-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Gyere fel b.netre és meglátjuk, hogy be tudom-e védeni magamat a 10. percre néhány muta ellen...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AlyArkhon
őstag
Néha jó az a cannon , csak én az ellenfél lejárata elé rakom hogy ne tudjon kiexpelni , közben meg gyártom a Phoenixeket . Van hogy meg se próbálja leverni a cannont de az meg egyértelmű muta powa >>ezért gyártom a Phoenixeket. Jah meg néha ugye Nydus is szokott érkezni , de Phoenixel azt is lehet védeni + ha masnem leverem a probeokkal. Igaz ez amit leírtam ez inkabb zergek ellen jött be nekem és az én SZINTEMEN mielőtt valaki megkövez, hogy ez hülyeség !
Csak az a fránya korai cannon jöjjön be , utánna már álltalában nincs gond .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
sith7
félisten
"viszont abban igaza van foccernek, hogy 10-15 felporgetett void brutalis pusztitast vegez foldon, es levegoben"
erre szokták írni az "ászok" , hogy odáig el is kell jutni, hogy ennyi legyen
"....nincs is annal iritalobb mikor valaki platina/gyemant csapatban, es bronz vagy ezust 1v1-ben "
Köszi
-
föccer
nagyúr
Z-ként korai phonix-el mi lehet kezdeni? Oké, ledobtam 2 spore clavert, így a szedőimet és a queent nem tudta bántani, de az össze a derítésre a világgá küldött overlordomat leszedegették, ezzel nagyából vége is volt részemről a meccsnek. Ugye a sporeclawerekkel is rontottam a gazdaságomat, az elvesztett overlrdok is halála a Z-nek. Általában igyekszem úgy csinálni, hogy +1 tartalék lord legyen, hogy az éppen lepuffantott lord ne okozzon food block-ot, de amikor levadásznak 3-4 lordod az 6-7 percben, azért az nagy szemétség.
De a későbikben sem lehet ellene mit tenni. A muta használhatatlan ellene, a hydra meg tetű lassú, és nagyon lassan lehet lehozni (pool, lair, hydradent) és 2-3 hydrával nem lehet elriasztani ugyanannyi phonixet.
Szóval, várom az épkézláb ötleteket...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Azt nem modtam, hogy nem éreték meg az árukat főleg, hogy 3 ki is jutott élve. És pylonhoz mentek, nem prismhez. És kb 20 probot, meg 1-2 pylot öltek meg, szóval vastagon szép húzás volt
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Kivéve, ha közben megérkezik 1 overseer társaságában 3 ellenséges colossus, meg 5 voit ray
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Sajnos a tumor pakolgatása APM köteles dolog Nekem ha éppen eszemben van, akkor +1 queen, és azzal lerakok + 2-3 tumort, és akkor gyorsan, több irányba is lehet terjeszteni. Ha van ráérő 10 másodpercem, akkor gyorsan teljesztem őket, Gyakorlatilag ha nem Z az ellenfeled, akkor must have. Úgyis hozza a detektorát, és szépen leszedegeti
Egyébként a visiont nem a creep adja, hanem a tumor.
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Drone és repülő egységek kivételével minden egység minimum 30% sebesség-bónuszt kap (föld alatt nem számít - roach, infestornál) Hydra én Queen többet is. (hydrák pl. szinte csak creep-en használhatók, annyira lassúak)
+ ahol van tumor, oda látsz is
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
ha eleg linget viszel, akkor jo
a hydra igen jo dd (damage dealer), viszont torekeny (es mivel lenyegesen dragabb, mint volt sc1-ben, jobban kell vigyazni ra), ezert kell ele valami, ami tankol
megfelelo mennyisegben jo a ling is, de magasabb hp-ja miatt talan jobb a roach, vagy foleg az ultraPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
ling-hydra? Terran ellen jó lehet, csak kell mellé pár infestor meg jó sok creep a hydráknak
Zerg és protoss ellen csak addig ér valamit, amíg nem jön pár baneling, HT vagy colo - sőt, szerintem a mass roach is megveri - bár az infestor itt is sokat tud segíteni (Z ellen)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
DTG
csendes tag
Az a baj hogy a "+1 zea" 200/200ba kerül ami a játék elején nagyon kritikus, főleg a gáz része. Ennyiből kijön 2 sentry + 1 zela. Később persze amikor nagy sereg + 1-2 exp van akkor simán megéri kifejleszteni ezt az upgrade-et.
concret_hp:
Igen az újratöltődés sebességét nem befolyásolja.Az Archonnak amúgy megvan az a rossz szokása hogy szeret elől harcolni a zelák mellett, meg nagy és fényes is szóval kb lehetetlen életben tartani mert gyorsan lefókuszálják
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
oxox: nekem se adott pontot a ma hajnali meccseimért, de a win-loss ratio-ba beszámította, fura.
a 4v4-gyel kapcsolatban:
- igen, az elején általában megpróbálok egy cannon rusht, ha Extinctionön játszom, ott könnyen elbújni, bár mostanában még akkor se jön be, ha mi vagyunk a favored.
- a plasma shield miért fontos? elég drága fejlesztésnek tartom és nem egy olyan nagy szám cserébe, inkább air weapons+pajzsot szoktam fejleszteni. minden más mani egységre megy.
- a probe-okkal és energiával kapcsolatos megjegyzéseidet köszönöm, már alkalmaztam is, általában 1-2 perccel korábban elkészülök így az első hullámmal.MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Alg
veterán
Teee kocka teeee
Csináltam egy összesítő excelt táblát a diamondos meccseimről(120 mecs), érdekes statisztikák jöttek ki...
Pl. terran ellen 69%-os win rate, vagy 12-1es arány scrap station-ön...
-
JNashville
senior tag
Nem mondanám, hogy elvoltam a gazdasággal, mert érdemi támadást gyakorlatilag én vezettem az egész (kb. 60 perces) meccs alatt, a többiek rendszerint ilyen 5-6 ling csapatokat küldözgettek bunkerek ellen, naná, hogy be lettek darálva, mire bármit tudtak volna támadni.
Ehm, elfelejtettem, hogy lementettem replay-be, most így visszanézve árnyaltabb a kép. A zerg társ mondjuk így is elég bénán játszott, de én meg párszor félreértettem, hogy mit is akarnak a többiek csinálni.
Felcsűrtem a repet ide, ha van esetleg valakinek kedve tanácsot adni, hogy úgy általában mit csinálok rosszul (van bőven biztos), az ne habozzon. (Az APM-emet nem ér cinkelni.)
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
rt06
veterán
nem, mivel itt nincs fejlesztes, hogy overseer-re mutalodhass, hanem minden egyes alkalommal a mutaciohoz teljesulnie kell a feltetelnek, miszerint van legalabb egy lair-ed (vagy hive, ami a lair-bol jon)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
de azert azt be kell latnod, hogy idegesito, hogy minden logikatol mentesen adogatja az ellenfeleket....
elolvastad DTG linkjen levo post-ot, s az abban levo link altal hivatkozott masikhozzaszolast (a ketto egyutt kb 10-15 oldal)? mert ha minimalis koze van ahhoz, akkor nem mentes a logikatol a matchmaking
a jatekelmenyt meg max akkor rontja el, ha jobban erdekel a rank, mint maga a jatek
mellesleg ahogy nezem, mind a negy jatekomodban 50% koruli eredmennyel birsz, ami - mint egyszer mar kifejtettem - pontosan annak jele, hogy igenis jol mukodik a dologpl pont tegnap, lakotarssal felmentunk CS-zni egy szerverre, es kurvajol szorakoztam, hiaba voltam durvan minuszban egesz vegig
11-33 koruli statom volt, mikor egyszer raneztem, s megis, evek ota nem cs-ztem ilyen jo kozossegben, ilyen jo hangulatu szerveren - persze valaszthattam volna, hogy inkabb puffogok, meg kurvaanyazok (mint itt fentebb valaki), mert "nem adja a fejeszt az a szar", de en ugy vagyok vele, ha mar jatszok, akkor inkabb a kikapcsolodas miatt
ha fel akarom baszni az agyvizem, arra vannak mas, kevesbe fakultativ lehetosegeim[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Azért annyire nem kell félni
A most (még) fent lévő xp-t több mint 3 éve használom. Amióta asszony felszabadult zazinternetre, azóta egyre nehezebb volt karbantartani szegénykét. Azóta volt alatta egy teljes gépcsere (gyak csak a hdd maradt+platform váltás is amd->intel), ami eléggé megviselte szegényt. Itt az ideje, hogy békében nyugodjon
Csak elötte még csinálni akarok egy bios frissítést, amitől jobban tartok, mint az összes többitől. Valamiért win alól nem akar menni
üdv, föccer
-
sith7
félisten
Mostanában nem igazán megy a játék - mondjuk ez talán inkább magánéleti dolgoknak tudható be - és azt hittem Terran - nal könnyebb, de játszottam párat hard enemy ellen, és azt kell mondjam, hogy nem a fajjal van a gond, hanem a felhasználóval
Ami megy protossal, az megy terrannal is, ami nem megy protossal /pl. insane AI/ az egyelőre nem megy terrannal se
LinogeOW
Mi már több, mint 2 hete vezetjük első helyen a diviziónkat gold 2v2 - ben, vertünk el gyémántosokat is, volt 8 -as win streak is, mégse tesz fel[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
Hát, az, hogy mennyire éri meg nem tudom. Én ha szemétkedni akarok, akkor egy gyors, 12 pool-os bo után kiküldök 2 drone-t a Z bázisára, és berakok 2 clawert a minerálok mögé, egymás mellé, hogy a lehető legkevesebb drone férjen hozzá Amire azokat leheggesztik, addigra beér az első fél tucatnyi ling, aminek már nem szoktak örülni...
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Ha kérhetem legalább az internet ezen kicsi szigete legyen mentes az ilyen szennytől.
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Np . gondoltam hogy valami ilyesmi miatt tüntél el oly hirtelen . Toltam ma is párat de mind win lett. Arra jöttem rá , hogy a szintemen ha nem keveredek bele az early gamebe és legyártom a szokott mennyiséget, akkor már az sem gond ha támadás közben betámad az ellenfél + ugye álltalában observerrel megn ézem mire készül az ellen és az alapján lépek én is Most még bejön a teknikám , ha pl terrán elfalazza magát mert miért ne tenné ugye akkor szépen hátulról kinyitom a bázisát .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Azért raktam le ugy a 2 db gatewayt hogy zaelottal közé állva ne tudjon atfutni . Aztan persze 1 Z-m volt így hamar leverte es probaltam falazni egy készülő pylonnal , közbe megnéztem hogy mennyi a sebzese a lingnek meg a probe nak és gondoltam mivel probom volt 18 db akkor megolom azokkal a készülő zaelotok meg fogjak a kovi hullamot. Egyszer csak lesz annyi zealotom amit mar nem bir attorni es onnan mar en vagyok előnyben .
De szerintem most is ez történt , kiköltekezte magat a rushra 6pool aztan meg csak pislogott amikor megérkeztem a Zaelot+Stalker+Immortalokkal .
A hold parancs is biztos jo de akkor nem igen értem volna vele sokat , 1 db zelot ugy is meghal .
A plyonos teknikat meg mi sem természetesebb hogy hasznalom vagy warp formajaban . Mondjuk egyre gyakrabban hasznalom mar a stalker bindjet + colossussal párost , főleg terran elkezd falazgatni meg a tankjait is a lejáró oldalára rakja , aztan amikor megérkezek a masik oldalról 20-25 db stalkerrel + 3-6 db colossussal akkor meg van pislogás
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
Ez egy összefoglaló volt ám, és a játék során volt benne üres járat rendesen, meg kisebb nagyobb hibák is és így megnézven nem hiszem, hogy ugyanolyan jónak fog tűnni. De ha így is érdekel, akkor ha hazaérek feltöltöm.
Amúgy már többször tapasztaltam, hogy játék során izzadok, mint az állat, hogy gyártsak, mikrózzak, techeljek közben esetleg gondolkozzak, hogy mi lenne a nyerő taktika. Végére szép mozdulatokkal megnyerem a meccset. Ezután visszanézem a repet, hogy majd dagadni fog a mellem a büszkeségtől és azt látom, hogy a játékom unalmas és eseménytelen, mintha nem is csinálnék szinte semmit. Igaz nincs magas APM-em, de ideiglenesen felkúszik akár 100-ig is. (Legutóbb az átlag olyan 40 körül volt) Ami másodpercenként több, mint 1 paracs kiadása, de mégis akadozott üres játéknak tűnik.
föccer
A voidnak nem pont a muta a countere? AoE miatt jól kéne, hogy szedje, ráadásul, ha jól emlékszem, akkor a muta nem armored, ami még plusszot jelent.
(#13740) oxox
Protossként használj ellene feedbacket. Ha teli van energiával akkor 1 shoot. Terranként ghost 1 lövéssel képes deaktiválni jópárat. Zergként nem tudom mi a jó és gyors megoldás ellene.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Roach opent-t csinltam. Amikor láttam, a cannon falat, akokr már tudtam, hogy voidra fog menni. Kitoltam az arany expet, meg fostam a dronokat, de a nagyon kevés volt a gázom. Viszanéztem a repet, és ott rontottam nagyot, amikor az egyik muta harassnál rossz felé törtem ki a bázisáról, és ottmaradt 9 db mutalisk. Addik kb dupla akkora unit lost-ja volt, mint nekem.
Most viszont toltam egy TvZ-t. Scarap pálya, szintén roach kezdés, utánna exp. A falat nagynehezen áttörtem, mögötte 1-1-1 build, néhány mariska. Akkor épített 2 bunkert, amiből az egyikről leöltem az scv, de a másik túl messze volt. Bementem és leöltem néhány scv-t, meg derítettem. Banshee ellen hozam a evo chamert, meg kimentem goldra. Bejött a bansheevel, ami elég nagy kárt okozott a main-en. Még jó, hogy maradt drone a naturálon. Miután nem net semmire a bansheekkel, szépen megjött az mmm gombóc. Nállam néhány roach-on meg pár mután kívül nem sok minden volt... No, ezt valahogy kézzel-lábbal kimikróztam. Iszonyat veszteség árán sikerült kivédenem. A végén a naturálról az össze drone beszált a buliba, de végűl csak sikerült leszednem a medivac-okat, onnan meg könnyű dolguk volt a lingeknek. A 3 base-ről lefostam vagy 40 linget, szétkaptam az éppen beinduló expet, majd visszavonultam. Lehoztam a banneling nestet, hogy bankot robbanthassak. Erre már nem került sor, mert kilépett a tag. Gold 54 even mach.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Tegnapio 2v2-ben 3v3 ban winner elég jól aprított a droppolt zealotokkal. Kidobja a prismből az első 4-et, és amíg azt leszedig, addig bewaropja a következő adagokat.
Működik az, csak jól kell időzíteni. Amikor az ellen megindul támadni, és félúton jár a serege. És akkor lehet gondolkodni. Ha elindul visszafele, akkor a main-en lévő sereggel egybűl utánna, és a saját bázisán megfogni, ha meg jön tovább előre, akkor annyi egységet kipumpálni warpban, hogy szétszedjenek odaát midnend. Addig meg a társal kézzell lábbal kivédekezni a push-t...
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
Annyira belefeledkeztem már a témába hogy észre sem vettem közbe hogy tényleg őstag lettem . Amúgy ez is olyan dolog ami miatt nemigen írtam még egyszer sem 1 hszt sem.
de mostmár tényleg eldugulok , mert teljesen szét offolom a topikot .
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Egyébként hasonlóan gondolom én is " (de jo nekem itt...igy legalabb izgi meccseim vannak, es van sikerelmenyem is)" , egyre többször sikerül jó meccseket tolni erősebb playerekkel is mégha meg is vernek . Viszont sokkal kevesebb rush érkezik az erősebb mezőnyből mint a velem egyszintűektől , lehet azért mert mindenki vadul hajszolja a feljebb jutást ? Holott ha játszol >> fejlődsz >> alap hogy előbb utóbb ugyis feljebb jutsz .
-
AlyArkhon
őstag
Szerintem értelmetlen ezt a témát tovább fejtegetni leírtam privátban is de leírhatom ide is . Valószínűleg igen én értettelek félre és éreztem személyesebbnek a hsz ed tartalmát mint kellett volna. Galibát csináltam belőle magamnak rendben sry . De mostmár tényleg hadjuk ezt. Pláne hogy tényleg segítettél is tanácsok game stb...
Rossz pillanatban rossz helyen esetem... Sry
-
AlyArkhon
őstag
Némiképpen azért túlzásba estél az előbbi hsz-eddel úgy érzem . Gondolom azért kérdem tőletek mert ti már tapasztaltátok amit kérdeztem. Nem azért kérdem amúgy mert annyira nagy szám lenne , pont nem érdekel hogy lépek-e egy ligával feljebb vagy nem, leszek e valaha is gyémánt ligás vagy nem , csak érdekelt ... jah és bocsmánhogy kérdeztem valamit .
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
Nem a gáz az árulkodó, hanem az, hogy ha már kész a pool, főleg, ha már lingek is vannak. Ha nem lingekre gyúrsz, felesleges ilyen korán lerakni, mert minden máshoz kell egy csomó gáz is amihez meg kell drone, ahhoz meg kell mineral meg lárva és már bukik is egy korai push. Ahogy említette Föccer, hogy meglegyen a kellő mennyiségű mineral, akkor le kell venni a gázról a drone-okat.
Jah, könnyű a fal mögül, mégis a zergekkel szívok a legtöbbet.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
és ha átjut valami azt a probok is lazán leverik és akkora gazdasági hátrányban van a zerg, hogy győzze visszahozni, ezért jobb az elején egy roach sereggel bemászni inkább, zealotokat megeszi lazán és stalkerek meg kevesen lesznek még, 8-10db roach már szép kárt tud okozni és 75mineral 25gáz az ára csak és gazdasági hátrányt se szenved el az ember ha mégse jönne be
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
de nekem legalább van gold fölött is goldika
vasárnap vettem 32Ft -ért(99% os akció volt) AoE3 complete csomagot, eléggé megérte, most azzal játszogatok neten, bár mikor a level 11es városom ellen bekaptam egy level 121 -es csókát akkor pislogtam, hogy mivan[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
copper liga már nincs
amúgy jobb lett volna ha mondjuk csak 2-3 ligába lehet bejutni placmenttel, és meg is lehetett volna tartani a copper is
és lett volna copper-bronz-silver-gold-platina-diamond és a három felső ligába csak bejutni lehetne teljesítmény alapján[ Szerkesztve ]
-
mistixx
tag
Semmi gond. Majd legközelebb összejön.
Egyébként elég fáradt voltam már eset és ez a játékomon is meglátszott. Két teljesen sima TvT-t veszítettem el egyszerűen azért mert lassú voltam.
Utána inkább mentem én is Cod2-őzni haverokkal.<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
concret_hp
addikt
-
Ghoosty
őstag
Kb 1 hónapja játszottam egy random 3v3-at. A társaim iszonyat falazásba kezdtek. Gondoltam, akkor én megyek kicsit harassolni bansheevel. Elég jól is ment, de aztán pár légi egységgel sikerült fogniuk. Akkor elkezdtem gyáratni vikinget is, de dögivel, hogy majd azzal megyek ölni. A társak elég passzívak voltak, csak gyüjtögettek és gyártogattak, de csak földit. Egyik harassom alkalmával megjelent a az egyik ellenfél 10-15 voiddal. Elveszítettem minden vikingemet, de annyira azért legyengült, hogy nem jött tovább. Írtam is a társaknak, hogy baj lesz, az egyik mass voidot csinál. Nyugtázták, de úgy tűnt nem zavarta őket, de azért gyártottak néhány anti air, én meg szinte minden pénzemet arra kötöttem. Következő támádásra már szerintem 3/3-as volt, de már 20-30 void jött. Akkor már a társak is írták, hogy really mass void. Gyakorlatilag egyedül nyomott le mind a 3-unkat. Ez még a void nerf előtt történt.
(#13238) Tuco Ramirez
Már elég régóta így csinálom, kész az első pár marine/mara+lassítás és már megyek is megnézni, milye van, nehogy meglepetés érjen. Eleinte ezért mindig megkaptam a noob rusher címet, pedig ebben semmi rush nem volt még a legkisebb mértékben sem áldoztam fel semmit a gazdaságomból. Akkor szoktam protoss ellen szívni, ha becannonozza magát aztán megy voidra. Bár az utóbbi időben ilyenkor már nem sajnálom a scant.
(#13242) DTG
Szerintem nem igazán lehet hatásosan mikrózni vikingel, mert gyorsabb a void és ha már elkezdte, akkor lő menet közben is, de ha valakinek van kedve, akkor egy unit test mapon kipróbálhatjuk, hogy csak eddig voltam-e béna vagy valóban nem az igazi. (BC ellen jól megy a mikró, de void ellen nem )
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
ideje volt már a többi után! grat, most talán már kevesebb gyenge társat kapsz be magasabb ligában, bár én múltkor olyan társakat kaptam be platina ligás 4v4 ben, hogy majdnem sírva fakadtam a végére, mert engem rusholtak folyamatosan és basztak segíteni
-
mistixx
tag
Erre én is gondoltam, de mire idáig jutott a parti addigra már 5+ Void jelent meg egyszerre mindig, és attól tartottam, hogy a tankokat hamar lekapják, hiába próbálom fedezni mondjuk marin-okkal őket. Mondjuk azért egy próbát megért volna...
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
mistixx
tag
oxox: Az ötlet jó, de dropp-al nem is próbálkoztam,mert a kapkodásba nem jutott eszembe, ami hiba volt.
Alg: A Thor-ok területre ható légvédelmi tüze miatt gondoltam, hogy jó lehet. Nem lett. Vagy nem volt belőlük elég.
Mondjuk az alapvető hibám az volt, hogy nem tudtam megakadályozni a natural-ra történő expandot, csak az elsőt, de utána újraépítette és tele rakta canonnal.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Eagl3
veterán
A főépületből' kattints a minerálra, lesz egy narancssárga csík, ez azt jelenti, hogy oda mennek a droneok, illetve kattints egyet valahova, ahol azt szeretnéd, hogy a sereg gyülekezzen, ezt fehér nyíl fogja mutatni. De a főépület menüjében is ott van ez a két funkció, jobb alul.
Transportot is a főépületben tudod kifejleszteni, de kell lennie egy 2. szintű épületednek, menüben második sor első fejlesztés asszem. Vagy a második... az első a parasztlakás sebessége. -
föccer
nagyúr
A zerg bázisnak 2 realy pontja van. Ha jobb klikk a minral line-ra, akkor a parasztok automatikusan oda mennek, míg ha szabad területre jobb klikk, akkor a többi unit oda fog menni (kivéve queen). Az overlord fejlesztéseket a lair-ből tudod elérni.
Üdv, föccer
mod:
(#13112) holydragon: köszi a tippeket.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Köszi!
A line nem volt annyira borzasztó, mit az látszódott. A lingeket alapvetően nem a gyors győzemelre használom. Inkább csak korai nyomás gyakorlásra, illetve harassra. A mint megvan a teljes BO (22 speedling), onnantól mass drone-ra kell állni, hogy ha védig a ling rust, legyen esély a midgame-re. A falat meg azért nem csinálta meg "rendesen" a tag, mert nem akarta túlságosan lassítani a fast void buildet. Egyébként, amikor láttam a chronoboostolt staregate-et, akkor egyből rányomtam még 2 queen-re. 3 queen transfuse-kkel tutra megfog 2 void-ot. Amit itt elbasztam, az annyi volt, hogy nem hoztam vissza a proxy-re figyelő lordokat, és abból leszedett vagy 3-at
Egyébként az a dübörgő gazdasák csak az ellenfélhez képest volt dübörgő.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest