Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz oxox #13732 üzenetére

    Ez egy összefoglaló volt ám, és a játék során volt benne üres járat rendesen, meg kisebb nagyobb hibák is és így megnézven nem hiszem, hogy ugyanolyan jónak fog tűnni. De ha így is érdekel, akkor ha hazaérek feltöltöm.

    Amúgy már többször tapasztaltam, hogy játék során izzadok, mint az állat, hogy gyártsak, mikrózzak, techeljek közben esetleg gondolkozzak, hogy mi lenne a nyerő taktika. Végére szép mozdulatokkal megnyerem a meccset. Ezután visszanézem a repet, hogy majd dagadni fog a mellem a büszkeségtől és azt látom, hogy a játékom unalmas és eseménytelen, mintha nem is csinálnék szinte semmit. Igaz nincs magas APM-em, de ideiglenesen felkúszik akár 100-ig is. (Legutóbb az átlag olyan 40 körül volt) Ami másodpercenként több, mint 1 paracs kiadása, de mégis akadozott üres játéknak tűnik.

    föccer

    A voidnak nem pont a muta a countere? AoE miatt jól kéne, hogy szedje, ráadásul, ha jól emlékszem, akkor a muta nem armored, ami még plusszot jelent.

    (#13740) oxox

    Protossként használj ellene feedbacket. Ha teli van energiával akkor 1 shoot. Terranként ghost 1 lövéssel képes deaktiválni jópárat. Zergként nem tudom mi a jó és gyors megoldás ellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák