Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    Optikai átállásom jelenlegi állása, hátha valaki hasonló cipőben van a környéken (Szentendre, pmltp).
    Decemberben ástak, fektettek, temettek, aszfaltoztak. Januárban száloptikát behúzták a lépcsőházba, majd a minden szintre a GPon-t(ot :D) alakítottak ki. Kopogtatós ügynökök pár napra rá, hamarosan etcetc.
    Havonta 1-2x telefonon, személyesen érdeklődtem, semmi. Város másik részén már február eleje óta él (fater) a szolgáltatás.
    Telefonon azzal pattintanak le, hogy nincs optika a címen. Mire erősködök, hogy márpedig van/lesz/folyamatban, kiderül, valóban, csak még nem él. Érthető. Meguntam, továbbmentem, kértem kivizsgálást, mert gyanús a történet. Ma hívtak vissza, hogy megjött a válasz a területi műszaki osztályról, nem kaptak engedélyt az optikai hálózat telepítésére a területen! Na mondom az jó, mivel már fizikailag itt van, akkor ez hogy lehet? Kérte az ügyfélszolgálatos kolléga, hogy ha valóban így van, valami más gond lesz, fényképezzem le, MT azonosítóval írjam meg az ügyfélszolgálatra, hátha kapok választ.
    Szerencsére van egy T-s műszakis ismerősöm, gondoltam rákérdezek, hátha.
    Kiderült, részben jó csak az infó. Minden sínen van, csak a közös képviselő nem adta meg még az engedélyt, a végleges átadásra, hogy a címen új technológia elindulhasson! Rendszer be van kötve, tesztek megvoltak.
    Hívtam őket (képviselő). Ők egy kérelemről tudnak, amit engedtek is, a kiépítés. Mást nem kaptak.
    Ilyenkor mi van?

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák