítom magam. Ne téríts le az útrólSectumsempra - For Enemies
-
negyedes
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #19117 üzenetére
ah dehogy, egyszeruen csak lassitja windowst
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gepetto86
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19100 üzenetére
asus m2v mx se alaplap athlon64 6000+proci 2gbkingstone+2gb kingmax memória,9500gt
ez a gépe
Azt mondta hogy megy a zene és egyszer csak beszaggat és lefagy és nem lehet vele kezdeni semmit. -
edward2
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #19100 üzenetére
Hehe, szerintem nem frissitettem forumot kösz rálesek
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #19043 üzenetére
Szia!
A poén, hogy a telepítés során nem volt csak egyetlen partíció
Újraraktam az office-t, várom a fejleményeketMásik kérdés, minek ad frissítést be az OneNote-hoz amikor nincs is feltelepítve??
[ Szerkesztve ]
-
lhurgoyf
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19018 üzenetére
Akkor az újraindítás maradhatott el.
Sebaj, mert a MagicISO tökéletesen működik, mindenféle kérdés/hibaüzenet nélkül.
Ez már szimpatikus!!!! le is kaptam a daemont!!!!Köszi a segítséget!
Jó, hogy van ez a fórum, különben mennyit sz...nánk mi lámák!!! -
lhurgoyf
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19015 üzenetére
W7 alatt van, persze.
Telepítés után, már amikor csatlakoztatom.Tálca - bal gomb - virtuális eszközök - SCSI virtuális meghajtó hozzáadása - SCSI adapter engedélyezése szükséges, folytatja? - OK
Ekkor többször kapom a csatlakozott-lecsatlakozott hangot, majd közli a fenti hibaüzenetet, kétszer egymás után (hibakód nincs)A vége az, hogy a daemonban mintha csatlakoztatva lenne E: alatt a cucc, de a commanderben nincs. Ott E: alatt az egyik merevlemezem van.
Melyiket változtassam, és hol?Tudom, láma vagyok hozzá, csak ez XP-nél nem derült ki ennyire megalázó módon
-
lhurgoyf
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19012 üzenetére
Az volt az első próbálkozás:-)
Azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Nem tudom hozzáadni a csatolót"
Akkor ez valami beállítási probléma? -
lhurgoyf
tag
válasz Fire/SOUL/CD #18959 üzenetére
"Create partition" kell nekem, ugye?
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18785 üzenetére
Nekem csak a tápot vitte el, mikor az usb kivezetések összeértek Azóta is az az alaplapom van, úgy 5 éve
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #18785 üzenetére
Nekem olyan 4 darabos van és simán össze lehet ett rakni. Igaz oda már nem egy egyszerű usernak kellett lenni, mert egyik felirat sem passzolt a könyvhöz, így izgi volt. De sikerült.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Steelmanus
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18781 üzenetére
Megneztem a Manual-t arra a csatlakozora ezt irja.
Prior to installing the USB bracket, be sure to turn off your computer and unplug the
power cord from the power outlet to prevent damage to the USB bracket.
Ezt Tudnad ertelmezni Nekem/Neki? -
St3venson
tag
válasz Fire/SOUL/CD #18626 üzenetére
Bocsánat hogy nem voltam elég konkrét, a win7 beépített programjával. (win 7 ultimate x64)
A pontos neve: Microsoft Windows biztonsági másolat segédprogram. -
Joe fiú
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #18622 üzenetére
Köszi szépen!
Semmi nem derült ki számomra a BSOD-ból,csupa 0-ás hibakódot írt.Inkább újrarakom mert már 5 napja gép nélkül vagyok és amennyi időt a "javítgatással" töltöttem már rég újraraktam volna.Nem hiszem,hogy driver lenne,már 5 hónapja nincs új driver feltelepítve és eddig semmi gond nem volt.Ahogy írtad lassú formázással készítettem egy particiót,aztán majd meglátjuk mi lesz a későbbiekben.
Köszi
-
nfsu17
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #18457 üzenetére
Szia!
Értem akkor.
Azért még értetlenkedek, ha nem gond.
Adott az asztali gépem. Erre megy fel a win7.
Na most olvastam már olyat, hogy egyszer csak inaktiválódott magától. Csak úgy. Lehet ilyen? Vagy ez csak "trükközőknél" fordul elő? Legálisnál nem?
Milyen hardwareelemet figyel az ms, aminek megváltozása újraaktiválást igényel? Ezt lehet tudni?
Tehát ha X gépen nem történik változás, akkor arra bármennyiszer újra lehet rakni az os-t. Ez jó, de ne kelljen újra tenni sokszor, inkább az a jobb.
Előfordulhat, hogy ha csatlakoztatok egy usb-s bluetooth adaptert, az már újraaktiválást kér? Vagy ez kis eszköz, ezzel nem foglalkoznak?
Köszi az infokat.
-
Steelmanus
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18352 üzenetére
Meglehet jegyeztetni vele az USB potokat is ha mindig odadugod ahol elotte is volt.
Az S: T: U: az USB cuccok a lenyeg hogy ha mindig arra a csatira dugod az cuccot bemesz a Regedit-be es jobbklattyal atnevezed, majd restart.
En amugysem szeretem ossze-vissza dugdosni 12 USB hely eleg hogy mindennek legyen helye. -
pete_21
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18350 üzenetére
Ha Lemezkezelőben rendeli hozzá, akkor nem jegyzi meg a Win?
-
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18283 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom, amint a még több mint 10 órás utam végére érek...
Viszont eddig miért tudtam beállítani az affinitást, most pedig nem? -
pete_21
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18280 üzenetére
Én a sima Program files-ba raktam, de adminként is ugyanúgy nem látja normálisan a system32-t. Viszont, ha így indítom Totalcmd-ből a progikat, akkor az UAC nem kérdez már rájuk, mert ha admin jogú progiból indítassz új progit, akkor az is automatikusan admin jogot örököl. Ez viszont szerintem elég veszélyes hosszú távra, szóval én biztos nem használnám a mindennapjaimra.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #18252 üzenetére
Á dehogy
Mordern24: Hát nekem megan az a pár program amire szükségem van. Ennyi a telepítésem. Nem rakok fel mindenféle progit. Csak amire legnagyobb szükségem van.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #18245 üzenetére
Jó azt nem tudom, elértettem amit írtál, bocsesz.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #18245 üzenetére
Dehogynem.
Morden24: Azért több mint fél éves a rendszerem, mert nem tudom mit csinálok.
Ha újra is húzom, nem a vírusok miatt csinálom/csinálnám, hanem a hülye gyereka reg adatbázisban szörföl, meg ilyeneket csinál a winnel.[ Szerkesztve ]
-
Zsu_
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #18141 üzenetére
Szia,
Nincs ilyen állítási lehetőségem a biosban. :-([ Szerkesztve ]
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18123 üzenetére
Rendben este elkezdem
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18121 üzenetére
Xp telepítette már párszor, csak nem lehet annyira más.
köszi.
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18117 üzenetére
Mivel sok progit rakok fel és játékot, így kell sok hely a c-re
az előző gépem csak 80Gb os volt és az 40/40-re volt és nagyon kevés volt. pedig ott még játék sem volt.
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18108 üzenetére
Illetve most van egy olyan gondom hogy ha bedugom az usb be a nyomtatot és bekapcsolom akkor kék halál és újra indul a gép, majd betölt és ismét, egész amíg ki nem húzom.
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18108 üzenetére
Win 7 ult. X86 -om van
Most az xp n úgy van hogy
C: 195GB
D: 102GB[ Szerkesztve ]
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18100 üzenetére
Azt meg tudom csinálni hogy ami most a gépen vannak cuccok. D:/ meghajtón. azokat megmaradjanak hogy ha win 7-et rakok fel?
vagy csak akkor a c-t patricionállom?
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18095 üzenetére
Sata mode: AHCI > IDE
Át lehet állítani.
-
manó17
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #18097 üzenetére
Köszi segítséget, akkor valószínű csak win 7 lesz rajta.
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #18095 üzenetére
Szerintem felesleges az AHCI, főleg ha emiatt problémás az oprendszer telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #17976 üzenetére
Nincs javítási, reinstallálási lehetőség, de ezt már írtam. Nem szedem le a netről sem, mert itt van a gépemen, felesleges lenne újra leszedni.
Értsétek meg, megvan a telepítő, de addig nem települ, amíg úgy érzékeli, hogy fenn van már. Először uninstall kell neki, de ez sem megy, mert a Temp mappából már rég kitörölte valami takarítóprogi az NVIDIA Performance.msi fájlt. Ezt a fájlt meg csak akkor "gyártja le" újra, ha tud futni a telepítő. 22-es csapdája...Van itt egy NVIDIA tulaj? telepítené a a System tools 6.03-at? Aztán elküldené nekem az NVIDIA Performance.msi fájlt?
Gorneck: lásd feljebb, nem tudom a teljes csomagot sem újratenni, ugyenezen okok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #17956 üzenetére
Nekem is van olyan csíkom, telepítéskor. Meg ha vissza akarom állítani a rendszert, akkor is.
-
gg72
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #17958 üzenetére
OK, kösz szépen!
-
RootRulez
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #17935 üzenetére
Akkor nem is "izgatom" tovább rajta magam, köszi!
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #17933 üzenetére
Én se hagytam neki sose, csak most eszembe jutott, hogy anélkül a "swap partíció" nélkül lassulhat-e vagy ér-e valami hátrány?
═════════════════════════════════════════
-
RiddleR
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #17575 üzenetére
Sajnos nem segített a dolog.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #17785 üzenetére
Nem engedi telepíteni. Nem is engedi megadni a drivert, mert nincs minek megadni. Nincs ismeretlen eszköz az eszközkezelőben. Egyébként amikor keresek plug&play eszközöket, akkor megtalálja a vinyót. Működik is szépen, a következő újraindításig.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
j0zsef
tag
válasz Fire/SOUL/CD #17625 üzenetére
Igaz is, külön külön nem teszteltem őket, micsoda hanyagság...
Egyébként igen, elvileg jól kezeli őket, a Geil DDR3-asokkal van baja, de azt is meg lehet oldani némi pluszfesszel.
Köszi a választ!
I will not buy this record, it is scratched!
-
fsb1000
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #17572 üzenetére
Mert például időrendben nem mutatja az egyes file hozzáféréseket, mint a filemon.
Persze lehet, hogy nem tudom jól használni.3D alakalmazás alatt szeretném monitorozni a file hozzáféréseket és kb 5-10 perc után nézném meg mit loggolt időrendben
Ez akár több ezer esemény is lehet
Az érdekel melyik alakalmazás mit és meddig használt miközben én 3D-ben gémeltem.////
Amig ezt a hsz-t gépeltem 2x átugrottam a Totalcmd-re, majd bezártam.
Egy darabig még ott volt a listában, hogy olvasott X byteot, de kb 2 perc után eltünt és már csak a system meg az svchost van ott. -
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #17572 üzenetére
Hali!
Ja és még annyit, hogy ha nem teljesen akarod kilőni, akkor más módszer is létezik, hisz lehetnek olyan helyek, amiknek jól jön az indexelés
Start gomb, írd be Indexelés, a megjelenő ablakban Módosítás gomb és itt válogathatsz.Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
RiddleR
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #17518 üzenetére
Most, hogy nézem tényleg csak a TC-ből. Na akkor ez elég láma kivizsgálás volt részemről.
Bár a TC-ben nem találtam semmilyen erre vonatkozó beállítást, de ez meg már nem ide tartozik.
Bocs. -
BGergo84
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #17518 üzenetére
Úgy tudom Bitlockerhez mindenképp kell TPM.
Egy másik ugyanilyen gépen tegnap már sikerült beállítanom.
Nem tudom mi lehet. -
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #17323 üzenetére
HI!
ASUS K51AC-ém van. Igazábol pár napja vettem ezt a jelenséget észre, mert mint írtam feljebb is én nem is használom akksiról, csak 220v-ről a notit, és most egy ideje irogatja ezt ki nekem...
Remélem nem fog tönkre menni...
3njoy the Lif3
-
MODERÁTOR
válasz Fire/SOUL/CD #17210 üzenetére
Köszi, a belenézve a linkbe ott is van némi segítség. Igazából van egy korrekt leírásom, csak xp-re, és a fentebb bemásolt résznél elakadtam win7 alatt. Egy nokia 5530-ról van szó amúgy. Tudom, van rajta wifi, de azom itthon nincs, és annyira meg nem fontos, hogy csak azért vegyek egyet.
Ma-honap már nincs időm próbálgatni, de kedden első dolgom lesz. Ha esetleg mégis megtalálnád a BT-d, akkor ha másnem priviben is szívesen veszem a segítségetEverybody lies.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #17199 üzenetére
Sztem azt akarja, hogy bluetooth-on netezzen a telefonnal úgy, hogy a gép internetét használja. (szerintem)
Véleményem szubjektív...
-
MODERÁTOR
válasz Fire/SOUL/CD #17199 üzenetére
A gépem netjét megosztani a telefonnal, és a telefonon netezni.
Everybody lies.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #17195 üzenetére
Ja télleg, azt nem vettem észre, mármint ott a leállítás gombot. Kösz.
Véleményem szubjektív...
-
DFeS
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #14300 üzenetére
Sziasztok!
El tudná valaki mondani, hogy W7 Ultimate telepítése után miért ajánlja fel a gépem, hogy eltávolíthatom a fő HDD-met, pont mint egy flashdrive-ot? ...hardver biztonságos eltávolítása...
Ezt notinál és aszalinál IS tapasztaltam, mindkét vas AMDs alaplappal és procival szerelt. (asztali: 580X + SB600, noti: 780G + SB700)
Illetve, hogyan lehet ez beállítani, hogy ne ajánlja fel ezekre a fix eszközökre?no regrets, no forgives
-
Pubszon
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #17065 üzenetére
Az XP partíciója már nem kell, nem kell róla semmi.
Már a boot menübe sincs benne, a Win7 bootol automatikusan és csak azt akarom a 2 kis partícióra.
Van egy külső USB-s HDD-m, arra akarom ghost-olni és onnan visszaállítani.
Ez így megoldható?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Johnny Cage
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #17080 üzenetére
"Én a Win defragmántálókat minden OS esetében ki szoktam kapcsolni, külön defragler progit használok"
Lásd: [link]
-
Johnny Cage
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #17070 üzenetére
ESS-t használok, az automatikus scan-t is letiltottam a feladatkezelőjéből. Egyébként XP alatt is ugyanezt használom, mégsem hallok állandó mocorgást a vinyó felől. (pedig ha jól tudom, az XP is prefetch-el.)
-
orbano
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #17065 üzenetére
de ő nem akarja a progik partícióval összevonni, a két kicsit rendszerpartíciót szeretné egybe tenni
A vér nem válik VAZZE!™
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16470 üzenetére
Hali!
És még annyit, hogy más ADI drivert is kipróbálhatsz, pl az ADI 1988-ast, van rá esély, hogy azzal is jó lesz.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16431 üzenetére
Recsegés alatt azt értem h amikor belép és jön a belépő hang akkor recseg, nem a kodek hibás, a régi lesz rajta, de gondoltam hátha van vmi új, am meg mivel felismeri a win7 gyárilag így nem jön le semmi update-en, csak jó lenne ha rendes kezelőfelületes driver lenne hozzá. A poén az h csak a 2.22es jó se előtte se utána semelyik sem. Am meg alc660 a hangkártya benne
-
fLeSs
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #16388 üzenetére
OK, már értem miről van szó.
mindjárt kipróbálom a dolgot."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Hrabo75
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #16386 üzenetére
Igen vannak, BT nincsen benne. A Toshiba oldaláról töltöttem le a drivereket. :-)Próbáltam már azt hogy letiltom ,hol az egyik hálókártyát , hol a másikat.
Ugyanaz az effekt. :-) Próbáltam hogy másik channelt adok meg a rooteren, más titkosítást is. már kétségbeesésemben mindent. -
fLeSs
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #16384 üzenetére
lehet, hogy nem vagyok vele tisztában, mivel nem is foglalkoztam vele, win xp alatt működött, szal nem volt okom rá.
a Win7-es klónozás után próbáltam a Win7 telepítő CD-jével megjavítani az MBR-t de ettől még nem indult el az oprendszer az új vinyón, márha ez számít vmit.
A rendszert nemtom elmenteni a HDD másik partíciójára, mivel csak 1 partíció van az SSD-n (mivel SSD-ről van szó) és nem is lenne elég a hely a mentésnek. A másodlagos vinyóra menteném az imaget. ezexerint így nem müxik?"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Hrabo75
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #16378 üzenetére
Még nem jutottam el külön tűzfal felrakásához, mert egyből elkezdett szórakozni ahogy csatlakoztam a wifihez. Csak a windows firewall van fent, meg a security essentials. Egyenlőre nincsen külön biztonsági szoftver.
-
fLeSs
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #16381 üzenetére
OK, de ezután az új vinyón el fog indul a régi vinyóra telepített rendszer? Win7-ről van szó?
Az Acronis True Image vmit átír a windowsban?XP-nél tudom, hogy ez simán müxik, de a Win7 más.
Megerősítenéd ezt?"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Hrabo75
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #16374 üzenetére
Hmm hát a Rooteren nem aktív a tűzfal. A Win7-ét nem kapcsolnám ki. A vicc hogy xp-vel minden csodálatosan megy , olyan mintha a dhcp szerver megőrülne és hol ad ip-t hol nem.
-
virkir
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #16369 üzenetére
A boltok választékában szerepel tehát lennie kell.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16150 üzenetére
Hali!
Az utolsó mondatban rosszul fogalmaztam, szóval helyesen
Attól, hogy rendszergazdaként vagy bejelentkezve, attól még nem fut minden progi automatikusan rendszergazdai joggal.Fire.
-
qwertly
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #16044 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ,de az a kis bibi,hogy kell egy működő windows ahová fel telepítem az általad javasolt progit és úgy készítem el a boot cd.És ha én most egy linux alól írok így nincsen módom tesztelni a programot,egy csoda parancssora számítottam amit a windows telepítő cd-nek adok ki és telepíti nekem a bootmgr .De lehet,hogy felrakom az alap windows 7ami max 25 perc,már onnan működik az acronis bootcd is. -
pepe1970
tag
válasz Fire/SOUL/CD #15978 üzenetére
Nem. Asus n71jq.
-
Clemi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #15933 üzenetére
Összefoglalva: türelem, április végéig sorra kerül mindenki, de csak akkor ha az IE az alapértelmezett böngésző(ahogy ez utóbbit már valaki korábban helyesen írta)
Nem kötözködni akarok, de a nejem gépén 32 bites Ultimate van, és ma megjelent nála a böngésző választó frissítés, pedig a 10.50-es Opera az alapértelmezett böngésző (én állítottam be)
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #15933 üzenetére
Köszi.
Off: kurvajó ez az origo. Aszondja a szavazás, milyen okostelefont választana a kínálatból:
Nexus One-t rendelek, mihelyt lehet.
iPhone 3GS-t fogok venni.
Nokia N900-at szeretnék.
Megvárom a többi Google-mobilt.
Az iPhone 4G-re várok.Hmmm... pfff.
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #15928 üzenetére
láttam én már retail-ban OEM feliratot a termékazonosítóban
Emiatt nem kell aggódnom
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #15928 üzenetére
Nekem is fullos ultimate van és van választó képernyőm. Pedig van fent FF is, de nem az az alapértelmezett böngészőm.
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #15926 üzenetére
én azt tapasztaltam eddig, hogy az OEM változatokban "nem jelenik meg" ez a ballot screen, míg a fullosoknál igen
Cáfolok, a saját gépem HP x64 retail, a másik kettő, amit néztem Prof x64 oem, szóval ehhez sincsen köze.
Lehet, csak tőlem fél... meg Gornecktől isAmúgy ha őszinte akarok lenni, elképzelésem nincsen a terjesztés logikájáról. Lehet, nincs is benne...
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #15894 üzenetére
Mellesleg a frissítés csak ajánlott:
"The Windows Application Compatibility Update is a software update that improves the compatibility experience in the following Microsoft Windows operating systems. to know the updated list of the known application compatibility, click on the link under the heading More Information below"
Akkor megpróbálni ezt: [link]
Azért fura módon ezt akárhol nézem, mindenhol vista-ra mondja.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #15892 üzenetére
Először is a fontos frissítések is választhatók. Másodszor attól hogy fontos nem jelenti hogy anélkül a win7 már nem is fog menni. A fontos jelző főleg a felhasználónak fontos, mert általa biztonságosabb és jobb lesz a win7.
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #15362 üzenetére
Köszi a linket, jól emlékeztem sajnos...
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
medvegy
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #15360 üzenetére
Köszi, nem hangzik rosszul. Kérdés az volna, hogy ez a szolgáltatás Win7 Home Premiumnál is működik, és ha igen hogyan tudom megcsinálni?
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Kephamos
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #15209 üzenetére
ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+1174a3 0x8280f000 0x82c0f000 0x00400000 0x4b1e0907 2009.12.08. 9:06:31 Microsoft® Windows® Operating System NT Kernel & System 6.1.7600.16481 (win7_gdr.091207-1941) Microsoft Corporation C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
A program szerint ez volt a ludas. Nem találtam meg, hogy egyértelműen mit is csinál ez a program.
Memóriára gyanakodtam, de memtest után kiderült, hogy annak semmi baja.Morden24 Ja, ok, sokadszorra, csak tudod nem azzal kezdtem, hogy debug beállításokat keresek. Gondoltam, ha pénzt kérnek érte, akkor minden a paraszt szájíze szerint működik. Zárójelben jegyzem meg, hogy eddig ez volt a legszimpatikusabb windows, de rá kellett ébrebdnem, hogy ez sem mondható túlzottan stabilnak. (Másik gépen és ezen is voltak más jellegű problémáim is) Biztos bennem van a hiba.
Clemi Nyugodtan mondj bármit, bármikor. Ne tartsd magadban.
Másik probléma: Hajtja a CPU-t, mint állat, ráadásul teljesen indokolatlanul. A task manager szerint nem fut semmi különös, mégis sokszor a 90% körüli a terheltség, maximális órajelen. C2D T7100
-
kashuk
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #15194 üzenetére
de a biosban hol pontosan és milyen néven van az?
-
COLORBAR
tag
válasz Fire/SOUL/CD #15151 üzenetére
"Mint azt valaki mondta, volt már erről szó a PH-n, megtaláltam: [link]"
Olvastam,teljesen más problémája volt az illetőnek,nem témába vág!"Sajnos a HSZ-ok dátumait nézve ugyebár a másik driver(BT3035) biztosan nem W7 kompatibilis"
Tudom,ezért írtam ide!" de azóta lehet, hogy van belőle, legalább Vista-s, ami megy W7 alatt is, meg megoldja ezt a liszensz kulcsos mizériát."
Nincs!"Szóval ahogy itt már javasolták, keress valami bluetooth drivert."
Ezt csinálom, mivel más is írta,ezért fölösleges volt ebben a kioktató stílusban írnod nekem!
Veled is csak sűrűbben vagyunk itt,de nem többen! -
Speeedfire
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #15051 üzenetére
nem!
a kis gépeken csak 1-2 könyvtár van megosztva
a nagy gépen meg minden meghajtó
Gorneck23: egyszerűen tallózni sem tudom, látja h xyz gép ott van a hálón, de nem lép fel rá, azt írja h nem tud rá csatlakozni
mukibuci: az a baj h elég sok könyvtár van és nem akarom egyesével megosztani őket, bár ha sehogy sem jön össze akkor ezt megpróbálom majd
csak eddig se xp, se vista alatt nem volt ilyen gondomFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #15048 üzenetére
a meghajtók vannak megosztva
mindenki számára
avira van fent, a tűzfalban az ip tartomány engedélyezve van
a kábel meg jó
nem vágom, h miért nem működikFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
bandiie
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #14899 üzenetére
Ha megnézed a reportot, a driverek betöltési idejével nincs komoly probléma. Az a legnagyobb gond, hogy miután bebootol és megjelenik az asztal, további 10-15 perc mire rendesen használhatóvá válik.
No meg ez:
MainPathBootTime 324996Ez a gázos, több mint 5 perc. Gondolom ez a fő boot "szekció", mi lassíthatja ezt vajon?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #14789 üzenetére
Marhára nem tartottam akkor viccesnek
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Lajkó
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #14569 üzenetére
Igen, már közben megtaláltam, csak valóban rossz helyen és módon kerestem.
brd: Sajna csak szinte! Most nem kellene másikat vennem, ha mindegyikhez lenne....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #14410 üzenetére
Felfogtam mit írtál.. DE
Csak írtad az utólag megoldást, hogy akár próbáljam ki most..Betallóztam neki, és nem telepített fel semmit, maradt szabványos vezérlő...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #14402 üzenetére
Végülis, jah.. mert holnap tervezek telepíteni... Azért kíváncsiskodok.
Köszi.
Nos, de megnéztem utólag, betallóztam azt az inf-et, ami ebben van, és maradt a szabványo AHCI adapter... Szal ez nem jött be...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #14399 üzenetére
És ha telepítéskor megcsinálom, akkor az úgymond jobb, mintha utólag rakom fel? Mert most azon filózok, hogy hogy csiináljam meg.. AHCI, vagy IDE...
Meg akkor a raid driver tartalmazza az AHCI-t? Hm, hát ez majd telepítéskor kiderül..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #14300 üzenetére
Nha én az előző gond miatt ugye újrahúztam notin a rendszert, ugyanúgy letöltés közben ~20%-os CPU terhelés van, de tnidnám mié... Még megpróbálom, hogy kilövöm az AHCI-t..
Tényleg, mennyi is az alap érték, ha ki akarjuk kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #14294 üzenetére
Hát akkor még meg gondolom magam hogy frissítem a drivert.
Köszi szépen.
-
pincehely
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #14294 üzenetére
Miért kifizetődő, ha nem telepítesz Achi drivert utólag?
A beépített jobban üzemel?http://kefetemap.deviantart.com/
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #14284 üzenetére
És milyen csúnya dolgokat tud művelni? Adatvesztés? Vagy más valami?
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #14288 üzenetére
Nálam ilyen
Nincs ott a 4 vinyó."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pincehely
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #14288 üzenetére
Én meg azért küzdöttem, hogy ezt a funkciót eltüntessem onnan.
Nekem az Intel driver feltelepítése "oldotta" meg a problémát.Lehet, hogy ő is feltette a win7 alap, beépített drivere helyett!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #14286 üzenetére
Nem IDE módban, de ezt meg már megcsináltam és frankón működik is. Csak leválasztani nem tudom őket. De frankón működik a gyári driver, nincs vele baj, csak a leválasztás zavar, hogy nincs, pedig a mobil racket jó lenne leválasztani mert mennek rajta az adatok keményen. És nincs kedvem ki- be kapcsolgatni a gépet, ha van már Hot-Swap vinyó. Nem is egy darab.
Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest