Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Nasuto #64235 üzenetére

    Anno mikor 2-3 éve átjöttem a Telekomhoz, egyik érv pont az volt, hogy volt BBC entertainment a családi csomagban...aztán átrakták egy minicsomagba egyedüli Angol nyelvűként, most meg onnan is kiveszik. Gyakorlatilag az egyetlen olyan Angol nyelvű csatorna, ami komolyan segítette, segíti az angol nyelv tanulást, hiszen egyrészt hallod a "BBC/RP angol kiejtést, de mást akcentust is, pl. az East Enders-ben, vagy az Only Fools and Horses-ban a jó kis cockney, estuary mai élő nyelvet, amin hanyat dobja magát az egyszeri nyelvtanuló, mikor Londonba utazik. A feliratozás is segít. A legjobb viszont benne a sok hihetetlenül jó sorozat, a rengeteg vígjáték, amik oda-vissza megcáfolják az "angol humor" nemlétezéséről, furaságáról szóló urban legend-eket. Anno a kedvenceim voltak:

    My Family
    Last of the Summer Wine
    Dad' Army
    Keeping Up Appearances
    After You've gone

    de rengeteg más nem vígjáték is tetszett, pl. mondjuk nem az East Enders, hanem a Doctors, Holby City, Doctor Who, Monarch of Glen...meg sok más aminek most nem ugrik be a címe.

    Alig van sajnos kábeltévés társaság, akinek a palettáján van a BBC Entertainment.

    Amúgy ilyen egyoldalúan bármikor kivehetnek, cserélgethetnek csatornának a társaságok, vagy ha ez nekem nem tetszik, akkor lemondhatom az előfizetést, hűségidő alatt? Mihez van joga az előfizetőnek ilyen esetben?

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák