Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
"Milyen több féle verzió?"
Lehet, hogy én jobban ismerem a Bibliát, mint te? Az egyetlen hely, ahol a tízparancsolat nevén van nevezve, az Mózes 2, 34. Kissé különbözik a népszerűvé vált verzióktól."lózungokat hintve (röhejes, barbár, immorális) minősíted a Bibliát, így elfedve, hogy halvány lila gőzöd sincs az egészről..."
Tudok példákat hozni mindegyik jelzőre.Milyen kontextus?
Az előbb írtam, Mózes a Sínai-hegyen."Nem hamis figyelmeztetés volt Isten részéről Ádáméknak"
A figyelmeztetés úgy szólt: 'mert a mely napon ejéndel arról, bizony meghalsz'. De nem haltak meg, csak ki lettek tiltva a paradicsomból."Az utolsó mondatod pedig nem tudom hogy jön ide. Szomorú, hogy a Bibliára hivatkozva olyanokat írsz ami a Bibliában nincs benne"
Nekem úgy tűnik, hogy tényleg nem olvastad a Bibliát. Mózes 3, 21:17-22YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ukrajnai háború
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest