Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Zyrius #48095 üzenetére
Uh hát nem akartam már írogatni, de a hozzászólásod erre késztet.
Tehát te támogatod a befektetők hamis tájékoztatását annak érdekében, hogy bele adják a pénzüket a projektbe? Barátom, ezért a piaci magatartásért jobb országokban 5-10 év börtön jár. Természetesen nem szeretném CR-t rács mögött látni na, de azért még sem kéne átlépni bizonyos határokat.
Egyébként az a fő problémám, hogy emiatt a vacakolás (nem igazság/nem hazugság) miatt eléggé másképp fogom elkezdeni a játékot, nem leszek olyan gyermekien kíváncsi és lelkes mint ezek nélkül lettem volna. "Kicsit" rossz lesz a szájam íze, és minden hibát hatványozott kritikával fogok fogadni. Ez azért van mert én is ember vagyok és nem tudom függetleníteni magam a múlt eseményeitől. Ezért "haragszom" CR re mert elrontja ezekkel a húzásokkal a jövőbeni játékélményemet.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
Yllgrim
őstag
válasz Zyrius #33916 üzenetére
Hat mindenkihez igazodni eleg nehez, foleg van 1-2 tag aki messzeb lakik
Ha ugy elore leszervezunk most egy decemberi unnepi idoszakra egy talit akkor Malibutomi es en is konnyebben el tudunk ra menni mert o akkor utazik haza nekem meg mind1 igazabol, en csak a csapat miatt megyek Szunya Ausztriaban lakik, masokrol egyelore nem tudok ki meg esetleg kulfoldrol
Mindenfelekeppen jo otlet, olyanra szivesen bizok hajokat akiket szemelyesen is ismerek. Mert az tuti hogy Zsomlet nem tudom majd kilapatolni a Sabre-bol ha egyszer rateszi a kezet, es hat miert ne?
(#33917) Cris99 : Dehogynem, szuuuun
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz Zyrius #28438 üzenetére
tudom hogy ez volt, én írtam És emlékeztem kulcsszavakra
Heti műsor:
- 10 for the Writers
Tuesday, July 7th
- Meet the Devs: Randy VasquezWednesday, July 8th
- Jump Point Rerun
- Vault UpdateThursday, July 9th
- Around the Verse: Episode 52Friday, July 10th
- Reverse the Verse
- Test Fly Week - 300 Series
- FPS Update – Week of July 6th"Then let's talk about Arena Commander! There will likely be a patch tomorrow, but it's very minor: a separate branch including this month's subscriber flair. As Chris mentioned, we're in the process of moving some of the work that has been done on Arena Commander to a version of the game without the FPS. We hope to premiere that on the PTU in the not-too-distant future. The actual release will depend on the internal QA process - we'll update you here when there's a viable PTU build."
A Squadron 42 mocap felvételeivel pedig elkészültek, jóval több (sokszor annyi) anyagot vettek fel mint egy csomó filmbe kerül
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz Zyrius #28427 üzenetére
Nem igazán írtuk össze, 28032-ben összeszedtem párat.
Aley Mayberry ugyan pont most megy ha jól láttuk (ő ex-blizzardos), de Jason Hutchins és Eric Kieron Davis is ex-blizz-es, és még ott van (eric nem is annyira rég jött). Travis Day pedig pont a Blizzardhoz ment át a CIG-től.
Lisa Ohanian meg ex-Activision.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz Zyrius #28076 üzenetére
jah, érthető, bár hozzátenném ennek a drámaibb változásnak a lehetősége szvsz csak a régi hajóknál van ott, amikor még más elvek szerint tervezték a hajót és számolták a rakteret (azaz nem számolták ). Nem annyira "ős" sc hajók esetén már több mindenre gondolva tervezték meg a hajókat, ezért ha lesz is rajtuk változtatás, az már arányaiban kevésbé drasztikusak. A frici meg az egyik első hajó volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zyrius #28071 üzenetére
hát így már nekem is sokkal kevésbé tetszik a freelancer (bár nekem eddig is voltak problémáim pl az ágyú helyével, de így mostmár a hajtóművekkel is), bár a MAX eddig is elég súlyos volt farban. Ahogy nézegetem, nem is a test változott túl nagyot, hanem a hajtóművek kerültek olyan nagy házba, hogy ez kicsinyíti a hajó külső méreteit, mivel a hossz nem változott. Mindegy, lényeg hogy nekem is kevésbé tetszik így maga a sziluett.
-
addikt
válasz Zyrius #27749 üzenetére
nem, ez itt a mgyar oldal logója lesz, amely a magyarul beszelo honlapon és a magyarul beszelo videok elejen jelenne meg. a valosagban ez.magyar, igy pl. engem nem zavar hogy an benne (ízléses) magyar utalás. a játék világában az org-unk nem magyar, ezert oda ilyen nem valo
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
veterán
én sem vagyok nagy jelképlobogtató, hogy minden logóba be kellene csempészni valami nemzeti jelképet vagy színt, mintát, de amíg szolidan, finoman van csinálva, addig annyira nem is zavar, és ha más meg szeretne bocskaiban szaladgálni akkor a fenti még egy általam is elfogadható kompromisszum.
-
mrfire
őstag
Nem kötelező magyar színeket beletenni, de ha valakinek ez az elképzelése, akkor mutassa meg, és majd megszavazzuk melyik legyen. Bár ha csak ilyesmi jön, akkor nem lesz nagy választék, hacsak nem maradunk annál, hogy egyszerűen odabiggyesztjük, hogy .HU a Citizen felirat után. De annál egyszerűbben nem is lehetne megoldani a dolgot így az nekem az elég kevésnek tűnik.
-
mrfire
őstag
válasz Zyrius #17140 üzenetére
Engem meg az bosszant inkább, ha eltelik 6-8 óra és egy darab hozzászólás nem érkezik semmi új téma... akármilyen lényegtelen.
(#17152) TESCO-Zsömle (#17147) GypsFulvus2
Akkor én mit szóljak, mikor Hornettel addig jutottam, mint GypsFulvus2 Aurorával. Jó nem játszom olyan régóta az is igaz. De biztos, hogy én sem azok közé fogok tartozni, akik úgy ráfeszülnek a játékra, hogy sorra osztogatják a fejeseket FPS-ben, Dogfightban meg 1 vs 4-5-ben irtják a népet. Ez az a hardcore gamer kategória, amibe sose tartoztam, (szerencsére). Én annak is örülök, ha egy középmagas szintet elérek majd, ott már jónak érzi magát az ember, és nem is emészti fel minden energiáját a játék. Emellett a békés kereskedés, kufárkodás sem áll távol tőlem, ahol nem az adrenalin pörög, és ott is szép eredméyneket lehet elérni. (Pl. EVE-nen egy hónap kemény aukciósházban való adok-veszek után a trial accounttal megúsztam, hogy fizessek valaha is a játékért, ellenben amint bekerültem egy HC orgba, el is ment a kedvem a játéktól.) Örülök, hogy sokan nem így gondolkodnak itt, és nem is ez az org alapelve, hogy törtessünk és legyünk a legjobbak, hanem szabadon, mindenki, ahogy szeretne. -
veterán
válasz Zyrius #14969 üzenetére
Nem, a beolvasztással (tehát amikor az accountodon lévő pénzre konvertálod a csomagodat) elveszik az alfa és béta, egyedül a cross-chassis upgrade-del lehetne megtartani ezeket, viszont freelancerre még nincs ilyen, csak hornetig (majd ha repülhetővé válnak a freelancerek, várhatóan akkor lesz lehetőség cross-chassis upgrade-re.
Én is erre várok tisztán 120-140 dolcsit nem adnék ki egy újabb hajóra, de a 300i-met upgrade-elném olyan 60-80 dolcsiért (A hornet és a freelancer egyaránt 125 dolcsi, és jelenleg hornetre 55 dolcsiért lehetne fejleszteni a 300i-t)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Zyrius #14969 üzenetére
Ha van hozzá Cross-Chassis upgrade, akkor azzal. Megveszed, rárakod és kész.
sz: CC upgrade-be egyelőre csak azok az alap hajók érhetőek el, amik használhatók Arena Commanderbe, és emellett kaphatóak a boltban is.
Szóval, ha 315-ről mondjuk Hornet Tracker-re váltanál ahhoz először meg kellene venned a 315P to Hornet Upgrade-et, majd a Hornet Tracker Upgrade-et. Ezt csak példának írtam, hogy miként is működik ez az egész.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Zyrius #14925 üzenetére
Természetesen átgondoljuk. És igen tudjuk hogy őrültség... de van ami must have
Sok másra is sok pénzt baszunk el, ki erre ki arra Amíg megtehetjük addig jó, ezzel is támogatva a fejlesztőket(#14924) duvi:
Igen alien feeling, mert industrial hajó és jól kitalálták a fejlesztők.
Viszont nem egy repülő tank...
A cl9 ágyu pont azoknak a monstrumoknak lesz amik nem nagyon tudják megvédeni magukat, önirányító megymagköpködő fegyverzet, nem sok vizet fog zavarni... kis idegesítő aurorás kalózzászlót fejükre kötő Vér Istvánoktól fog védeni valamit(#14926) Malibutomi:
retaliator meg 8 fős lesz... jesszusPersze még minden változhat, ahogy ennek a böszme nagy dögnek az adatai is változtak... nem kicsit...
100 tonnáról >> 600-ra... pl...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zyrius #13142 üzenetére
Miért... Évek óta tradíció közöttünk, hogy évente egyszer, pár napra összecuccolunk egy helyre tolni egy kis Age of Mythology-t, CS-t meg Quake 3-at. Mivel mindannyian szét vagyunk szórva az országban (néha a világban is), így jó dolog évente egyszer összefutni a haverokkal (van akivel 20-25 éve ismerjük egymást). Mindannyian 30 körül vagyunk, de lényegtelen
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Zyrius #12643 üzenetére
hm, erről eszembejutott az egyik hozzászólás amit RSI weboldalon olvastam ma.
tény hogy nagy mázli is kell hozzá hogy együtt legyenek, bár amikor haverokkal együtt jelentkeztem, mindig be is rakott minket ugyan abba a meccsbe, volt hogy ellenfélnek, volt hogy csapattársnak, de azért 5-en egy csapatban, azt biztos nem sokszor tudták megjátszani.
-
Volfram42
senior tag
válasz Zyrius #12510 üzenetére
Én érzem, hogy kevés az a 4 GB memória ami van a gépben. Majd pattintok bele még egy négyest szeptember elején. Proci szerintem elég lesz, ha már közeleg a megjelenés akkor átdobom ssd-re és beszerzek egy akkor új vga-t. Szerintem rendben is leszek.
off off-ja.: Most már ki is töltöm a gép adatokat itten, hátha lesznek okosabb tippek majd a jövőben.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
KO2
aktív tag
válasz Zyrius #12361 üzenetére
Spaceship-shaped USB Drive
CD of Game Soundtrack
Deluxe Green Collector's Box
Hardback Engineering Manual
és
Glossy Fold-up Star MapEzeket adják hozzá a sima freelancer csomaghoz, ezért drágább, és hívják plusz nak.
Tehát Freelancer plus = sima freelancer + a fenti cuccok.[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Zyrius #11888 üzenetére
Szerintem is jók lettek, még annyit kukacoskodnék, hogy én megtükrözném a másik irányba, valahogy a haladási iránnyal ellentétesen nyúlnának akkor a hosszabb nyilak. Nekem agilisabbnak tűnne. Remélem nem mondtam sületlenséget, természetesen, csak ízlésről nyilatkoztam.
KO2: Remélem és egyben egy cutlas-t is kérnék bele. Szeretnék már Szőrös hajóján trollkodni.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
válasz Zyrius #11096 üzenetére
Már az enyém is készül. Gondolkodtam, hogy valós név legyen rajta vagy nick. Kulcson lesz szóval inkább a nick maradt.
Én is gondoltam rá, hogy inkább megy félre hajóra. Aztán mondom ez egyszeri arra meg van még néhány évem.
[ Szerkesztve ]
-
Infrared16
tag
válasz Zyrius #11096 üzenetére
Én inkább azt a 15 dollárt félreteszem constira
/végre megjött a citizen kártyááám bounty helyett kaptam szép fém High Admiral-ost /
[ Szerkesztve ]
Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
addikt
különösebben nem mozgat meg ez a párnap csúszás, de amit írtál abban -- szerintem -- az a legnagyobb logikai hiba (pontosabban, ami miatt nem használható a jelenlegi helyzet jellemzésére), hogy senki és semmi nem kényszerítette a CIG-t arra, hogy ne "ready when it's ready" filozófia jegyében dolgozzanak, ők kezdtek el határidőkkel dobálózni, ők szerveztek nagy eseményt PAX-ra is.
ha én ígérek valamit, akkor azt betartom, vagy sűrű bocsánat kérések között vagyok kénytelen visszakozni, függetlenül attól, hogy muszáj volt-e egyáltalán ígérnem vagy sem. lehet rossz, vagy szelektív a memóriám, de nem rémlik, hogy bármelyik késést bejelentő, sugalló, elemző posztban akár egyszer is szerepelt volna a "sorry" kifejezés, vagy a felelősség elismerése. a kommunikációban mindig csak olyanok vannak, hogy "mi se ezt szerettük volna", "váratlan dolgok közbejöttek".
de én vagyok annyira jóhiszemű, hogy ez a mostani csúszás, azaz a DX hiba esetleg egy CryEngine bug, de nem akarják a Crytek-et szidni, ezért kénytelenek tűrni a sarat
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Revolit
senior tag
Igazából csak irigykedtem egy kicsit, hogy ők megtehetik, mi meg itt szívtunk nemrég határidők miatt...
De azért teljes mértékben akkor sem értek egyet, de értem mit mondasz
Amiért nem 100%-ig értek egyet az az, hogy nem amiatt csúsznak, mert a lehetőségeket tárják fel, hanem mert ilyen olyan kritikus bug van a rendszerben. Mellesleg ők sem a nulláról kezdik, és használnak "általános" meg "ismert" eszközöket. És nem a technológiai határokat feszegetik. A cryengine motor határait oké, igen, de mi is nem egy külső frameworkot írtunk már át gyakorlatilag teljesen, amikor már azt mondtuk, hogy egyszerűbb lett volna magunk megírni. Aláírom, egy grafikus motor ennél bonyolultabb és összetettebb, de gondolom pont ezért vannak ott szagértők.
Visszatérve a csúszásra, órákkal a megjelölt release dátum előtt közlik, hogy he-he, bocsi, mégse. Tudjuk tegnap még azt mondtuk a műsorban, hogy de, de hát az csak hitegetés volt, majd pár nap múlva! Na és így veszti el a fejlesztő/csapat/cég a hitelességét. A fanatikus CR hívőket leszámítva szerintem már senki se nagyon hisz el nekik semmit, ha dátum szerepel benne. Rosszabb esetben pedig abszolút csalódottak benne, és semmit se hisznek el már nekik. És erre jön majd mindjárt valakitől a válasz, hogy akkor miért fizettem meg igazán bízhatnék a mindenható CR-ben, de engem igazából tényleg eléggé hidegen hagy mikor jön ki egy alpha DFM, csak az ba**** a csőröm, hogy hülyítik az embereket össze-vissza... bár igazából ez se, mert én valahogy mostanra se vártam DFM-et, nem is számoltam vele hogy játszani fogok vele hétvégére... jobban bele gondolva nem tudom miért tépem itt a szám... izé, ujjam. vagy mi.Szal őő piece, jó hétvégét mindenkinek!
-
Revolit
senior tag
"Aki dolgozott már bármilyen projekten, legyen az irodai munka, vagy egy ház építése, tudhatja, hogy mindig van csúszás, főleg ha valami olyan dologról van szó, amit előtte még soha senki nem csinált (és hát egy space sim cryengine-nel azért olyan dolog)."
-> "...tudhatja, hogy mindig van csúszás,.."
Hmm, érdekes, szoftverfejlesztő vagyok egy nagy multinál, rengeteg nagy, több éves projektünk van, és NEM, nincs mindig csúszás, és ha igen, akkor bizony mennek a súlyos kötbérek, nem ritkán euró milliók!!! És ha mi fejlesztők nem tartjuk a beígért (megbecsült) fejlesztési időt, akkor alap követelmény, hogy amint tudjuk a csúszást, azonnal szóljunk. De kezdjük ott, hogy azért senior fejlesztő valaki, mert meg tudja becsülni jól a munka idejét, ha mégsem, IDŐBEN szól erről. Ha ezek nem teljesülnek ,akkor az nem minősül senior fejlesztőnek. Már követni se tudom hanyadszor halasztják el, ráadásul nem kicsivel...
Szóval két eshetőséget látok:
- Inkompetensek az SC-t fejlesztő emberkék. (nem hiszem hogy erről van szó)
- Sunnyognak...ennyi. Részemről csalódás ez a crowd funding. Egyébként elvagyok, majd jön ha jön, csak ez így egy vicc, nálunk szerintem már nagytakarítás lett volna fejlesztők között ha ezt eljátsszuk az ügyfelekkel...
-
Tnil
tag
Itt van a nagy igazság.
Az igazság az, hogy CR-ék és a közönség is hibásak valamilyen szinten ebben az egészben. A közönség annyiban, hogy kissé úgy kezelik a projektet, mintha egy szokványos AAA játék lenne az EA-től, vagy az Ubitól. Ez egy újdonság. Egy olyan játék, ami műfaját, játékmenetét tekintve még nem fordult elő a videojátékok terén ilyen minőségben (Cryengine stb.) Ezt bele kell számítani az időpontokba, elvárásokba, mindenbe.
Ez az a pont, ahol CR-ék hibája jön a képbe. Ők kissé EA, Ubi szinten viselkednek az időpontok terén. Tényleg idegesítő lehet, mikor várod, hogy játszhass, egy nappal a megjelenés előtt pedig felkerül egy hír, hogy elnapoljuk. Itt nem az elnapolással van a baj, közel sem, hanem azzal, ahogy ezt lekommunikálják felénk. Ezen kéne változtatni, és akkor talán kevesebb lenne az idegeskedő backer.
Természetesen ez csak az én véleményem, néhol (vagy akár az egész) eltérhet a valóságtól!
-
Volfram42
senior tag
Teljesen egyet értek és egy teljesen off vélemény következik. Ez esetben fel kéne háborodnom, mert ahogy ma néztem a 3 és 62 villamos vonala nem lesz kész szombatig, pedig kitáblázták miden hova. Ma már nem volt egy tábla se. Pedig jobban örülnék ha nem kéne 10 km-t négy járművel azaz három átszállással megtennem, mint ahogy ma is történt. Szóval vannak számomra fontosabb határidőcsúszások is, nem hogy ezen aggódjak. Majd kipróbáljuk jövő héten azt meg is unjuk és követeljük a több content-et, meg az endgame-t.
Cris99: Ne is említsd játszottam vele két órát és azóta se vitt rá a lélek. A Simcity-t egy napig bírtam. Azóta se vettem EA terméket és nem is fogok. Talán egy új Mass Effect-re becsábítanak megint, de nem remélek tőlük semmi jót.
[ Szerkesztve ]
-
Apokalipsy1
tag
-
Diopapa
addikt
Az alliance gondolom az EVE-es arcoknak lehet ismerős, ott ugye a corpok szövegségét nevezik alliance-nek, a legnagyobb szervezeti egység a játékon belül.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
-nem szükséges konkrétan specializálódni valamelyik szerepkörre a játékon belül (erről megint 2015ben lesz érdemes beszélni)
A klánnak semmiképp, de ez még szerintem nem tiltja meg senkinek hogy valaki saját szakállra kalózkodjon... Nem?
Lehet naiv vagyok, de én bízom benne, hogy a csapatunkban 2015-ben sem lesz radikális változtatás, max abban hogy mit hogyan csinálunk
Lesz saját TS-ünk?
-
addikt
nem tudom, hogy utólag lehet-e változtatni leader-t és el tudom képzelni, hogy jelent (majd) valami előnyt, ha pl. OB a leader-e egy csoportnak. de szerintem mindképp megszavazni kéne azt.
-
Diopapa
addikt
Az összefoglalókat olvasd el kérlek, ezek meg vannak ott válaszolva. Az 5$-os upgrade azt jelenti, hogy vannak hajótípusok, amikből több variáns is van (mint pl a 300-as széria, az Aurora, etc) és az alap hajót felupgradelte egy nagyobb típusra. Magyarul az alap hajó + upgrade egy másik hajó lett.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
Én vettem hajót biztosítás nélkül.... nah és? (dogfightnál biztos nem fogjuk elveszteni a hajókat...)
szerintem túl lett becsülve a dolog, azt nyilatkozták hogy egyáltalán nem lesz drága ingame sem, sztem az LTI csupán egy bónusz, kényelmi funkció, vagyis inkább ajándék, hogy ne is kelljen vele foglalkoznod...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest