Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz JNashville #14252 üzenetére

Megnéztem...ill. a végét már nem,

Nehéz 8 embert analizálni.
    A zerg nálatok nem volt nagy mayer....bár ha az elején kap egy kis segítséget akkor a marine-t akire támadott simán le lehetett volna kapni.....de hülye volt, hogy nem próbálkozott a másik bejraton (zergnél...mert azt simán megdézsmálta volna)..elég early játékosnak tünik, mert nagyon későn próbált expelni...
    A másik két társad elég egy szinten volt, de ha összevonjátok a seregeiteket, akkor kb a játék feléig jó esélyetek lett volna....a csapatodban valóban így is Te voltál a legügyesebb

Az ellenfélnél is volt béna (narancssárga), a zerg vitte vállán a csapatot (monjuk ehhez kellettek az expjei is)

A Te játékod....hozzátenném könnyü okosnak lenni, főleg utólag, s lehet, hogy én még ennyit sem tudtam volna!!!

Az elején cannon rusht szerettél volna?
    -szerencsére nem ragaszkodtál hozzá (sokan a leleplezés ellenére próbálkoznak még, és be is fulladnak)

amiket észrevettem, és szerintem másképpen kéne.
    -lehetett volna a hozzád közelebbi aranyra expelni korán (ezen a pályán szinte mindig megpróbálom), de ez nem hiba, csak észrevétel, és nem is mindig jön be...általában az ellenfelől becannonozom, és akkor az elején nincs kedvük piszkálni
    -mikor assimilatort leraksz (gáznyerőt), a probe-t küld el addig mig nincs kész mineralt szedni, mert ugyan lehet, hogy csak 20-30-at szed addig, de a játék korai szakaszában az is sokat jelent...de a többi probe-ra is több figyelmet szentelj...pl leraktad az első pilont, és várt a probe, leraktad a gatew-t és várt a probe....a játék későbbi szakaszában is volt egy csomó szituáció mikor 4, 7 probe nem dolgozott...dolgozzanak csak.
    -későn kezdted el fejleszteni a void-ot, és ami szintén hiba, hogy csak egy core-t csináltál!!!...150 mineralért kell a kettő, hogy párhuzamosan tudd fejleszteni (a rengeteg cannon helyett akár...felesleges volt annyi...pl. közted, és a zerg társad közé egyáltalán nem kellett.....inkább a szedőkhöz tegyél néhányat drop/dt ellen)
    -A fejlesztésre is megéri nyomkodni a boost-ot (sokszor volt, hogy 70 felett volt a bázisod energiája, és gyártottál)
    -plasma shield egyáltalán nem lett fejlesztve!!!
    -a void nagy előnye, hogy gyors, de ennek ellenére mindig szemből támadtál vele....ha körbe megkerülöd őket, akkor esélyük sem lett volna, mert csak a muta érte volna utól őket, azokat meg megetted reggelire....szépen expektől indulva kellett volna támadni, nem szemből a tornyok felől.
    -+1 légi gyárat elbírt volna a gazdaságod simán.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák