Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Pro Koryak #79638 üzenetére
Mi se tartunk sehol, réges régen egy messzi-messzi állam fejlett és hatalmas űrhajókkal felügyelt egy egész galaxist, űrhobók zseblámpákkal tettek rendet a kóklerek között és jampi klón technológiájuk volt, de annyira nem volt fejlett, mert cica lányokat bezzeg nem csináltak.
Az első rész tényleg elég gagyi, de még megnézem a további részeket, hátha jobb lesz egy fokkal. A 2 legutóbbi filmhez képest olyan mint a dune a wishről. Ami tetszett benne az csak a cgi ami kitartott 10-20 másodpercig. Értem én hogy nem lehet lekoppintani a másodikrész spacejunkie jihad hangulatát, de azért ezt jobban is megírhatták volna.
-
KISDUCK
addikt
válasz HUTCHDB #79539 üzenetére
Én majd belekukkantok talán, de azért ez nekem sok jót nem jelez:
"A honvédség parancsnoka körlevélben írta elő a katonáknak, ne kritizálják a S.E.R.E.G. című sorozatot" -
KISDUCK
addikt
válasz negyven2 #78687 üzenetére
Hát trailer alapján nekem se tetszik, hogy őszinte legyek. Majd ha kijön belenézek kíváncsiságból, de sok reményem nincs felé. Ausztrál/új zélandi humorról most csak a What we do in the shadow és a yeahmad ugrik be. Mindkettő más féle humor, de mindegyik élvezhető, ellenben az office aus trailerével szemben, de majd meglátjuk mint tud nyújtani egy egész rész.
-
KISDUCK
addikt
válasz volandy #78532 üzenetére
Amit írok az spoileres lesz:
Hat ide tartozó személy vagy 3 pár van a sorozatban és mivel nem az lmbtq a fő témája ezért szerintem ez ekkora mértékben nem ide való. Az első a börtön igazgatónő és felesége, majd egy titkos szerető páros egy cellábból és az egyik karakter még árja is míg a másik ázsiai, majd kiderül az egyik nagyon fontos karakterről az évad végén hogy ő is meleg. Ha leszorították volna 1 ilyen kapcsolatra akkor azt mondom hogy oké, 2 már necces és a cellatársas szerintem szarul is volt kivitelezve a 3. meg indokolatlan volt. Szerencsére nem volt lásztofász jellegű nézhetetlen erotika, sem csók emlékeim szerint.
Maga sorozat témája nagyon érdekes. Ha véleményt kell alkotnom az első évadról, akkor azt mondom hogy tetszett. -
KISDUCK
addikt
válasz bobalazs #78510 üzenetére
A hsz.-ed alapján rákerestem és ledurrantottam az első évadot, mikor befejeztem akkor jöttem rá hogy ez nem 1 szezonos sorozat, pedig lehet jobb lett volna úgy. A 2. évadnak hamar neki szeretnêk állni, hogy befejezhessem, remélem hozza azt amit az első, bár úgy érzem hogy kicsit túl tolták az lmbtq biciklit. Mondjuk volt egy meglepetés szereplő számomra a sorozatban, mert a szereplőket nem néztem meg előtte, bár nem vagyok oda érte de a szerepet jól hozta.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz WayneGace #78432 üzenetére
És? Nem rémlik hogy benne lenne a topic szabályzatban, hogy adott sorozatról csak az írhat aki megnézte. Nem pontoztam semmilyen oldalon, nem írtam #értékelést hogy 0/10, leírtam hogy nem vagyok hajlandó megnézni, mert amit láttam és olvastam róla az alapján nem tetszik és nem érdekel annyira hogy megnézzem. Azt hiszem hogy ez még egy sorozatos topicban is elfogadható.
-
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #78425 üzenetére
Hát sajnos az a cikk se hiánypotló. Csak megy az elmélet gyártás
. Ahhoz képest hogy mennyi pénzt locsolt az amazon ebbe a sorozatba elég sok mindent rontanak el ahogy olasok a sorozatról.hogy minden lény csinálta vagy csinálhatta fűvel fával meg így lettek az uruk-hai-ok -
KISDUCK
addikt
Most futottam bele ebbe 9gag-en, gondolom a rings of power 2. évadából lehet. Ezek tényleg meglépték hogy
? Arról olvastam már korábban hogy alacsony a színvonal, de az azért ez meglepett.az orcok családos emberek akik nem akarnak háborúba menni [ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Amúgy a US verzió is woke volt, volt benne meleg, latino, feketék, ázsiaiak, indiai és a főnök főnöke nő volt. Emlékszem hogy volt még benne valami kínos férfi férfi csók is. Meg csináltak benne pénisz és kókusz ízű energiaitalt fiatal meleg ázsiakat célozva de nem zavart senkit mert jók voltak a poénok.
A kérdés inkább az hogy hogyan fogják tálalni a dolgokat az ausztrálok, ha úgy ahogy a bréktáncukat akkor kuka lesz. -
KISDUCK
addikt
Héten elkezdtem a Bloodhounds koreai sorozatot 6 részt megnéztem a 8-ból és nagyon jó. Régebben olvastam a leírását és úgy voltam vele hogy elég meh, majd talán egyszer és most nekialltam, kár volt ezt eddig halogatni.
-
KISDUCK
addikt
válasz mephi666 #77832 üzenetére
Frencsi ha jól emlékszem biszex karakter volt már az elején, engem is zavart ami törtent, mert
Kimikoval szépen épitették a kapcsolatát, erre jött a felesleges kolbász party. Rákerestem és 2020ból dobott már ilyen találatot redditre is a google, szóval jól emlékszem erre a részre. [ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Megnéztem a bojz s04e06-t és ezt nem mondanám durvának az összes részhez mérve. Már az első évadban
.is gránátot dugtak az egyik szupi segglyukába
+ a poénok most jók voltak. Nekem ez a rész tetszett, jót röhögtem. -
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #77502 üzenetére
Elvileg nem kaszálták, mert 5 évadra tervezték, de ettől függetlenül eddig elég gyenge az évad. Érezni hogy a kreativitás kifújt.
Kukázták Frencsi és Kimiko "kapcsolatát" helyette lett papás-papás, de még azt is elszabták. Kormolták egymást odavissza és nem tűnt fel a gyereknek hogy Frencsinek van a "bérgyilkos hege" a lábán. [ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #77318 üzenetére
Hú bakker,
Mother Milk/Laz Alonso nagyon lefogyott, rá kellett néznem a kasztban hogy színészcsere történt-e, annyira máshogy néz ki így.
(ezt az S04E01 első 5percben vettem észre csak hogy aki ránézne a spoilerre tudja hova tenni)Laraxior:
Én anno a Dahmer nézése közben is kajáltam.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Pro Koryak #77320 üzenetére
Miért lenne más? Amit kell azt szemlélteti. Ha normális látványt szeretnél ahhoz több munka kell mint egy moslékhoz. Össze dobhatnak 3 kockából álló hupilila épületet amit bevágnak a jelenet hátterébe vagy sok munkaórával létrehoznak egy digitális hátteret amiben normális épületek vannak a háttérben ami realisztikusnak hat és nem lóg ki a lóláb.
szerk.: látom közben szerkesztetted, A Boba Fettet és 2,5 évad Mandalórit megnéztem és javarészt a háttér/környezet nagyon megúszós volt és spórolós. Hogyha jobban megcsinálták volna visszatérve a korábbi példára, szintén több munkaóra és több pénz lett volna. Azt meg szerintem rá lehet sütni hogy az új SW éra minden csak nem kreatív. Nem a jó ötleteket és megvalósítást hajták, hanem a frencsájzból kisajtólható pénzt akarják maximalizálni ezért is olyan spórolós a látvány is.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Pro Koryak #77317 üzenetére
Hát a jó munkához idő kell
(a rosszhoz még több)és minél több idő kell hozzá annál többe fog kerülni.
-
KISDUCK
addikt
válasz Pro Koryak #77315 üzenetére
Nem a fantáziához kell pénz, hanem a megvalósításához.
-
KISDUCK
addikt
Látom egyre népszerűbb ez az új SW sori.
Én nem nézem, de elég jó mémeket csinálnak róla. (nem túl píszí poén) -
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #77238 üzenetére
Hát lehet hogy akkor valami nagyobb filmes/sorozatos oldalon kéne elolvasnod a véleményeket mert ott van sok :
idézet egy 3/10-es értékelésből:
"I'll set the tone for this review: in the first ten minutes of episode 1, the lead character used an extinguisher to put out a fire... in the vacuum of space."
szerintem ez alapján ki lehet jelenteni hogy a forgatókönyvírás gyenge, lehet itt azért kapott kevesebb pontot a sorozat, mert még kedvenc színész se volt benne. Obi One-ra adtak 7+ pontot, gondolom a visszatérő színészek miatt, mert amúgy nézhetetlen volt, legalábbis számomra. Ez az akolitikus meg a hibák mellett lehet hogy nem tud semmi pozitívumot felmutatni, gondolom én, mert látni nem láttam. -
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #77236 üzenetére
Szerintem félre érted hogy mire vágynak a fanok (én nem vagyok sw fan). Múltkor feldobta elém 9gag a Sam Witwer interjú részletet és hát szerintem ennyire kéne komolyan vennie a készítőknek a tartalom gyártását. Ehelyett komolytalanul össze van taknyolva az egész nevetségesnél nevetségesebb karakterekkel és storyval. Az Obi One-t nem tudtam megnézni, egyszerűen már gagyi volt, Mandalóri 3. évadot nem bírtam befelyezni, mert ott is érezhetően zuhant a minőség és több esélyt én már nem adok a dizni féle sw-nek, mert érezhetően esik a színvonal.
[ Szerkesztve ]
-
-
KISDUCK
addikt
válasz dellfanboy #77139 üzenetére
Nálam betalált, jókat röhögök rajta. A 2. évad elejen vagyok, de az szerintem még jobb lett
-
KISDUCK
addikt
Az első évadon túl vagyok és azt kell hogy mondjam, hogy ez egy vérbeli vígjáték sorozat. A második szezont elkezdtem, de még mindig tud rátenni egy lapáttal.
-
KISDUCK
addikt
válasz radi8tor #77121 üzenetére
Nem néztem meg de kérdésem lenne, ezt a hsz.-t egy virágosnál láttam
"Példátlan felháborító bűncselekmény. Az Angol Pósta éveken keresztül belépett a kis falusi posták termináljába és ott hiányt generált, amit be kellett fizetniük a postamestereknek. A befolyt pénz a posta profitját növelte. Többen tönkrementek öngyilkosok lettek. Angliában vannak olyan befektetők akik megfinanszíroznak reménytelen bírósági ügyeket a kártérítési per bizonyos százalékáért. úgyhogy nem sok kártérítést kaptak végül. A végén lemondott a posta vezér-igazgatónője, aki Angelikán pap nő volt és minden vasárnap prédikált a templomba." A kérdésem az lenne hogy,
szándékosan hasznon reményében generált hiányt a posta hogy hogy postások kárára nyerészkedjen? -
KISDUCK
addikt
válasz Rigormortiis #77097 üzenetére
Én a puruttya brutál szekcióját látogattam régen, jobb gyomrom volt mint némelyik osztálytársamnak aki megpillantotta a monitoromat.
-
KISDUCK
addikt
válasz Rigormortiis #76559 üzenetére
Hát a Future man kicsit hasonlít (ez is komolytalan) némi jackass beütéssel, néhol inkább morbid humor jellemzi.
-
KISDUCK
addikt
Paraziták: A szürkeség / Parasyte: The Grey
Nem volt rossz, de kiemelkedő sem. Egy anime/mangán alapul, de nem feldolgozza azt hanem kibővíti annak világát Japánból Koreába helyezve az eseményeket. Kicsit összecsapottnak éreztem és sajnos kihagytak pár részt
ami jó lett volna ha benne van ebben is. Az viszont zavart hogy a lényekkel kapcsolatban pár dolgot megváltoztattak(ahogy felismerték a lények gyengéit és azonosítását) Annak is érthető a live action sorozat aki nem látta az animét, de annyira jól nincs összerakva, jobban működött volna ha duplázták volna a játékidőt.pl.: amikor a záróepizódban ketté osztódott a parazita, ezt megjátszották az eredeti műben is, de ott a hátra maradó kisebb rész butább volt, nem volt képes emberien viselkedni. A drámára és a főszereplő illetve a parazitája közti kapcsolatra is nagyobb hangsúlyt illett volna fektetni. Az sincs tisztázva hogy pontosan melyik részét foglalta el a parazita a főszereplőnek és az sincs kifejtve hogy hogyan gyógyította meg az elején a gazdatestet, ami figyelmbe véve az alapművet nem olyan egyszerű és nagy hatással van a parazitára és gazdatestre is. -
KISDUCK
addikt
válasz WayneGace #76317 üzenetére
Ennél szerintem simán belefér hogy pár dolog elrugaszkodik a valóságtól. A sugárfertőzés se úgy működik ahogy a sorozatban ábrázolva volt. Ez egy kitalált világ, kitalált jövője némileg más szabályokkal és még igazítani kellett egy játék szériához is. A ghoul témát mondjuk részletezhették volna, mert egy gamestar-os videóból kellett megtudnom hogy mik is igazából. Meg ami nem reális az nem annyira agyf@52 irreális mint egy "moonfall". Zárásnak meg egy kis mém:
-
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #76301 üzenetére
Wasteland 3-ból meg van a Colorado edition, bár csak 8 órám van benne. Mondjuk az tényleg passzol a fallout sorozatban látottakhoz hangulatra és tényleg nagyon jó a beteg humora, lehet hogy azt kéne inkább folytatnom.
Rigormortiis:
New Vegast letöltöttem a délután folyamon, majd kipróbálom hogy adja-e.mephi666:
Meg van még epicen: a Fallout 1,2 és a fallout tatctics brotherhood of steel, bár ezeket sem próbáltam még ki. Nem nagy játékok valamelyikbe majd belekukkantok. -
KISDUCK
addikt
Ha már beindult a hype train a Fallout miatt, akkor lenne egy kérdésem a témában jártasokhoz:
Melyik a legélvezhetőbb játék?
A new vegas és a 3. rész meg van epicen, csak utóbbit próbáltam (kb. 1 óra), de az nem tetszett. A 4.-et láttam hogy le van árazva steamen a '76 meg prime gamingen belül vihető. -
KISDUCK
addikt
válasz KISDUCK #76169 üzenetére
Már az első rész vége felé járok, párszor megszakítottam a megtekintést, de a harmadik harmadban elmagyaráznak mindent, szóval olyan is érteni fogja aki nem látta az animét.
Eddigi negatívum számomra hogy egy karaktert gagyin írtak meg, kb. animésre vették a viselkedését, ami ott működik az élőszereplővel nem mindig. -
KISDUCK
addikt
Az tiszta sor hogy nem feldolgozás, hanem mellék story, csak hát az animében ugye szépen építették a storyt és mindent laza tempóval elmagyaráztak és most fél rész után arra gondoltam, hogy olyan ember érti-e vagy tudja-e követni aki nem ismeri az animét. A 40. percen már túl vagyok és eddig nekem tetszik.
-
KISDUCK
addikt
Láttam hogy elérhető már a Parasyte: The Grey, az első rész felét megnéztem és kicsit rohanósnak tűnik. Nem tudom hogy mennyire követhető olyannak aki nem látta az animét.
-
KISDUCK
addikt
Megnéztem a netflixes 3 test problémát és hát van benne egy kis ellentmondás:
A forgatókönyv írást nem vitték túlzásba.azt mondják hogy az idegenek nem tudnak hazudni, meg bla bla bla és nem értették a Piroska és a farkas mesét amit hazugságnak tartottak. Csináltak egy vr játékot az embereknek, ami ezen elmélet alapján hazugság, nem mutatják meg az igazi külsejüket, helyette ember avatart mutatnak ami hazugság, a szofon cuccukkal beterítették az eget hogy morzézzanak a csillagokkal hogy átverjék az egyik csajt, hogy "rákacsint az univerzum" ami hazugság. A spanjaikat is dobták az idegenek, mert hazudósak. Az alárendeltjeiket kitörlik a felvételekből ami hazugság, szabotálják a kutatásokat ami megtévesztés/hazugság. -
KISDUCK
addikt
Elkezdtem a 30 ezüstöt, hát azt kell hogy mondjam 4 rész után elég szórakoztató. Nem bánom hogy korábban nem néztem meg, mert így most tudok nézni valamit ebben az uborka szezonban.
-
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #75350 üzenetére
4 részt megnéztem belőle, de vannak kételyeim. A látvány eddig korrekt, de minden más kissé gagyi. Az egyik részben volt egy "lyuk"
amikor a föld városban voltak és a tűz kémet kábát szárán íjjal odaszögezték egy fához. Vele mi lett? Meghalt mert átlőtték a kabátját vagy feladta, ennyi volt? Kabát nélkül mit ér az életem? -
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #75291 üzenetére
Attól hogy az almát a körte isnpirálta attól még nem lesz körte. Az animációja még mindig nyugatinak tűnik nekem hiába szervezték ki koreába attól meg messze van az animétől és inkább a castlevaniára meg az összes nyugati anime copyra hajaz. Animével össszehasonlítva nagyon más a stílus, igaz hogy japán stúdiók között is van eltérés, de nekem a nagy sónenenekkel összehasonlítva látványba az avatar érezhetően elűt.
-
KISDUCK
addikt
válasz mephi666 #74630 üzenetére
"plusz az a testméret egyedül közelharcban jelenthet előnyt, kb minden egyéb oldalról nézve hátrány... nehezen rejtőzik, nehéz neki minden mászással kapcsolatos feladat"
Régen airsoftoztunk haverokkal, egyikük testepítő volt meg picit magasabb is. Volt hogy 1-2 méterről nem észleltük, nem érezte hátrányát a nagyobb méretnek.
-
KISDUCK
addikt
válasz NeoPampalini #74009 üzenetére
Volt hasonló Hungarikum címmel, plusz ott volt a Vándor magyar és a Le a fejjel. Az 1670 első részének kb. a felét néztem meg, nekem annyira nem jön át. Hasonlóban a Csodatévők 2. évada jobban átjött.
fecaga21: feliratok.eu
-
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #73609 üzenetére
Én megnéztem hétvégén, de felemás érzésem volt. Jobban sikerült mint az utolsó 2 film az biztos, de voltak olyan hülyeségek hogy kiégtem.
Az egyik amikor ugye találkozik a "dokinő" meg az "alapító?". A dokinőnek volt egy térképe a sugárzás útvonaláról amit tudományos mérések alapján dobtak össze. Az alapítónak? meg volt egy térképe amit mondák alapján rajzolt a füzetébe és aztán jött a nagy felismerés: váóóóóóó ez hasonlít, gyorsan kitépte füzetéből a lapot és rátette a dokinő térképére és voilá! 100%-os egyezés, nem csak az útvonalak passzoltak tökéletesen, de a térképek kontúrjai is, még a méretarány is passzolt, zseniális.
Látszik hogy úgy írták meg hogy még az is élvezni tudja akinek ellőtték a fél agyát egy vadászbaleseten. -
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz Lajmund #73172 üzenetére
Könnyen meg lehet szokni ha az ember hajlandó felirattal nézni. Egyik oldalról megtanul az ember gyorsolvasni és a képernyőn történtekről se marad le, másrészt pedig lassan tanul az adott nyelvből részleteket amik tovább gyorsítják a felirat értelmezését hallás utáni fordítással. Én nem angolt tanultam iskolában és amikor elkezdtem feliratos sorozatokat nézni akkor elég sok ragadt rám. Az Odaát intrója is ismétlődött ("Saving people, hunting things, the family business"), legalábbis az elején és felirattal már egy idő után megtanultam azt is.
-
KISDUCK
addikt
Mások bosszúja / Revenege of Others
Koreai tini krimi dráma, de elég korrekt. Annyira nem közhelyes, de azért vannak benne érdekes húzások, lehet hogy mégis olyan közhelyes, de annyira nem zavaró mint sok nyugati sorozat hasonló témában és nem idegesítő. A végén volt egy elég meh jelenet, de megtekintésre ajánlott.
-
KISDUCK
addikt
válasz lezso6 #72778 üzenetére
Az Avatár első részéből is van már radi8tor cut.
gyurmoj:
Emlékszem mikor még régen péntek esténként ment az rtl-en, akkor jó volt nagyon az a sorozat. Talán 1 évad csúszással ment itthon vagy egyszerre ment, már nem is emlékszem.
-
KISDUCK
addikt
A lány a maszk mögött / Mask Girl
Ez megint ilyen next level shit. Storyról nem írnék semmit csak annyit hogy thriller, de ezt jól összerakták. Megtekintésre különösen ajánlott, trailert inkább ne nézzen az ember előtte, mert szerintem elspoilerezi az élményt.
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72639 üzenetére
A Mátrixot hagyják békén, nem kell a csavar meg egyebek, bennem trilógiaként él tovább.
Engem jobban zavar hogyha valamihez méltatlan folytatást csinálnak mint semmit. Lehetne ezerféle tartalmat csinálni, de inkább a sikeres frencsájzokból próbálják kisajtolni az utolsó utáni centet is. Van rengeteg alapanyag, könyv, képregény/manga film vagy sorozat amiből lehetne egy jó akármit csinálni, de jövedelmezőbb meglévőket (amik sikeresek voltak) tovább nyúzni. Az utóbbi scifi sorozatok közül a periféria érdekelt, de ha jól emlékszek a sztrájk miatt kasza lett. -
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72633 üzenetére
Hát az új hullámos diznis star warst miért is nézzük? A filmek a zsivány egyest leszámítva gyengék voltak az új generációból. Sorozatokból a Boba Fet korrekt volt, a Mandalóri első 2 évada jó volt, a 3. olyan "meh" lett hogy képtelen voltam befejezni. Az obi one-t szintén nem tudtam befejezeni, az ashoka-t nem szólom le, mert nem néztem bele, de ennyi csalódás után már nem is érdekel annyira hogy belekezdjek.
-
KISDUCK
addikt
válasz volandy #72606 üzenetére
Ja, állat lenne minden műfajnak külön topik és amikor az ember benéz akkor meg:
Amúgy is uborka szezon van már jó sok éve, normális tartalmat nehéz találni, néha előbukkan egy-egy gyöngyszem. Most hálivúdban megy a sztrájk, minden tolódik, amúgy se kár értük egy-két folytatást leszámítva, bár így még kevesebb sorozatról lehet beszélni a topikban.
bónusz: filmes topikba dobj fel egy tenetes kérdést -
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72474 üzenetére
Szerintem engedd el, a One Piece mindig is komolytalan volt minden téren, ennek ilyennek kell lennie.
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72460 üzenetére
Pedig az lenne a baj ha nem majmolná az animét vagy inkább a mangát. A jelmezek és sminkek nagyjából a helyükön vannak. Kb. a felénél járok és engem az zavar hogy Usoppnak nincs meg az a jó Pinókkiós orra, a másik meg hogy Kobi túl akarja játszani a szerepét. Mémekből láttam egy 3. problémát ami még odébb van, de a 3-4. részig rendben van a live action.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest