-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Winner_hun
titán
válasz #92888064 #41030 üzenetére
Ebben a szezonban lejjebb már nem fogsz kerülni, nincs már liga visszasorolás. Illetve de, mégis van: veszíts el néhány meccset, ha úgyse az aranyba tartozol akkor a liga elhagyása után (valahol van liga elhagyására lehetőség) a már alacsonyabb ligába fogsz visszasorolni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
kovsol
titán
válasz #92888064 #37197 üzenetére
2 magos cpu felett már nem profitál úgyse a játék. Lerakja tökre lowra akkor még elég lehet az a proci is. Én egy darabig c2d 2ghz procival toltam, 1vs1 2vs2 ben még elég volt, utána már elfogyott.
Megmutatom nálam hogyan alakul a cpu kihasználtság legfrissebb javítással: 1920x1080 extreme + aa [link] 3570k@4500Mhz + 7870. Ez egy 3vs3 replay nézés közben volt.
Gosu -t meg nem hallottam ezer éve
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz #92888064 #35511 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy szinte biztos, hogy nem csak a győzelmi arányt veszi figyelembe a besorolás megállapításánál, hanem a meccs alatt nyújtott teljesítményt is figyeli.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
válasz #92888064 #35511 üzenetére
Az első besorolás nem túl pontos, 5 meccs alapján közelít ugyebár... olyan 20-30 meccs után már a helyeden leszel, persze ezzel együtt jár hogy az első pár meccsen teljesítménytől függően ad majd jóval erősebbet vagy jóval gyengébbet is (akár 2 liga különbséggel is, simán)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Formaster
addikt
válasz #92888064 #34541 üzenetére
Jövö héten vasàrnap megyek haza, aztàn hétfön indul a game. Ha gondolom vegyél fel, szivesen eligazitalak majd, persze nem vagyok master szinten, de egy kezdönek nem is kell masteres oktato. Profilomban megtalàlod az adataimat a felvételhez. üdv ...
(#34549) quaddamage08: a jàtékban huzd az egeret a neved fölé bal felsö sarokban és kiirja a karakter kododat.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz #92888064 #34064 üzenetére
Sajnos a vidók egy részét még évekkel ezelőtt készítették. Hogy miért nem renderelték le újból, azt nem tudni.
De leszek elég ütősek is, azt garantálom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kovsol
titán
válasz #92888064 #21632 üzenetére
Ha megveszed ugye a battle.net accountot kell megvenned igazából, de ott egy névre be van regisztrálva, ami nem a te neved, és ezt meg se lehet változtatni, és ha valami problémád van és a supporthoz kell fordulni akkor kb úgy indul, hogy a neved és egy féképes igazolványról kép emailben, skype-on volt már amikor kérték tőlem a titkos kérdésre a választ a blizzard supportosok. Oké én WoW supportot hívtam, de starcraft support se lehet máshogy szerintem.
Nevet kell változtatnod ingame, ha már egyszer változtatott az illető akkor ez pénzért megy, és nem tudsz új tiszta profilt se kezdeni így az ő játékai is rögzítésre kerülnek az accountban.
Véleményem szerint jobban megéri megvenni aprók közt amit árulnak többször is bontatlan játék 8-9e Ft -ért és akkor nincs rizikó semmi, teljesen tiszta lappal indulsz, minden a te nevedre regisztrálva.May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz #92888064 #7138 üzenetére
3x lehet választani, és nem 2x. Dokinő vs.Protoszok, Nova vs. Thos, Typhus vs. Genetális. Megvan mind a 29 pálya. Én legalábbis megkaptam érte az arcképemet
Üdv, föccer
ps: jah, egyébként mellékesen megy rendesen a game. Az archivmenteket is rendesen számolja, illetve a régiek sem vesztek el
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest