Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz RetepNyaraB #65797 üzenetére
Nagyon helyesen nem lett píszí, és remélem nem rombolják le valami karakterfejlodessel pl. hogy lesznek jó orkok, érző orkok baromság.
Lehet hogy túl sok sorozattal vagyunk elkenyeztetve, mindig csak a nagyon egyedi újdonság a jó, az is kritikával, de csak ha nem elvárásokkal ültünk neki./人◕ ‿‿ ◕人\
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Bad Pritt #65763 üzenetére
Bullshit az egész, de ha realizmust akarok, olasz újhullámot nézek a 60-as évekből, nem fantasyt. Nem ez a baj, hanem a langyos víz (és itt nem lgbtq beütésekre gondolok). Azt, hogy minden érdekes elemet egy-az-egyben nyúltak a lotr-ból, már nem is említem. Ez amúgy a sárkányosban sincs másképp. Mármint ott nem a gyűrűsből nyúlták
A klisék, n+1szer látott, megrágott, kiköpött, kihányt és újra megevett megoldások, ahol már a másodperceket is tudom előre, mikor mi lesz és meddig tart egy-egy momentum. Borzasztóan ötlettelen, miközben 5 csillagos látványt nyújt.
Egyetlen erős jelenetGaladriel és Adar beszélgetése (mármint Adar, aki jó színész. G-nek csak néznie kell a szép szemeivel, mint Frodónak anno), ahol G ugye nettó rasszista tömeggyilkos dumát tol le, kicsit benézték asszem a nagy píszí erőlködés közben A vulkánkitörés maga a Végzet Hegye volna? Látványos gőzrobbanásból, ősi ereklye által megprófétálva? Miért nem tudott erről semmi legendárium? Ekkora balhét építészetileg kivitelezni Morgothnak is becsületére vált volna; aligha megy sutyiban... Olcsó és átgondolatlan látványvadászat. A vulkánkitörést pedig ugye legfeljebb Daenerys Stormborn Targaryen élhette volna túl, nem más. Persze várjuk ki a végét. Mondjuk hirtelen "eredeti" ötlettől vezérelve G-t felkapja egy óriás sas :facepalm:
Minek kínlódunk hetente ezzel a kamu foshalommal? Ekkora a baj téynleg? Komolyan nem tudom, mert én is kínlódom vele."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
senior tag
Jó látni benne azokat a híres helyszíneket amiről a Lotr-ban beszéltek, és nagyon impozánsan vászonra vitték, ahogy mondani szokás a technika ismereteinek hiányában. Nem szabad lenni elvárásoknak, nekem voltak az elfekkel kapcsolatban de elengedtem, a szolgálólány meséje megtanított dolgok felett elsiklani.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #65782 üzenetére
Amit rendszeresen követek, magyar és pozitívan állnak a sorozathoz az a Tune Up Radio Podcast, a Zöld Sárkány Podcast (ők csak ezzel a sorozattal és Tolkien világával foglalkoznak), és a Pimp Thy Mind (ez YouTube csatorna).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
WayneGace
őstag
Borzasztó ez a soronkénti spoiler.
Csak belkatintottam. De megint azt érzem, hogy újfent túl tolod kicsit az utálom a gyűrűk ura sorozat dolgot és olyanba kötsz bele, ami egyébként megállja a helyét.. Például nem a napfelketét látta hamarabb, hanem a partot, hegyeket stb. "Hoping to get first sight of land?"
Az, hogy ő közel egy órája látta, csupán annyit jelent, hogy jobban lát a sötétben.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Ijk
nagyúr
Nekem tetszett a Rings of Power 6. része. Most vagyok ott hogy jobb hogy elkészült mintha nem lenne, nekem jó kikapcsolódás volt. Persze ehhez kellett a moziszoba és 120" 2.35:1 méretű vetített kép.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
sherlock82
senior tag
-
senior tag
A RoP-nál még a 4-nél tartok. Nem spolier hogy valaki a stábban nagyon rá volt kattanva hogy ő bizony újra eljátssza a Boromir halálának epikus jelenetét, és egy teljesen alkalmatlan helyzetben egy abszolút jelentéktelen mellékszereplővel, akiről lényegében semmit sem tudtam -megtette, hát ezek a percek még viccesek is, úgyhogy valamiféle abszurd humor is van a sorozatban. Nem is az lepett meg hogy beléállt a nyíl, hanem amikor leesett hogy most jön a Boromir halála. Tippelem hogy már élesítve vannak a jelenetek, amikor a Frodót lelökte a várról a Nazgúl, meg hogy nem ember fia vágja le a Nazgúl fejét, illetve a pók elvakítása fényerekjével stb. Amúgy meg jó, kíváncsi vagyok hogy az elfek vajon a gyártósori managment a gyapotlábúak felett, és nekik szedi a gyapotot vagy valami egészen más,szóval már felkeltették az érdeklődést, és a 3. részben végre lett csöcs, igaz nem fedetlen, de ahhoz képest hogy fullmeleg sorozattal számoltam, reménykeltő.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Pitterix
őstag
válasz sherlock82 #65774 üzenetére
Nézhető azért az is.
Nekünk is bejött feleségemmel.
Lehetett volna még egy évad...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
negyven2
veterán
Bár ez film lesz, de azért illik ide:
‘Community’ Movie Is Finally Happening, at Peacock, Fulfilling the Show’s Prophecy
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #65776 üzenetére
Írhatnák olyanokat, hogy jelenleg a tervezett 40 részből láttunk eddig 6-ot. Vagy azt is, hogy ezt a sorozatott nem igazán szabad összehasonlítani pl. a GoT vagy a HotD-al. Azért sem, mert ez egy mese (PG14 az egész sorozat, de pl. az előző rész az csak sima PG (7+). Bár ettől függetlenül voltak benne erős jelenetek
. Illetve azért mind a könyvek, mind a filmek története nagyon lassan halad.az ork szeméből folyó vér...) És bár olyan dolgokat is átírtak amik dokumentáltak azért meglepően sok olyat is beemeltek amikhez elvileg nem vették meg a jogokat.
De ahogy te is írod, sajnos sok jelenetnél úgy látszik látszik, mintha erősen megvágták volna a részt.
Amúgy abban a pár podcast-ban ami a sorozattal (is) foglalkoznak ott pozitív a megítélése a sorozatnak. És vannak köztük olynak is akik max. a klasszikus trilógiát látták, és vannak olyanok is akik már többször, több nyelven is olvastak mindent is ami Tolkien, és nekik tetszik amit látnak. Hogy lesz-e akkora kultusza mint a eredeti 3 résznek arra azért azt mondják, hogy nem valószínű, de pl. a Hobbit trilógiánál jobbnak tartják, minden tekintetben (igen még írásban is).
-
paatrick
őstag
válasz sherlock82 #65774 üzenetére
Tudom most nagyon nem leszek PC, de az első évadot férfi írta és rendezte, a 2-3-4-et meg ugyanaz a nő
Érződik is a különbség, az első évad tényleg jópofa olyan mai érába emelt Tüskevár, Pál utcai fiúk utánérzés, nem is akar több lenni egy feelgood magyar sorozatnál.
A 2. évadban már érződnek a problémák, amire tényleg a 3-4 teszi fel a koronát ahol azt kívánod hogy minél jobban döglődjön meg a szereplő mert mindből sikerült egy életképtelen parasztot csinálni, annak nevében hogy "ilyenek a mai fiatalok"Bárki aki elkezdi, az az első évaddal fejezze is be.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
negyven2
veterán
Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities - Official Trailer
Október 25 | Netflix
Napi két rész lesz belőle Október 28-ig
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #65772 üzenetére
Csak már ott tartunk, hogy olyan dolgokon módosítanak, amiken nem kéne, mert dokumentált.
És a többi.Hol van Celeborn? Hol van Celebrian? Mi ez a baromság a mithrillel? Mi ez a baromság a macguffin karddal? Mi ez, hogy a gonosz tünde orkokat teremt? Miért viselkedik Galadriel helyi Hitlerként? You have not seen what I have seen, mi a tökömet jelent ez? Miért tűnik úgy, hogy Galadriel Halbranddal fog összejönni?
Nem ott tartunk már, hogy ki kellett hagyni ezt meg azt a jogok meg a játékidő miatt, 6 rész alatt oda jutottunk, hogy alapjaiban írták újra a lore-t és konkrétan nincs köze ahhoz, amit Tolkien papírra vetett, még ha vázlatosan is. Nagy vonalakban sem. De jól van, ezt engedjük el, nem Gyűrűk ura sorozat, önmagában legyen értékes, elvégre a világ legdrágább szórakoztatóipari terméke.... és üres az egész. Ez a rész is olyan butaságokkal van tele, ami egyszerűen ordít, nem is kell szőrszálhasogatónak lenni hozzá. Az ember a látvány mögé néz kicsit és nem érti, hogy amit tesznek vagy mondanak a karakterek, az miért van. És ilyenekkel van tele minden rész, mintha pongyolán lenne megírva vagy ki lenne vágva csomó részlet.Itt van ez a vágtató númenori had példája. Baromi látványos, látszik, hogy valós helyszínen vágtatnak, lassítást is kapunk, de ha megkérded, miért? Akkor nincs rá válasz. Látványos, azért. Pedig nem kell messze menni, Galadriel alig negyed órával előtte tudatta a nézőkkel, hogy tünde szeme mit lát, lehetett volna egy pár másodperces jelenet, ahol meglátja mondjuk a leomlott toronyból áradó füstöt, szól a númenoriaknak és utána kezdenek vágtatni. Van egy visszacsatolás, hogy milyen hasznos, hogy jól lát és van értelme is annak, hogy vágtatnak, mert látják, hogy fennforgás van.
Részről részre azt érzem, hogy nem volt cél, hogy értelem legyen a jelenetek mögött, csak legyen szép. Az meg már kezd cringy lenni, hogy a karakterek mintha nem is egymással folytatnának párbeszédet, hanem a nézőknek magyaráznának, miközben ott van velük a másik szereplő.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz negyven2 #65773 üzenetére
Én mondjuk csak arról olvastam hogy indiában kerültek fel Prime Videóra sorozatok, de ott ugye még nincs HBO max így értettem. Ezt viszont hogy úgy adnak oda a Prime-nak valamit, hogy az a saját platformjukon még fenn sincs teljesen értelmetlen. Mi a francnak fizetek HBO maxot ha nagyobb eséllyel kapom meg a sorozataikat Prime-on?
-
sherlock82
senior tag
Egynyári kaland
Az első évad tetszett, a második nem volt rossz, némileg hajazott az elsőre, de a 3. és 4. az valami katasztrófa.
Ha valaki egy vidám vicces magyar sorozatot szeretne látni annak az első kettő évadot ajánlom, de a többit semmiképpen.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #65769 üzenetére
Van benne az is
De én ezt sorozatott úgy nézem, hogy egyrészt arra építek ami alapvetően csak a sorozatból tudunk meg, másrészt meg arra amire emlékszek a könyvekből (nagyon régen), illetve azért utánanézek most is a neten azokban amikben nem vagyok biztos. Valamint pár podcast-ot is követek ahol azért hallani érdekes teóriákat (pl. az egyikben pont az volt, hogy a
talált kard miatt fog kitörni a Orodruin, hiszen ezt kereste Adar, mert otthont szerette volna teremteni az orkoknak, amit csak úgy tud megtenni, hogy ha elzárja a napfényt (erről beszélt az előző részben is). Amúgy ahogy írtam a legnagyobb gond nekem az, hogy nagyon többesiteknek mindent (főleg időben), és önmagából a sorozatból nagyon kevés háttérinfót tudunk meg (aminek csak egy részére lehet azt mondani, hogy azért mert nincs hozzá meg a jogi háttér). illetve amit megtudunk az csak pár utalás, pár mondat.
Úgyhogy igazából nem tudom sokszor eldönteni, hogy kinek készült ez, mert bizonyos szinten elvárja, hogy tudj olyan dolgokat amiket nem mutattak be a filmek. Valamint ott van, hogy ez a másdkor alig van kidolgozva így hozzá kell hogy költsenek dolgokat (és nem igazán lehet az előzményeket felhasználni, így módosítani is kell lore dolgokon).
-
negyven2
veterán
Akit érdekel:
- Felkerült a Disney+-ra Donald Glover FX-es sorozatának, az Atlanta-nak első két évada.
- Prime Video-ra meg pár Warner sorozat: a 2 Broke Girls, Animal Kingdom, Chuck, Cold Case, Mom, Nip/Tuck, Rizzoli & Isles, The Last Ship, Veronica Mars. Bár ez a Prime Video-s felkerülés érdekes, mert van, hogy csak pár napig, hétig van fent, aztán lekerül. Illetve nem biztos, hogy van hozzájuk magyar lokalizáció (Chuck esetén nincs).
-
Pitterix
őstag
Jónak tűnt.....Hosszú bevezető, rengeteg könny, némi harc, kis mágia, azt vége is. S gondolom nem lesz 2. évad....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
negyven2
veterán
A mostani rész végére (de még az előző rész végén is) szerintem szerintem kiderülhetett számomra, hogy a tünde helyőrség, az valójában egy elfoglalt építmény volt. Bár elég banális volt a megoldás volt (senki nem lőtt vissza?), de ezek szerint az egész tornyot valójában korabeli duck tape és spanifer tartotta egybe. Bár nem tudom, hogy tisztában vagy-e vele (vagy más), de elvileg ebben az időszakban Középfölde világa tényleg egy lapos földön helyezkedett el (ami aztán a később alakult át gömbölyűvé). Előző részben volt, hogy 500 főt küldenek 5 hajóval, amiből aztán lett 300 fő (mert kettő hajó ugye felrobbant). Nem tudták, hogy sietni kellet, ez csak dramaturgiai klisé (amivel tele voltak a filmek is). Halbrand-ot és is néztem, hogy hogyan került oda de egyrészt szintén dramaturgiai csavar, másrészt ő odavalósi, így tudta, hogy merre van a shortcut. Az ork az elterelő hadművelet része lehettet, vagy csak szimplán nem tudta, hogy csatába azért illik fegyverrel menni. Az orkok esetén biztos van valami családtámogatási politika, mert már elég régóta nem gyártják őket, és valahogy fent kellett maradniuk pár ezer évig is. Pluszban ugye ők tündék voltak. Azért Galadriel-ben benne volt ez a fajta mentalitás, hiszen az Egy Gyűrűt is majdnem elfogadta Frodotól. Szerintem jó, hogy ezt a fajta mentalitást ráhúztak, mert így több értelme van a Gyűrűk Urában lévő jelentenek. Azt én is nézte, mert ugye ez a kard, nem egy olyan varázstárgy ami megbabonáz. Bár kitörést így közvetlenül nem okozna a víz, de azért azt lehet tudni, hogy a történelmünk folyamán jó par kitörtét eléggé felerősített az, hogy a tenger/óceán víz rázúdult a magmakamrára. Mind Santorini, mind Krakatau esetén is azt történt, hogy a tenger alatti vulkanikus kamra beszakadta és bezúdult a rengeteg "hideg" víz, ami miatt aztán elég szép robbanás következett be. De legalább akkor már most tudjuk, hogy hogyan jött létre Mordor (igen aki nem tudná az a vulkán lesz a Végzet hegye). “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Rings of Power 6. rész igazi csemege. Csak így felsorolásképp:
- Milyen torony az, aminél ha elvágsz egy kötelet összedől az egész a francba? - Immáron hivatalos, hogy a bolygó, amelyen Középfölde található lapos, avagy a tündéknek van bolygó görbületet lekövető látása, ha Galadriel ennyivel előbb látta a napfelkeltét. - Három, látszólag karavella méretű hajón elfért egy hadseregnyi ember és ló. - Amúgy erről lehet én maradtam le, de honnan tudták, hogy ennyire sietni kell? - Halbrand teleportál. - Nagydarab ork amúgy puszta kézzel ment csatába? Látom magam előtt, ahogy meglepődik, mert minden paraszt kezében ott a gereblye meg a kiegyenesített kasza, aztán megörül, mikor meglátja a fegyvertelen tündét és gyorsan odamegy, hogy összeverje. - Az orkoknak is szükségük van szeretetre. - Vannak női orkok, bár nem láttuk még őket. - A női orkoknak is szükségük van szeretetre. - Galadriel egy obszesszív pszichopata, azt a tömeggyilkos dumát, amit lenyomott Adarnak nagyon nem gondolták át, miként fog lecsapódni. - Amúgy miért is nem nézte meg a csomag tartalmát, amiről tudta, hogy fontos? - Nem vagyok vulkanológus, de a nagy mennyiségű víztömeg nem hinném, hogy kitörést eredményezne. Tudjuk be annak, hogy mágikus vulkán. - Mindenki menekül és bujkál a tűzgolyók elől, pedig csak erős és független nőnek kéne lenni és szembe tudnának szállni vele, mint Galadriel. De hogy pozitívumokat is mondjak:
- Jó ötlet volt ez a jó parasztok lemészárolják az álcázott gonosz parasztokat fordulat, bár annyira nem ágyaztak meg neki sajna, mert akiket ismertünk a gonosz parasztok közül, azok gonoszak voltak és értük nem kár. - A kaszkadőrmunka példás. - Továbbra is baromi nagy előnye a sorozatnak, hogy kültéren, épített helyszíneken forgatnak, autentikus a környezet. - Nem szerepeltek a hobbitok. A józan ész elhagyta Középföldét, de legalább a lassított felvételeket hátrahagyta.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
sp8787
addikt
Interview with the Vampire = garbaggio
-
Mik76
senior tag
válasz Komplikato #65757 üzenetére
Lehet, regen volt mar...
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Komplikato
veterán
Azt hiszem a "hardwired" az az volt, amikor nem simán voltak kiber részei a usernek, hanem "újradótozták" az idegrendszerét, azaz még az is mesterséges volt a jobb reakció idő miatt. De már olyan régen olvastam ilyesmiket. Most, hogy jön egy Willaim Gibson sorozat 21-én, lehet előveszek pár ilyesmi könyvet.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Mik76
senior tag
válasz Komplikato #65748 üzenetére
Nem olvastam eredetiben, de szerintem az csak wired lesz.
-
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Dendytv
senior tag
válasz radi8tor #65747 üzenetére
Azért nem kezdted el mert unalmasnak találtad a got-ot?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Maxxy10
addikt
Kleo 2. évad berendelve.
-
addikt
Gyerekek ez előző rész alapján nem kellene átnevezni a got/hotd fővárost king's
?wanking-re [ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
bobalazs
nagyúr
Elstartolt a Good Fight 6. évada egy jó ideje, ha valaki más is lemaradt volna róla. Négy rész lement már.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #65734 üzenetére
Mi van rohadt jó rész volt!
-
Mik76
senior tag
válasz thesound #65743 üzenetére
Kivancsisag?
Nem mintha csinalnek ilyet, csak gondolom.Egyszer csinaltam ilyet, kozepiskolaban. Victor Hugo Nyomorultak. Abban vannak olyan szakaszok amik olyan 60-100 oldal hosszuak (ha jol emlekszem), es a sztorit semennyire nem viszik elore. Amikor nyaron ki kellett olvasni a cirka 2000 oldalt, bevallom ferfiasan ezeket atugrottam.
De ez kotelezo olvasmany volt. Az itt targyalt filmek/sorozatok/konyvek nem azok, szoval en is ertetlenkedek kicsit.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
thesound
addikt
válasz lezso6 #65739 üzenetére
Van ilyen kollégám aki minden 2. oldalt olvassa vagy kihagy unalmas részeket. Nem értem miért szenvedteti magát, ha nem tetszik... e-pénisz nővelés, hogy ez is megvolt? Be lehet húzni egy listán? Fomo? Ugyanígy sorozatoknál, filmeknél sem értem, ha 10perc alatt áttekerik a részeket.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rigormortiis #65734 üzenetére
Dehogy, 10 perc se volt az egész epizód.
Véletlenül áttekertem az uncsi részeket.⭐ Stella
-
Mik76
senior tag
válasz RetepNyaraB #65736 üzenetére
bedrótozott
Az az, en is ilyesmire emlekszem. Meg a krom.
-
RetepNyaraB
veterán
Magát a cuccot szerintem krómként emlegették ott is, illetve a "bedrótozott" kifejezés van még meg. Mintha a kiberver az shadowrun lenne. Rosszul emlékszem?
Egyébként ja, japánul a menő (felirat se kell ). Ahogy az angol szleng belekerül a japán hadarásba, az üt. Mondjuk a telefonhívások angolját leírva se feltétlenül értettem, az a szleng az én tudásomnak durva overkill
Rigomortiis@ ez iylen beszélgetős alapvetően. Eddig se volt másként. Ez a rész azért kissé filler-szagú volt, tény. De ennek dacára szerintem a párbeszédek jól vannak megírva. Többnyire jól, néha kifejezetten jól és csak ritkán van fullkamu érzésem. Ez pozitívum a manapsági felhozatalban. Az meg, hogy kis szimpatikus ki nem, ízlés dolga. Viserys neje nekem szimpatikus karakter. De V. lánya is. Van mélységük (amennyit eddig látni lehet). Maga Viserys
is egy vívódó személyiség. Nem egy hóditó, de pont ez adja a király-lét belső feszültségét. [ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Janaboy
Topikgazda
Sokat beszéltek a HotD-rol, mivel én nem nézem, kérlek legyetek biztosak benne, hogy nem spoilereztek jelölés nélkül.
Fontos hogy nem várt karakterek megjelenése is spoilernak számíthat!Janaboy
-
Rigormortiis
veterán
Na hát ebben az új Sárkányos 6. epizódban már megint nem történt szinte semmi. Komolyan, legalább egy szimpatikus karakter lenne, de nem. Csak beszélgettek a semmiről egy órán keresztül.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Mik76
senior tag
válasz KISDUCK #65719 üzenetére
Hehe.. Nem mindegy mit hol vall be az ember, az mar biztos.
Rjg
A Miyazaki filmekbol parat en pl magyar szinkronnal nezem. A tobbi esetben csak az eredeti, mint itt is. Angol szinkronnal anno egyedul a Metropolis-t kezdtem el, de az elso 15 perc utan kinyomtam, annyira megvaltoztattak a hanghordozast. Anno lattam eredeti nyelven a Titanic-on, szoval nagy volt a megrokonyodesem az angol verzion.Genndy
Koszi!http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Dendytv
senior tag
válasz lezso6 #65725 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Bridge and Tunnel.
Interview with The Vampire 2. évad berendelve.
Belgravia 2. évad berendelve.
-
Dendytv
senior tag
S.W Andor Ep.03
Hát, eddig messze a lejobb sw, úgy hogy nekem a Book of Boba Fett is tetszett
A 3-részbenaz a párbeszéd a lázadóval mert ő fixen az lesz, plusz amilyen egy izgalmas rész volt. Ez a 3-rész egy az egyben fel ér egy filmel, nagyon jól össze volt vágva a múlt mikor hozták elfele a Kenariról (Azt hiszem így hívták a bolygót) meg a jelen mikor menekül a lázadóval. Ez a Tony Gilroy valamit tud. Meg tanította lőni a birodalmat
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Az anime topikban nem írtam le, mert kövezés jár érte, de én lustaságból magyar szinkronnal néztem meg, simán vállalható volt. Bár lehet hogy később kicsit belenézek japán hanggal, mert kíváncsi vagyok azért az eredti szinkronra.
A stúdió giga chad volt, a CDPR nem akarta a lolit az animébe, de a Trigger ezzel nem foglalkozott.
-
Maxxy10
addikt
Jack Ryan S03 12.21
-
törölt tag
válasz Aventador91 #65712 üzenetére
Bírnám ha a sorozatban is lenne egy game breaking bug az első részben és onnantól csak x epizód egy helyben állás
-
Aventador91
őstag
a játék storyja más (ott ott van john wick ) de a világ ugyanez, konkrétan az összes helyszín megvan a játékban is. ugyanaz minden. a fegyverek/kiberverek, épületek, autók, szóval tényleg minden.
nekem nem veszi be a gyomrom a japánt, vagy angol vagy magyar szinkronnal nézném
-
Mik76
senior tag
-
Mik76
senior tag
Ez az Edge Runners egesz jo ket epizod utan.
Nagyon gyorsra van vagva sajnos ami eleg zavaro feliratot olvasva, es a kapkodas miatt idonkent a torteneseket is nehez kovetni, de meg igy is teljesen oke.
Jatekot nem ismerem, szoval ilyen iranybol nem tudom mennyire hiteles.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
S e t h
nagyúr
válasz Nordic #65703 üzenetére
"az alkaromon van egy Raistlin arckép tetoválás"
az szép
"a Káosz könyvek Skandar Graunja után"
kb. nem is tudom hány oldalon vagyok ezzel a névvel beregelve világszerte, de anno a Kucsum a mocsok is vonzó alternatíva volt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Pitterix
őstag
Egy újabb koreai gyöngyszem, ami ugyan picit halovány, de azért csillog.
A rengeteg hibája ellenére végignéztem mind a 16 epizódot.
Amit nevetségesnek tartottam: sietnek hőseink valahová, de gyök kettővel nyomatják a pályán, de a kerekek nyikorognak. az egyik pillanatban egyedül levernek 10 embert, a másikban 3 elintézi őket.
De, mint mondottam volt szerethető a sorozat. szerintem egész jó a történet és van benn pár nem várt csavar.
Ha van ráérő idő, ajánlom."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Nordic
Közösségépítő
válasz S e t h #65688 üzenetére
Az alap trilógiában is szerettem Raistlin karakterét, de igazán a saját történet szála tette örök kedvencé(az alkaromon van egy Raistlin arckép tetoválás ), a testvérét is akkor kedveltem meg igazán, addig kicsit töltelék karakternek éreztem, de abban a 6 könyvben (azt hiszem annyi volt a krónikák) ott mélyült el igazán a két testvér kapcsolata.Tasslehoff meg a kedvenc poénforrásom volt fantasy témában, a Káosz könyvek Skandar Graunja után. Tasslehoff halálát konkrétan megsirattam az utolsó könyvben, annyira szépen volt megírva.
Azt még a mai napig lélegzetelállítónak tartom, hogy az alap trilógia egy asztali dobókockás szerepjáték történeten alapul, amit egy társaság valóban végigjátszott.
Istenem gyermekkorom egyik legszebb emlékei.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Laraxior #65698 üzenetére
Azt clearly elb@szták, legalább kis szemráncokat, vagy ilyen keserű szájvonalat sminkelhettek volna (
) neki. De kell valami a női fanoknak is. Csókos száj rulzamilyen gyomorfekélyes egy karakter Amúgy Viserys (bocs nem ugrik be a színész neve, my bad) eleinte bosszantott, de igazából nagyon jól hozza a figurát. Az időskorit meg különösen.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest