- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Lock&Key s02 október 22.
-
Pitterix
őstag
válasz dellfanboy #57791 üzenetére
Igen.
Tokió búcsúját és más egyéb dolgokat mutat be. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
makoss
veterán
Üdv!
Lehet már tudni, hogy A térség (The Expanse) 6. évada lesz-e?
Ha igen mikor?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
dellfanboy
őstag
a money heist 5 evada szamomra tokeletes pelda hogy hamarabb kellet volna befejezni. tultoljak. viszont lattam egy ilyet is;Money Heist: From Tokyo to Berlin ez vmi werkfilm szeruseg?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Maxxy10
addikt
Only Murders In The Building 2. évad berendelve.
-
fant0mi
őstag
13 parancsolat
13x45' belga sorozat, Netflix
Nyomozós sorozat. Néhol arcvakaróan bénák a zsaruk, valamint az egész tempója olyan európai, lényeg a karaktereken van. De örömmel daráltam le pár nap alatt, viszont egy hónap múlva valószínűleg el is felejtem. -
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz kukulec #57779 üzenetére
money heist
ezekben a részekben technikai rengeteg hiba volt.. de a kérdésedre a válasz:
a mesterlövészek nem láttak tokióra, hanem tudták hol van a hidegraktár és a beküldött osztag leadta a jelet a kintieknek, hogy most kell tüzet nyitni (úgymond a csaj besétált a "kill zone"-ba) Ja és arról nem is beszélve, hogy amelyik töltény átüti a falat és találatot ér, az leszakította volna pl. tokio karját is, de persze ezt elengedték a készítők, sőt olyannyira, hogy több kapott sebzéssel még jó pár percig elcseverészik a kissráccal miközben a valóságban már rég leszakadt volna a karja, vagy ha nem is, akkor is kapott vagy 4-5 találatot ami által mozdulni nem bírt volna, nemhogy még feltartóztasson 3 ex-katonát -
kukulec
őstag
money heist:
gyerekek egy vicc az 5. rész uccsó akciójelenete. ugye eleve bekerítik először a beküldött katonákat. na de nem hogy lelőnék őket vagy messziről behajítanának rájuk egy granyót. hanem hagyják, hogy simán kitörjenek onnan. tokió pl honnan kapta a lövéseket? persze elmagyarázzák, de én ott sehol nem láttam ablakot. de ha igen, akkor is miért állt volna oda, amikor professzor mondta, hogy mindent néznek a mesterlövészek? nairobi jobban megviselt. Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Maxxy10
addikt
Ladhood 3. évad berendelve.
-
k-adi
nagyúr
válasz dellfanboy #57775 üzenetére
nekem se.. de az egész Hawkeye trailer gáz.. gondolom clint valami vagány szerepre számított, aztán kapott egy ilyen nyálas cuki karácsonyi mixet meg egy tinit a nyakába... pff... remélem bukás lesz
-
bagyulajuve
addikt
-
dellfanboy
őstag
válasz grizlisandor #57774 üzenetére
a kiscsaj tulpoenkodja a trailert.. nekem mar most nem szimpi
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
grizlisandor
veterán
Nekem halvány lila gőzöm nincs, mit akarnak ezzel.
Vasemberes csettintés után vagyunk, Clint a családjával töltené az ünnepeket(hova lett a felesége?) Valaki(mint kiderült Hailee) felvette a Ronin ruhát(csettintés után, Clint ebben a szerepben tisztította az első csettintésben megmaradt bűnözőket). Megtudjuk Hailee motivációját, és Clint kiképzi. Kb ennyi a story. Szerintem túl viccesen van megcsinálni a trailer biztosan(mondjuk a karácsonyi szezonra van időzítve), remélem a sorozat azért ennyire nem lesz vicces.
-
PhilBrick
őstag
válasz CharlieDrop #57772 üzenetére
A stablistan ott a neve.
De engem mar Halieevel megvettek, Florence reszemrol cameozhat is. -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Maxxy10
addikt
Pénteken The morning show S02 és Sex education S03
-
rétisün
veterán
válasz bagyulajuve #57766 üzenetére
egyetértek, mindkét mondatoddal külön is
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
bagyulajuve
addikt
válasz grizlisandor #57763 üzenetére
Roy Kent for president
durva kis rész volt amúgy, egyik legjobbResistencia eterna
-
Maxxy10
addikt
Most fejeztem be Milhwe-t.
Ahogy Redditen olvastam elég megosztó véleménnyel bír a sorozat. Akinek bejött az odáig volt érte de volt akit nem tudott megfogni de teljesen megtudom érteni. Ugye a Hotel del Luna sorozatban imádtam a két szereplő közötti kémiát. Na hát azt kell mondjam, hogy az semmi ehhez képest. Olyan szintű kémia, vágy, szexuális feszültség van a két szereplő között, hogy nehezen tudom elhinni azt, hogy ez tényleg ilyen magas szintű színészet és nem történt közöttük semmi. Ha nem szereted a komoly zenét valószínűleg nem fog bejönni a sorozat mivel hatalmas hangsúly van a zongorán. A sorozat a legfontosabb darabja Liszt Ferenc Spanyol rapszódia volt, zseniális. A sorozat számomra a 8. résznèl tetőzött onnan kicsit csalódás volt. De a sorozat mindenféleképpen egy rejtett gyémánt.
10/10[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Végeztem a Westworld 3.évadával. Végülis jó volt a film.
A zenei aláfestések kicsit hasonlítottak a Terminatorhoz. Tetszett. Bár az is lehet, rosszul emlékszem, régen láttam már a Terminatort. Mindegy... Jó volt a film is és várom a 4.évadot. persze, ha lesz.Van egy rakat sorozatom amit még nem láttam, de mától neki állok megnézni A Mentalistát.
Láttam régebben az összes részt, de egyben, egymás után nem.
Na, ma neki állok darálni .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
grizlisandor
veterán
Hozta a sorozat átlagját, nem volt rossz rész.
Más:
Ted Lasso S02E08
Roy Kent! Ez az ember, még mindig hihetetlen.Obisanya meg a milf, Tart fater, Ted story, volt itt történés. See S02E03
Warrior-ból pár színészt kölcsönöztek. Edo nagy játékos, hogy levágta egyből, hogy valami baja van Jerlamarel-nek. -
jonnyjoker01
veterán
válasz #20749568 #57751 üzenetére
Sz.: Lucifer S06
Nekem tetszett, kicsit égő volt néha, kicsit nyálas de szerintem ez egy erős sorozat befejező évad. Konkrétan úgy éreztem nézés közben, hogy ez a teljes évad minden része tényleg arról szólt, hogy ennyi volt, vége. Szerintem nagyobbat üt az utolsó évad azoknál az embereknél akiknek tényleg tetszett eddig is a sorozat, kevésbé azoknál akik valami nagy grandiózus akciódús lezárást akartak. Nekem eddig is tetszett a sorozat nagyon, én azért többször is elérzékenyültem pl. a visszatekintéseknél, egy-egy karakter lezárásánál, végkifejleténél. Tetszett még az is, hogy , én szeretem az ilyet Szerintem a poénok erősebbek is voltak most mint korábbi évadokban, a zene pedig továbbra is király volt.bevezettek egy időutazásos mumbo-jumbo témát is (sőt, ugye igazából ez volt a fókusz az apokalipszis helyett) Én még nem láttam ilyen sorozatot, ami ennyi energiát fektetne be a főbb karakterek szálainak elvarrásában ami nem miniseries, szinte mindegyik sorozat befejező évadában marad valami hiányérzet az utolsó rész stáblistájának nézése közben. Itt szépen (úgy-ahogy) el volt varrva minden, megadták a kellő időt, hogy megbékéljünk azzal, hogy ez ennyi volt (néha talán picit többet is a kelleténél ), szemben azzal, hogy a legtöbb sorozatot egy-két rész alatt próbálnak teljesen lezárni
Egy dolog talán az ami zavart mégpedig
az apokalipszis eljövetele. Alig mutattak valamit abból, hogy mi az ami tényleg veszélyforrás lenne igy nem éreztem hogy egyáltalán sürgető lenne az, hogy rendbe rakja valaki az angyalokat odafent. Végig Lucifer véleményét osztottam, hogy minek sietni, nincs itt semmi probléma. Igaz nem ez volt a fő fókusza az évadnak, de akkor is egy picit zavaró volt szvsz. Összességében: én mindig ahhoz hasonlitom az új évadokat, hogy mi lett volna ha Fox-on marad (semmi, de feltételezve hogy futott volna tovább). Harmadik évadhoz képest ég és föld a különbség, hogy mit hoztak össze netflixen korlátok nélkül és nagyon örültem, hogy részese lehettem. Továbbra is a toplistámon marad a sori, újranézős lesz egy pár évente. :')
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
-
negyven2
veterán
válasz Komplikato #57756 üzenetére
A 3. (most már utolsó) évad már egy ideje lement (az alapítványi kölcsönzés is elérhető rá). Netflix-re szeptember 16-án érkezik.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Maxxy10
addikt
válasz Komplikato #57756 üzenetére
Igen
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Final Space.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz #20749568 #57751 üzenetére
Én egyelőre csak a negyedik évadra vettem rá magam, de már az is nagyon popcorn, őszibarackos cukorhabbal. Utoljára a második kötött le. Harmadikat nem bírtam végignézni egyszerűen.
Pedig oké, ha valami könnyed és gondtalan, csak csinálná jól...Főhős egy szeretni (vagy ütni)való sármhuszár pedig, vele elég nehéz valamit rendesen elrontani. Többi szereplő is minimum oké (najó pont Chloe eléggé "egyarcú" és öregszik is rendesen). De ez a fokozódó szappanopera éveken át elég fárasztó tud lenni. Nekem.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gyuromoj
veterán
-
Maxxy10
addikt
Gossip Girl 2. évad berendelve.
szerk.: Csak egy kis magyarázat, hogy ez a 2021-es TV sorozatnak a berendelèse.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz negyven2 #57742 üzenetére
Persze, nehéz ez, de hát nem én akartam univerzumot építeni a Star Trek-ből, figyeljenek is oda az apróságokra, ha már valaki ennyi pénzt kaszált vele.
Igen, a Kelvin timeline az ok, de itt a sorozatot Star Trek: Picard-nak hívják.
(#57743) oriic:
Ő lesz az, na pont ennyire emlékszem az első évadra. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz grizlisandor #57740 üzenetére
"Ki az a fiatal vulkáni srác?"
Mármint kire gondolsz? Elnorra? Aki Romulán és már az első évadban is szerepelt?
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz grizlisandor #57740 üzenetére
Időutazással és a multiverzumok behozásával nagyon sok kanonizált dolgot könnyedén meg tudnak változtatni. Star Trek esetében szerintem komoly gond, hogy a sok sorozat, film, egyéb tartalom miatt nagyon belterjessé vált az évtizedek alatt. Pontosabban új tartalom létrehozásakor nagyon megköti az írok kezeit a korábbi szériákban lefektetett, bemutatott dolgok. A mozifilmben ezt ugye a Kelvin timeline behozásával tudták részben semmissé tenni.
-
grizlisandor
veterán
-
negyven2
veterán
-
bobalazs
nagyúr
Chapelwaite
Még nem tudok nagyon nyilatkozni, az első 10p brutál volt, a sztori tipikus horror, gondolom lesz még haddelhadd.
-
Maxxy10
addikt
Good Trouble 4. évad berendelve.
Happy Valley 3. évad berendelve.
Bruh 3. évad berendelve.
First Wives Club 3. évad berendelve.
-
aktív tag
válasz Janaboy #57727 üzenetére
Ez a 6. az utolsó évad.
A Supergirlt alakító Melissa Benoistnak tavaly szept. született gyereke, szerintem most egy darabig nem fogjuk semmiben sem látni.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Pitterix
őstag
Supergirl és Stargirl:
Néha elgondolkodok rajta, hogy mi a lópikulának nézem. Talán esti időtöltésnek jobb híján jó.
A színészetet még tanulniuk kéne......"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
What if...
5.rész
Na erre vártam az első előzetes óta, hogy lássam,
Simán tetszett ez az alternatív vonal, bár a végére talánmiként lesz zombi mindenkiből. -ból kicsit sok volt.Scott Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Loki S01
Most olvastam vissza a kommenteket. És meglepődtem, hogy mennyi a negatív vélemény. Nem is értem.. Na de itt az én véleményem.
Ez már döfi! Nem is volt talán ilyen, hogy engem lázba hozott volna egy Marvel (MCU) "darab". Ez viszont most megtette. Azt aláírom, hogy ha mint sorozatot, egybe tekintem, úgy döcögött néha. Elég baj is ha egy hat részes sorozat néhol leül. Ez viszont leült, néhol ásítoztam. A csaj Loki (Sophia Di Martino) elég gyenge alakítást nyújtott ráadásul. Lelógott kicsit a képernyőről. Szinte semmilyen érzelme, döntése nem jött át a "vásznon". Az is látszik, hogy a pénz a sorozat első részére, és a végére ment el, közben azért voltak gáz díszletek (vagyis CGI környezetek). Az se túl pozitív, hogy (main) Loki karaktere is kicsit vergődik a semmi, meg a valami között az utolsó részig. Jó, közben kicsit szerelmes lesz, de úgy a pálfordulása annyira nem jól lett tálalva. Ráadásul csíny az semmi sincs a tetteiben. Komoly lett, talán nyálas is, ahogy valaki írta. De legalább Tom Hiddleston játéka rendben volt. Nem az ő sara, hogy így lett megírva.
Egy szó, mint száz, nekem az utolsó rész vitte el a hátán a sorozatot! Giannis Antetokounmpo mint
Kang?!! Szenzációs! Jonathan Majors nagyon hasonlított rá. Na de tényleg, Majors alakítása, maga a karakter, szerintem teli találat. Bevallom, kicsit letettem a hajam attól, amit annál az íróasztalnál lenyomott. És jó a sztori, jó a felvezetés. Persze ezt még elcseszhetik az MCU filmekben, de jelenleg, alig várom, hogy megmutassa a valódi énjét.Sokkal jobb gonosznak tartom most, mint Thanos-t. MCU-ról kicsit: Őszintén nem látom, hogy ebből a fázisból mi lesz majd, Csung-csing film, Ethernals... Ezeket nem tudom hova tenni. Lehet nem is csak ez az egy fő gonosz lesz ebben a fázisban. Ettől függetlenül, ez a "multiuniverzumosdi" ez érdekel. Ebből lehetne durva dolgokat kihozni. Ha ez jól sül el a végére, akkor simán túlszárnyalhatja a Thanos sztorit.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
-
Aventador91
őstag
sex education 3.évad szeptember 17
-
la_cc
addikt
válasz FollowTheORI #57715 üzenetére
Azért a drogfüggőség komplex-em téma, mint, hogy "megterhelő" szakma, amit csinálnak... Sok egyéb körülmény is kell, hogy ide eljusson valaki.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Maxxy10
addikt
válasz FollowTheORI #57715 üzenetére
Na igen... Nem csodálom, hogy a legtöbb színész porszívó lesz
-
nagyúr
Furcsa, hogy a színészeket/"sztárokat" ennyire megterheli a szakma... mondjuk el tudom képzelni mennyi sztresszel jár amúgy.
Kár érte.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
Meghalt Michael K. Williams, akit leginkább a Wire-ből és a Boardwalk Empire-ből ismerhetünk.
Nyugodjon békében, remek színész volt!Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
válasz grizlisandor #57707 üzenetére
Jó volt ez kérem szépen.
Tokiónak jó segge van, az fog csak hiányozni. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
OgreImre
senior tag
Olyan tipikus "chill" sorozat szerintem, kell az ilyen is. Szépen van fényképezve, jók a karakterek is.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
k-adi
nagyúr
A Fehér Lótusz
The White Lotus (2021)
SEASON 1Nem is tudom milyen stílust képvisel ez pontosan, van benne kicsi ez, kicsi az is, de mindenképp érdekes, ahogy epizódról epizódra kibontakoznak a karakterek történetei és ezt a 6 napot végig követhetjük velük együtt. Valós problémákat boncolgat a sorozat, amiket többnyire sikerül is humorosan bemutatni, ezért jár a piros pont. A karakterek érdekesek, a zene egész jó volt (néha azért kicsit sok volt a helyi sláger.. főleg a végére) és a történet adagolása is megfelelő ütemben történt.
Láttam berendelték a season2-t is ebből..de.. nem vagyok benne biztos, hogy ezt erőltetni kéne tovább -
.LnB
titán
WandaVision S01
Ez a sorozat az ékes példája megint annak, hogy egy tök jól induló, nagyon stílusos, és ötletes kezdést, hogy kell borzasztó rossz sorozattá kivezetni a végére. És a cseresznye a habon, a lezárás.
Ma 2021-ben, ez az alapötlet, hogy különböző korszakok, különböző sorozatstílusába csomagolva adjanak elő egy még csak nem is stíluskategorizált sorozatot (mert folyamatosan vált a sitcom, dráma stb stílusok között), ez aranyat érne! Kb az évad feléig még a misztikumot is kellő mértékben, szépen adagolják. De igazából, amint bejön a "kinti" szál, borul a bili. És szép lassan, de határozottan egy kapkodó, katyvasz lesz az egész. Egy tökre felesleges, idegesítő, "külső szállal". Ami szépen át is veszi a szerepet a végére. Ahogy indult, és ahogy vége lett, számomra baromi nagy csalódás. A végére igazi Marvel szintre süllyedt. Ezt az egész ötletet képesek voltak arra elpazarolni, hogy behozzák a kánonba aDarkhold-ot, Wiccan-t és az új Speed-et.. Jó, mondjuk a kölykök esetében az ötlet nem rossz. Mert hát érdekes lett volna előadni, hogy Vision kóborárammal meg Vibraniummal gyerekeket nemz. Bónusz:
Az meg mekkora fail volt a végén, hogy a Hex zsugorodásakor, egyszer nappal van Westview-ban, Wandáék meg fektetik le a gyerekeket, ott meg este. Megnéztem volna a vágószobában az arcokat, amikor megkapták a jeleneteket, hogy na ezt kellene összevágni. [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
grizlisandor
veterán
Akkor csak a sorozat fordítójában bízhatok.
Szerk.:
Akik az S03E01-et fordították nem folytatják tovább.(forrás)[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz grizlisandor #57702 üzenetére
A Titans esetében majd a teljes évad fog felkerülni, miután lement. (jelenleg a 13 részes 3. évad a 6. részénél járunk)
Az eddigi évadoknál így volt: 1. évad finálé '18 Dec --> Netflix '19 jan,
2. évad finálé '19 nov --> Netflix '20 jan.A jelenlegi 3. évad fináléja októberben lesz, szerintem november-december előtt nem fog felkerülni.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
-
Sonja
nagyúr
Ha valakit érdekel, hivatalosan felkerült Youtube-ra az első (1984-es) Transformers rajzfilm első évada. Itt lehet megtekinteni.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- PlayStation 5
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest