Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Hali!
Lenne egy valószínűleg "buta" kérdésem. Elöljáróban annyit, hogy gépeket pakolok össze, telepítek, karbantartok(napjában 3-as átlag megvan), DE én még nem találkoztam W7 Ultimate(mindegy hogy x86/x64) OEM-el.
Érdekes módon fullossal igen(az enyém is az, csak angol), meg fogtam már "remegő kézzel" magyar változatot is. Valaki erősítsen már meg, hogy nem csak Urban Legend az Ultimate OEM...
(NEM DSP OEI változatokról van szó, az oké)Fire.
Aktív témák
Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest