Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    Üdv!

    Volna egy kis problémám a T-online (egy ideje T-home-s) internettel.
    Már több mint két éve, de lehet van már három is, hogy bekötöttük az első internetünket és az a t-online akkori 1mb-s nete volt, ami 1gb-s adatforgalmi díjas volt. Ezt kicsivel a bekötés után alig vártam, hogy lecserélhessem, mert a kb 3-4e forint helyett mindig ráterheltek az adatforgalom miatt és így olyan 15e ft-t fizettünk havonta. Végre lejárt az egy éves hűségidő amikor váltottunk Solo Happy díjcsomagra, ez ugyebár már 2megás net volt és korlátlan, ezt akkor úgy hirdették azt hiszem, hogy valami 4-4,5e ft-be kerül ami tényleg úgy volt.
    Aztán pár hónapja meghalt a modem+wifi+router, mert ugyebár ez mind egyben volt. Ez a készülék ugyebár a nagy fehér t-homo-s készülék.
    Bejelentettük és pár nap múlva kijött a szerelő aki ki is cserélte, aztán amikor összeszerelte, kérte a szerződést amin ugyebár rajta kell ,hogy legyen a bejelentkezési jelszó a webtárhely és a mail címe és jelszava. Nos ezt nem tudtuk neki odaadni, mivel szerződést csak a legelején küldtek, s később mikor díjcsomagot váltottunk, s bár ígérték, hogy megküldik még sem küldték meg. A régi az meg elkallódott, de az már akkor sem volt jó...
    Tehát a szakember felhívta a bent ülőket, és kért új jelszót, amivel fel is tudtunk jutni a netre.
    Eddig aránylag rendben is volnánk, persze most eltekintve attól, hogy szerződést még mindig nem kaptunk, se semmilyen papírt.
    Az igazi gond az, hogy az eredeti (nem tudom pontosan, nem én szoktam befizetni)4,5ft helyett most 7281 ft-t fizetünk. Holott a net ugyebár korlátlan és mi semmit sem változtattunk. S most jött meg nemrég az e havi számla, amiben szintén ennyit kell fizetnünk.
    Arról hallottam már, hogy a régi előfizetőknek növelik a net sebességet.
    De arról nem, hogy az összeget. Egyébként a solo hapys díjcsomagra vonatkozó 1 év hűségidő már lejárt.
    Ilyenkor most mi van? Ha lenne itt upc lehet már váltottam volna...

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák