Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz CharlieDrop #79425 üzenetére
Nem tudom, igazából nem kezdtem el.
A James Bondos csaj van benne, akivel ugyan nincs különösebb problémám (amennyiben nem lesz ténylegesen Bond), de az író ugyanezen című regénye konkrétan a kedvenc könyvem, szóval kicsit megállt az ütő bennem, amikor ránéztem az előzetesre
Még a Bruce Willises film hagyján volt, nyomokban tartalmazott hasonlóságokat, de az igazi 1973-as film az kb egy az egyben a könyv.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
mephi666
nagyúr
válasz CharlieDrop #74635 üzenetére
...úgy rémlik, elég komoly military múltja van, arra gondoltam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
S e t h
nagyúr
válasz CharlieDrop #74599 üzenetére
Az első évadon szórakoztam.
A másodikra meg nem értem mi történt, mert az első nem volt ennyire agyzsibbasztó nihil.
Mondjuk úgy, hogy megjelent Hulk, aki ott volt agyban is amikor nyomozni kellett, aztán a második évadra csak az örjöngés maradt, ahogyan szétüt mindent miközben a szemtanúk folyamatosan azt mormogják, "úristen, very big".[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bad Pritt
félisten
válasz CharlieDrop #74599 üzenetére
Regényen belül is ponyva az összes és ezt a sorozat kiválóan átülteti.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz CharlieDrop #61625 üzenetére
#61625CharlieDrop
Ebben van valami, osztom!#61626devil-k
Ez is igaz, és még csak 2 részről tudunk véleményt mondani. Bizzunk a legjobbakban, ha hozza ezt a szintet, azért nem lehet majd rámondani, hogy ezért kár volt a kamerákat bekapcsolni.#61627remi67
Nem rossz ez a sorozat, de csak azért kommenteltem, mert azért a többek által itt sugalt "excellent" szinttől azért elmarad.
Nem tudom, hogy fogyasztható lenne, ha olyan mélységekig, és aprólékosságig mennének bele a sztoriba, ami valóban reálisan tükrözné azt, hogy így történtek-e az államvédelmi, állambiztonsági beszervezések, majd az azt követő műveleti lépések.
Bár lehet, hogy egy normálisan kidolgozott, fordulatos, izgalmas forgatókönyv által készített sorozat által tálalt, és valóságosabb, korhűbb bemutatás még akár jó is lehet. Engem spec. érdekelne. (The American's)Most jutott eszembe, hogy a Netflix-en elérhető lengyel hasonló időket feldolgozó "Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe" is tetszett összességében, kár, hogy el lett nyújtva, mint a rétesztészta. Ott is a közeg, a kor, a szocializmus (végi) légköre, az ami kiváltott az emberből egy kis nosztálgiás érdeklődést, egy retró érzést.
Szerintem hasonló lehet a Besúgónál is.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
válasz CharlieDrop #61355 üzenetére
A tékában már fenn van az első rész.
-
Bad Pritt
félisten
-
wolf88
aktív tag
válasz CharlieDrop #60651 üzenetére
Kíváncsi vagyok én is rá, majd valamikor belelesünk,csak vannak még előtte a sorban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Maxxy10
addikt
válasz CharlieDrop #60590 üzenetére
Nem tudom de fun fact UK-ban nincs HBO Go/Max
-
Janaboy
Topikgazda
-
k-adi
nagyúr
válasz CharlieDrop #59268 üzenetére
nekem is bejön, kicsit humorosra vették a figurát
a lead meg eléggé amerikai pités beütésű
-
grizlisandor
veterán
válasz CharlieDrop #58039 üzenetére
Nem.
A családtag mondta, hogy bánja, hogy anno nem olvasta a regényeket.
-
woodworm
veterán
válasz CharlieDrop #57914 üzenetére
Ha eltekintek Asimov történeteitől, akkor egy látványos sci-fi show. Látszik rajta minden elköltött cent. De az évtizedek óta mondogatott mantrát, hogy a sztori megfilmesíthetetlen, nem cáfolták, mivel saját történetet írtak. Innen lesz érdekes, hogy ebből hogyan jönnek ki.
-
lemmy9
őstag
-
lemmy9
őstag
-
PhilBrick
őstag
válasz CharlieDrop #57772 üzenetére
A stablistan ott a neve.
De engem mar Halieevel megvettek, Florence reszemrol cameozhat is. -
grizlisandor
veterán
válasz CharlieDrop #57516 üzenetére
Legyen 2 x 30 perc, vagy több.
Animációs részen ugye a DC erősebb, főleg a könnyed story-kkal. -
RetepNyaraB
veterán
válasz CharlieDrop #56919 üzenetére
Mondjuk eddig is az összes szerepe alkalmával érezni lehetett. Ezt hívják színésznek (kihalóban lévő faj).
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Janaboy
Topikgazda
-
Janaboy
Topikgazda
-
k-adi
nagyúr
válasz CharlieDrop #55624 üzenetére
eddig? hát, a színészkedés, a story, bár még csak 2 rész ment le de egyáltalán nem valami izgalmas eddig, a gyenge dráma jelenetek, kapi pajzs, stb... kb. ami jó benne az a cgi meg a zúzós avenger zene a filmekből átvéve
de holnap jön a 3. rész, lehet beindul (bár ha nem, az elég kínos lesz mert elvileg össz 6 részes az évad ) -
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz CharlieDrop #54939 üzenetére
akciónak biztos jó lesz, fogom nézni, de nem keltett fel annyira az érdeklődésem
Resistencia eterna
-
PhilBrick
őstag
válasz CharlieDrop #54605 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest