- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
xal naga tuti nem volt, es egyseg sem..ez az volt mikor 2v3-at nyomtunk es dc-t kaptam, mikor vegre nyertunk volna....es mondom miutan visszaleptem vele, gondolvan leloghatott, a stalkert nem lotte...visszamentem, erre megint lotte....fent nem volt egysege...sajna regi party volt, a replayt kene megneznem az ellenfel szemszogebol, hameg megvan meg....valami bug lehetett, vagy tenyleg latjak a colot ha a szelen all (csak eddig meg nem tunt fel nekem...de szerintem inkabb bug, mert eloszeretettel rohangalok magasabb helyre pl. mm csapat elol coloval)...04.25. korul volt, megnezem, hatha megvan meg...
egy masik bug-ot is talaltam mar, bar az csak vicces.
nemtudom a map nevet
3v3 map, erdos-zold palya, 3-an egy helyen, ket sima exp hely egy szemben levo magasabb "szigeten", az emelveny vegen naga szikla lerakva a ket exp helyre, ket oldalt lehet bemenni. (egy-egy arany exp lehetoseg a palya kozepso-szelso reszen gaz nelkul. Itt ha fent vagy es jobbrol kerulod kozvetlen a szigetet a probe elkezd "pattogni" ....olyan mintha ugralna (fel akarna menni a magasabb helyre )Egy partym el is ment ezen, olyan mokasnak talaltam
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- BestBuy ruhás topik
- Opel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest