Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
-
[ Módosította: radi8tor ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Miklós315
aktív tag
House of the Dragons
Tényleg csak a poén kedvéért kis szőrszálhasogatás a komolytalanság farvizén evezve:1. HotD - Rhaenyra pácban van, mert a három gyerkőc a városi őrség parancsnokának "klónja" (se egy Targaryen-fizimiska, és ugye egy Velaryon-fizimiska se, mind az apára üt). 2. HotD - Alicent három gyereke mind Targaryen-fizimiskájú (mind az apára üt). 3. GoT - Cersei három gyereke mind Lennister-fizimiskájú (mind az apára - és anyára is - üt). 4. GoT - Gendry, Robert Baratheon fattyú fia is az apjára ütött (itt külön érdekesség, hogy Ned nyomozása során "tudományos feljegyzésekhez" is eljut, amikor a halott segítő nyomában kutakodik, mely iratok is a nemesi házak jellegzetes külsejét rögzítik (mik az általános jellemzők)) Ezzel szemben: 5. HotD - Daemon (Targaryen) három lánya Velaryon-fizimiskájú (mind az anyára üt) 6. GoT - Jon Snow (alias Aegon Targaryen) Stark-fizimiskájú (az anyjára üt, nem Targaryen apjára) (7. GoT - Tyrion jó kérdés...) Szóval Rhaenyra gondját értem, mert recesszív génekkel nem operál a történet, de amúgy ezt a lusta-hasraütésszerű (forgatókönyv)írást... "Szerintem."
-
S e t h
nagyúr
válasz Nordic #65671 üzenetére
Miatta indítottam szintem inden rpg-ben mágus karaktert, komoly hatással volt rám a megromlott egészségű varázsló, aki feláldozott mindent a hatalomért, de mégis maradt benne vmi emberi.
Nekem ő volt a Forgotten Realms Vadere.
Ezt a jelenetet sosem fogom elfelejteni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bobalazs
nagyúr
válasz Bad Pritt #65685 üzenetére
Akkor ne csináljon SzabóCsaládot. Csinálta volna azt hogy 10 sor kiirással megmagyarázza mi a fakk van, miért más a szereplőgárda nagy része, (másik fele full ugyanaz és u.úgy néz ki wtf444) De ilyen lépést én még nem láttam sehol, és jó lesz ha nem is szoknak hozzá.
Olyan ez mint egyes filmeknél újabban, hogy 6 rendezőn megy át egy film mire kiadnak valamit, és látszik hogy egy katyvasz az egész. Mindegy is, továbbléptem, mert a nézőlistám így is elég fullos. -
bobalazs
nagyúr
Power S507
FElirat google fordítós. Nem kicsit gáz.
Következő részt már javítgatta valaki, opensub komment szekció szerint.
Más is így nézte? Vagy ez volt szinkronos is valahol? -
bobalazs
nagyúr
na ha ettől nem dobják a nézők az új trónok sorozatot akkor nem tudom mitől - számomra ezzel a résszel vége és hát én ezt nem követem többet. érdektelen szar kivitelezés. Nem fogom magam kitenni az írók hülye hóbortjainak. Ha lenne előfizetésem, le is mondanám.
Tudom ez elég negatívan hangzott, de ez van. Gondolom ezért is van felpörögve most a Sorozat topik, másnál is jól megkavarta az állóvizet.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz #42308056 #65672 üzenetére
Alapvetően ez nem egy művészi hanem egy dramedy sorozat.
És igazából nem kell elkötelezni magad ha nem jön, mert a második évad (és ha lesz, akkor a többi is), már más szereplőkkel máshol fog játszódni. Az első évad ugye a Hawaii-on , a második meg a Szicílián lévő White Lotus nevű fiktív üdülőhelyen játszódik. Annyi azért még közös, hogy a második évadban lesznek majd első évadban is szereplő vendégek.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
Skacok ez a White Lotus milyen, ugye nem nagyon művészieskedő? Gondolkozom rajta de nem merek belekezdeni, ráadásul lesz több évad és félek elkötelezni magam.
Station Eleven pl. nem tetszett, voltak benne jó ötletek de folyton ezek a sztorit megakasztó mutassuk meg egy egész részen át hogy ez a csávó mit csinált eddig...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz S e t h #65656 üzenetére
"Ahol Galadrielnek vagy Gandalfnak kellene lennie, ott nálam Drizzt, Bruenor, Wulfgar, Tanis, Raistlin és Tasslehoff Fúróláb van." - de örülnék, ha lenne minőségi Forgotten Realms, vagy Dragonlance sorozat vagy film... Régen eljátszottam a gondolattal, hogy Raistlint pl milyen színészre merném "rábízni".
-
-
paatrick
őstag
válasz lezso6 #65653 üzenetére
Biztos velem van a baj de a Sárkányban nekem nem tűnik föl hogy valami nagyon erős feminizmus lenne. Mármint az eddigi 6 rész alapján ugyanaz van mint az első részben, nő vagy kussoljál szüljél.
A fekete ezüsthajak sokkal zavaróbbak. Meg még full gagyin is néz ki.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
jonnyjoker01
veterán
válasz S e t h #65616 üzenetére
Én nem néztem meg előre milyen színészváltások történtek, tehát rész közben ért a meglepetés. Amikor megláttam Olivia Cooke-t Alicentként akkor leesett az állam milyen jó idősebb színészt választottak a szerepére, szerintem nagyon hasonlítanak és jó választás volt. Emily Carey orra picit nagyobb, de az arcvonaluk nagyon hasonló.
Rhaenyra transzformációja már nem volt olyan jó választás szerintem, nagyon máshogy néz ki a két nő. De legalább maga a színész jó.
Majd megszokjuk.
Üdv. Johnny
-
Miklós315
aktív tag
válasz CptAdamica #65662 üzenetére
Hát azért könnyebben lenyelek egy teljesen fiktív, több ezer éves tünde "mageknight" részéről egy trollt, mint egy direkt nagyon földhözragadtan "archaikus" indiánylánynak egy fiktív űrharcost, aki előbb - valóban -
legyakja az egész környéket, hogy aztán gondolkodás nélkül fejbe lője magát... [ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
Bad Pritt
félisten
Teljesen jogos, a Gyűrűk urában is voltak buta jelenetek, de pont ez a gond a sorozattal, hogy ott tartunk, hogy részről részre a buta jelenetekhez kell hasonlítani, nem a jobb részleteihez.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ijk
nagyúr
Igen azért Jacksonnak is sikerült baromságokat belecsempészni.
Hobbitba fokozatosan, nem is került be nálam de nagyon másnál sem a klasszikusok közé./人◕ ‿‿ ◕人\
-
CptAdamica
veterán
válasz Bad Pritt #65657 üzenetére
Ja, mondjuk sokak a Prey-ben sem látták ezt az utat, hogy mi vezetett végül ahhoz,
Nyilván vitatható, ahogyan legyőzte a troll-t, gondolom adni akartak egy hangsúlyt a karakterének, amit túltoltak, bár manapság szerintem inkább ebbe a trendbe kezdenek elmenni és szerintem nem csak a női karaktereket mutatják be így. Régen is voltak szemfelhúzós jelenetek, például a Hobbitban, amikor Legolas felszalad a leomló lépcsőn, vagy amikor egyedül megöli az Olifántot és teljes személyzetét. Szóval én nem mondanám teljes egészében túltolt feminizmusnak.hogy legyőzze a predátort. Például egy Birds of Prey-t inkább mondnám túltolt feminista filmnek és akármennyire szeretem Margot Robbie-t, de nem tudtam végig nézni anno.
#65656 S e t h
Nahát igen, szerintem egy Gyűrűk Ura sorozatnak fokozottabban nehéz megfelelnie, főleg manapság, ráadásul 20 év elteltével, amikor már az eredeti trillógia ennyire felvan magasztalva, (nyilván nem érdemtelenül, nekem is a kedvenc filmem a mai napig) bár azt sem érdemes elfelejteni, hogy anno a filmek is kapták a savazást a nagy hardcore Tolkien rajongókról, nyilván manapság ezer meg egy dolognak kell megfelelni egy sorozatnak, de nem is tartom úgy, hogy egyfolytában a filmhez kellene hasonlítgatni.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
válasz CptAdamica #65654 üzenetére
Ha női karakterek állnak középpontban, akkor egy film / sorozat már feministának mondható. Ezt lehet jól meg rosszul is csinálni. Előbbire példa a sárkányos, utóbbira a gyűrűs, habár az tény, hogy általános értelemben kevésbé feminista, de woke értelemben meg nagyon az.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Bad Pritt #65657 üzenetére
Egyrészt kell valamiféle standard minden világban képességeket illetően. A LOTR-ban harcedzett csapat férfi alig tudott elbánni a trollal, itt azért van kontraszt rendesen. Dehát ugye női karakter.
Másik hogy nekem nem tetszik ez a Galadriel fizikai erődemonstráció (t ). Nem a fizikai képességeivel emelkedett ki eredetileg, tehát ebben a formában sem passzol be.roll ill. utóbbi részben a kardozgatás Prey-el az a gond hogy egy ilyen mentalitású kiscsajt nem nevel ki egy 18- századi indián törzs. Ez az elkódorol, lázadozik, a maga útját járja mentalitás nem működik semmilyen természeti népnél ahol a mindennapi túlélés az elsődleges.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Bad Pritt
félisten
Jó a hasonlítás, mert a Prey-ben
. A Rings of Powerbena farkas, a medve, a franciák és a többi indiánus azért már meggyepálták a kiscsaj előtt, úgyhogy lehet azzal érvelni, hogy már nem volt ereje teljében a predator a troll összecsomagolta a teljes tündebandát, mire megjelent Galadriel és ugrabugrálva szétszabdalta. Nem feltétlen az a probléma, hogy Galadriel jobb, mint a többi tünde, númenori és egyéb szereplő, mert Aragorn, Legolas meg Gimli is sokkal jobbak voltak a többieknél, hanem a kontraszt és ahogy ezt bemutatja a sorozat. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
válasz CptAdamica #65651 üzenetére
Részben megértem azokat a Rings of power dzsihadistákat, akik őrjöngenek a sorozat miatt, mert ha náluk a tolkieni regények olyanok mint a Biblia és a trilógia is ott van közvetlenül A remény rabjai és a Keresztapa mögött, akkor máris érthetővé válik a lepontozás.
Engem nem érintett érzékenyen, mert nem kedvelem sem a könyveket, sem magát a trilógiát, ergo nincs meggyalázták a gyermekkorom érzés. Nekem Tolkien későn jött, plusz túl terjengős, nálam a karakterek töltienek ki egy világot és nem maga a környezet. Ahol Galadrielnek vagy Gandalfnak kellene lennie, ott nálam Drizzt, Bruenor, Wulfgar, Tanis, Raistlin és Tasslehoff Fúróláb van.
Engem nem zavar egyik sorozatban sem a girl power, vagy mondjuk úgy, nem zavar annyira mint az Végtelen háborúban a pillanatnyi vágóképben a pindur pandúrok.
Mondjuk az afro törpéken, elfeken jobban felhúztam a szemöldököm, értem én a sokszínűséget, de nincs semmilyen hátterem arról, hogy ők mitől barnultak le. A tolkieni világ is jobbára arról szól, hogy ember embernek, akarom mondani más fajnak farkasa, nem nagyon keverednek és gyanús mindenki, aki nem a mi almunkból való, ehhez képest csillámpóni színben pompáznak egyre többet. De ezzel együtt nézem a sorozatot, mert fantasy és az nekem hívószó.
Talán annyival másabb mint a sárkányos, hogy itt nincsenek nagyon átmenetek a személyiségekben sem, az elfek porcukrosat xarnak, az orkok meg élő kiscicákat esznek az agyvelő mellé. Itt vagy pure good, vagy evil mindenki is.
Viszont van egy összhatásban és részleteiben bemutatott olyan világ, amiben azért el tudok veszni, mert gyermekként kb. ilyennek képzeltem el egy fantasy világot.Ehhez képest a sárkányos meg az intrikák tárháza, ahol egyik pillanatban kapsz egy rózsát, amit a következőben a szemedbe tolnak. Igen ám, de ezt is láttam már, a Trónok harcában, és ahhoz képes nem mondanám, hogy ebben többet kaptam.
Kapunk egy másik történetet a világban, de nincs már hú, meg azta, ez igen, sőt engem most kicsit el is vesztetettek ezzel a 10 éves léptetéssel, mert elvesztettem pár karaktert.
Szóval mint fantasy oké mindegyik, de nem fenntartások nélkül, nézem, elvagyok velük, de pl év végén ha eszembe jut, hogy az évben volt egy 1883, vagy Better Call Saul lezárás, akkor na, szóval érted.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ijk
nagyúr
Igen.
Mondjuk a Prey nem volt olyan rossz, pár bosszantó elemtől eltekintve.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
CptAdamica
veterán
-
válasz S e t h #65648 üzenetére
Érdekes, hogy sokak számára hasonló megítélés a kettő. Azt érthető, hogy a sárkányos feminizmus sokaknak nem tetszik, mert más. De szerintem messze nem üt el annyira az eredetiről és főleg köpi azt szembe, mint a gyűrűs feminizmus. Bár végül is átlagolva lehet egyetértünk.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Unalmak Háza e6:
Tudom, hogy béke van az uralkodás alatt, de nekem már 3. része erősen lefelé ível ez a sorozat. Azt se tudom miről szól, hová akarunk kilyuadni, lehetne mondani, hogy legalább a párbeszédek érdekesek, de azt se mondanám. Minden részben tanakodnak rajta, hogy vajon ki lesz majd az új uralkodó, de kb ez a legnagyobb történés benne.Amúgy előző részben Lena-nak még nem másik férje volt, hogy lett hirtelen Daemon férje? „Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
senior tag
válasz Janaboy #65625 üzenetére
Szép a táj, jól van fényképezve, jó a ritmusa a történet vezetésnek, még él a remény hogy nem rongyolják szét amihez csak hozzányúltak. Speciel abba a felvilágosítóba reménykedek aki az ebédszünetekben lelkesedésbõl leforgatott egy részt, ami véletlenül benne lesz a második sorozatban.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
S e t h
nagyúr
Én mindkét fantasyt nézem, mert kedvelem a műfajt, viszont az év sorozata választásban az általam nézett top5-ben nincsenek. Amolyan átlagos, van egy kis időm, nézzünk vmit tartalmak, mindkettő más miatt jó avagy rossz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz paatrick #65640 üzenetére
Nekem most ez, spoileres az új részhez.
-
paatrick
őstag
válasz lezso6 #65637 üzenetére
Persze ha nézem a többit akkor már más a helyzet, csak én a gyanútlan rákereső fejével gondolkodtam.
Kár hogy nincs olyan statisztika hogy mondjuk hányan olvassák el ezt "főreviewt" meg hányan kattintanak be a többire. Vagyis biztos van csak nekünk nem publikus6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Bad Pritt
félisten
válasz paatrick #65635 üzenetére
HotD lemosta a francba. 30 millió nézőt átlagol részenként, sokkal nagyobb figyelmet generál minden platformon és jobb alapanyag mindenhez. Az a baj, hogy a RoP-nál nincs miből mémet csinálni, mert azon túl, hogy gyönyörű nincs igazán semmi, ami megfogná a nézőt és visszacsatolásra érdemes lenne. Ja meg ami baromi fontos: nincs olyan karakter, akire egy simp kultúrát fel lehetne fűzni.
A HotD mémkultúra viszont ezer százalékon pörög: [kép] [kép] [kép]. Azon az Ottóson nagyon nevettem.[ Szerkesztve ]
-
válasz paatrick #65635 üzenetére
Nálam ott egy 8/10 van, hogy "It was worth the wait".
Egyébként ha belenyomsz az összes review-ba, akkor már annyira nem jó a helyzet.
Ha pedig review rating alapján állítod sorba, akkor csupa 1/10 értékelések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
paatrick
őstag
válasz Bad Pritt #65633 üzenetére
Nekem az a fura hogy mémoldalakon még csak annyira se méltatják hogy fikázzák ergó tényleg mindenki leszarja, annyit se ér hogy viccelődjenek rajta. Az első héten volt pár mém hogy Bezos imdb-n töröltette a negatív reviewkat stb azóta elvétve látok bármit róla.
Most felmentem imdb-re, igazából röhejes az egész. A főoldalon nekem egy 9/10-es reviewt dob amin 3x annyi a dislike mint a like, és valamiért mégis ez van kiemelveÉn mondjuk ezek után, meg amiket írtatok már biztos hogy bele se fogok kezdeni. Barátnőmmel jövő hónapban megnézzük a filmeket, mert még nem látta, de meg se fogom említeni hogy sorozat is van
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
proci985
MODERÁTOR
ugyanaz, mint a valovilag, meg az en csak a spektrumot nezem
lezso6: peacemakerre probalj ra, az remekul egyensulyozik a zsenialis es a total trash kozott. kb a the suicide squad, a boys, a cabin in the woods, az I don't feel like home in this world anymore es a slither (+cronenberg) kozott.
meglepoen szorakoztato.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
Ebben elvileg tök igazad van, csak gyakorlatban ha az ember elkezdett nézni valamit, ami legalább 1-2 szempontból érdekes, akkor baromi nehéz abbahagyni. Én ugyan a gyűrűket meg a sárkányokat nem nézem, de a Foundationnel pont így jártam.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Janaboy
Topikgazda
Azt nem értem, hogy minek nézitek a Gyűrűk ura sorit ha csak panaszkodtok rá folyton!?
Janaboy
-
.LnB
titán
Nem tudjátok, hogy a 1899-nek van e már premierdátuma?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
senior tag
A gyűrűk urában az elfek galadrielen kívül mind ilyen hr-s meg ilyen gyártósori norma mérő fejűek, azok a hosszúkásfejű nemes arcélű elfek teljesen eltűntek, helyette mint az amazon marketinggyűlését tették volna a fák alá. Galadriel gesztikulációi is inkább az Amazon részvényárfolyamáért a mindenkin átkönyöklő élettelen pszichopata. Többiek meg a gyártósori munkások, a csókosszájú néger, a gyeplábúak meg a gyermekét egyedül nevelő anya, aki férj nélkül csak a 12 órás műszakban reménykedhet, egyelőre ha nézem, mintha munkában lennék, remélem valtozni fog, de Elrondnak hogy tudták ennyire összenyomni az arcát az a színész műtéten eshetett át hogy hasonlítson a Jeff bezosra vagy nemtom, de leköti a tekintetem mint a Grand kanyon.
Ez arról szól ahogy az Amazon(elfek), próbál talpon maradni a nagyvilágban, és aki a legnagyobb hasznot hozza bármiáron, az mehet a Bezos yachtján pozitív mérlegmenyországba.[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Bad Pritt
félisten
válasz Major Lion #65620 üzenetére
Nem mellesleg a dokukban is ferdítik a valóságot.
-
Ijk
nagyúr
Sandman 6. részig igaz hordozta ezt a fantasy sorozatok bazári világát, de érdekes volt, nekem különleges hangulatot nyújtott. Aztán a 7. résznél elszakadt az egész, egy lmbtq-woke karakteres zagyvasággá vált. 8. részben már összeszedettebb valamivel, de igazából elvesztettem az érdeklődést.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
addikt
-
S e t h
nagyúr
A sárkányok istállójában valóban így oldották meg az idő múlását?
Arra a 10 évre nem volt más megoldás?
Üresre futott a büdzsé, covidos lett a maszkmester?Próbálsz vhogy viszonyulni a karakterekhez, aztán bang, egyik balra el és helyettesítik mással.
Még egy színész halála esetén sem egyszerűen veszi be a néző gyomra, ha más formálja meg az adott karaktert, de más sorozatokban sem túlságosan gyakran alkalmazott metódus ez.
Oké, hosszú időszakot átfogó sorozatról beszélünk, de amikor sárkányokat reptetnek cgi-vel, akkor ez tényleg töréspont lett volna ha megpróbálják ugyanezt arcokkal?
Olyan szinten tojtam le a változás után a karaktert, hogy még most is gőzölög.
De legalább a választott új karakterek lényegesen eltérnek korban, szinte vénnek hatnak.#facepalm#
-
Dottorei
tag
válasz Aventador91 #65585 üzenetére
+1, a valóság elferdítése sem akadály de hát bejön nekik, tejel a tehén...
-
proci985
MODERÁTOR
rick and morty S6E4.
klasszikus rickandmorty, nemugyklasszikusrickanmorty. rick and morty treehouse of horrors (a la simpsons)? Cronenberg utan kellett egy Carpenter resz is, ha mar a Purget es a Hellraisert elokorkodtek?
nem annyira orultekhaza, mint az S6E3, de azutan nagyon hova mar nem lehetett fokozni semmit.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz lezso6 #65604 üzenetére
Mondjuk kíváncsi leszek, a sorozat vajon
könyvhűen fogja-e ábrázolni a Gil-Galad & Elendil vs Sauron meccset. Csak mert nagyon azt az érzést akarják az emberben kelteni, hogy Isildur valami nagyobbra hivatott fiatalember lesz itt. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
paatrick
őstag
válasz Bad Pritt #65586 üzenetére
Mondjuk a Last of Ust csak elrontani lehet. Ha leforgatják egy az egyben az első játékot kész is a sorozat szinte hozzá se kell adni semmit, se szöveget, se történetet.
Nekem Ellie színésze továbbra se tetszik.
Bár mostanában látom hogy a sok újrakiadással a játékbeli karaktert is átrajzolgatják... de minek.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz Miklós315 #65590 üzenetére
Sárkány 6. spoiler
Az az óriássárkány annyira adja magát hogy
átszáll a lányára akinek 8 év alatt se kelt ki a tojása. És mondta neki az anyja hogy "majd kiválaszt egy téged is, én is 15 évesen lettem sárkányos". Csak ez a szál annyira érdektelen még így is hogy szinte mindegy is mi van vele
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Miklós315 #65601 üzenetére
A sárkányoktól én is félek, mert a GoT-nak sem volt erőssége a sárkányok ábrázolása, itt meg a háború szinte csak róluk fog szólni.
Bár mondjuk ebben a részben Vhagart nekem nagyon eladták, szerintem rohadt jól éreztették a mozgásával meg a hangokkal, hogy milyen brutál óriási. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz lezso6 #65600 üzenetére
Hallod, beégett az agyamba és nem tudom, miért. Ha szóba kerül Galadriel a sorozatban, akkor ez a kép villan be és nem tudok vele mit csinálni. Olyan ez, mint Bilbo eltorzult démonikus arca, mikor a Gyűrű után kap Frodó nyakában, annyira jellegzetes, hogy megmarad az emberben. Bár szerintem ezzel a jelenettel nem feltétlen ez volt a készítők célja.
-
Miklós315
aktív tag
válasz Bad Pritt #65596 üzenetére
Ezek szerint a
-széria mellett ez is ugrott érdektelenség okán...lószerető Galadriel
Tekintve, hogy a jövőbeni, tétre menő eseménysor már ismert (amire tk. érdemi - eltérítő - hatásuk sincs a mostani szereplőknek/eseményeknek, hisz ez a "befejezett múlt"), ha nem kap teret a szimpátia sem, tök felesleges időpazarlásnak tűnik.
Még a látvány menthetné, de pl. a 6. rész nem tetszett, tévéfilmes megoldásnak hatott a szög, vágás, stb. Vagy spórolnak a későbbiekre, vagy ha ilyen lesz később is asárkányrepüléses jelenetsor akkor mindegy is...csaták során, [ Szerkesztve ]
"Szerintem."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest