Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz DJ. Ru$y #54703 üzenetére

    Bárki megszerezheti ezt a tudást, nekem sem tanította meg senki. Leginkább önálló munkára van szükség és rengeteg olvasásra. Azon már többször gondolkodtam, hogy blog vagy bemutató formájában kéne írni részletesebben ezekről, de egy tisztességes cikk elkészítése napokig is eltart, és erre nincs időm.

    Szerintem ami alapvetően fontos, hogy ha az ember nem biztos a dolgában akkor inkább kérdezzen, ne pedig kinyilatkoztasson. Számtalan esetben született már itt olyan hozzászólás, amiről sütött a rosszindulat és a végén kiderült, hogy mennyire nincs igaza a kommentelőnek.

    Ha már a telekom CMTS-eknél tartunk, a telekom szinte kizárólag Cisco UBR10012-es berendezéseket használ:

    Cisco UBR 10012

    Hogy a lényeget emeljem ki, egy ilyen CMTS teljes kiépítésben képes 576 DS és 480 US csatorna kezelésére. Szóval egy ilyen gépet leszarozni komoly ostobaság. És akkor még inkább koppannának az állak, ha elmondanám, hogy ilyen van például nem egy szabolcsi kisvárosban (nem olyan régen még faluban) is, nem csak a II. kerületbe jutott belőlük. Hirtelen átfutva a CMTS listát, nem is találtam mást, csak ilyet.

    axton:

    "Azert vagy merges mert nem borultam le elotted mint mindenki mas?"

    Ne értékeld túl a saját szerepedet, engem nem olyan egyszerű felhúzni, csak simán nem szeretem ha valaki ostobaságokat beszél.

    "sok helyre nem tol ki elegendo csatornat hogy stabil legyen a sebesseg"

    Mire alapozod ezt a kijelentést?

    "elo lehessen fizetni a 120as csomagra, ami ma mar nem is szamit olyan gyorsnak."

    Az ország jelentős részén ez elérhetetlen sebesség, nagyságrendileg.

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák