Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz oxox #13237 üzenetére

    Kb 1 hónapja játszottam egy random 3v3-at. A társaim iszonyat falazásba kezdtek. Gondoltam, akkor én megyek kicsit harassolni bansheevel. Elég jól is ment, de aztán pár légi egységgel sikerült fogniuk. Akkor elkezdtem gyáratni vikinget is, de dögivel, hogy majd azzal megyek ölni. A társak elég passzívak voltak, csak gyüjtögettek és gyártogattak, de csak földit. Egyik harassom alkalmával megjelent a az egyik ellenfél 10-15 voiddal. Elveszítettem minden vikingemet, de annyira azért legyengült, hogy nem jött tovább. Írtam is a társaknak, hogy baj lesz, az egyik mass voidot csinál. Nyugtázták, de úgy tűnt nem zavarta őket, de azért gyártottak néhány anti air, én meg szinte minden pénzemet arra kötöttem. Következő támádásra már szerintem 3/3-as volt, de már 20-30 void jött. Akkor már a társak is írták, hogy really mass void. Gyakorlatilag egyedül nyomott le mind a 3-unkat. Ez még a void nerf előtt történt.

    (#13238) Tuco Ramirez

    Már elég régóta így csinálom, kész az első pár marine/mara+lassítás és már megyek is megnézni, milye van, nehogy meglepetés érjen. Eleinte ezért mindig megkaptam a noob rusher címet, pedig ebben semmi rush nem volt még a legkisebb mértékben sem áldoztam fel semmit a gazdaságomból. Akkor szoktam protoss ellen szívni, ha becannonozza magát aztán megy voidra. Bár az utóbbi időben ilyenkor már nem sajnálom a scant.

    (#13242) DTG

    Szerintem nem igazán lehet hatásosan mikrózni vikingel, mert gyorsabb a void és ha már elkezdte, akkor lő menet közben is, de ha valakinek van kedve, akkor egy unit test mapon kipróbálhatjuk, hogy csak eddig voltam-e béna vagy valóban nem az igazi. (BC ellen jól megy a mikró, de void ellen nem :( )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák