Új hozzászólás Aktív témák

  • mcload21

    tag

    Sziasztok. 50 megás Telekom vdsl netem van. Működik hibátlanul. Váltanom kellene, mert ez a kategória már nem létezik - van helyette 150 megás Net S. Ez a telekomos zte modem is rendesen működik, de nem vagyok vele elégedett- vacak menű, beállítási lehetőségek. És van ez a wifi-fon szolgáltatás - tehát a cucc állandóan ad wi-fi jelet, akkor is ha a sajátomat leállítom- ez nagyon nem tetszik (Szerintem nem egészséges ez a sok rádióhullám...).
    Tehát a telekom zte cucca helyett használhatok másik vdsl2 modem-routert? Egy TP-LINK TD-W9980B -t szeretnék. (Amíg dsl netem volt, a saját jól bevált routeremet használtam)
    A mostani 50-es netem egy érpáron működik. A 150-hez már 2 érpár kellene?
    A vdsl2 modemekhez 100 megás sebesség van feltüntetve. Gyakorlatilag nagyobb sebességet is tudniuk kellene nem? -elvileg 250 Mbit/s a központnál. Nem messze lakom, tehát ha váltanék, akkor jó lenne, ha a modem gond nélkül működne 150 Mbit/s- on.
    Gondolkodok ip-tv -n. A beltéri egységeken kívül kell valami egyedi telekomos elosztó-router, vagy a saját routeremre is köthetem a beltériket?

    :F

Új hozzászólás Aktív témák