Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz poli27 #45080 üzenetére

    Hát ez egy olyan cég, ami minden mással is foglalkozik, ez többedleges számára... a fejlesztés pénzbe kerül, és így is sok háznál és lakásnál látom az ablak alatt kilógatva ezt az izét. A legszebb, amikor relatíve új építésű belvárosi társasházak lakásaiban is ilyen net van, ilyenkor azért el szoktam mosolyogni magamat. Tipikusan 180 000 Ft/m2 volt lakásra, de a neten már spórolnak. Amúgy ez a cég előszeretettel pályázik uniós lóvéra és nyerni is szokott... majd talán ilyen fejlesztésre is kap pénzt.

    (#45079) bul07: Régen amikor Fibernetesek voltunk a kábeltévé miatt, akkor is ez a cég jött bekötni, de kikötni már úgy kellett őket noszogtatni. Mármint hogy válasszák le a házat a hálózatról, mert már műholdas szolgáltatásunk van...

    Tavaly felújították az egész belvárost, ez a cég végezte a villamossági munkákat, meg a nem villamosságit is :DDD

    A haver Internet eléréshez pedig annyit, hogy Google térképen nézve a távolság a lakása és a DSLAM központ között 3,1 km. Azt mondta bement a helyi T-s viszonteladói boltba, és mondták, hogy egy nagyon alacsony sebességű ADSL-t tudnának neki csak bekötni.

    Viszont ugyanezen Google térkép szerint a mi lakásunk és a DSLAM között 650 métert ad ki 1200 helyett. Oké, hogy van eltérés, és a kábelezés nem pont a legrövidebb útvonalat követi, hiszen már több évtizedes kábelek ezek... de ez pont a fele a T-által mértnek. Jelentős különbségről van tehát szó.

    [ Módosította: Qru ]

Új hozzászólás Aktív témák