Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #15209 üzenetére
ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+1174a3 0x8280f000 0x82c0f000 0x00400000 0x4b1e0907 2009.12.08. 9:06:31 Microsoft® Windows® Operating System NT Kernel & System 6.1.7600.16481 (win7_gdr.091207-1941) Microsoft Corporation C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
A program szerint ez volt a ludas. Nem találtam meg, hogy egyértelműen mit is csinál ez a program.
Memóriára gyanakodtam, de memtest után kiderült, hogy annak semmi baja.Morden24 Ja, ok, sokadszorra, csak tudod nem azzal kezdtem, hogy debug beállításokat keresek. Gondoltam, ha pénzt kérnek érte, akkor minden a paraszt szájíze szerint működik. Zárójelben jegyzem meg, hogy eddig ez volt a legszimpatikusabb windows, de rá kellett ébrebdnem, hogy ez sem mondható túlzottan stabilnak. (Másik gépen és ezen is voltak más jellegű problémáim is) Biztos bennem van a hiba.
Clemi Nyugodtan mondj bármit, bármikor. Ne tartsd magadban.
Másik probléma: Hajtja a CPU-t, mint állat, ráadásul teljesen indokolatlanul. A task manager szerint nem fut semmi különös, mégis sokszor a 90% körüli a terheltség, maximális órajelen. C2D T7100
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest