Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz #32577792 #61158 üzenetére

    De ugye most itt ez a közműadó csökkentés is, ami megint kedvez a Telekomnak ugyanakkor elég kérdéses hogy ez mennyire befolyásolja a dolgokat, hiszen a törvényben az áll, hogy amelyik hálózat legalább 100mbps átvitelt biztosít, arra X évig nincs közműadó.

    Nos ugye a helyzet az, hogy a vDSL képes 100 mbps-es sebességre, de itt csak 30 van a leírtak alapján, sőt, egyébként pedig távolságfüggő, szóval akár a nemképes kategóriába is besorolható. Főleg úgy, hogy azért gondolom a "Stabilan szó" is benne van a specifikációs leírásban, így valószínűleg tényleg kilőhető a listáról. Így hát véleményem szerint a vDSL nincs a támogatott listán, így pedig ez lenne még egy ok, amiért a Telekom cseréli le a vDSL-es településeket optikai hálózatra. - (még mielőtt megváltoztatnák ezt a törvényt.)

    Igazából annyi okot felsoroltunk az optika javára független hogy ADSL vagy üres ellátottságú a Település, hogy nem látnám már okát/értelmét, hogy így 2015 nyarától legfőképp történjen még bárhol vDSL fejlesztés.

Új hozzászólás Aktív témák