Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    Sziasztok

    Hogy egy kis öröm is legyen a nagy ürömben, tegnap bekötötték az IPTV-t 2 készülékre(meglepődtem hogy Cisco-s boxokat hozott original ISB 2201 lehet csak nekem újdonság), szerencsére külsős szerelő jött és értette a dolgát, pikk-pakk összerakta a rendszert megy is, eddig nem kockásodik nem akad. Net sebesség is megvan, több is mint 20mbit inkább 23-24mbit így a feltöltés is több az átlagnál. Köszönhető az alközpontnak ami két utcával lejjebb van, egy szép kis házikóban, elég komoly rendszer van ott(16ker Cinkota). Telefon is voip lett kristálytiszta a vonal :)
    Remélem a D-link 704b bírja majd a kiképzést 2 tv, 1 net, és egy telefon, minden más funkciót kilőttem belőle(a netet a saját routerem osztja szét a wifivel együtt, így levéve ennek is a terhét a d-linktől).
    Az üröm talán még mindig a magas adási jelszintek, gyakorlatilag lassan már 50dBmV alá nem is megy nálam az érték most per pill még istenes talán a jóidőnek köszönhető.
    1 éve harcolok velük, még nem sikerült olyan szerelőt kifogni, aki állított volna az erősítőn. Mondanom sem kell hogy nem szakad a net (az oszlopon lévő csatlakozó is szét volt rohadva, ez is belejátszott anno a szakadásba kicserélve, házban lévő hálózat(koax) tökéletes csak splitterek vannak kettő kettes, kis hordó zajszűrők ahol kell a régi tv-k miatt meg a net miatt ne vesszenek össze) a rendszerre rámértek többször szerintük minden rendben a szerelő mért rá a nála lévő kis mérőkészülékkel.
    Correctables és uncorrectables errorok számáról meg nem beszélek másodpercenként vannak, szerintük az nem számít.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák