Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Apokalipsy1 #3196 üzenetére
bővítve az első lap. a név ötleteket sorba rendeztem (kell majd a szavazáshoz), erre google drive eldobta az összes kommentet... (és hiába vontam vissza a változtatásokat, hiába próbáltam megnyitni a revíziókat, végleg elvesztek, bocsánat.)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Apokalipsy1
tag
Ladik lista betelt kéne böviteni.
-
PhilBrick
őstag
válasz Drenadar #3191 üzenetére
Bízom benne, hogy a dogfighting alatt még igen. Ha tévedtem, akkor is inkább Avangerrel kezdek, mint 300 vagy Aurora...
Szerk: Még eszembe jutott valami: Valamelyik milestonenál volt egy olyan, hogy alternatív kezdőhajó az Aurora helyett. Ott azt írták, hogy Aurora vásárlók becserélhetik majd arra ha szeretnék. Szóval bizakodom.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Ha tényleg ennyiért mennek, én biztos eladnám a helyedben.
Megjelenéskor és utána biztosan rengeted fajta hajót lehet majd venni. Racingeket is. Ha megtartod, csak azért tartsd meg mert ritka darab lesz, ne azért mert hasznos lehet!
Én egy Avangerre valót költöttem, ebből a keretből tervezem kipróbálni a 300-t és az Aurorat is visszaváltással.
De megjelenéskor szerintem tutira lehet majd vennni sokminden mást is. Például a 890 vagy Surveyor. És nem hiszem, hogy drágábbak lesznek egy Connie-nál, mivel akkor már potenciális játékosokat kell becsábítani, nem 1-2 éve elkötelezett backereket. Szóval szerintem lefelé fognak menni a hajóárak. Valamint le merném fogadni, hogy lehet majd irl pénzért is biztosítást venni a hajókra. Akár LTI-t is. -
-
addikt
válasz Drenadar #3186 üzenetére
Freelance LTI $145-ért láttam hirdetni (csak a hajó)
csomagban $163-ért. mellesleg alig van eladó. (többen keresnek, mint ahányan hirdetnek)szerk: 325A $125 (Arbiter LTI csomagként).
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #3185 üzenetére
ha lesz majd félhivatalos gépigény, azt az első hsz-ben fel lehetne tüntetni, és nem kell majd külön téma neki.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #3185 üzenetére
hát, nem mondom, hogy nem esne jól venni egy új gépet... vagyis hát talán a ház és a táp maradhatna...
(#3184) .tnm:
Nem én nem nézegetem ezeket... én úgy vagyok vele, hogy ezek az én hajóim és nekem ezek kellenek
mondjuk nekem nem is olyan hajóm van, amit már ne lehetne beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Malibutomi #3182 üzenetére
sztem egyelőre elfér, konkrétan a játékért olyan sokan nem akarnak még bővíteni, mint kiderült. (eleve nem vagyunk annyian, újonnan érkezőnek eszébe se jutna, hogy van ilyen topik, úgy is ide tenné fel a kérdést)
majd alfa, béta alatt, ha már sokan vagyunk, akkor érdemes lehet
akinek több hajója van, (jó, ez táblázat alapján két ember), vagy tervez hajót venni pénzért, az szokta nézni, hogy a szürke piaci árak hogy mozognak? erősen elgondolkodtam, hogy eladjam az M50 LTI-t (nagyon durva haszonnal mennek el, gyakorlatilag kihozhatnám úgy, hogy végeredményben 0FT-ért vettem meg a játékot, az Aurora LX-et, meg a buggy-t)? ráadásul semmi hír róla, hogy mikor jelenik meg akár csak a hangárban. viszont ahogy nézem (köztünk is) elég ritka lenne, hátha előnyt ad bizonyos helyzetekben. filózok nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #3182 üzenetére
elfér, mert befejeztem, sorry mindenkitől.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #3180 üzenetére
ha jól látom legolcsóbban a r9 270 50K... mi a különbség a 270 és a 270x között?
-
Drenadar
Topikgazda
oké... csak kellene a 7770-es is másik gépbe
-
addikt
válasz Malibutomi #3177 üzenetére
használtat, nem? és a 7770-et tudja (talán) 20-ért eladni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #3175 üzenetére
Egy huszasból? azt hogy? :| olyan olcsó?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Infrared16 #3173 üzenetére
Üdv! Hé, ez nem is rossz corp név! Na, regsztrálj csak gyorsan!
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Infrared16
tag
HI! Space Nebula Sailors végre élő Sc topic.
Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #3165 üzenetére
Hát most szomorú lettem...
Most nincs pénzem új gépre, és éppen elég gyengének érzem a HD7770-et... de akkor ezekszerint a cpu ami gyengus? Meg kellene +4giga memória a gépbe, de az alaplap csak ddr2-t kezel ami meg horror áron van.Más... az mitől van, hogy egyesek a google docsban anonymusok, másoknak meg ott a nevük?
Akik anonymusok azoknak nincs google accuk, vagy nincsenek belépve?(#3172) GypsFulvus2 : miért nem? tök jó poén
amúgy az egész internet egy nagy kémhálózat... ne legyünk paranoidek[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
khm, most az, hogy "vicces" az egy dolog, de én egy homo corpnak adnék ilyen nevet. abba meg nem lépek be!
-
GypsFulvus2
őstag
Kár. Humor nélkül minden unalmassá válik egy idő után. Az nem zárja ki a hatékonyságot, sőt. A travianban az egyik szervert a BORZ nevű klánnal nyertük meg, ahol én voltam KannásBorZ, az ártatlanok eltaposója. .Különben is, te csak az Uranus bolygóra gondoltál, nem? Na jó, akkor részemről tömindegy, mi lesz a név.
[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #3166 üzenetére
szerintem a "rejtsd el az ánuszod" az nincs messze attól, amiket példaként említesz kizárt, hogy engedélyezik
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
addikt
válasz GypsFulvus2 #3166 üzenetére
szerintem, de lehet tévedek, a többség nem akarja viccesre venni a figurát. mindenesetre ha komolyan jelölté válna az ánuszos ötlet, akkor valaki találjon ki már rá egy értelmes feloldást mert én csak kb. összedobáltam szavakat XD
-
GypsFulvus2
őstag
Thx! Sztem a HideUranus teljesen jó, nem lehetnek akkora vaskalapos faxok, hogy a humor legkisebb csíráját is diszkriminálják. Sztem az idézett "komolytalan" neveket kizárással fenyegető bejegyzés csak a káromkodásokat meg nyilvánvaló hülyeségeket tartalamzó nevekre vonatkozik Olyasmikre mint FuckyouCR vagy Gay Niggers from Outer Space...
A Hideuranus még bőven belefér sztem. Ha már senki sem szavaz a csilláglátnokokra, akkor legyen ez![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz GypsFulvus2 #3162 üzenetére
még nem kezdtünk szavazni, egyelőre csak ötleteket gyűjtünk. a +1-egyezés csak visszajelzés a kitalálónak, véleményformálás a többieknek, így aztán annyi helyre írod, ahányra akarod (meg eleve lehet mást is írni, mint +1-et, pl. ha majdnem jó a név).
amúgy a HIDEURANUS-t nem gondoltam komolyan, nem bíznék benne, hogy jóváhagynák az RSI modik.
közben küldhettek pm-ben ajánlásokat, hogy kiket gondolnátok group leader-nek, illetve azok is írjanak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy ők maguk legyenek azok. az üzeneteket bizalmasan kezelem.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz GypsFulvus2 #3162 üzenetére
A hideuranus a hangzása miatt nekem is tetszik, én azokhoz ami tetszik beírok valami jelet, miért ne tetszhetne több verzió is? Aztán majd azokból amiket most leszűkített a társaság szavazunk egy véglegeset.
Azzal egyet kell értenem .tnm-el, hogy jövő hét csütörtökre/péntek délutánra el kellene dönteni egy nevet (vagy néhányat), hogy be lehessen mihamarabb regisztrálni őket.
(csak én vagyok akkora paraszt, hogy eszembe jutott a corp. név kereskedés, mint üzleti ötlet? )
-
GypsFulvus2
őstag
Hogy on is legyek: S(z)avazzatok a Kétségbevonhatatlan Csillaglátnokok Társaságra!
Egy ember csak egy névre szavazhat? Mert most a HideUranus is megtettszett.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Apokalipsy1 #3160 üzenetére
KIcsit korai szerintem leszólni valamit, aminek csak az alapjaiból láthattunk egy kicsi részletet. Persze simán lehet, hogy ez is egy beteljesítetlen ígéret marad.
Mindegy, itt ez úgyis offnak számít, szóval részemről be is fejeztem a tárgyalását. Mindenki saját ízlése szerint eldönti majd, érdekli-e vagy sem."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Apokalipsy1
tag
válasz GypsFulvus2 #3159 üzenetére
Ez már a második random generált szar játék amit bejelentenek, nem tanultak a spore hibájábol hogy kis idő után monoton lesz az egész.Readásul az egész unityegines fos lesz ami nem a stabilitásárol hires.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz GrooveHero #3158 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg végre valami teljesen új dolog, új ötlet, ami felkavarhatja a játékfejlesztés évtizedes állóvizét.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Apokalipsy1 #3155 üzenetére
Nem hinném, hogy ez konkurálni akarna a SC-el. Továbbá meglepően újszerú. Még az sem lehetetetlen, hogy forradalmian új megközelítés. Procedurálisan generált világ - ez teljesen új módszer. Amit a távolban látsz, megközelítheted, a játék minden eleme folyamatosan generálódik, ahogy közeledsz. Azért tűnik ilyen furának a grafika. Elvileg végtelen világ. Az összes csillag, amit az égen látsz, megközelíthető, nem pedig díszlet. Leszállhatsz a bolygóira, lemerülhetsz a tengerei alá stb. Fenemód érdekes, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Apokalipsy1 #3155 üzenetére
Az utóbbi időben elég sok hasonlót jelentettek be, próbálják a farhullámokat megülni, majd meglátjuk mire lesznek jók (:
Nem voltam a héten gép előtt, most látom, hogy kirakták az RSI-re a vállalati rendszert, már olvasom is Gondolom ez a 3xx hsz emiatt (is) van (: -
addikt
No Man's Sky-ra tekintsetek rá, elvileg olyan lesz, hogy bármelyik csillagrendszeren bármelyik bolygó teljesen bejárható...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #3150 üzenetére
Jah hogy az név ötlet volt? sorry, azt hittem, hogy organisation tipus... sorry.
a REP az fontos?
-
addikt
válasz Malibutomi #3150 üzenetére
Sorry, elfelejtettem beírni.
-
Malachi
addikt
válasz Apokalipsy1 #3148 üzenetére
hát, ezeket majd tisztázni kell mindenképp. de még semmit nem tudunk arról se, mi van ha valakivel egyszerre akadsz rá egy nagyon értékes lootra, és meg kell harcolnod érte. hátat fordítasz, hogy tiszta maradjon a rep? fene tudja.
-
Apokalipsy1
tag
Lehet hülye kérdés de pl .ha kaloz lesz corpunk-ban és valami rosszat tesz ami biztonságos rendszerben ki is derül nem fogja az egész klán reputácioját lerontani?
Mert emlékeim szerint corpban nem csak az 1 embernek megy le a reputácioja ha megöl valakit. -
helgi
aktív tag
Irtam egy ilyet:
organization of independent worlds
Nézzétek már meg hogy tetszik e.
-
addikt
válasz Drenadar #3141 üzenetére
arra a keretre gondoltam, hogy valahol az elején önkényesen ki kell tűzni, hogy meddig szavazunk meg kik szavazhatnak, stb.
szerintem aki, a következő egy hétben esélyes, hogy feliratkozik, az 99%, hogy a bétában vesz hajót, de amúgy olyan ember, akinek most van csomagja is elmehet még, ha talál egy jobb org-ot magának, vagy hirtelen kell neki a pénz és eladja a csomagját, tehát ez nem hiszem, hogy akkora probléma lenne. ha a név, SID és team leader kérdésekben döntöttünk, akkor meg már amúgy sincs akkora jelentősége a táblázatnak. amikor meg elindul majd az org, akkor meg fölöslegessé is válik majd.
+szerk: igazad van a film is elbukott, csak elszámoltam magam az utolsó sor miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
-nem szükséges konkrétan specializálódni valamelyik szerepkörre a játékon belül (erről megint 2015ben lesz érdemes beszélni)
A klánnak semmiképp, de ez még szerintem nem tiltja meg senkinek hogy valaki saját szakállra kalózkodjon... Nem?
Lehet naiv vagyok, de én bízom benne, hogy a csapatunkban 2015-ben sem lesz radikális változtatás, max abban hogy mit hogyan csinálunk
Lesz saját TS-ünk?
-
Zyrius
aktív tag
Szerintem most még mindenki nem szabad ennyi mindenről beszélni, mármint, ennyire konkrét példákat felhozni.
Úgy látom, hogy abba mindenki egyet ért, hogy az alábbiak miatt hozzuk létre a társaságot:
-tapasztalat/tudás megosztása
-segítség nyújtás (in game) Azon kívül persze itt a fórumon is segítünk mindenkinek, akinek kell ezért emeltem ki, hogy in game segítségre gondolok.
-nincs szükség erős vezetésre (2015 után majd lehet erről is beszélni)
-nyilván mindenkinek kulturáltan kell majd viselkednie a közös zászló alatt
-nem szükséges konkrétan specializálódni valamelyik szerepkörre a játékon belül (erről megint 2015ben lesz érdemes beszélni)https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Diopapa
addikt
Public startig mindenképpen érdemes belépni szvsz, hiszen addig is az SC új aspektusával ismerkedhetünk meg. Amint elindul élesben, akkor meg úgy is mindenki oda lép ahova akar.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
addikt
jó ez a demokrácia, de sajnos csak akkor működik, ha már a keretei le vannak fektetve, az meg nem annyira demokratikus módon szokott történni.
- ha nem ellenkezik senki, akkor magamra venném a szavazások lebonyolítását. (a korábbi javaslat alapján kb. az lenne a menetrend, hogy keddig (szerda hajnalig) jöhetnek név ötletek, amelyek nem tartalmaznak utalást a PH-ra, a GamePod-ra, vagy Magyarországra), és utána a pénteki WH-ig lehet szavazni [nem lennék meglepve, ha esetleg a WH-ban bejelentenék, hogy aznap indul az organization, mint ahogy most az upgrade-ekkel is tették] (persze ha nem jön elég szavazat, akkor csúszhat a dolog).
- ha nem ellenkezik senki, akkor bővíteném a táblázatot egy sg.hu név oszloppal és megosztom velük is. hátha onnan is csatlakozna 1-2 ember.
- ha nem ellenkezik senki, akkor azok is feliratkozhatnak a táblázatba, akiknek még nincs hajójuk, de legalább az egyik oldalon (PH, sg.hu) és az RSI oldalon regisztrálva vannak és már eldöntötték, hogy be fognak szállni, de még nem volt lehetőségük csomagot venni (gyűjtik a pénzt, fűzik a barátnőt stb.)
ellenkezni ma estig lehet, itt, vagy pm-ben.
[ezzel együtt kijelentem, hogy nem akarok group leader lenni, nem azért próbálom most megszerezni a "hatalmat", hanem azért, mert jó lenne, ha mire elérhetővé válna az org, addigra már csak annyi dolgunk lenne, hogy az előre kiválasztott ember, az előre kiválasztott névvel és SID-vel megnyitja azt és meghív mindanmnyiunkat]
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Malibutomi írt valami tök mást, ami még jó lehet szerinte...
És jah, legyen egy laza szövetség, ahol nincsenek hatalommániások, minden lépést megbeszélünk (azokkal akik fent vannak, a játékban már ne várjunk 2 hetet egy döntéssel pls...)
Viszont szerintem "szoros" együttműködés kellene, tudom ez a mániám, de ne a szélrózsa minden irányába szétszéledő egy név alatt repkedő zsíros célpontok legyünk
Én nem játszottam az eve-el, de szerintem az erő az összefogásban van, illetve abban, hogy megosszuk egymás között a tudást, mit hogy érdemes, mi a hatékonyabb...
Viszont egymás basztatását elutasítom, szerintem kell "vezetőség" akiknek a csürhe összefogása a dolga.
ÉS ahogy látom ahány tagunk annyi féle dolgot akarnak csinálni...
-
addikt
válasz Malachi #3136 üzenetére
nem szavaztunk róla, de mindenki azon a párton volt, hogy laza szövetség (persze ezen belül lehet jobban, szervesebben is együttműködni azoknak, akik ezt akarják, de nem kötelező mindenkinek).
aki nyilatkozott az ezt mondta, és senki nem jelezte, hogy ennek ellenkezőjét akarja, tehát gyakorlatilag ez lesz. ennek szerintem a lehetségesek (Corporation, PMC (Private Military Company), Faith, Syndicate, Organization) közül az általános Organization felel meg. A Syndicate is érdekes lehetne, de az leírás alapján kifejezetten a szürke/fekete zónába hajló szervezet, köztünk meg van, aki a törvényen belül akar maradni. (meg egyébként is akkor érhetjük a legtöbbet, ha a törvény mindkét oldalán vannak kapcsolataink)
-
Malachi
addikt
azt tisztáztuk egyébként, hogy milyen szervezet lesz ez pontosan? részemről benne vagyok, és örömmel belépek és akár a nevemnél is jelölöm majd ha kell, hogy ha annyiról szól majd, hogy segítünk egymáson ha kell, amolyan laza érdekszövetség szintjén - egymást nem piszkáljuk, ha valaki distress callt ad ki, azonnal indulunk segíteni, mittudomén, adunk egymásnak valami kedvezményt az árakból, ha van valami eladni való stuff... ilyesmik.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz GrooveHero #3134 üzenetére
úgy döntöttünk, hogy "megjegyzéssel" beírsz egy +1 -et
Azoknak a celláknak van megjegyzésük, amiknek a jobb felső sarkában van egy narancssárga jel. ha belekattintasz a cellába máris előjönnek a megjegyzések.Tanácsom, hogy amint összegyűlik kb ~15 szavazat, azokat a tippeket amikre megjegyzés jött kellene szerkezteni egy szavazást, amikben ezek szerepelnek és újra szavaztatni.
Illetve kérem, hogy tudassák azok a fórumtagok, akiknek nagyon nem tetszik egy szavazat (pl: így biztos nem veszek részt...), hogy lássuk azt is...
Mondjuk szerintem a név az csak egy dolog, a fő szempont a közösség és az általa képviselt hangulat legyen...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Gdocs alapján eldőlni látszik a név... oops mégsem hisz a huszonvalahány emberből csak pár szavazott még.
Boccsi az Off-ért, de szerintetek egy Q9450-es intel proci ami kb 3,2Ghz-en ketyeg ki tudna hajtani egy r290-es videókártyát?
-
RichieTri
senior tag
olvastam, hogy a dark az olyan elcsepelt...igaz is...
viszont mindenkepp a kes elen valo tancolast vhogy bele kene szoni a nevbeen siman Gray`s-re gondoltam..utalva a neha-torvenyenkivulisegre
igaz, hogy meg nem vagyok tag(leven meg nem vettem), de ami kesik nem mulik
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
addikt
aki még nem tette, az szavazzon a táblázat első lapjának a végén. ha nincs új feliratkozó tag, akkor gyakorlatilag le lehet majd zárni azokat a szavazásokat egy pár szavazaton belül. (pl. jelen pillanatban a Gamepod ki is esett -- bár ez talán nem ér meglepetésként senkit).
szerk: azaz mostmár eldőlt-nke látszik, hogy a leendő névben nem szerepelhet utalás a Prohardver-re, a GamePod-ra, és Magyarországra. A filmes/sorozatos utalások is efelé hajlanak, de az még matematikailag megfordulhat. (Persze a többi is, ha valaki változtat, illetve új tagok érkeznek a szavazás lezárásáig.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Apokalipsy1 #3127 üzenetére
gyorsan jött a levél is.
btw most még csak azt kaptuk, hogy $36M-os cél lett a black hole
[ Szerkesztve ]
-
Apokalipsy1
tag
válasz cskamacska #3128 üzenetére
Legalább UEE (emberi) hajok kerek alakuak nem ugy mint a többi scifi-ben ahol emberisaég mindig kocka szarokkal ment,idegenek meg full kerek dizájn.Starcitizennél egyik idegen faj kapjon kocka dizájnt és már nem lesz sablon szar mint a többi scifi.
Képröl meg lehet nem tünik kreativnak de majd meglátjuk hogy lesz kidolgozva ha bemutatják. -
cskamacska
addikt
válasz Apokalipsy1 #3127 üzenetére
Háát azt nem állítanám, hogy két haditengerészeti romboló alulról összeragasztva rettenet kreatív lenne.
Nekem teljesen megfelel, de pont hasonlókat látok már 20 éve.Scifi hajó "változatosság" 15 évvel ezelőttről Frííszpéész!
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Apokalipsy1
tag
-
cskamacska
addikt
válasz Apokalipsy1 #3125 üzenetére
Hanem úgy, mint minden más nem sablon szar scifiben?
.tnm: Mert eSGén nincs is rendes topikja. Mint a legtöbb játéknak, van ott topikja valóban, de azért az túlzás, hogy ott akármilyen komoly társalgás folyna.
borz: Mondjuk azért a képet látva elkapott egy kaján vigyor, hogy a szerencsétlenek akik több ezer dollárt kidobtak egy Idris-re, simán ott találhatják magukat, hogy lépten-nyomon minden jöttment társulás és szövetség beletörli a lábát az LTI hajójukba a megszerezhető még nagyobb hajókkal.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Szőrös
veterán
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Apokalipsy1
tag
Már csak 10000 dollár és kapunk egy feketelyukat
-
Volfram42
senior tag
Én azt szoktam olvasni és pont Torzonborz szólt, hogy itt nagyobb a mozgolódás nézzek már át. Ott akkor kihalt volt a dolog az a néhány hozzászólás ami volt az is érdemtelennek bizonyult. Persze a játék korai állapotát tekintve ez nem meglepő.
Ezért is szavaztam nemre, hogy jelenjen-e meg a fórum a névbe, mert nem hinném, hogy csak az illene bele a társaságba aki itt olvasgat. Ha létrejön valami csoportosulás akkor úgy is ts-en vagy az ottani üzenőfalon fogok tájékozódni elsősorban. Persze ezt az oldalt is felkeresem, de jóval ritkábban, mint most. Azaz nem napi harmincszor.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
addikt
válasz Volfram42 #3119 üzenetére
hát az sg fórumos dolog érdekes, mert ugye egyszerre csak egy org-nak lehet tagja valaki és Torzonborz ott is nagyon aktív. (olyan régen használtam az sg fórumot, hogy eszembe se jutott, hogy ott is lehet SC topik...)
-
Volfram42
senior tag
Torzonborz az én választásom is, persze ha elvállalja. Eve-ben jól elvoltunk.
A magyar nevet én sem támogatom, főleg nem az ilyen Álmoselődondkond corp. és társait.
Persze én magam teljesen alkalmatlan vagyok bármilyen név kitalálására sajnos. Nem egyszer fordult elő, hogy tovább tartott a névválasztás, mint a karaktergenerálás pedig azzal el szoktam bíbelődni. Ezért már a női karaktereimnek is Volfram a nevük azt kész.Drenadar: Én ezért is szerettem mindig a kisebb baráti azaz összeszokott társulásokat. Ott a vezető inkább csak jelképes, mert úgy is a közösség szelleme hajtja a dolgokat, ha valaki meg hülyeséget csinál le lehet korholni anélkül, hogy megsértődne és ez mindenkire vonatkozik nincs az, hogy beszóltál a főnöknek? ...... Persze nem olyan hatékony, mint egy nagy klán és nem is azzaé van a bajom, hogy nem vagyok képes parancsokat végrehajtani csak valahogy más a szájízem. Persze ez magánvélemény.
A lényeg örülök, hogy összejött már most ez a kis társaság, mert legalább szokjuk egymást. Ahogy elnéztem nem is nagyon voltak itt trollkodások és egyéb őrjöngések. Apropó kezd beindulni az sg fórum is kíváncsi vagyok ott is ilyen jó hangulat alakul-e ki.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
attól hogy van egy leader nem muszáj diktatórikus vezetést alkalmazni, lehetnek segítői, helyettesei... ilyen kis számú csoporthoz nem kell túl sok vezető...
-
Diopapa
addikt
Jóh, hát én torzingert javasolnám CEO-nak, jó lenne, ha elvállalná. (EVE-es tapasztalat okán)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Apokalipsy1
tag
Én ezeket irtam,aki akar felhasználhat belöle szavakat.
ISA Interplanetary Strategic Alliance
UCA United Corporation Aerospace
UPS United Planet Syndicate -
addikt
válasz Diopapa #3114 üzenetére
lehet, hogy inkább úgy kéne, hogy ki az, aki egyáltalán vállalná (egyikben az a necces, hogy olyanra kerül nyomás, aki amúgy nem akarná; a másikban meg az, hogy pont a legszerényebbek -- akik adott esetben a legdemokratikusabb vezetők lehetnek -- nem fogják jelezni a szándékukat.)
---
ez már nem sürgős, mivel gondolom egyelőre zárt csoport lenne meghívásos alapon, de idővel azon is el kéne gondolkodni, hogy kik lehetnek tagok, elvárás-e a magyar nyelv folyékony használata, elvárás-e PH lapcsaládhoz tartozó regisztráció, stb.---
@(#3116) Apokalipsy1Ezek közül nekem max az első, de engem -- szigorúan magánvélemény -- az ilyen szövetség, meg egyesült bolygók, meg ilyenek azért nem tetszenek, mert nem hatalmas céhek, fajok, világok lesznek a tagok, hanem egyszerű emberek, legalábbis eleinte biztosan. az más kérdés, ha már mindenkinek a fiókján lesz három gyár és 70 hajó...
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Lesz egy táblázat, hol lehet javasolni / szavazni a CEO-ra?
-
addikt
nem tudom, hogy utólag lehet-e változtatni leader-t és el tudom képzelni, hogy jelent (majd) valami előnyt, ha pl. OB a leader-e egy csoportnak. de szerintem mindképp megszavazni kéne azt.
-
Zyrius
aktív tag
Szerintem jövőhét szerdáig jöhetnének ötletek, csütörtöktől pedig mehet a szavazás addig, amíg meg nem nyílik az új modul.
Szerintem a leaderségnek itt még túl nagy jelentősége nincs, és mivel a táblázatot is szépen alakítgatod, ahogy kell részemről teljesen ok, ha te alakítod meg az alapítványunkat
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
addikt
válasz Malibutomi #3107 üzenetére
"Rim", mint perem (meg egy kicsit Babylon 5 utalás is, de nem nagyon)?
---
amúgy talán kicsit ütemezni kéne a dolgot, hogy meddig jöjjenek ötletek, mikortól és meddig szavazunk, mert még group leader-t is választani kéne (neki kell megnyitnia a csoportot).
ráadásul én olyan 8-10 óránként biztos ránézek PH-re, de gondolom, hogy van aki csak 2-3 naponta és nem kéne, hogy ők emiatt kimaradjanak a folyamatból. tehát lehet, hogy 2 hét is lesz, mire megegyezünk ebben a két kérdésben (ha egyáltalán sikerül) és addigra már esélyes, hogy elindul a honlapon is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Bond 007
őstag
Valami társasági: General Space Merchants, Space Express Logistics, Space Parcel co. (mint egy futárcég )
-
Revolit
senior tag
A mottón meg lehetne "To infinity, and beyond!"
Amúgy én valami iylesmiben gondolkodtam, hogy "Star Dwellers" vagy... francba, elfelejtettem a másikat
(#3107) Malibutomi: Razor's Edge Dancers (csak vicc persze )
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Inkább mivel itt mindenki nagyon a törvényesség határán akar működni legyen "Edge Runners"
-
helgi
aktív tag
-
addikt
én a magam részéről vétóznék mindent, amiben a red szerepel redd faction amúgy már van és elég nagyok.
amúgy meg táblázatba az ötleteket, hogy át lehessen nézni őket majd.
btw nem tudom ki írta a Hyperspace Foundation-t, de adtam rá egy +1-et, mert egyre jobban tetszik
ha gyorsak vagyunk még a HYPERSPACE SID-et is lefoglalhatjuk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest