- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
válasz King Unique #23978 üzenetére
Az általad linkelt cikk finoman szólva elavult. És nem csak azért mert az LTSC 2016-ról szól és 2019 jún. 22. az eredeti az utolsó módosítása 2020 feb. 20.
Gondoltam rá, hogy pontonként rávilágítok, hogy az abban leírtak a 24H2 esetében miért nem fedik a valóságot, de az MS egy egész oldalt szentelt neki: [link]
A lényeg, hogy az én elvárásaimnak és felhasználásomhoz jobban megfelel mint a SAC kiadás.
Azt most már tényleg engedjük ezt el, láthatóan nem fogod megérteni, hogy van akinek ez a verzió ezért vagy azért, de jobb kiadás, Te meg engem nem fogsz meggyőzni, hogy nekem a rosszabb miért jobb, szóval jóccakát."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- Facebook és Messenger
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest