Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
nagyúr
válasz bandiie #15138 üzenetére
Ha az új kábellel is csinálja akkor hardver hiba.
De ha a kábel után jó lesz, akkor mindenki boldog."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Steelmanus
addikt
válasz bandiie #15095 üzenetére
Sub-ZeRo mar mindent leirt ebben a temaban, egyszeruen lekellene formazni W7 alatt mint azt javasolta is. Ha a W7 egy Altalad kijelolt particiora nem akar felmeni de a HDSentinel jonak tartja magat a vincsit, ott valamelyik particioval lehet gond szerintem.
Lehet hogy nincs mire mentened jelenleg de elobb vagy utobb ugyis mentened kell.
Olyan pedig nincs a -1% a procihasznalat ahogy a kepen van. -
nagyúr
válasz bandiie #15095 üzenetére
Hát akkor a vinyó az lehet hogy bajos. Nagyon alacsony neki az olvasás elég sokáig. Szerintem próbálj meg egy másik vinyóra rakni a rendszert. Ezt meg dobd ki, vagy dolgokat tárolni jól lesz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz bandiie #15081 üzenetére
Hát akkor egy bios frissítés, meg tényleg formázz le minden vinyót, és úgy rakd fel a wint.
Ha ezek után is rossz, akkor lehet hogy vinyó baj, vagy esetleg lap. Akkor tuti valami hardver hibád lesz..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
virkir
veterán
válasz bandiie #15077 üzenetére
Reinstall nélkül nem fogod tudni megoldani a dolgot.
Szerintem mentsd le a dolgaidat arról a HDD-ről amire telepíteni akarsz, töröld az összes partíciót és így próbáld meg a telepítést, hogy a win7 hozza létre a partíciókat.
Ha ezek után sem sikerül és gyári a telepítőd akkor ott valami hardveres gondnak kell lennie."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
válasz bandiie #15078 üzenetére
De mióta használod a win 7-et? Meg (nem tudom mondtad-e) de a win az gyári? (bocs ha már kérdeztük)
A biosnál csak ármaszüneted ne legyen.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
virkir
veterán
válasz bandiie #15068 üzenetére
Amennyire tudom nincs nagyon más megoldás a problémádra mint valami külső programmal rendbe rakni azt a HDD-t amire telepíteni akarsz.
A bootolásodat meg másképp nem fogod tudni rendbe tenni azután, hogy sikeresen "optimalizáltál" mit már írtuk."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
-
virkir
veterán
válasz bandiie #14920 üzenetére
Azt hiszem itt már megkaptad a választ.
Rakd újra a rendszert és felejtsd el az ilyen szarokat, semmi szüksége a win7-nek optimalizálásra."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
félisten
válasz bandiie #14896 üzenetére
Hali!
Újratelepítés. Annyit had javasoljak, hogy csak akkor telepíts fel újabb drivereket, ha tényleg szükséges, ne pedig csak azért, mert újabb.
Amit a W7 felismer és pakol hozzá drivert(és működik rendesen), ahhoz nem kell drivert pakolni külön. Alaplaphoz adott chipset-eket meg messziről elfelejteni, ne hogy felpakold W7 alá. (még akkor sem, ha W7-es, csak és kizárólag akkor, ha valamit azért nem tud felismerni valami eszközt a W7, mert valóban kell a chipset neki)
Röviden ennyi.
(Húzva ne legyen a masina, BIOS alapra, eg a BIOS-ban SATA módot, AHCI-re állítani telepítés előtt, megelőzve/kizárva/minimálisra csökkentve az ilyen nem megy hibernálásba, vagy igen de onnan vissza már nem, hibákat)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Clemi
veterán
válasz bandiie #14761 üzenetére
az advanced system care pro rendszeroptimuma be volt lőve, lehet az kapcsolta ki. egyébként azóta azt is kiiktattam.
Már ne is haragudj, de kezdetektől fogva elhangzott számtalanszor, hogy ezek a rendszer optimalizáló programok több kárt csinálnak, mint hasznot. Erős a gyanúm, hogy az vágta haza a rendszered. Hiába iktattad ki, olyan módosításokat végezhetett a rendszeren, amit a kiiktatásával nem lehet helyrehozni, hacsak nem készült a registrációs adatbázisról másolat, és azt vissza nem állítottad.
Ha ez nincs, szvsz nem úszod meg az újratelepítést. -
nagyúr
válasz bandiie #14754 üzenetére
Én egyszer kapcsoltam ki és egyből, a nodnál hibát jelzett, hogy lassabban indul a progi...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bandiie #14742 üzenetére
A vinyód esetleg SATA-s és nem véletlen ide módban van?
Más:
Kérdeznék én is, nem próbléma csak furcsa, felraktam egy laptopra ugyanazt a 64 bites ultimate se7ent ami az asztalimon is van, angol verzió winupdateről magyar nyelvet rátettem frankó is de leállításkor előbb kiirja kijelentkezés majd átvált arra hogy log off és shuting down, felül a jobb sarokban végig azt írja HU, mind1 mit ír de az asztalim nem vált át leálláskor angolra, mármint magyarul ír ki indent a különbség az hogy az asztalin nem win updateről tettem fel a magyar nyelvet hanem netről letöltöttem és úgy tettem rá. Igazából ez nem gáz csak érdekelne másoknál hogy van.Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
Superfetch nincs kikapcsolva? Milyen win7? Gányolt, vagy erkó?
-
bobsys
veterán
akkro ide is par troubleshoot lepes
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...