-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz JNashville #14252 üzenetére
Megnéztem...ill. a végét már nem,
Nehéz 8 embert analizálni.
A zerg nálatok nem volt nagy mayer....bár ha az elején kap egy kis segítséget akkor a marine-t akire támadott simán le lehetett volna kapni.....de hülye volt, hogy nem próbálkozott a másik bejraton (zergnél...mert azt simán megdézsmálta volna)..elég early játékosnak tünik, mert nagyon későn próbált expelni...
A másik két társad elég egy szinten volt, de ha összevonjátok a seregeiteket, akkor kb a játék feléig jó esélyetek lett volna....a csapatodban valóban így is Te voltál a legügyesebbAz ellenfélnél is volt béna (narancssárga), a zerg vitte vállán a csapatot (monjuk ehhez kellettek az expjei is)
A Te játékod....hozzátenném könnyü okosnak lenni, főleg utólag, s lehet, hogy én még ennyit sem tudtam volna!!!
Az elején cannon rusht szerettél volna?
-szerencsére nem ragaszkodtál hozzá (sokan a leleplezés ellenére próbálkoznak még, és be is fulladnak)amiket észrevettem, és szerintem másképpen kéne.
-lehetett volna a hozzád közelebbi aranyra expelni korán (ezen a pályán szinte mindig megpróbálom), de ez nem hiba, csak észrevétel, és nem is mindig jön be...általában az ellenfelől becannonozom, és akkor az elején nincs kedvük piszkálni
-mikor assimilatort leraksz (gáznyerőt), a probe-t küld el addig mig nincs kész mineralt szedni, mert ugyan lehet, hogy csak 20-30-at szed addig, de a játék korai szakaszában az is sokat jelent...de a többi probe-ra is több figyelmet szentelj...pl leraktad az első pilont, és várt a probe, leraktad a gatew-t és várt a probe....a játék későbbi szakaszában is volt egy csomó szituáció mikor 4, 7 probe nem dolgozott...dolgozzanak csak.
-későn kezdted el fejleszteni a void-ot, és ami szintén hiba, hogy csak egy core-t csináltál!!!...150 mineralért kell a kettő, hogy párhuzamosan tudd fejleszteni (a rengeteg cannon helyett akár...felesleges volt annyi...pl. közted, és a zerg társad közé egyáltalán nem kellett.....inkább a szedőkhöz tegyél néhányat drop/dt ellen)
-A fejlesztésre is megéri nyomkodni a boost-ot (sokszor volt, hogy 70 felett volt a bázisod energiája, és gyártottál)
-plasma shield egyáltalán nem lett fejlesztve!!!
-a void nagy előnye, hogy gyors, de ennek ellenére mindig szemből támadtál vele....ha körbe megkerülöd őket, akkor esélyük sem lett volna, mert csak a muta érte volna utól őket, azokat meg megetted reggelire....szépen expektől indulva kellett volna támadni, nem szemből a tornyok felől.
-+1 légi gyárat elbírt volna a gazdaságod simán.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest