Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz cskamacska #3494 üzenetére
Hova kéne mutatnia annak a linknek? Nálam nem él.
-
Diopapa
addikt
Szoktak DDOS-olni is CTA-ra időzítve ellenséges allik voicecomm. szervereit. EVE-ben nagyon komoly RL pénzek mozognak.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Szőrös
veterán
Ez nem EVE sajátosság. Általában a pvp központú sandbox mmok ( gyk majd mindegyik ) erről szól.
Van akinek tetszik van akinek nem.
Szerintem ettől csak változatosabb lesz a játék.
A kardozósvarázslósmanóbaszós fantasy fosokban mindenesetre ilyen nem nagyon van.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
cskamacska
addikt
Mondjuk az, hogy egy játékvilágba, ahová jó eséllyel azért megy az ember, hogy meneküljön a való világ faszságai elől, oda behordják a legalattomosabb technikákat a másik frakció elpusztítására? Mittani konkrétan nem is jászik(megértem, mert mint játék, rettenet unalmas az EVE), hanem social engineering-el, és mikor összejön, kiberbűnözéssel bomlaszt fel játékbeli ellenséges koalíciókat.
Persze egy veterán EVE játékosnak ez nem újdonság, mint ahogy egy drogkereskedőnek sem az, hogy meg kell védenie magát, de ha lehet, azért ne cipeljük mindenhova be azt a Berettát.De még az átlag EVE játékosnak is megakadhat a füle a ruszki részen. Ivánék házhoz jönnek, ha nem tetszik a játékban az arcod.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz cskamacska #3488 üzenetére
Azért ez elég kemény (: nem amatőr játékosok gondolom (mármint valahogy meg is élnek belőle vagy efféle)
-
PhilBrick
őstag
Nagggyon kemény!
-
Revolit
senior tag
Nem néztem meg, mert munkahelyen vagyok, de gondolom valami hardcore EVE playerekről van szó
Na szóval, én nem mondtam még a tervem? Kijön SC, felmondok, oculus rift a fejre, infúzió, katéter, és mehet 7/24 a játék
-
Szőrös
veterán
Ezzel mi is a baj ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
cskamacska
addikt
válasz Drenadar #3486 üzenetére
Ezért remélem idáig nem jutunk el.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
azért majd figyelni kell erre a bárki lehet tagra, ha már komolyabb szinten nyomjuk, taktikázva, stb, akkor ne annyira legyen könnyű kikémlelni minket jó tudom ez nem travian, de ki tudja mi lesz itt még? az info meg hatalom bármely játékról is legyen szó... de persze a kezdetekben gyűjtsük a tagokat, legyen minél több aktív tagunk akik jól érzik magukat nálunk
-
addikt
[Itt] lehet szavazni arra, hogy mi legyen a név és ki legyen a vezető.
(Ez a tegnapi link, a munkából fórumozók kedvéért újból.)Aki tegnap már szavazott, az ne szavazzon már újra!!!
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz Malachi #3480 üzenetére
köszi, de nem vettem rossz néven, amit írt, szerintem nem is szánta annak. (én voltam az első, aki gúnyolódni kezdet a szavazósdin )
de szerintem teljesen érthető, hogy a nagy pangásban ez ilyen "szegény ember kenyere": a legjobb/legtöbb, amit tenni tudunk, hogy készen állva várjuk, amikor végre egy-egy újabb funkció elérhetővé válik.
@(#3481) Drenadar
nem leányvállalatosdi lesz, de logikusan követve, mivel nincsenek nagy elvárásaink a tagokkal szemben (kb. beszéljenek magyarul, adják meg a kedvezményeket a többi tag felé) és cserébe nyerni lehet a tagsággal, ezért azt gondolom, hogy azok a (magyar) szervezetek, amelyeknek egyetlen magyar tagja is van, idővel minden további tagját is delegálni fogja hozzánk. (vagy a meglévő tag fog kilépni) ebből a végeredményben az lesz, hogy vagy minden magyar szervezet részhalmaza, vagy diszjunkt halmaza lesz a mi szervezetünknek.
persze ez csak spekuláció a jelenlegi információk alapján, illetve "tökéletes piacot" feltételeztem (= mindenkinek rendelkezésére áll az összes információ, és mindenki a számára legelőnyösebb döntést hozza)@(#3482) Revolit
nem, nem. valamikor a hónapban indult a beta teszt és januárban a végleges 1.0-s verzió az ORG-oknak.
az csak az én spekulációm, hogy akár már most pénteken a WH-ban bejelenthetik.
mellesleg minél előbb van név, annál előbb tudjuk claim-melni az RSI fórumon (akár a beta teszt indulása előtt is)---
még egy darab infó. azt is elő lehet írni, hogy a tagok csak más, "szövetséges" csoportok tagjai lehetnek a csoporton kívül.
azaz a három opció: ha valaki egy másik csoport tagja, akkor ennek a csoportnak:
- nem lehet tagja
- csak akkor lehet tagja, ha az a másik csoport ezzel legalább X szinten szövetséges, (legfeljebb X szinten ellenséges)
- tagja lehet megkötés nélkül.ettől független az a beállítása a csoportnak, hogy:
- bárki beléphet
- meghívásos rendszer van
- (és/vagy) jelentkezéses rendszer van[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Revolit
senior tag
Én csak vicceltem, nem szándékoztam kritizálni a szavazás menetét.
Meg lett mondva, hogy pénteken lehet regisztrálni org nevét, és valószínűleg ha későre hagyjuk, akkor nagyon sok már foglalt lesz, ezért érdemes egyből beregisztrálni.Nem létezik az a név, ami mindenkinek tetszene. szerintem
-
Drenadar
Topikgazda
szerintem sokkal jobban hangzik, hogy legyen szavazás, mintha eldönteném!
Ha kibővülünk, egyrészt szerintem egy jól bejáratott név jobb mintha változtatgatnánk, illetve ha már belépnek hozzánk, akkor valszeg a névvel sincs bajuk.
A vezető szerepe meg változhat, az a leglényegtelenebb. (Főleg ha nem én leszek az )
(#3479) .tnm : ez ilyen leányvállalatosdi lesz? bár gondolom lehetséges hogy semmi közük ne legyen egymáshoz, de végül is logikus, ha egy org specializálódik valamire, pl bányászás, akkor az foglalkozzon csak azzal, és egy másik katonai org adja nekik a támogatást... de szerintem mi nem leszünk annyian hogy ez ténylegesen megérje, persze tudni kellene, milyen bónuszok járnak, mennyibe kerül majd egy org fenntartása, stb....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
és az is következik, hogy egyelőre a nagy gyűjtő csoportot hozzuk csak létre, aztán lehet kisebb alszervezetekbe is szerveződni, ahol fel lehet használni a most nem nyertes neveket. (telorol vagyok, ezért a plusz hsz.)
-
addikt
a viccet félretéve 2 szavazás volt eddig, és előre nem látott probléma miatt szükség lesz egy apró, villámszavazásra is. de a folyamatot nagyban gyorsítaná, ha pl. Te is leadnád a voksod, vagy kijelentenéd, hogy nem fogsz ebben a körben szavazni.
---
újabb infó az Org-okhoz, hogy eleinte igaz csak, hogy egy ember csak egy szervezetnek lehet tagja, de később ez már nem lesz így, sőt kifejezetten kelleni fog egy csomó dologhoz, hogy több NPC szervezet tagja legyél. természetesen egy-egy csoport megszabhatja, hogy kizárólagosságot vár el a tagjaitól, de mi tuti nem ilyenek leszünk.
Mindebből az is következik, hogy olyanok is feliratkozhatnak, szavazhatnak már most, akik hozzánk csak másodiknak jönnek majd, ha biztosak abban, hogy előbb-utóbb jönnek. (ez Neked szól nowan )
-
Djuree
félisten
válasz Revolit #3474 üzenetére
már kicsit vicces ez a szavazósdi valóban. még megjelenésig ezerszer változni fog minden, rengeteg taggal is bővülni fogunk ahogy közeledik a megjelenés és lehet nekik nem is fog tetszeni a név pl.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
addikt
sajnos amint lesz matematikailag végleges eredmény kihirdetem, mert jött egy új fejlemény, ami miatt lehet, hogy újra kell szavazni, vagy legalábbis meg kell vitatni. ez most nem vicc.
nem ez a probléma, de majdnem olyan szintű, mintha a nyerésre álló név már foglalt lenne. sajnos a szavazás elején kellett volna ezt kiszűrni, de én csak egy-az-egyben átdobáltam a jelölteket.
szerk: jó lehet túlreagáltam, de a nyerésre álló névvel van egy kis bibi, amit majd a végén egyeztetni kéne.
(fyi: legkevesebb 2 voks kell még a szavazás zárásához)
[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
lássuk!https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
addikt
válasz Drenadar #3463 üzenetére
pont ezt akartam kérdezni, hogy -- mivel pár szavazaton belül matematikailag eldől mindkét kérdés -- meg akarjátok-e várni a péntek délutánt (ezzel esélyt hagyva annak, hogy több valaki a következő bő másfél napban csatlakozik és esetleg pont emiatt megfordul az eredmény), vagy az első pillanatban, amikor már a mostani 25 taggal egyértelműek a győztesek hirdessem ki a végét?
Mit gondoltok erről? [Itt] szavazhattok arról, hogy holnapután, vagy minél előbb zárjam le. De ide is írhattok hsz-t.
-
Apokalipsy1
tag
Nincs értelme várni hiába szavaz a többi ha már eldőlt.
-
Amaro_hu
csendes tag
válasz GrooveHero #3458 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy néznénk ki, ha tényleg onnan jönnénk
nem Beyond at the Black Hole?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz PhilBrick #3456 üzenetére
A Beyond the Black Hole az én agyacskám szüleménye
vagy ezt nem kellett volna? má mindegy
Amaro_hu ez volt benne a pláne, kicsit olyan paradoxon vagymi
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
addikt
válasz PhilBrick #3456 üzenetére
a Space Dwellers-t ki találta ki? mert én arra szavaztam (még mindenki más előtt, hogy ne befolyásoljon a döntésben). Ugye kicsit Fallout utalásként is írta a kitalálója?
most esik le, hogy Te úgy szurkolsz, hogy közben feltehetőleg nem kell majd viselned xD
9 ember nem szavazott még, de lehet, hogy nem kell majd megvárni mindegyikőjüket, mert hamarabb eldől.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Amaro_hu #3454 üzenetére
nem belsős, hanem a nyilvános ígéret, hogy péntekig (szombat hajnalig) jönni kéne egy hangár update-nek.
köszönöm a dicséretet, de azért várjuk meg, hogy mit szóltok majd az eredményhez. most úgy néz ki, olyan fog nyerni, ami épphogy bekerült. (ha magasabban húzom meg a lécet, akkor tuti nem ez nyer, ha alacsonyabban, akkor meg lehet más. engem is meglep, hogy így szándékaimmal szemben mekkora befolyásom lehet a végeredményre)
a parlamenti választásoknál meg úgy se hagynák, hogy randalírozzak, pedig lenne egy-két ötletem. pl. sokkal alacsonyabb bekerülési küszöb és egyre nehezedő újabb helyek szerzése. (azaz minél több kis párt kerülhetne be, ami nem kicsit utat nyithatna a vérfrissítésnek, ami hihetetlenül kéne már ennek az országnak., de ez már olyan off, hogy ne is reagáljatok rá )
-
Amaro_hu
csendes tag
Minden elismerésem .tnm-nek, amiért ilyen szépen összefogja ezt az egész szavazgatást. Jövő tavasszal, esetleg, hátha ott is reális eredmények születnének bábáskodásod alatt?
Van valakinek belső infója, lesz-e még karácsony előtt hangárfrissítés, vagy esetleg más?
(Valaki valahonnan valakitől valamiért valamit vala-é...) - előbbi kérdés a magyar ragozás csodáival leírva... -
addikt
válasz Drenadar #3447 üzenetére
eleinte mindenfele ment, de aztán történt valami és azóta majdnem mind egyre ment....
túl vagyunk a szavazatok felén (13 voks érkezett) és majdnem megváltoztathatatlanul* van egy vezetőnk és elég egyértelműen (de ez még fordulhat) van egy nevünk.
*ez de szép szó így legépelve.
---
van nagyon szép statisztika oldal, de természetesen megint kétszer vette be az egyik szavazatot (most másét, mint előző körben) és így használhatatlan...[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Na akkó tudom mire nem kell szavazni, hogy melyik ne nyerjen
Nyugi, csak poénkodok, már szavaztam korábban, lassan egy órája már. És persze én leszek a főnökWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #3450 üzenetére
Nem volt kérdés, hogy ki használ otthonra szerver szoftvert (nyilván nem sokan), csak szerettem volna eloszlatni azt az általános tévedést, hogy 32 bites (windows) oprendszer nem képes 4gb-nál több RAMot megcímezni. (szerk: az más kérdés, hogy az otthoni Windowsokban ez a limit)
Windows Server 2003 editions at a glance
Maximum supported RAM: (Enterprise / Datacenter edition) IA-32: 64 GB, x64: 1 TB, IA-64: 2 TB
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
remélem egyhangú névdöntés lesz és nem az hogy egyik név kap 3 szavazatot a többi max 2-őt
-
-
.LnB
titán
-
addikt
Előző kör részletes eredményei, ha valaki ellenőrizni akarja. Ez pontos.
Jah, a táblázat alapján csak 4-en nem szavaztak. Szerintem ez elég jó.[ Szerkesztve ]
-
Apokalipsy1
tag
Egyik kitalált nevem se maradt bent,ezt megjegyeztem fogtok még kapni a hornettel.
-
PhilBrick
őstag
válasz Malibutomi #3439 üzenetére
Bárcsak már ott tartanánk....
-
addikt
Az előző kör részletes eredményeit mindjárt megosztom. Most megnyitom a második kört.
Most 4 dolgot kell kitölteni:
1, Star Citizen neveteket
2, Mit akartok org névnek
3, Mi lenne a 2. jelöltetek. Ez holtversenynél lép életbe, ezért Ne ugyanazt jelöljétek, mint az előző kérdésnél.
(Aki nagyon nem tud, annak itt nem kötelező szavazni, hagyhatja üresen is.)
4. Ki legyen az org vezetője, a nagyvezér; az O.V. Még nem tudni, hogy ezt lehet-e később változtatni, de ha igen, akkor értelemszerűen nem örök időkre választjuk meg.Most nem publikus a statisztika, csak majd a végeredmény ÉS most nem lehet visszajönni szerkeszteni. (Ha valaki nagyon változtatni akar, akkor írjon pm-et.)
A szavazás péntek délutánig tart (pontos időt még ki kell számolnom, péntek 18 órát szeretném, de lehet megint nem leszek itt, hogy lezárjam; nemsokára megírom).
[Itt] lehet leadni a voksokat.
-
Malibutomi
nagyúr
Nem is a hangár eszi majd a memót, hanem a multi rész...
-
cskamacska
addikt
http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension
Haxoroltan az összes elérhető géppel 2,5 giga körül eszik, simán szerintem alatta.
-
-
Diopapa
addikt
válasz Bad Pritt #3432 üzenetére
Úgy tudom igen, 8GB most a jelenlegi minimum memória amit igényel a hangár. Nem próbáltam, de sztem 32 bites rendszeren el sem indul.
A hangár modulnál ez szerepel a weblapon:
Minimum System Requirements
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
Quad core CPU
8GB MemoryNem írja a 64 bites rendszert, de a 8GB RAM alapján sztem egyértelmű.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Diopapa #3430 üzenetére
Az igaz, hogy 64bites Windows kell a játék futtatásához?
A Crysis 3 nálam közepes-alacsony között eldöcögött stabil fps-el (Phenom 2 X2 565, 4GB RAM, HD6670 1 GB), szóval lehet a hangárt megnézem majd milyen, tesztképpen.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
RichieTri
senior tag
válasz Malibutomi #3428 üzenetére
egyetertek.
de ha olyan...akarom mondani OLYAN lesz a SC mint ahogy azt itt latom akkor igen sok penzt meger majd.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Diopapa
addikt
válasz Bad Pritt #3426 üzenetére
Azt mondták a fejlesztők, hogy azon a gépen amin a Crysis 3 elfut, azon a Star Ctizien is elfog. Nyilván nincs kőbe vésve, de kiindulási pontnak jó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz RichieTri #3427 üzenetére
A vicc az, hogy egy kis garázsprojekt, ami alig került be a Steam Early Access programjába, sokkal nívósabb színvonalat képvisel mindenki szerint, én még nem próbáltam, de lehet az Elite-ig meg Star Citizenig ezzel ütöm el majd az időt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Malibutomi #3425 üzenetére
Igen, ezt a modul fejlődést figyelemmel kísértem, ettől függetlenül csak egy kétmagos Phenom 2-esem van, ami nem biztos, hogy barátja lenne ennek a látványnak
Ja meg 64-bites Winfos is kell alá igaz? Mert most nem olyat használok ezen a gépen, ez is kizáró ok, bár ez a kisebb.
Elkezdem tanulmányozni akkor, hogy mire lenne érdemes beruháznom[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Bad Pritt #3424 üzenetére
Nem kell semmit aktiválnod, ha befizetsz egy pledge-re, akkortól jár neked az alfa/beta hozzáférés, és a két kész játék. Akkor rakod fel, vagy lépsz be amikor akarsz.
Viszon tnemsoká már nem csak hangárban lehet mászkálni, hanem jön a többi modul is egymás után sorban.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Mivel az X Rebirth apokaliptikus méretű csalódás lett számomra (is), ezért új távlatok felé nyitottam és úgy döntöttem, hogy támogatnám Roberts úr csipet csapatát. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e az, hogy én veszek most egy csomagot, de azt nem aktiválom, nem rakom föl a játékot, nem csinálok semmit, csak majd ha kijön a játék teljes verzióban (ez a hangárban járkálósdi amúgy sem mozgat meg annyira)?
Azért kérdezem, mert jelenleg nincs meg a kellő hardverem a játékhoz, viszont mikor élesben kijön, addigra biztos beújítok egy új PC-t, amin tudok majd játszani ezzel is.
Köszi a válaszokat előre is!Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Malachi
addikt
válasz Infrared16 #3421 üzenetére
mit rendeltél?
-
Infrared16
tag
Amúgy a készítőknél ill a supportnál még kaotikus állapotok lehetnek,mert a megrendelésem
nem érkezett meg 2013 febr 15 óta és azóta 2x leveleztem a support-al akkor azt írták
ok jövhéten küldik ennek már majd 2 hónapja ,most legalább jóváírták a pénzt.Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
Infrared16
tag
az LTI-t most ugye már nem lehet választani,lehet majd még lti-s hajót venni?
én még várom a játék kapcsán,hogy az avengernek is lesz vagy 4 verziója utánna meg vagy a consti-ból is vagy 3[ Szerkesztve ]
Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
Djuree
félisten
válasz cskamacska #3416 üzenetére
ez csak nálunk sok pénz. svájcban lakik bnőm ismerőse, informatikus, 3 millát keres havonta, nem viccelek, 3 millát. én mérnökként bele se merek gondolni mit megkeresnék ott. idrisem lenne valszeg...egy egész flottányi...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Drenadar
Topikgazda
én vettem már pár bundlet, örültem hogy hu de jó, de azt kell mondanom elég keveset játszottam ezekkel.... de legalább megvannak :$
-
Szőrös
veterán
Mondjuk jó esetben ezzel az egy játékkal játszol annyit mint az árából megvehető x+n egyébbel.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
cskamacska
addikt
Miért, te is 2 éves Provident hitelre vetted meg az Aurórát? Tudod a rózsadombi kerítés jó oldalára kell születni.
Ha megnézed, itt még a fanatikusok is sokkal ésszerűbben választottak hajót, pedig a PH! fórumon azért röpködnek egyébként a plazma televíziók, és az iPhone-ok, amihez képest egy 60 dolcsis 300i már aprópénz.
Hivatalos fórumon meg vagy a felső tízezer lebzsel, vagy még a saját keresetükhöz képest is túlköltekeznek, de abszolút nem ritka a Constellation mellé még 3-4 egyéb hajó /jómunkásember.
És mi a szép az egészben? Hogy a most is dúló online játékboltos leárazások közepette annyi pénzből 30-40(bundlival számolva 500 körül) egyéb újabb játékot meg lehetne venni.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Apokalipsy1 #3408 üzenetére
Na az azé szar ügy lenne
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
.LnB
titán
válasz Revolit #3413 üzenetére
Tegnap nemem volt egy ugyan ilyen meccsem mint neked, csak más stattal mert CM supportoltam. Meg volt egy olyan, hogy habzott a szám a sok marhától Na de gyere dota fórumba dumálni erről
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Revolit
senior tag
Jajj, ne is mondd... én már nem idegesítem magam vele
Na jó, tegnap megint elindítottam, és marha jó voltam ( már nem azért hogy dícsérjem magam, de na, nagyon jól ment 14-2-15 statom volt végén...), de olyan analfabétákat kaptam hogy hihetetlen... és persze elbuktuk. És csomó ilyen meccs van... Sokat játszottam az eredeti warcraft 3-as dotával, ott nem volt ennyire gáz azért...de már nagyon offok leszünk, bocsánat, én abba is hagytam !
-
Revolit
senior tag
Egyébként én csak azért nem vagyok mostanában türelmetlen, mert mostani Steam sale-en megvettem XCOM - Enemy Within játékot, és kúú...hajó Hallottam dicsérni már a játékot, de sose voltam nagy körökre-osztott stratégia fan. De tényleg már annyian ajánlották környezetemben is, hogy mondom miért ne. Szóval tudom ajánlani elütni az időt, és végül is vannak benne űrhajók is...
-
Apokalipsy1
tag
válasz GrooveHero #3398 üzenetére
Vágsz majd egy lyukat a hajon felnézel körbe nézni és kiderül a wc-ben van a fejed.
-
Malachi
addikt
egyetlen dolgot szeretnék: ha valamit többször is megerősítenek, akkor ne kezdjék az utolsó pillanatban tologatni. nem vagyok gyerek, várni azt tudok - de a mismásolást semmilyen formában nem szeretem. kezdődött a dogfighttal, amit nyár óta az ünnepekre, év végére ígértek, ugye abból már nem nagyon lesz semmi, hallva a nyilatkozatokat. most ott tartunk, hogy hangár patch se volt szerintem sok-sok hete - ami nem gond! de mondják azt őszintén, hogy srácok, kellemes ünnepeket, találkozunk január végén, addigra minden olyan lesz, ahogy terveztük.
addig is megszavazzuk, mi legyen a csapat neve.
-
Revolit
senior tag
"...a többség ezt képtelen lenne aggyal felfogni és menne a nyekergés netszerte hogy mekkora szar az egész és mindenki tartsa távol magát tőle."
Dehát ez nem a COD 58. része, ennél csak értelmesebb emberek fognak játszani vele, akik fel tudják mérni, mit jelent a pre-alpha. Nem? Álomvilágban élek?
szerk.: No offense a COD játékosoknak (tudjátok, jelen lévők mindig kivételek ), anno én is játszottam vele
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Diopapa #3392 üzenetére
hát a world of tanksra már ráment elég sok nekem, kérdezi is hogy ki az a hülye aki ilyenre költ...ilyenkor mondom, h én nem értem ezeket.
hiába is próbálnám neki magyarázni, jobb a békesség. nem az ő pénzét költöm rá hanem a sajátomat.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest