Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GrooveHero
addikt
Én anno Malibutomi segítségével vettem Aurorát, még valamikor tavaly augusztusban, de nem írná, hogy backer vagyok. Akkor még kellene perkálni, mi?
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz vaakuum #5758 üzenetére
Értem mit mondasz. Na igen, azért az elég jó mikor van több monitorod, és...végülis mondhatjuk úgy is, hogy mintha oldalra is kilátnál a két szélső (bal és jobb) monitoron. Nem tudom mennyire lesz szűk a látómező a pilótafülkében repülés közben, de ha nem is lehet rendesen kilátni ott lesznek a műszerek, radar, meg mittudomén, mutatni fognak, mutatniuk kell mindent.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
GrooveHero
addikt
Ahham Ezek meg ott ülnek Bora Borán, Margaritát szürcsölnek és röhögnek a markukba, közben két táj kislány legyezi őket pálmalevelekkel
-
-
GrooveHero
addikt
a Hornet commercialban lévő Hornet gatling-jéből kibocsátott lövedékek számát is légyszi szín szerint növekvő sorrendben, jó? (Vigyázz, nem egy fegyver van rajta és nem csak abból az egyből tüzel )
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Nem akarok ünneprontó lenni, szó sincs ilyesmiről, de mivel sem a logó, sem a név nem tetszik, ezért én maradnék a tartózkodásnál, feltéve, ha van ilyen opció. Nem vagyunk egyformák, ennyi. Na meg a jó öreg ízlések és pofonok sablonszöveg
-
GrooveHero
addikt
válasz Diopapa #4447 üzenetére
Az enyém pont ott van a csaj előtt. Mármint a joystick-om..mármint a botkormányom...vagy izé, hogy írjam, hogy ne legyen félreérthető Az ezüst-fekete logitech az
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #4389 üzenetére
piros arany?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Apokalipsy1 #4317 üzenetére
+ÁFA ...a jelenlegi pénzügyi viszonyokat tekinteve..meghát mindenkinek kéne még vmi új hajó..ez olyan 45%
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Egy kis info: Ez a shepard nevű kolléga megkeresett itt ph-n azzal a szándékkal, hogy engedélyezem e, hogy a magyar oldalra feltegyék a fordítást, aminek még anno nekiálltam. Igen-t mondtam, felőlem nyugodtan. Majd még javítok rajta. Amúgy a magyar oldalra kellene, de az még nem voltk ész két hete, azóta nem néztem. Csak facebook oldal van
-
GrooveHero
addikt
Nyah ez a Hornet commercial 46 coll-on már egész élvezetes fHD-ban
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Nah én már ezen fogom tolni a dogfight modult
-
GrooveHero
addikt
Amúgymeg ez a dogfight modul...csak Hornetek lesznek? És én abból személy szerint mit nyerek, mint Aurora tulaj, hogy tudok repülni egy Hornettel, ha nincs ilyen gépem? De ha teszem azt rám támad vmi idióta és neki történetesen Hornetje van, akkor mikor elindul a teljes játék, akkor ő tudni fogja, hogyan kell irányítani a gépét, én meg nem? Nem igazságtalan ez egy hangyabokányit?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Revolit #3734 üzenetére
A koordinátákat csak azok kapják, akik egy bizonyos dátumig támogatták a játékot, tehát megvolt, hogy amikor elérnek bizonyos összeget, tán olyan 25 milla körüll ehetett, lehet kevesebb, vagy több, nemtom, akkor mondták, hogy akik segítettek elérni, azok kapják meg a koordinátákat, ami egy külön csillagrenccer, ahol vannak dolgok elrejtve, vagy valami ilyesmi. Mindjárt megkeresem a honlapon
szerk:
meg is van: 18 millás stretch goal volt:Exclusive star system for pre-launch backers. Only players who support the game before its
launch will receive the computer coordinates needed to allow their jump drives to access this system.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Jóestét. Most nem azé, mert látszik, hogy készül a játék, meg minden, videók, stb...de most őszintén ki a tökömnek kell retkes akvárium, meg trófea szoba, meg ilyen baromságok? Komolyan, meg kellene kérdezni tőlük, hogy ennyi, srácok? Ez mind, amit összedobtatok?
-
GrooveHero
addikt
válasz PhilBrick #3456 üzenetére
A Beyond the Black Hole az én agyacskám szüleménye
vagy ezt nem kellett volna? má mindegy
Amaro_hu ez volt benne a pláne, kicsit olyan paradoxon vagymi
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Na akkó tudom mire nem kell szavazni, hogy melyik ne nyerjen
Nyugi, csak poénkodok, már szavaztam korábban, lassan egy órája már. És persze én leszek a főnökWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Apokalipsy1 #3408 üzenetére
Na az azé szar ügy lenne
-
GrooveHero
addikt
válasz Apokalipsy1 #3396 üzenetére
majd bemegyünk a szélvédőn, és elfoglaljuk úgy a hajót
-
GrooveHero
addikt
válasz Diopapa #3074 üzenetére
+1, mi indokolja, hogy a Star Citizen közösségnek tudnia kellene rólam/rólunk, hogy milyen nemzetséghez tartozok/tartozunk? Nem tökmindegy? A HUN-os dolgot én is kerülném, ha lehet.
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #3044 üzenetére
"véletlenül" volt csak az ott
-
GrooveHero
addikt
Be is bacna TEgnap vettem meg a Haswell-es lapot, 4770K lesz benne, nem veszek jópénzér 6 meg 8 magos gépet
-
GrooveHero
addikt
-
-
GrooveHero
addikt
facebook csoportot nem akarunk? Most komolyan
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #2866 üzenetére
Én is akartam kérdezni, de mondom áh, nem trollkodok
-
GrooveHero
addikt
válasz Drenadar #2696 üzenetére
De a hajó ha elagyom be lesz riasztva. A hajót nem fogja tudni ellopni, max a talpakat, oszt elviszi a MÉH-be, a hajó meg ott fog állni 4 db téglán. Sztem tuti lesznek brazilok, akik megcsinálják az ilyeneket
-
GrooveHero
addikt
válasz Drenadar #2677 üzenetére
még pár csavar a burkolaton és kész is lesz. Meg bekötöm a fázist, meg a nullát és meg is van. Majd küldöm postán
Apropó Imperium Galactica. Multkor írtam, hogy multiban nem volt űrharc. Ehhez nem volt valami patch, vagy valami, hogy legyen? Mert single-ben tök jó meg tök szép, multiban meg cask bekebelezi egyik flotta a másikat.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Drenadar #2674 üzenetére
Na igen, csak ebből a kb. 400k citizenből nem tudom mennyien választják a törvényen kívüli utat. Mert sokan úgy gondolkodnak, hogy hé, gyerekek, én nem akarok balhét, szépen elleszek az aurórámmal egy darabig, felfedezés, utazgatás, kereskedelem, stb. Mint pölö Malibutomi fórumtárs, sztem az ő nevét sem kell a listán látni egy darabig
De egyetértek, aki bűnt követ el, kerüljön fel egy listára, oszt legyen kint a képe az utcáok, alatt meg nagy betűkkel, hogy WANTED dead or alive. Aztán hadd szóljonapropó. Én Malibutomi segítségével vettem a 35 dolcsis cuccot. Akkor én nem kapok ajcsikat? Lézerfegyver, meg mittomén? Csak ha vennék még valamit?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Diopapa #2670 üzenetére
Ha már bounty hunter. Lesznek vajon ilyen küldetések úgymond? Vagy el lehet szegődni ilyennek? Mármint lesz vajon olyan karakter, aki törvényenkívüli lesz, és esetleg őket kell levadászni? Vagy ha nem is megölni, hanem mondjuk elfogni és leszállítani a BRFK-nak?
De nem is muszáj személyeket begyűjteni, hanem mondjuk tárgyakat, vagy értékes rakományokat? Ami elveszett és tulajnak nagyon kell, és bármit megad, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe? El tudnám képzelni. Csak beruccanok a hajóba, ami inkább harcra van kihegyezve (ha esetleg lődöni kell, vagy védik azt a cuccot a rossz emberek) és már megyek is a szállítmányért.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #2358 üzenetére
Vagy a leszállóhely már alapból épületen belül lesz, ahol már ki tudsz szállni simán
-
GrooveHero
addikt
válasz Drenadar #2345 üzenetére
csajoknak Ha egy szép nyári csillagos íccaka mész (nem mintha nem lenne állandóan sötét ) és az egyik sarkon ( ) megpillantasz két hölgyet, akik a legősibb mesterség űzői, akkor fel tudd őket venni Aztán persze megmutathatod nekik a lézerágyúdat
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #1539 üzenetére
Kérhetem ostorral? De csak ha ő bánt, akkor
hogy egy kis on is legyen, kb másfél hetet adok, vagy még annyi sem kell és meglesz a 25 milla. Kár, hogy ilyen gyorsan fogynak a helyek, mert akkor még nagyon sok lóvét össze lehetne kaparni és még több finomság lenne. Remélem belefér a jövő év végébe ez mind
Ömm..szóval ki is ő?
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #1537 üzenetére
Pont akartam kérdezni, hogy ki ő
-
GrooveHero
addikt
Ti mán röpködtök, vagy mi? Nemáááá, én is hadd
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #1315 üzenetére
Még ki sem adták, ti már kereskedtek?
-
GrooveHero
addikt
Má megen a megmondóemberek
-
GrooveHero
addikt
válasz Diopapa #1303 üzenetére
Én még GTX 560Ti-vel tolom, szerintem még maradi is egy darabig. Pláne, hogy nem is tudom mekkora erő lakozik benne, mivel a jelenlegi E8400 nem igazán hajtaj ki fullosan.
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #1299 üzenetére
Én már tegnap elkezdtem
-
GrooveHero
addikt
válasz cskamacska #1261 üzenetére
Pirate, mi?...kattan a bilncs, meglásd
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Üdv újra!
Hali tenken, na, még egy ember a WoT-osoktól, király
A játék még nagyon kezdeti fázisban van. Egyelőre hangár van, ha veszel gépet, akkor ott lehet azt nézegetni, járkálni benne. Év végén jön a dogfight modul, ahol már csépelhetjük is egymást. A WoT-tal ellentétben ez a áték nem mikrotranzakciós, tehát nem kell havonta fizetni. Csak egy csekély összeget (persze mihez képest) kell fizetni most, azzal pedig megveszed tulajdonképpen a játékot is, melyet később digitálisan letölthetsz.
Malibutomi fórumtárs segítségével pedig szert tehetsz még régi csomagokra (35$), amik már az újaknak nem elérhetőek. Gondolok itt olyanra, mint a LTI ( LifteTime Insuarance) Tehát amit megveszel gépet (RSI Aurora) kapsz hozzá biztosítást, íg elvileg pótolni fogják, ha majd szétlövik. Persze kompromisszumokkal, de az még messze van. Tehát csak annyi a dolgod, hogy megveszed a 35 dolcsis csomagot és letöltöd a játékot, aztán nézegethedet a hangárban a gépetEzt kapsz 35 dolcsiért:
DIGITAL SCOUT - LTI
Contains:
RSI Aurora MR and 8 items
Starting Hangar : Discount
ALSO CONTAINS
Starting Money: 1,000 UEC<---most már 5000 ezer van.
Lifetime Insurance
Alpha Access
Beta Access
Squadron 42 Digital Download
Star Citizen Digital Download
Digital Star Citizen Manualolvasgass vissza, vagy nézegesd a hivatalos honlapot, nagyon sok mindent meg lehet tudni, egyszerűen bámulatos, hogy mi minden lesz a játékban. Kb. mint a való életben. Lesznek NPC-k, el lehet hozzájuk szegődni egy hajóra. A többszemélyes hajókat értelemszerűen több személy kell, hogy vezess, ezek is lehetnek NPC-k. Lehet kalózkodni, kereskedni, lopni, csalni, meg tényleg mindent, amit el tudsz képzelni. Gyors bemelegítésnek ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
-
GrooveHero
addikt
válasz MasterMark #859 üzenetére
ahham.
Anno mikor nekem Malibutomi intézte, akkor ezeket kaptam:
RSI Aurora MR Ship
Starting Hangar : Discount
ALSO CONTAINS
Starting Money: 1,000 UEC
Lifetime Insurance
Alpha Access
Beta Access
Squadron 42 Digital Download
Star Citizen Digital Download
Digital Star Citizen Manuala pénz azóta már 5000 UEc, mert emelték. Ez volt 30, vagy 35 dolcsi, már nem is tudom
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Taxizásnál jól jön a pedál. Meg hát fékezni is kell valamikor. Ha jól tudom, akkor azt a két pedál együttes lenyomásával lehet. Keveset repület FSX-szel, de amikor repültem, az vmi fantasztikus volt. Főleg a 747-es
Amúgy amit most néztem Saitek-et ahhoz is van 13k-ért, kár, hogy jegelve van már a hirdetés. Na meg nem tudom, hogy Star Citizen alatt hasznát tudnám e venni.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Anno egyáltalán nem kötöttek le a szimulátorok. Haver nyaggatott, hogy próbáljam ki és álljunk neki repüli Flight Simulator X-ben. Valamivel irányítani kell a Jumbot
Azóta pedig nagyon megszerettem. De csak a polgári repülést. Sajnos nem értek hozzá annyira, mint kellene, de nagyon élvezetes, bár a procit eszi rendesen. Akkor még ez is jó volt. De ennyiért, max 10k körül én is lőnék egyet, ha tudnék.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #729 üzenetére
grat Szabad tudni mennyibe fájt? Én egy ilyennel tolom most:
[link] a Saitek-hez képest gyerekjáték, és sokkal keményebb a kar, sztem nehezebb vele finom mozdulatokat tenni
-
GrooveHero
addikt
Van hozzá insuarance, pótolják majd idővel. Amúgy meg sűrű elnézések közepette meghívod egy helyi kocsmába egy pofa sörre. Mármint nem igazából, hanem a játékban
-
GrooveHero
addikt
Ez idáig mind oké, na de az inkább a kérdés, hogy hogyan lehet kereseni a játékban. Tehát mondjuk becsüccsenek a zaurórába, oszt fordulok egy kört, azaz viszek rakományt, eladom, akkor mennyi UEC üti a markom. Mert ha kéccá, akkor nyugdíjas éveimben talán tudok venni még egy aurorát
-
GrooveHero
addikt
Nekem volt eszemben a Constellation, hogy közösen kéne megvenni, összedobni rá a pénzt. De attól tartok, hogy nem lenne kihasználva eléggé. Gondoljon csak mindenki bele, hogy mit szeretne csinálni. Elindulni ő saját maga felfedezni a világot, kereskedni, egyáltalán a saját maga útját járni, vagy beülni másik 3 ember mellé. Ami valljuk be nem rossz szórakozás, fun-nak nagyon jó így esténként, el lehetne vele bohóckodni
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #675 üzenetére
Havernak is ilyen van egész patent kis cucc. Bár ő flight Simulatorhoz hoz használta. Anno olyan 24k körül vettem asszem. Kb 2-3 évvel ezelőtt.
-
GrooveHero
addikt
Akkor üdv köztünk, Polgártárs
Goofy: nekem nem kő art kép, nekem Constellationos pendrive kő, meg ilyen egyéb nyalánkságok, vagy mondjuk pluszba 500 UEC, ilyesmi. Ez már ér valamit. Most 2-3 óra Photoshop előtt eltöltött idővel mit kezdjek?[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #661 üzenetére
Szerintem is, csak összejön a 21 milla, nem sok van már hátra. Aztán igen, jön a szülinap és újra beindul a gépezet és meg sem állunk egész 22-23 milláig. Amúgy van esély, hogy kapunk vmi ajcsit?
-
GrooveHero
addikt
Elég nyögvenyelős a dolog, kéne valami, ami feldobja kicsit, megmozgatja az állóvizet. Egy patch, art képek, screenshotok, tervek, hogy mi hogy fog működni, vagy esetleg még ők mit gondolnak belerakni a játékba...vmi kell, ami megmozgatja a citizenek fantáziáját és kinyitja a pénztárcákat
továbbra is ezen töröm a fejem:[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz Drenadar #648 üzenetére
Igen, de nem kapod meg a pendrive-ot, meg a makettet, meg a zenét, meg egy csomó jó dolgot Meg pénzt is többet kapsz. összességében szerintem jobban jársz, ha együtt veszed meg a pledge-el.
-
GrooveHero
addikt
válasz Drenadar #646 üzenetére
Pledge-el együtt lehet venni, amiben benne van a hajó (constellation) +nyalánkságok:
külön maga a hajó is megvásárolható, de sztem badarság csak a hajót mgevenni. Ok, ebben is benne van a digitális letöltés, meg alfa-béta gamma, de ehhez kpasz pendrive-ot, meg egy csomó mindent
kicsit mondjuk sokallom érte az 55 ezer forintot
-
GrooveHero
addikt
előfizu?
Ha az alap árra gondolsz, amiben benne van a hajó is, akkor igen. de olcsóbb, ha így veszed meg, mert kpasz hozzá némi cumót is. Simán is megvehető a hajó asszem 225 dollárért, amúgy meg 275. De nem lesz havidíj
-
GrooveHero
addikt
én vmi .... Trading Company névre gondoltam, már persze ha vki kereskedni akar. Olyan céh szerűség, vagy kereskedők szövetsége, vagy mittomén East India Company
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #580 üzenetére
nincs belőle FHD?
-
GrooveHero
addikt
20 milllllaaaaaaaaaaaaaa
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #541 üzenetére
Ez ugye nem azt akarja jelenteni, hogy Radeonra jobban lesz optimalizálva? Mert csak a SC miatt nem veszek Radeont. Eeddig Nvidia párti voltam, nem hinném, hogy ez meg fog változni a közeljövőben. Sztem ugyan olyan jó lesz hozzá az Nvidia is.
-
GrooveHero
addikt
nincs mikrotranzakció, mint a WoT-ban, egyszeri kifizetsz egy kis támogatást, amiért megkapod a játékot digitálisan letölthető formában, meg minden nyalánkságot, bele értve egy alap kis űrhajót is.
Malibutomi kolléga segítsgével mindez a tied lehet már 35 dolcsiért. Ne habozzon, vásárolja meg mostWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sztem simán bejönne nekik az ára, ha befektetnének nagyobb szerverparkra. Van aki csak 35 dolcsit költött, van aki 200-at, sőt többet, merem állítani, hogy van, akinek megvan az összes gép. Szóval ha csak átlag 100 dolcsit veszünk és azt azt megszorozzunk azzal a maradék 27.000-rel, az is is 2.700.000, majd' 3 millió dollár. Nem tudom mibe fáj egy ilyen bővítés, de azért közel 1 milliárd forintból már biztos lehet kanyarítani valamit.
-
GrooveHero
addikt
Holnap délelőtt biztos. Mikor lett meg a 18 milla? Két hete pénteken, ha jól rémlik?
Azt olvastam, hogy a GTA V 250 millióba fájt. Na jó, köze nincs egymáshoz a kettőnek, nem lehet őket egy lapon említeni, de azért nem semmi, hogy ennyi is összegyűlt. És hol van még a vége 2014 év végén tervezik kiadni, addig jön még a Dogfight, meg mittomén még mi..hajjajj, gyerekek lesz itt bőség, el leszünk látva rendesen Most hirtelen nincs ötletem, hogy mit látnék szívesen, de ha az eddigieket (amikről még nagyon sok mindent nem is tudunk) kibővítik, akkor sztem nem leszek elégedetlen[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Értem én és egyetértek, igazad van ezekben. Csak nekem furcsa, hogy ránézek, és HK fegyvert látok. Csak kitalálhattak volna valami egyedit, még ha átalakították volna. Ez kb olyan, mintha a legnagyobb űrhajók amik lesznek úgy néznének ki, mint a star wars csillagrombolók (ék alak). Remélem érthető. Nem kötekedni akarok, hiszen eszméletlen mód rá vagyok kattanva a játékra, ez csak egy aprócska szálka, semmi több.
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #461 üzenetére
Űberfasza. Nagyon jó részletes. Ami azonban engem kicsit zavar, az a fegyver. Csináltak egy tök egyedi világot, egyedi helyszínekkel, űrhajókkal, meg mindennel, de a fegyveren spóroltak. Ez egy átalakított, kissé módosított Heckler & Koch G36C. Ami nem rossz kis fegyver, de azért mégis csempészhettek volna bele egy kis egyediséget. De ettől eltekintve szép és jó, már alig várom, hogy kipróbálhassam az egészet
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
A fanok is nekiálltak és összedobtak néhény gépet. Van egy új oldal is, elég sok infó van a gépekről.
-
GrooveHero
addikt
Újabb fordítás készült el.
Jó olvasgatást. Elég nyers még, a végén majd át lesz egy kicsit alakítva-fogalmazva, és csak azután lesz publikálva logouton is.
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #436 üzenetére
Tudom, nem is kellett, képben vagyok, hogy abba van belerakva. Nem is azért írtam...csak megláttam a felhős égboltot és elkezdett járni az agyam.
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #434 üzenetére
Elég Crysis-os, de simán el tudnám képzelni bolygófelszínen a hangárt. Pláne úgy, hogy olyan bolygón lenne ahol sütne a nap és úgy mész ki az űrbe a végén már sötét van. Mint a baumgartner amikor világrekordot ugrott,csak itt kicsit gyorsabban mennének a gépek. Amúgy látom azért te sem csüggedsz, én is sokat lógok az oldalon, a fordítás is halad szépen lassan. Arra gondoltam, hogy majd kéne alapítani vmi klánt, vagy kereskedő céhet, ilyesmit. Vélemény?
-
GrooveHero
addikt
Leges legelőször nekem is sikerült. Aztán jött egy patch, még után is működött. Aztán utána megint jött egy, akkor jött az elmosódott kék fal, ráadásul a jobb oldalon való beszállás is bugos, vmi fém ott marad az útba és az ürge simán átsétál rajta. Hogy nincs létra, azt már nem is mondom. Sajnos full grafikán eléggé akadozik, mosódik, van baja.
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #416 üzenetére
Tegnap, vagy tegnapelőtt nekem sem ment. Mindkét ajtó és a hálószoba is nyílik, de beülni a pilótafülkébe nem tudtam.
Malachi: Ok, lehet, hogy úgy működik, csak azért annak kéne mennie rendesen, ne kelljen hozzá ilyen kombót nyomni, mint anno a játéktermi SEGA-s street fighter-en
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Na akkor itt is van
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #354 üzenetére
Igen, leszedtem, belenézegettem. Nagyon frankó, majd kicsit tüzetesebben is átnézem, de előbb töltöm fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- ADATA XPG 500 Gb M.2 SSD
- Lenovo loq új 0 km es rtx 4060 ryzen 5 7640hs
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest