- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz utgyuru #3751 üzenetére
XB650-em volt, 11 hónapot bírt ki, ahol a fejpánt felső része lehajlik a füles felső részére, ott mindkét oldalon eltört az egyik műanyag a kettőből. Napi használatban volt utcára telefonhoz, munkahelyen pedig laptophoz. Nem tudom, hogy ez kivédhető lett volna extra óvatossággal, de azért nem is nyüstöltem, vigyázok a dolgaimra. Telefonálásra viszonylag ritkán használtam, mert utcán nagyon szélzajos volt, de napi szinten volt vele call munkában, sosem panaszkodtak a hangminőségre. Viszont mivel BT4.0, így hands free mode-ba vált híváskor, úgyhogy jóval rosszabb a hangzása, mint zenehallgatáskor, de engem ez sosem zavart. Még az tette kényelmetlenné, hogy minden egyes alkalommal a telefonnal le kellett csatlakozni, ha beértem, nem tud két eszközt kezelni egyszerre. Sennheiser HD4.50 váltotta.
Bejelöltem a képen a törés helyét: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest