- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Olvasgatom, hogy milyen feats of strength acsik vannak, és találtam egy olyat. hogy azért adnak az sc2-be acsit, ha megveszi az ember a wow cataclysm (vagy mi a fene) collectors kiadását. Azért nem hoszem, hogy olyan rosszul fogyott volna, hogy így kelljen neki vásárló tábort toborozni. Ráadásul a saját másik játékától veszi el a játékos bázist. Bár, ha jobban belegondolok, akkor az sc2-ért nem szednek havidíjjat...
Azért csinálhatná a Blizz egy kicsit kevésbé látványosan az üzletelést
Még szerencse, hogy nem jár érte pont, csak megjelenik a profilba. Így nem kell megvennem
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
NO, jelentem kipipáltam az összes cooperative acsit. 4005 ponttal nem sikerült a top 1000-be bekerülnöm, mint ahogy 1 héttel ezelőtt vártam. Azóta sokan átlépték a 4000 pontos lélektani határt, így elvileg negyedmagammal 2,247. vagyok a global listán. Azért csak elvileg, mert nagyon lassan frissít az sc2ranks oldala. Talán holnapra betölti a friss adatlapomat
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #19095 üzenetére
marmint tsl ro8? arrol nem tudok, ro16 lesz apr 9-10-en este 8-tol
szerk.: mi bajod a koreai nokkel?
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #19095 üzenetére
TSL Ro16 --- 9 nap 19 óra múlva
GSL Ro8 --- Április 1[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #19091 üzenetére
hidd el a való életben minden ember sokkal konszolidáltabb, csak hát jó érzés beszólni Józsinak, aki tőlem 200km-el odébb él és úgyse tudja ki vagyok..
TSL egyébként ezen a héten nem lesz, szóval lehet az MLG-re összpontosítani a figyelmünket
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #19087 üzenetére
"Aztán majd ha jól megd*gott egy jó nőt azza a dumával, hogy ő bizony szuperstár starcraft játékos, akkor gratulálok"
lehet rohogni fogsz, de del-koreaban picit maskent allnak az esport-hoz a csajok (is), mint nalunk
aki tenyleg progamer, arrol siman elkepzelheto, hogy meg tud dugni noket ezzel a dumavalPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
válasz iSonic #19088 üzenetére
addig jó amíg meghúzom típus, mert IRL beszól valakinek ilyenekt, akkor lehet hogy másnap amikor a kórházban a tükörbe néz, nem tudja hogy ő most infested terran vagy a Jigsaw áldozata... az a baj, hogy a monitor mögött az emberek nem gondolják végig, hogy mit mondanak, és a valós életben ezért (megérdemelten) levernék az egyik veséjét...
MOD: na good n8, elhúztam aludni, reggel jönnek a munkások... aztán veled is játszanék ha van időd, igaz hogy én nem vagyok olyan magas szinten (jéééé ilyet sem hallani errefelé...) mint te, de szerintem oxox és/vagy kovsol simán jönne egy sokVsok-ba...
szerk2: most nézd meg ez a fejet, hát nem lecsapni való? [link]
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #19089 üzenetére
hát az lenne belőle, hogy 1 hónapig az is szép és nevelt fórum lenne, aztán megint megszállná a mocsok... nem kell ide külön fórum... jó ez
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #19087 üzenetére
az ilyen ember az életben meghúzza magát, vagy akár lehet, hogy ilyen, de IdRa inkább a meghúzom típus..
mellesleg Linoge IdRa fan itt jegyezném meg, de csak suttogva, mert aztán kapom az ívet..
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
ja, most nézd meg Idra fejét. Leszarom, hogy mekkora hűdenagypléjer, de a gg jár, mert ha nem, akkor paraszt vagy, és mindenki rajtad röhög aki elmúlt már 16 éves. Tök jó hogy ott van a kismillió kisgyerek Idra-fan, akik telespammelik az Internetet, hogy "peeeeeeeersze azért kapott ki mert: " lag, imba, napszél, melegfront, izzadt a tenyere. Amikor nézem a GSL-t és WhiteRA-t vagy Dimaga-t, akkor jut eszembe, hogy mi a különbség a virtuális nagyarcok, és a felnőtt emberek között. Aztán majd ha jól megd*gott egy jó nőt azza a dumával, hogy ő bizony szuperstár starcraft játékos, akkor gratulálok az ilyen kis pöcs sohasem lesz értelmes felnőtt, majd kiöregszik, aztán eltűnik a klóban, és mehet a wallmartba dolgozni, amíg ki nem vágják mint macskát szarni, mert "így nem lehet beszélni a vevőkkel kisapám" Ha a kibervilágban, ahol csak be kell írni 2 karaktert, nem tudja tartani a kultúra MINIMUM szintjét, akkor vajon az életben mekkora csíra lehet?
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #19085 üzenetére
azért, hogy ne tudd eldönteni mit nézzél
cyla: én annyit fűznék hozzá, hogy én megtanultam, hogy hót mindegy milyen ligába vagy, az a döntő, hogyan játszol és felismered azt, hogy sokszor te magad hibázol és nem az ellenfél OP.. csak erre nem könnyű rájönni és beismerni.. én is sokszor esek ebbe a hibába, bár próbálok kinőni belőle... majd egyszer ez végleg megszűnik részemről remélem....
egy kis off: ha valaki végigolvassa nem én vágtam fel a dia 2900 pontommal... mert kezdem megint azt érezni, hogy én vagyok a hibás, mert megmondom a véleményem..
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
en nem e-penisz meregeteskent irtam a diamond ligak kozti kulonbseget, csak mar annyi siras ment a besorolasrol is, hogy amennyit utanaolvastam a dolognak, abbol megragat egy keves, s jo lehet tudni, hogy dimaond es diamond kozott is van kulonbseg
nem is igen lehet e-penisz meresre hasznalni, mert mint leirtam, ezt mi, jatekosok nem lathatjuk, hiszen a besorolaskori mmr ertekunk (amirol nem tudjuk pontosan, mennyi) donti el, diamond1-be, vagy diamond5-be (nevezzuk most igy, mert jobb nem jut eszembe) kerulunk-e
a vita amugy szerintem kevesbe vicces, jon egy ilyen senki, mint linoge, es osztja az eszt jobbra balra, merthogy o diamond bazzeg (es ez reg nem a jatekrol szol, hanem arrol, hogy mekkora arca van a monitor arnyekabol az ilyen senki trolloknak)
kinek hiszi ez magat?Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
Sajnálom is, de a meccsek jók voltak, élveztem nagyon még a vesztetteket is. Nem értem, miért bukunk ennyit, de ezek legalább büszke vereségek (nem is adjuk magunkat olcsón), és nem az van, hogy a végén a billentyűzettel verném szét mindhárom monitort...
Utólag is kösz a meccseket, majd lesz folytköv remélem.
KovsoL visszanyeri formáját, mi sem hagyjuk mindig hogy leöljék, én megtanulok egyszerre több dologra odafigyelni, pl scoutolni nem ártana néha, te felszedsz egy kis önbizalmat, aztán megyünk 4v4 master-bejó éjt!
-
oxox
addikt
válasz kovsol #19073 üzenetére
sajnálhatja killer, mert vicces volt...nagy csalogatást csináltam (direkt).....ellenfél teknős taktikát próbált alkalmazni, s az egyik (keskenyebb) rampán betámadtam, mire mind a 8 letalpalt tankot átküldte rám a szélesebb rampáról....aztán Kovsol úgy berongyolt a ling sereggel a tankokra, hogy öröm volt nézni...bárcsak a tanktulaj arcát is láthattuk volna...
Kovsol azért már csaknem vagyok olyan kutyaütő mint rég?!
Köszönöm mindkettőtöknek a game-t.
off....ezt az erősebb liga, meg az én apukám erősebb mint a tied, és simán megverné vita meg úgy vicces ahogy van...játék srácok....relax
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kovsol
titán
elég jó kis írást raktak fel MLG Dallas 2011 -ről
szorítok Grubbynak aki az Open Bracketbe került, egyelőre még SC2 ben nem tudott nagyot mutatni, de ki tudja, szerintem tartogat még meglepetést a jövőben
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
killerjohn
addikt
f*sznak oltjátok itt egymást de tényleg, hogyhogy csak ennyi ember van itt? azt hittem, nagy SC nemzet vagyunk!
Már alig várom a következő "ki imbázik, oppol, meg mint mondott/mond/mondani fog, meg hánypontosligás" részeket Szerintem ha a nagyobbik fiam lesz 5-6 éves, a tesója meg 3-4, ugyanezt fogom átélni, de addigra már csak szelíden megmosolygom az eseményeket
Most komolyan, arra izgultok, hogy mi az imba? Semmi sem imba. A világ legjobb játékosai választanak egy fajt maguknak, majd nyernek és fél év múlva másik fajjal nyernek, majd 2 hét múlva ugyanazzal veszítenek stb stb stb. Ha protossal játszom és ~50% a win ratio-m, akkor vajon az hogy lehet, ha a rendszer IMBA? Most akkor túl erős a protoss, vagy túl gyenge?
A pontrendszeren meg őszintén, minek vitatkozni? Engem simán feldobott annó gyémánt 4v4-be pedig nem vagyok oda való. Aztán vannak 1000 win-es gold ligások, akik úgy el vernek mint maci a fa*zát, mégis a platina meccsek többségét nyerem. Ez csak egy rohadt nagy plecsni szép csilivilivel, amit kiszámol nekünk a Skynet, aztán alapozhatjátok erre a pofátok meg faxotok méretét, hogy nektek ezmegaz, az én division-öm erősebb, a tiéd meg gyengébb, mert egyébként is imba vagy hülyegyerek, meg menjél te a fenébe, és aztmondtad hogy egymegegyazhárom, és basszus tök imba, hogy a zealot nem támadja a void rayt, és a zerg izémeghozé.
Szedjétek már magatokat egy kicsit össze, és inkább értelmesebb dolgokat vegyetek elő - ha szabad ilyet mondanom - mint például stratégiák, buildek, értelmes beszélgetések. Kezd egy kicsit röhejes lenni, hogy kis naívan idejövök elolvasni az úgy hsz-eket, és 30 hsz-en keresztül mindegyik után legyintek, hogy "á a következő biztos nem spam lesz". Aztán megint: "áááá a következő biztos nem spam lesz". És így tovább, aztán elfogy minden reményem, mert vége a topicnak.
UI: bocs a faliújságért...
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
Hagyátok mán abba. Ne keljen mindig a modkerbe rohangálni, hogy takarítsatok ki utánnatok. Nem hiszem el, hogy ez a 6-7 ember, ami itt van a topikban nem tud kulturálisan elfórumozgatni egymás mellett
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz killerjohn #19009 üzenetére
azért ma is befigyelt pár jó mérkőzés, az a vicces pont azt élveztem legjobban amiről ki kellett lépned az asszony miatt
mai 3v3 placmentemen azért befigyeltek a master ligások, a 4v4 meg eszméletlen jó game volt ott még én is beírtam hogy GG, pedig kikaptunk
holnap tolhatnánk egy gamet kedves isonic fórumtárs, hogy meglegyen a harmadik gyémántom is a profilban, had csillogjon, bár ez a sok kihagyás után goldliga inkább illene hozzám
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
-
LinogeOW
aktív tag
válasz iSonic #19069 üzenetére
Igen, amikor te kötözködsz, én kijavítom a helytelen állításodat, végül nem tudsz reagálni mivel nekem van igazam, akkor én kell tisztába legyek. Vicces ember vagy te
Válasz: Master liga régóta van, ha Grand masterre gondolsz, akkor igen, hivatalosan 2 hét, de a Blizzardot ismerve ez korántsem biztos.
-
iSonic
addikt
engem nem érdekel egyáltalán a pontok.... de ha felhozta drága Linoge barátunk, akkor legyen tisztába pár dologgal...
kérdés: mikor lesz majd a master liga bevezetve? mert ahogy hallottam 2 hét...
-
Alg
veterán
Befejeznétek egymás e-farkának méregetését? Elég nehéz a sok flame között megtalálni a normális beszélgetések fonalát. Köszönöm.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
LinogeOW
aktív tag
válasz iSonic #19063 üzenetére
Közöm nem volt a 3,2k platinához. Te de gondolom jobban tudod. Diamondban egyáltalán nem egy helyben álltam, csak tartottam a 3k pontot diamond tetején. Masterhez közöm nincs egyelőre. Több meccs= több tapasztalat. Zergel nem elég attackmove pl Protoss ellen, ahogy láttam múltkora streameden. Nincs itt szó semmilyen összeveszésről.
Én a Diamond ligáról nyilatkoztam, hogy "nem gyenge" mivel az ottani divíziókról volt szó. Diamond semmi, sőt aki nincs master liga tetején, azt nyugodtan lehet nevezni noobnak. Ez tény.
A különbség kettőnk között, hogy te mindig próbálsz alkalmat találni arra, hogy kötözködj, míg én megmagyarázok mindent, hozok érveket, bizonyítom az állításomat, amíg te csak újabb és újabb hülyeségeket hozol fel aminek nincsen semmi alapja.
Peace.rt06: Jahogy ez érződött a mondatomból. Értem. Akkor nyilván félre értettél valamit, mert csak neked tűnt fel. Nem ér többet a szavam, azért mert SC2ben jobb ligában vagyok. Nevetséges lenne. Máskor megpróbálok érthetőbben fogalmazni, bár csodálkoztam amikor írtad, hogy " elvárom, stb "
Nem gyenge= Nem is szar, nem is a legjobb.
Peace[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #19062 üzenetére
nem, ezt a kulonbseget kovsol hozta fel, de ez semmit nem mond a divizio erossegerol, legfeljebb a divizioban levo jatekosok aktivitasarol
amirol en beszeltem, az egyfelol egy picit mas (mint irtam, az mmr pontok alapjan tortenik a besorolas), masfelol nem latod, igy az, hogy "nem gyenge" legfeljebb a te egy elkepzelesed, de semmikeppen sem teny
akinek van egy kis esze, az latja, hogy te sem vagy kulonb - lasd lentebb is(off)
"Hol írtam olyat, hogy elvárom, hogy már most 10. legyek ? Mindenhol múlt időben beszéltem az akkori helyezésemről."
nem allitottam, hogy ezt irtad, csak annyit, hogy ez erzodik a hozzaszolasodbolde tudom, tolem is jobban zartad az elso szezont (bar oszinten remelem, az elmult fel evben tobbet is elertel az eletben), ettol egybol tobbet is er a szavad (meg termeszetesen te magad is)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
iSonic
addikt
szerk.: ja és még volt 840 bonus poolom de ez is gondolom mellékes..
-
iSonic
addikt
válasz LinogeOW #19062 üzenetére
miért is zártad volna jobban?? mert összehúztál platinába 3200 pontot feldobott diamondba és 2900 ponttal egy helyben álltál.. tökéletes vagy... míg én 1000 ponttól kezdve 1700 pontot diamondba szedtem össze.. ja végül is ha így nézzük tökéletesen fasza gyerek vagy.. 200 ponttal többed volt OLÉÉÉ... de te míg lenyomtál ezért 280-290 meccset addig én ezért 190-et szóval ha azt nézzük, hogy én még lenyomtam volna 100 gamet kicsit jobban álltam volna.. de ezen ne vesszünk össze...
ligákról meg annyit, hogy van kétfajta diamond liga... 1. ahová a magas pontszámú platinásokat dobja fel és olyan, ahová a gyorsan felkerült platinásokat dobta (50-60 meccs után diamond típus..)
más: én nem kötözködök veled szimplán a butaságaidat próbálom kitalálni vagy esetleg rákérdezek... de hát ugyanúgy nem tudod megválaszolni, csak jössz a pontokkal..
elárulom, hogy a diamond liga gyenge... hisz felette van a master liga... így diamond ligába olyan, hogy erős divízió olyan nincs.. hisz mindenki arra törekszik, hogy felkerüljön a masteres divíziók egyikébe...
[ Szerkesztve ]
-
LinogeOW
aktív tag
válasz iSonic #19058 üzenetére
Hát te már megint itt vagy? Csak azért magyarázom megint el, mivel itt már köztudott, hogy csökkentek az értelmi képességeid.
rt06 hozta fel a ligák közti különbséget, és mivel van olyan liga, ahol lazán 2k-2,5k szintű játékosok az elsők, erre hoztam fel ellenpéldaként az enyémet, hogy 3k ponttal is csak 10. lettem a végére. Nem azt mondtam, hogy hűde PRO liga, nem azt, hogy World Allstar, hanem h NEM GYENGE. Ráadásul, ha emlékezetem nem csal jobban zártam a Season 1et, mint te, ha nem akkor javíts ki
Akinek van egy kis esze észreveszi, hogy direkt kötözködik mr.imba4gatert06: Hol írtam olyat, hogy elvárom, hogy már most 10. legyek ? Mindenhol múlt időben beszéltem az akkori helyezésemről.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Erősebb, mint NesTea-je? "Hivatalos" meccsen NesTea ezt megelőzően 100% volt ZvZ-ben.. U
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
válasz LinogeOW #19057 üzenetére
nem volt gyenge divízió ezen kiégtem.. mert milyen sztár játékos játszott ott?? Siege Tank Beta divíziót lehet nem gyengének nevezni... de egy diamond ligás diviziót nem nagyon... olykor nem tudom feldolgozni a benyögéseidet..
más: bonus pool, akkor mostantól úgy lesz, hogyha nem játszok a játékkal akkor kapom? eddig is így volt season1-ben csak ott alapból kaptál 2800 pontot..
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #19051 üzenetére
es megis, hogy a halalba lennel 10., mikor 0 pontod van? raadasul a divizio tobbi 99 jatekosanak is 0 pontja van?
emellett, hogy meg kicsit meg legyen bonyolitva, magasabb ligakban - azon felul, amit kovsol irt - a diviziok kozt is van kulonbseg (hogy mi, azt nem tudom pontosan, mmr ertektol fugg)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz h.adam.92 #19042 üzenetére
lol....akkor sok értelme van....inkább lett volna lassabb a bonuspool termelése.....
én is lejátszottam (szerintem engem meg feljebb kellett volna sorolnia...egyrészt mert elég jól megy mostanság az 1v1, másrészt nagyon szépen játszottam
PvZ (zergtől félek a legkevésbé) ....scoutoltam szépen láttam, hogy ling+banling....egy probe-ot feláldoztam....mert ott szoktam besz.pni, hogy csak akkor veszem észre a támadást mikor késő van...tehét lent a feljáromtól kicsit előrébb raktam, hogy lássam mikor jönnek...egy második-harmadik támadás ugyan beszivárgott, de ff-el zártam a nagyját...onnan meg már nem volt esélye...készült a colo, volt 3-4 sentry, 4-5 zea néhány stalker, egy imo... ki is lépett, ahogy visszatámadtam.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
iSonic
addikt
Stream Online
-
-
kovsol
titán
miért lenne most diamond 25 megint ? 0 pontja van mindenkinek ilyenkor mi alapján legyen a ranksor még? épp az volt a lényege, megint tiszta lappal induljon megint mindenki
[link] View -ra kattintva megnézhetőek a mérkőzések, most értem haza, szerintem nézek valamit most belőlük
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
ez nagyon érdekes ám
tolok 1v1 placementet. mondom nehogymár megint platinába kerüljek, inkább lejjebb, hogy megtanuljak normálisan játszani és úgy jussak fel, ne makkból, mint a legelejénj, mikor az 5 placement meccsemből 3x olyan ellenfelet kaptam akik először játszottak a játékkal...
szal most elkezdtem az 1db placementet, belépek, írom "hy" aztán pedig "ggDDD" és leléptem. hátha esetleg goldba vagy silverbe rak...
erre betesz 5 másodperc játék után dc-vel platinába xD
ezt add össze
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
erosen ketlem
valoszinuleg ez csak arra valo, hogy a rendszer tudja, aktiv vagy, s teged be kell sorolni, majd besorol a korabbi eredmenyeid alapjan (szoval valoszinuleg oda tesz, ahol eddig is voltal, hacsak nem voltal nagyon valamelyik szelen, mert akkor megeshet, hogy egy ligaval feljebb/lejjebb)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
LinogeOW
aktív tag
Na Season 2 első meccse pont ZvP, a legszarabb felállásom, de elég laza volt. Vissza Diamondba, lehet megint pontot gyűjteni.
-
LinogeOW
aktív tag
GG Dimaga
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #19033 üzenetére
gg
Szóval lehet, hogy már nem NesTea a legjobb Z játékos? Vagy csak szerencséje volt?
Szerintem NesTea a második meccset csúnyán beszívta, hogy nem derített időben. Lehet ott ment el ez a BO3...
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ha elég speedlinget hoz le, akkor megnyerheti a 3. meccset Dimaga.
Úgy nézem, hogy mass lingre megy rá. Nem is nagyon hoz dronokat. Ezt be fogja húzni.
üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
Ez mekkora volt Először kapott ki Nestea ZvZbe.
-
föccer
nagyúr
Ehh, elírtam. Természetesen a T nyomta a szép marin mikrót, bár elképzelhető, hogy egy Z is lehoz egy tonnányi stimpes marint
üdv, föccer
mod: ez nagyon csúnya volt Dimagatól Remélem benyalja, bár összességében neki szurkolok..
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #19026 üzenetére
Dimaga vs NesTea.
iSonic: ha nem haragszol, akkor maradok a gsl-nél
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
Stream Online
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #19024 üzenetére
_san győzött, de azért WhiteRa azért beleszúrt még egyet a cseten
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #19022 üzenetére
Folyamatosan spoilerezek, vigyázat.
WhiteRe milyen hatalmas mikróval védekezte ki ezt a 4 wargpgate push-t. Hihetetlen. Azt is, hogy milyen vicces ez a warpolás
üdv, föccer
mod: isonic: Megérdemelte volna a győzelmet, de a 2 void eldöntötte a csatát _san javára. Szép játék volt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
WhiteRa iszonyat jól játszik
-
föccer
nagyúr
Ha jól értem, akkor WhiteRa vs San következik
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Egyértelmű
Azért azt el kell ismerni, hogy a Z nagyon szép marin mikrót nyomott, de akkor is...
Egyébkéknt 2-0ra nyert a Z. Ling banneling roach push a 12. percben
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Inkább csak nem mentem be dolgozni
Egyébként NaDa mérkőzik éppen July-val. Azért mókás nézni, hogy a Z 8 bázison van kint, a T 3-on. A Z a T seregének heavy counterjével támad, és a T 22 perce kitart Stimpack powa
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Az előbb RT-ben coopoztam insane ellen. A társam fixen Z-vel. Na, bondoltam ebből sem fog túl sok jó kisülni. Félelmem be is igazolódott. 1 base roach-ra ment a gyerek, miközben nekem rommá verik a cannon falamat. Amire odaért, az ellen ( PP ) tonnányi Zealot-tal, meg 6 immortállal várta a 10 roachot. Gondolom csodálkozott, hogy miért léptem ki )
üdv, föccer
mod: egyébként a gomtv online...
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Esetleg valaki ráérne egy kis játékra?
Akár coop, akár custom, team ladder.
üdv, föccer
-
sith7
félisten
Ez nem papucs, vagy nem papucs dolog, hanem őket is meg kell érteni
Ha van gyerek, akkor nagyobb részt, főleg ha otthon van vele, akkor ő küzd vele, mire hazaérsz, örül, ha valaki kicsit átveszi tőle őket, hogy tudjon fújni egyet ...
ha nincs, akkor dolgozik ő is -jó esetben - , és mindkét esetben tegyük fel 5 - ig dolgozol., hazamész, hello , szia, mi a helyzet, közben eszel valamit, és 1/2 6 - tól 24.00 - ig a hátadat nézi ...Ezt max. 1 nap lehet megcsinálni egy jobb érzésű nővel ... egy jobb érzésű embernek
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
ugye eloszor, mikor meg szabad es jomodu, akkor erszenyes emlos (erszeny = penztarca), abbol lesz gyurusfereg (meggyuruzik, mikor megnosul), majd vegul papucsallatka (mikor az asszony kezdi el hordani a nadragot) ;p
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
a nyilak pont forditva ismerem....papucsallatkabol => gyurusfereg...de az utolsot nem hallottam (ersznyest )
(#19009) killerjohn -jaja csak viccesen hivom igy....igazsag szerint a komolytalansagom szereti bennem talan a legjobban...amugy oldalbordanak is hivom /wiw-en is igy van megnevezve / Nalunk is ugy mukodik mint nalatok (ezt erzem normalisnak), csak gyerek nelkul (sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz kovsol #19006 üzenetére
jaja majd rajossz ....de nem is baj, ha valaki nem hagy 10 orat ulni a gep elott
megvannak az eszkozeik ...gyerek nalunk meg nincs (sajnos), de az meg még szukebbe teszi a jatszasi keresztmetszetet(#19002) killerjohn mar varom a mai partykat!...a furdeteses idoszakodra tervezem a pizzarendelest ill burkolast
-
killerjohn
addikt
válasz kovsol #19006 üzenetére
Nem mondtam hogy engedélyre van szükségem, csak ironizáltam. Egyelőre nálunk a feleségem szokta összeszervezni a szomszédban a LAN partykat. Aztán gondold már át, hogy két gyerek mellett hol van neki ideje zenét hallgatni meg barátnőzni. TV-nk meg nincs, sorozatfüggők vagyunk, és a nap végén azt a 2 órát amit együtt tudunk tölteni, elég nagy szenyaság starcraft-al tölteni VISZONT itthon dolgozom, akkor játszom amikor csak akarok, de most itt van az építkezés, és azért "múlik az asszonyon" hogy mikor tudok este játszani, mert ha azt mondja, hogy MOST van fél órája rám, akkor MOST quit a starcraft-ból és MOST kell az vele lenni. Én csak oxox után hívtam poénból cenzúrának a feleségemet, de szerintem ő sem komolyan gondolja Az már rég rossz ha egy házassában az egyik fél nem tehet meg valamit. Olyankor már az esküvőre sem kell elmenni imo. Azonban az alapvető igényeket két gyerek és építkezés mellett szinte lehetetlen kielégíteni, pláne ha közben bemondanám, hogy "bocs, most játszom, go back szoptatni". Mekkora király csávó lennék már, nem?
-
kovsol
titán
válasz killerjohn #19005 üzenetére
nevetséges amúgy, mind a kettőtöket leszabályoz az asszony, még ha a gyerek miatt nem játszanál, mert azzal foglalkozol, oxox is cenzúrának hívja az asszonyt ez is már jelent valamit azért
gondolom az asszony nézi a TV -t, vagy hallgat zenét, barátnőzik stb, meg kell mondani neki, "most nézem a tv -t miközben barátokkal játszok és szól a zenei s közben, szóval ez egy all in szórakozás"[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #19002 üzenetére
hát akkor húzzatok bele
-
iSonic
addikt
válasz killerjohn #19000 üzenetére
hát sajnos ez az SC2...
Új hozzászólás Aktív témák