-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
levegő kilöve a stalkerek miatt, mivel direkt levegö miatt vannak stalkerek. itt a játék kb 8adik percéröl beszélek, tehá colossus kizárva, void ray talán.. de stalkerek lekapják. fönix is felejtös stalkerek között. sztem az immo amugy countereli az egész bagázst, tankot és stalkert is. 4-5 immo meg marákkal sztem lehet counterelni.bár csak akkor tudok idöbe ennyi immot ha nemcsinálok 3 gatewayt, ami elég kockázatos
amugy elöbb kiprobáltuk ugyanezt haverral. ellennek marái voltak, protinak meg 4-5 void ray, és igyis simán nyertünk, havernak 4 tankja, nekemmeg 10-12 stalker.persze utánpotlással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tippmix
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest