Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    Sziasztok

    Hosszú kérdésem lenne, vázolom is remélem megvilágosodok és tudtok segíteni benne.

    1: Analóg rendszerem van mint kábel tv, telefon és internet ami kábelnet. A kábelnetre a telefonra(hoppá díjcsomag) 2-év hűség lett kötve, a tv-re csak 1 mivel kivezetik ennek a hűségideje most jár le 35 nap múlva.
    Felhívtam a telekomot közölték, hogy a tv-re lehet hosszabbítást kötni és maradna a díjcsomagban(persze mint digitális tv) viszont ugye azokhoz a tv-hez amik katódcsöves tv-ék(1 darab van ami lcd) kell külön venni mediakonvertert aminek az ára 8990ft és csak két tévére adnak.
    Eddig értem, de meddig szándékozik a telekom az ingyenes digitális adást adni 2016 végéig? vagy hamarabb megszünteti és csak iptv lesz(úgyis azt akarják végül is mindenhol ) Erre nem kaptam érdemi választ.

    2: A telefont meddig hagyják analógon? kötelező átrakni azt is digitálisra? ha digitálisra rakatom ott is kötelező voip-ra vagy már eleve úgy kapom akkor?

    3: Iptv mellett lehet kérni a kódolatlan digitális adást vagy kérni se kell egy ideig szolgáltatják még. Vázolom a szitut 1 tv-lenne ha lesz Iptv, a többi nem. Lehet úgy kötni hogy a többin csak digitális adás jöjjön? vagy ilyenkor mindegyikre iptv lehetséges csak? Iptv-t lehet kötni analóg tvre az iptv boxban van konverter? tudom elvetemült kérdés de érdekelne hogy lehetséges-e?( lesz véve lcd csak folyamatosan)

    4: Mostani szerződésemből 1 év még hátra van a telefonból, a netből a tv ugye lejár. Nézegettem az online csomagváltó opciót, lehet e most új szerződést kötni mindenre tv, net, telefon 2 évre a mostaniak mellett?
    Vagy ez úgy működik, hogy a fennmaradó kettő szolgáltatásnak a kötbérét ki kell fizetni(kedvezmények összegét tekintve), és azután lehet új csomagot kötni?
    Mostani csomagom marad(digitális tv alap, netmánia s, hoppá díjcsomag) akkor 9300ft-ot fizetek, ha újrakötnék iptv családi+hd csomag, netmánia L, alap telefoncsomag akkor 6450ft-ot fizetnék.

    Ennyi azt hiszem mindent összeszedtem :R

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák