Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Ma leadtam egy hibajelentést, mert a VoIP teljesen elszállt. A HGW-n nem világított a Telephony előtt a LED (ilyen még nem volt), a telefont amikor felvettük egyfolytában foglaltat jelzett. Jó, hogy itthon van mobil... bár az Internet szolgáltatás folyamatos volt, olyannyira, hogy OneDrive-ra ezerrel ment fel a Company of Heroes 2 kampányának mentett állásainak a biztonsági mentése.

    Ami nem kevés méretű volt, és hát itt azért éreztem, hogy a VDSL2 1 Mbps-os feltöltési sebessége nagyon csekély. Annyira, hogy ameddig át nem álltam a MobilHotspotra, fórumozni sem lehetett, de még a Google.hu sem jött be :)

    Mivel a két dolog egybeesett, így azért rákérdeztem ,hogy nem lehet e összefüggés a masszív OneDrive biztonsági mentés és a VoIP szolgáltatás kiesése között. Azt mondták, hogy nem, majd megnézték, hogy helyben van e valami karbantartás. Nem volt. Aztán HGW kihúzása, majd ismét áram alá helyezése. A probléma továbbra is fennállt. Aztán kaptam SMS-t, hogy hibát találtak, elhárítás folyamatban... Pár perc múlva már jó volt a telefon, a OneDrive meg vele párhuzamosan húzta fel a mentéseket.

Új hozzászólás Aktív témák