Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz enginev3.0 #111081 üzenetére

    Sülysápon elég sok helyen van DIGI, nagybátyáméknál az van és elégedettek vele, ha esetleg szóba jöhet...
    (#111084) muveszur:
    Wi-Fi-n DNS-beállítások jók? Pingelni tudod a PH!-t?
    (#111087) Mr Dini:
    Én szerdán rögvest mondtam, hogy technikust kérnék. Át is kapcsolt, ő meg elkérte a PPPoE belépési adataim, mondtam, hogy a mail-címet csak-csak tudom, de a jelszóról fingom sincs, be van írva a routerbe, ha kell kikeresem. Áhh, elég a PPPoE user. Ok, azt mondtam neki. Persze ide se volt egyszerű eljutni, mert először felhasználónevet és jelszót kért, mondtam neki, hogy mi van úgy pontosan?

    Volt még adategyeztetés, kért születési időt + helyet, majd közölte, h kollégája megcsinálja, várjak kicsit. Utána mondta, hogy a PPPoE jelszót meg kell változtatnia, és utána menni fog.

    A jelszó azóta sem változott, a v6 azóta sem megy, én meg másodjára futottam velük falnak. Látszott, hogy fingja sincs a témáról, a PPPoE adatokra is én vezettem rá, hogy az kell-e neki.

    Nem értem, miért kell ennyit szerencsétlenkedni. Sima ügyintézésre biztos be tudnák tanítani, de technikusnak láthatóan nem teljesen alkalmas, tényleg nem nagyon volt képben. Ja a PPPoE jelszócserénél mondtam, hogy generáljunk valamit, nem fogok diktálgatni, erre egy vicc kategóriásan egyszerű jelszót talált ki. Mondtam, hogy oké, majd átírom a webfelületen. Mondta, hogy nem úgy van az, mert ott nem lehet. Mondtam neki, hogy de, át lehet, Telekom fiók.

    Szóval totál kudarc. Vicc, de nekem eddig a DIGI üfsz-tal volt a legkevesebb gondom, a Telekom meg UPC mindig csak szivat. A négybetűsnél meg egyszer elmondtam mit akarok, és csinálták. Vonatkozott ez hibabejelentésre és bridge módra is...

    De nem adom fel, jövőhéten szerdán újrapróba, drukkoljatok!:DDD

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák