Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
megérkezett az anyahajó a protossoktól, vagyis a blizzardtól
-
combustion
csendes tag
Szentem én maradok továbbra is protoss párti:d Bár a terranok is nagyon durvák:d
More than innovation its revolutiont for the new genetation
-
combustion
csendes tag
szentem én maradok továbbra is protoss párti:d Bár a terranok is nagyon durvák:d
More than innovation its revolutiont for the new genetation
-
Hujikolp
őstag
Terran Thor elérhető az sc2 honlapopn.
A háttér meg jó! -
alien_
őstag
Ez egy SC2 háttér -> [link]
[Szerkesztve]Swarm is coming.
-
Hujikolp
őstag
Bob: lehet ''tartalekolni'', pl adott osszegyujtott penzt/nyersanyagot tovabbvinni, hogy a kovetkezo palyan felhasznalhassuk egy uj jarmu fejlesztesehez
Gyu: Ha valaki forditast szeretne kesziteni a jatekhoz, mennyire van konnyu dolga?
Bob: Sajnos konkret informaciokkal ezzel kapcsolatban nem rendelkezem, de kuldj errol egy emailt es kideritjuk valahogy
[link]
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
Remélem a titkos project a ghost, akár fps-be
-
alien_
őstag
Új Terran egység: Banshee [link]
Swarm is coming.
-
satuo
csendes tag
Az interneten kersesgélve megtaláltam ,hogy mikor adják ki idézem: Rob Pardo, a Blizzard egyik dizájnere a minap megerősítette: idén már biztosan nem kerül boltokba a nem régen bejelentett StarCraft 2. Rob további konkrétumokat nem tudott mondani a megjelenésről, mely remélhetőleg nem a 2008-as év egy távoli szakaszában lesz esedékes.
[Szerkesztve] -
spyduck
nagyúr
most ez kb olyan mint a warcraft 3 fhrozenthroon-ban a NAGA faj amivel csak küldetésekben tudsz játszani!
idézek a blizzardtól (naggyából)
''nem lesz 4-ik faj, inkább arra törekszünk, hogy a 3 faj teljesen versenyképes legyen! Nem akarjuk a régi sikereket elrontani egy esetleges nem odaillő 4-ik fajjal'' -
spyduck
nagyúr
jelenjél már meg
-
alien_
őstag
Új egység: Dark Templar
[link]
(akkor mégse hybrid, pedig elég zergesre sikeredett a dizájn.. )Swarm is coming.
-
spyduck
nagyúr
válasz Hujikolp #566 üzenetére
Na megtaláltam igaz nem azt amit legutóbb láttam de ez a valami egy transport!
A ghost lézerpontos irányzékkal kijelöl egy helyet lejön egy szállító valami ami belefúródik a földbe és abból marine-k szállnak ki! fura! akkor én valyon mit láthattam? lehet, hogy csak álmodtam
ennek a videónak legvégén van: [link] 2-es videó! -
spyduck
nagyúr
ez a google csodálatos
itt van egy interjú is: [link] -
spyduck
nagyúr
ez a videó se rossz: [link]
-
spyduck
nagyúr
Hoppá-hoppá mit találtam
Új single player video(terrán-os) [link]
A MÁSODIK VIDEÓ AZ! -
alien_
őstag
A srácok nagyon rágyúrtak a sztorira!
''The X'el Naga has returned!'' /Single Player movie #2 [link]/
Ez a Zerg/Protoss hybrid baromi jól néz ki!Swarm is coming.
-
bandiras2
senior tag
Kicsit off
Terran battle armour in progress. Mondjuk a tokiói prof orvosi céllal fejlesztette, de a Yenki hadseregnek már tuti van egy másolata a cuccból, amin dolgoznak is ezerrel.
http://www.youtube.com/watch?v=ynL8BCXih8U&mode=related&search=
Not long to solve to look like these:
http://www.youtube.com/watch?v=XVsTrLW_04U
mégegy
http://www.youtube.com/watch?v=VSP46lWvxJ4A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Hujikolp
őstag
Remélem a hardwire-t mindenki olvassa, ha nem akkor nyomás, qva jó inkók, single pálya infók, MUVÍÍÍÍÍÍ
-
frame>24
addikt
vajon itt is lesz olyan, mint 1-ben, hogy ha mondjuk dark archonnal átszívsz 1 zerg drone-t, vagy terran SCV-t, akkor nyomulhacc a másik fajjal is, duplázott, azaz akkori pop. 400 limit-tel?]
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ChromeX
addikt
megvan az a gamestar és ezt írja: ''az eddig 40-60 helyett immár mintegy 300 irányítható objektum lehet egyszerre a képen'' ez az egység limitre vonatkozik nem arra, hogy 100 külnömböző típusú egység lenne minden fajnál
mod: nem hiszem el, hogy ez a sz.r már megint 2x küldte el a postot
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
A Terran szekció megnyílt áááááÁÁÁÁÁÁáááááÁÁÁÁÁ go megnézni!!
[link] nesztek egy link -
Hujikolp
őstag
pang a híráradat
-
Awidan
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ez a GAME ütni fog!!!
Mondjuk eddig minden Blizzard játék nagyol jó volt!
Remélem a SC1-ből ismert karakterek itt is szerepet kapnak.Aláírás
-
Hujikolp
őstag
Közben gamestaron vannak ujjabb hírek. Bár jöhetne már a bozz oldalára is
-
Hujikolp
őstag
Infó dömping [link]
-
Hujikolp
őstag
[link] ujjabb egység
-
Hujikolp
őstag
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #531 üzenetére
ez még sajna elég gyér remélem már hamarosan lesz vmi normális videó is!
-
Winner_hun
titán
Terran infók: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
spyduck
nagyúr
van olyan game video amikor a zergeket mutatják be?
-
alien_
őstag
Ha a terrannal kezdték volna, akkor a sok zerg-es/toss-os mondaná ugyanezt =) Zergből ugyanannyit láttunk eddig, mintha a toss-tól megmutatnának egy zealo-t, egy probe-ot, meg egy nexus-t..
Igazából a zerget hagyják legutoljára, az lesz a nagy durranás, őket volt a legbonyolultabb ''átírni 3d-be'', tuti hogy látványos lesz! Szvsz ott fogja megmutatni az engine, hogy mit tud!
[Szerkesztve]Swarm is coming.
-
-
spyduck
nagyúr
De azért egyezzünk meg vmiben! Ha vki megtud vmit mindenkit riadóztatni kell!
-
Ry0K3N
senior tag
Ahogy a videók alapján elnéztem nem hiszem hogy a Supreme Commandernél nagyobb lesz a gépigénye ami ahoz képest igazán nagy megkönnyebbülés
De én sem hinném hogy 2008 végén jelenik meg mert legelőször 2007 karácasonyra ígérgette a blizzard legelőször. Úgyhogy szerintem 2008 tavasza körül jön majd ki.(de ez csak személyes tipp de sztem igen valószínű)"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
AlyArkhon
őstag
-
spyduck
nagyúr
Gamestar azt írja a Starcraft-ről, h 2008-ban jelenik meg! Azért kíváncsi lennék, h melyik hónap mert ha 2008 decemberig kell várni akkorra már elég idős leszek h ne legyen kedvem vele játszani!de lehet h nem Az is írják még, h 60 helyett 300 mozgatható egység lesz benne! A neten meg az olvastam h nem lesz 4-ik faj! A grafikáról meg az írták h jónak jó lesz de ne várjunk nagy áttörésre mondjuk nekem nagyon tetszik sőt tökéletes! De ez a játék nagyon nagy közönségnek készül és ezért simán el fog futni gyöngébb konfigokon!
-
Jeannie
senior tag
Nos, ezennel csatlakozom én is, sikerült kiszúrnom a topikot
Kiváncsi vagyok meddig kell várni a gaméra, de inkább készüljön még egy évig és legyen olyan jó mint az első része. A karakterekkel meg a grafikával nem lesz gond azt már láttam -
Hujikolp
őstag
lesz goon?
-
Hujikolp
őstag
A stargate épületet láttátok már?
-
AlyArkhon
őstag
válasz Armando_19 #506 üzenetére
Na az jól sikerült ...
Igaz hogy nem Starcraft , hanem még a jó öreg redalert ( első rész ) amiről mesélni akarok , de a verseny tisztaságához kapcsolódóan .
A suliba ahova jártam , rendeztek egy versenyt . Starcraft , Doom 2 vagy 3 ( nem emlékszem már ) , es Redalert .. Álltalában még órák helyett is a számtech teremben lógtam , főleg technikumban , és nyomtam még annó a redalertet , és a starcraftot . Eljött a verseny napja , szoltam haveroknak , ők is lejöttek , beirattam őket mint odavalósíakat , aztan elindult a verseny .. Nevezéseknél sokan azért nem neveztek , mert két nevet figyeltek hogy fel van-e irva .. Doomnál haveromat keresték , Redalertnél meg az enyémet .. .. És mi ott voltunk ...
Haver aki Doomban alázott mindenkit , ő volt igazából az eggyetlen nagy ellenfelem ..Mit adott a szerencse ( no meg a tudas (vicc)) , sikerült egészen könnyen megvernem ..
Ez 1v1v1v1 verseny volt mar az elodontő , a másig agon unokatesóm jutott tovább , de hozzá kell tennem azert , mert mákja volt , valahogy egymast tamadtak a tobbiek ( figyeltem mikozben jatszott ) , ő meg a végén lenyirt mindekit mamutokkal ... Nem nagy kunszt ..
Így kerültem vele össze az utolsó 1v1-ben . Igazából ő is meg én is tudtam , hogy nincs esélye ellenem , kb egy héttel előtte kezdett el a gameval jatszani amikor szltam neki hogy verseny lesz jöjjenek le jo buli lesz . És mit adott az isten , amiko levertem a bázisát betámadott egy szervezett sereggel , és lenyomott-.. ... Kurva ideges voltam , mivel egy ember aki egy hete játszik egy gaméval annak fogalma sincsen arról hogy kell összeállítani egy csapatot .. Erre látom felállni mellőle de sunnyogósan , a nagy ellenfelemet ..
Azt hittem megverem a helyszínen .. Természetesen mint utóbb kiderült jó pár tanácscal ellátta , méghozzá aljas módon , mert sokan körbe álltak ( nézősereg ) , először engem figyelt , utanna ment oda hozzá ...
Van ilyen is ..Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Armando_19
őstag
válasz AlyArkhon #504 üzenetére
Fú minket egyszer majdnem megvertek kb ilyen miatt..Mentünk haverommal kőbányára 2V2 versenyre... Helyi lakótelepi srácok ellen nyomtuk...Volt 2 srác, nagyon nagy volt az arcuk. 20Kba fogadtunk a döntőre hogy ki nyeri... Elég csúnyán elkentük őket 3X egymást után, pedig volt olyan map, amin nem nagyon taktikoltunk együt...na mind1 jó kis emlékek.
1000 éve nem játszottam...Valaki egy 1v1 estefele? -
AlyArkhon
őstag
válasz Armando_19 #501 üzenetére
Régi szép idők bizony bizony ...
Mi heteket toltunk le a Starcraft előtt , azok voltak ám a szép idők ...
Egy nagy meccset nem fogok soha elfelejteni , unokatesómmal meg haverommal nyomtunk egy full méretű térképen 1v1v1-et szal egymás ellen , de raktunk be egy zerget is meg egy terrant is ellennek ... Én lekerültem a jobb alsó sarokba , haverok meg fent voltak a bal felsőbe kb ... Átcsusszantam mihelyest lehetett egy zerg építőemberé , s elloptam . s elkezdtem felépítkezni az egységeiből .. Nem szoltam haveroknak , mert ugyeggyeztünk meg a game elején , hogy allisok leszünk amíg a két ellent ki nem nyirjuk .. ,, igen ám , csak közben unokatesóm odasúgott havernak , hogy kössenek szövetséget , ( amit én csak az első támadásuknál vettem észre , hogy miért kétszinűek a carrierek ).. . Jöttek is szinte egymás után támadni , de addigra akkora seregem volt protos zerg kompozicióból , hogy a támadásból mind a ketten menekülésre váltottak ..
És a meccs vége az lett , hogy eggyöntetűen kijelentették , hogy : '' ez nem igaz , egyedül levert kettőnket ''
Ja egyébként bajnokságot is majdnem nyertem Starcraftba , de rohadtul ideges lettem , amikor az első helyért játszottam egy muksóval .. .Bakker zergekkel betámadott az elején és végem .. csak lestem ....sokáig csak járt az agyam , hogy lehettem ilyen mafla , ilyen miatt veszíteni el egy versenyt ...Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Armando_19
őstag
válasz AlyArkhon #500 üzenetére
eEeE.
Erről eszembe jutnak azok a game-k, mikor 4 haverral lanon protossal elloptunk egy egy zerg+terran parasztot,kiírtottuk őket, aztán mindenki azt gyártott amit akart.3X limit sereggel mindenki be középre BGH-n, és egyszerre kinyomtuk az allyt! Last man standing.az a durva, hogy aki nyerte a ''csatát'', annak iszonyat sok egysége maradt mindíg.Buta egységek!
Na mind1, ez nekem egy szép emlék volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest