-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Angelo69 #37338 üzenetére
Én most gondolkodok h megrendelem tőlük a digitális változatot, legalább a futárt se kell várni.
Komolyan nem értem hogy engedheti meg magának ezt a CD Galaxis.....alap dolog h az előrendelt játékot megjelenés napjára eljuttatják, nem előbb, és nem később. Főleg h még drágák is a többi bolthoz képest, de legalább megbízhatóak voltak....eddig
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Angelo69 #37338 üzenetére
Kozvetlen a meex-tol rendelted, vagy az sc2.hu vagy gs-en keresztul. En sc2.hu es futarral rendeltem es ugy is jott a mail hogy holnap hozzak.
szerk: es most jott mail hogy a meex mar at is adta a futarnak a csomagot.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
oxox
addikt
válasz Angelo69 #34501 üzenetére
ugyanezt mar 3k-ert hirdeted aproban...no comment...1 honap mulva mar a jatek araval megegyezo lesz?
Focceling - amugy te mint hardveraprod megtudod nekem mondani, hogy miert vettek ki a hirdetesebol a kommentemet, ami csak annyi volt, hogy az erdeklodok elobb terjenek be ide..tehat nem irtam ott, hogy itt olcsobb (ingyen adjuk) vagy ilyesmi....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Angelo69
senior tag
válasz Angelo69 #34485 üzenetére
Azért kérdeztem mert én is kaptam az előrendelés miatt.
De nem fogom felhasználni, ezért gondoltam oda ajándékozom valamelyik forumtársnak, akinek nincs.
Vagy esetleg kisorsolom..."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
oxox
addikt
válasz Angelo69 #26583 üzenetére
vagy pl veszel valami wow részt, vagy belépőt a blizzconra... (ilyen extra avatárokat láttam)
Alg - nahh voltál valahol amit ajánlottam? Milyen volt?
Winnerhun - Thanks a mai game-eket.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz Angelo69 #26583 üzenetére
az egyes avatarok valamilyen teljesitmenyhez (tobbnyire achievement-ekhez) vannak kotve
a profileodban, ahol valasztasz kepet., meg tudod nezni, hogy az egyes kepeknek mi a kovetelmenyeaz ott szereplokon kivul mas kep nem hasznalhato, kulso kep a jatekba nem adhato be
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz Angelo69 #8286 üzenetére
3??? azt hogy csináltad? egyszerre voltál 3 helyen, vagy elküldted anyut-aput is a boltba?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kovsol
titán
-
föccer
nagyúr
válasz Angelo69 #5803 üzenetére
Hát, azért az meggyőzőbb lenne, ha ezt a CDG munkatárasi késíztették volna. Így csak azt tudjuk biztosan, hogy a német ajkú országokban milyen kiadás fogmegjelenni. A normál változatnál is gondoltuk azt, hogy milyen frankó, papírtokos lesz, meg minden, de ahhpz képest....
No nem baj, ezt az esélyt megadom neki. Ha nem jön be, akkor tuti, hogy írok egy panaszlevelet a Blizznek, hogy nézzen rá a magyar disztribútor körmére, hogy az műveltek a kiadványával...
1:04:52:55
ps: mi azn az SC2-hu val? Iszonyat lassan tölti be az oldalt....
Üdv, föccer
mod: Re: öteletnek nem rossz, csak az a baj vele, hogy szerintem a többség nem fog +1 hetet várni rá. Ez úgy lenne jó, ha valamelyik szomszédos országban, ahol eredeti angol nyelven van kiadva (tokkal-vonóval), oda kimenni, és bevásárolni azt az ominozus x darabszámot. És akkor már kedden délelött lehetne tolni.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Angelo69 #5800 üzenetére
Hát jah. Azért remélem, hogy a CE-be nem nyúltak bele...
üdv, föccer
-
FefeeX
veterán
válasz Angelo69 #5780 üzenetére
Én már rendeltem, a honlapon feltüntetett infók alapján. Amennyiben 22500-nál többet akar fizettetni a futár, egyszerűen nem veszem át. Azt oda kenik, ahova akarják...
Alg: amennyiben többet kérnek, nálam is a zavvi jön, 4ezerért már kivárok egy hetet...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest