Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
A 2005-ös rebootolt Ki vagy Doki? sorin filózok már egy ideje, vissza visszatérően, még soha nem láttam egy részt sem ebből és a korábbiból sem. Visszaolvasva úgy látom az 1. évad gyerekebb mint a többi és én nem annyira szeretem a gyerekes dolgokat, szóval a kérdésem, hogy érdemes lehet a 2. évadtól indítani? Nagyon jókat olvastam róla, meg úgy látom a potenciált a témában, de nem akarom azt sem, hogy 10-20 részeken át kelljen szenvednem magam ahhoz, hogy az igazán jókig eljussak, félő hogy akkor feladnám idő előtt.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
-
Yodamest
veterán
válasz PhoenixSzG #59393 üzenetére
Jó lesz ez a külön film is, tuti megnézem, de ezt a "nem akarunk az embereknek lehangoló tartalmat gyártani" dumát hagyjuk már! Ilyen alapon akkor nagyon sok film és sorozat nem készülhetett volna el, inkább legyen őszinte és mondja azt, hogy kimondottan black mirrort nincs már kedve készíteni inkább az ilyen egy estés filmekre akar koncentrálni ezentúl, mennyivel őszintébb lenne.
-
Mik76
senior tag
Black Mirrorrol van valami hir, nem tudja valaki?
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
jonnyjoker01
veterán
The Expanse S06E01
Fú de örülök, hogy itt van és intravénásan nyomhatom magamnak végre (vagyis mégsem mert nem lehet bingelni)Jó kis lightos felvezetés, viszont én arra számítottam, hogy hosszabbak lesznek a részek a kevesebb darabszám miatt. Ez így nagyon rövid lesz és félek hogy nem lesz kellően jó a lezárás (GoT flashback, PTSD-m van már szinte tőle). Annyit tudok a könyvekből hogy ezután időugrás következik, hátha majd folytatják valamikor. Nem tudom hogyan fogom pótolni a scifi-politika adagomat ha ennek vége lesz, valószínűleg számtalanszor újranézem majd ha nem jön semmi hasonló hozzá. Könyveken majd végignyálazom magam mindenképp, az lesz az első, aztán fingers scrossed, hogy jön még hasonló sorozat (bár nem sok esély van rá, elnézve hogy nem egészen népszerű a sorozat, bár ezt a prime video marketing csoportjának köszönhető szerintem, elképesztő mennyire nem nyomják ezt a sorit annak ellenére hogy milyen szuper).
Üdv. Johnny
-
attiati
veterán
Marco Polo S01
Kilóra megvesz a látványvilággal, sztori nem annyira erős (sok helyen giccses).
Marco Polo karaktere valahogy erőtlen, mintha egy mellékszereplő lenne.
Összességében teljesen oké egy kosztümös sorozatnak.[ Szerkesztve ]
-
NC-17
csendes tag
válasz bagyulajuve #59381 üzenetére
+1 az Acapulco-ra, nekem is bejött, kellemes hangulata van.
-
Yodamest
veterán
A nagy pénzrablás - úgy unblock nagyon jó élmény volt ez az 5 évad, néha kicsit váltakozó színvonallal. Voltak jelenetek, amik abszolút a top kategóriába tartoztak, rendezésben, érzelmileg, fantasztikus. Néha meg jöttek ezek a túltolt szerelmi szálak, amik meg így lehúzták az egész immerziót. Mondtam is asszonynak, hogy kicsit olyan volt ezek miatt, mintha 2 ember írta volna: egy zseniális krimi, dráma író és egy romantikus regényíró, majd a végén összefésülték volna a 2 művet.
Ezek a meztelenül táncikálunk, szexelünk, miközben pár perce halt meg egy társunk, illetve a többiek élet-halál harcot folytatnak, nekem totál nem illett bele. Nem spoiler, mert általánosságban értem, ezek a motívumok végig ott vannak az 5 évad során a Rio-Tokio, illetve Denver-szöszi csaj szálakkal. Még a fárfiakra mondhatjuk esetleg, hogy borzalmasan gyerekesek egy ilyen feladathoz és még ekkor is csak arra tudnak gondolni, de a nők részéről erősen kétlem, hogy minden nő ekkora nimfomániás lenne, hogy még ilyen helyzetekben is csak ez jár a fejükben.
Szóval fantasztikus sorozat úgy egyébként, szívesen fogadnék belőle egy directors-cutot, amiben ezek a szerelmi szálak reális, valós szintre vannak redukálva, kivágva az összes falhoznyomós, széfbezárós és hasonló kis szexuális szerepjátékokat, úgy szinte hibátlan lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
ROBREGGAE
tag
válasz bagyulajuve #59381 üzenetére
Olyan érdekes, hogy jó pár helyen azt olvasom, mennyire fasza lett a sorozat. Meg ilyen király sci-fi nem volt régóta... Hát nem tudom, pl. a 10. rész végi "hatalmas" csavarféleséget is már az elején sejteni lehetett.
Az Alapítvány helyett akkor inkább az Expanse, bár az is az elmúlt években kevésbé csigáz fel.
-
bagyulajuve
addikt
válasz nubreed #59379 üzenetére
az újak közül nekem az Acapulco pl nagyon tetszett, meglepetésként ért, itt sem olvastam róla - kis kellemes, barátságos vígjáték, a 80-as évekre koncentrálva - igazából egy gyenge pontja van: a kis gyerek nagyon gagyi színész, szerencsére kevés jelenete van; én mondjuk elfogult vagyok, mert imádom Mexikót és a 80-as éveket is
a Swagger-ben is vannak momentumok, például hogy hogyan is megy a középiskolás kosaras rendszer és már ott is nagy harc megy a jövő sztárjaiért, meg szerintem nagyon jók a kosaras jelenetek, de azért van benn túlpolitizálás számomra
a Foundation-t én törlöm az emlékemből
"régebbiek":
a For all mankind jó lett, főleg az első évad, a második kevésbé, de már nem tudom miért - valami bénázáson felhúztam magam az tutiSee - eleinte nem tetszett, de aztán csak végigtoltam és pozitív már a véleményem róla
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Janaboy
Topikgazda
-
nubreed
veterán
válasz bagyulajuve #59378 üzenetére
Az Apple -nek eddig *szerintem* 2 igazán jól sikerült sorozata van, a See és a For All Mankind, ez utóbbi nálam különösen magasra rakta a lécet, nagyon nagy kedvencem lett és már alig a 3. évadot. Az összes többi amiket úgy vártam, Foundation, és ez az Invasion nagyon nem váltották be a hozzáfűzött reményeket sajnos. Tudom, hogy ezenkívül is vannak még a AP+ sorozatok de azok nem igazán érdekelnek szerintem.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bagyulajuve
addikt
válasz grizlisandor #59365 üzenetére
Invasion - elég hosszú epilógusa lett a sorozatnak - szerintem sem érdemes folytatni és egyetértek, sokkal több volt benne
Resistencia eterna
-
bobalazs
nagyúr
Ebbe a Mayor of Kingstownbsn egyetlen részt sem lehet kifogásolni, nagyon fasza.
-
ROBREGGAE
tag
válasz basaharc502 #59372 üzenetére
A végére jó nagy marhaság lett, viszont az új évad, a New Blood nekem eddig bejön.
Pont emiatt kezdtem el én is még nyáron darálni, mert a Lost mellett talán a másik legnagyobb hiányosságom a Dexter volt.
Nálam abszolút az első és a negyedik évad volt a legjobb a nyolcból.
-
Mik76
senior tag
Az igazan nagy csavar majd ugy az otodik szezon korul jon amikor a forgatokonyvet elkezdtek tizevesek irni..
-
nubreed
veterán
Elég sok lesz benne, nagyon jó sorozat.
-
basaharc502
aktív tag
Nagy hiányosságot kezdtünk el bepótolni...Dexter
Sosem vitt rá a lélek, hogy elkezdjem, de most, hogy újra felélesztették, mondom adok neki egy esélyt. Első évad lement és már mentünk is a másodikra. Gondolom lesz itt még nem egy csavar a történetben...
-
k-adi
nagyúr
A nagy pénzrablás
Money heist
La casa de papel
season 5 finale 10A stílus, csavarok, stb. mind konstans az évad során, bármennyire is sokan kritizálják a sorozatot, azért az epizód végét mindig jól vágják és nézeti magát. Az egyetlen negatívum az maga a finale, kiszámítható és emiatt gyenge.
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen ekkora incidens utánsenki, semmilyen külső bizottság, nem vizsgálja be az aranyat csak az adott ország (ugye pont ilyen eset miatt is..) és simán elhiszik, hogy az igazit kapták vissza... ez azért a valóságban nem így lenne szerintem, ahogy sok minden más is, de ez biztos -
laracroft
aktív tag
Ó gyerekek szégyellem de csak most végeztünk a Broen/Bridge 4. évadával... Ez nagyon de nagyon jó sorozat volt. Aki még nem látta az tényleg pótolja. Ja és a Broadchurch is... És a Luther is...
-
Mik76
senior tag
válasz RetepNyaraB #59367 üzenetére
A konyveket nem olvastam., de az apple-nel levo fo producer izlese mar kezd idegesiteni.
-
grizlisandor
veterán
válasz woodworm #59360 üzenetére
Ha bepótoltam a 3 részt, visszatérünk rá.
Jah, hogy innen vehették az ötleteket.(#59362) Pitterix:
Várom mikor indul be, de semmi meglepő nincs eddig a sorozatban. Ilyen semmilyen az egész. Más:
Invázió finishEz valami
vicc volt. Amilyen potenciál lenne a sorozatba és amit kihoztak belőle, én komolyan azért drukkolok, hogy kaszálják el a sorozatot. -
Pitterix
őstag
Hawkeye 104.:
Ez a rész picit gyengébb volt.
De végre előkerült a szöszi gyilkológép. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
radi8tor
MODERÁTOR
Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts
azért ide tettem, mert TV special de csak 1 részes.Január 1.
⭐ Stella
-
woodworm
veterán
válasz grizlisandor #59359 üzenetére
Szerintem sokat tisztul a 6. rész végére és újabb kérdések is felmerülnek. Bár ugye aki olvasta a regényeket nehéz ezt megítélni, mert az apró jeleket is felismeri, hogy milyen szálat vezetnek fel vele, a friss nézőknek ez utólag fog leesni. Az összeollózott hatást adom, de ennek két oka is van. Induláskor Jordan is kereste a saját útját, pl. a kezdeti helyszín és a baljós történések nagyon a GYU-ra hajaz. Viszont a történet majd' 30 éves és szinte utoljára van megfilmesítve a nagyobb fantasy eposzok közül és a későbbi sztorik innen is meríthettek. Ha a fiatalok egyedi ereje kibontakozik és útjaik elválnak egymástól sokkal egyedibbé válik a sztori. Hogy ebből a készítők mit, hogyan valósítanak meg és ebben az évadban meddig jutnak el, az kérdés. -
grizlisandor
veterán
válasz woodworm #59355 üzenetére
Tudom, hogy ez is valami adaptáció, amit nem ismerek.
Nekem 3. rész végénaz egész történet összeollózottnak tűnik, mintha mindenhonnan vették volna a jó ötleteket, de így egészében nekem nem kerek, van még 3 részem hátra, hátha tisztul a dolog. előkerül az 5. lehetséges újjászületett sárkány akármi, eddig végig 4-ről volt szó. -
S e t h
nagyúr
Elképesztő kedvenccé nőtte ki magát nálam a Lost in space, mondhatni elhalványul mellette a jelenlegi összes sci-fi sorozat.
Itt nincs folyamatos picsogás, sirdogálás eltérő genderek nyomulása mellett, szintén hiányzik a humán frakciók közti konfliktusok csillagközi térbe emelése.A Lost in space az ismeretlen térből fakadó veszélyt és az emberi összefogást helyezi fókuszba, amely képes legyűrni minden akadályt.
Gyermeki rajongással nézem, ahogyan egy maroknyi ember próbál kirajzani az űrbe és sosem látott fenyegetésekkel találják magukat szembe epizódról-epizódra és amikor azt hinnéd nincs több remény, akkor is találnak megoldást és teszik mindezt családi fogyasztásra alkalmas módon.A sorozat nem nélkülözi a humort ( Ignacio Serricchio csaknem minden megnyilvánulásán röhögök), a cselszövést(Parker Posey szinte utálatot képes kiváltani az intrikus alakításával), egyetlen epizód nem ment úgy le, hogy gyengébbnek tartottam volna a többinél, mert ott volt a veszély mindig és még akkor is képes voltál izgulni a maréknyi csapatért, ha tudtad, valószínűleg meg fogják úszni, ráadásul kivétel nélkül mindenki.
Négy rész után lassan közelít az évad vége, szomorúan fogok tőlük búcsúzni.________________________________________________________________________________________
A halottak nyugalmát csak indokolt esetben lehet megzavarni és sokan felülve a nosztalgia vonatra gondolták azt, hogy Dexter exhumálása képes lesz tartalmas szórakoztatásra.
A sorozatgyilkos véranalizátor oximoron szenzációsan működő ötlet volt, de a siker miatt berendelt n+1 évadban látott ugyanazon cselekménysor az idővel unalomba fulladt és a sorozatok történetének egyik legrosszabb lezárása egyesek szerint új befejezésért kiáltott, de hogy ezért megkapjuk újra azt, ami x évvel ezelőtt is ásításra kényszerített?
5 epizód után sem látok sok potenciált benne, kiszámítható befejezéssel közeledik a végleges búcsú.
_________________________________________________________________________________________
Szintén a befejező évadját élvezhetjük a Gomorrának, ami nálam a szervezett bűnözést bemutató sorozatok egyik ékköve. Bármennyire is élvezem az évadot, viszont ott a tüske a köröm alatt, amit a negyedik évadot az ötödikkel összekötő egész estés film okozott.
A korai évadokban még hiteles tudott lenni a hierarchia alján lévő bandatagok élete, de később, főleg a film, majd az ötödik évad már egy elhízott, ruháiba alig férő, vezetőkké avanzsálódott réteg erőltetett mimikáin keresztül uralkodó képét próbálta bemutatni, mondjuk úgy több kevesebb sikerrel.
Ez a sorozat is eljutott az izzadságszagú erőlködés szintjére és bár érthető a koncepció, amit a filmmel kíséreltek meg a készítők, de talán jobb lett volna hagyni nyugodni azt, ami már egyszer elment.Ezzel együtt is a jelenleg nézett sorozataim csúcsán foglal helyet, ebből mindig tudnék nézni még egy részt, na még egyet. Ebből a szempontból külön öröm a hetente kijövő két epizód, de sajnos már itt is vágjuk a centit.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
woodworm
veterán
válasz grizlisandor #59353 üzenetére
A WoT történettel mi a gond?
-
Ellia
addikt
válasz nubreed #59346 üzenetére
Szerintem egyértelmű mért van benne - csak az a baj, hogy véleményem szerint nem hat semennyire természetesnek az egész (akkor fel se hoznám témának), csak egy beleerőszakolt dolognak.
Meg magával a Star Trek-el feltűnt, hogy mennyire eltértek már a „Eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett” alapgondolattól :/
-
grizlisandor
veterán
The Wheel of Time 1x01-03
Képi világ nagyon rendben van, történet
.nekem sántít kicsit The Expanse S06E01
Várom a folytatást, mert ez eddig kevés.
-
NC-17
csendes tag
Yellowjackets első három rész
Elég jó kezdése volt, lekötötte a figyelem, a vágások, zenék, profi munka ez nem kérdés.
Viszont valamit hiányolok belőle, úgy érzem, hogy több lehetne és talán próbál is több lenni mint ami és remélem a folytatásban ezt megtalálják. -
Mik76
senior tag
Invasion ep10
Haat.. Felemas erzeseim vannak. Voltak nagyon jo dolgok ebben a sorozatban, de sok butasag is. Mint azt lehetett tudni a berendelt masodik szeria alapjan, lezaras nuku. Annyira viszont nem sikerult jol az elso hogy most olyan baromira varjam. A cliffhangerek meg a vegen enyhen facepalm kategoria egytol egyig.
5/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Farkassacred #59324 üzenetére
Kérlek mondd el az anime zsánerben melyik alkotást találod jelentősen jobbnak és miért?
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nubreed
veterán
Én is pont így vagyok. Főleg a kpop gyerek, akiről először el sem tudtam dönteni, hogy fiú vagy lány (mármint biológiai értelemben). Rohadtul rühellem megmondom őszintén, nem értem minek hagyták benne a sorozatban.
-
bobalazs
nagyúr
Ez az Expanse erősebben szokott kezdeni nem? Mert ez szerintem gyenge kezdés volt.
-
bobalazs
nagyúr
Igazából nem bánnám ha minden egyes rész független lenne, nem ilyen összefüggő.
Mert a cselekmény most is csak el volt terelve, mondhatni filler rész volt ez is.Wheel of Time
viszont jól halad, minden részben kiderül valami új, ésjéé volt meleg szál is...
Ezek az olcsó special effects is nekem bejön. Szívem szerint ezt is darálnám. -
Komplikato
veterán
-
Ribi
nagyúr
Pedig igen sok sorozatnál jobb volt amit nem kaszáltak el.
Mint a sztártrek, ami csak azért megy mert lgbtq meg woke szutymák az egész és mert 10 percet sírnak minden részben. Minden részben ahol összeülnek a vezetők egy full nőgyüli megy.
Vagy batwuman, ami csak szimplán szánalmas.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz Komplikato #59321 üzenetére
na megmondtam előre hogy ez 1 évados sori!
az is lett
talán jobb is így.. -
törölt tag
válasz headhunter86 #59333 üzenetére
Hát pedig a trailerek pont azt ígérték amit kaptunk. Nem tudom miért számíottak sokan másra
-
headhunter86
senior tag
Én megnéztem első részt a Cowboy Bebop-ból, elég gyorsan elrepült a játékidő.
Sokáig halogattam hogy elkezdjem-e, de végül nem olyan rossz, mint aminek mondják. Sőt...
Szerintem egy-két jelenetet leszámítva sokszor tök jó a CGI.
Néha jók ezek a könnyed sorozatok és annyira nem gagyi, mint általában az a sorozat ami már tényleg gagyi. Csak itt nagyobb volt a hype és ezért nagyok lehettek az elvárások is. De mivel részemről nem volt túl nagy elvárás és anime-t se ismerem, simán csak jól szórakozom rajta.Ezt viszont kérlek ne rontsátok el!
Halo TV Series - Official Trailer | Game Awards 2021[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz PhilBrick #59331 üzenetére
Ez természetesen így van. Legjobb példa a Battlestar Galactica, ahol a díszlet sok helyen eléggé "lo-fi" de ettől nekem még mai napig a kedvenc sci-fi drámám, semmi sem tudta letaszítani a trónjáról.
-
nubreed
veterán
-
tag
válasz nubreed #59327 üzenetére
Ízlések és pofonok. Pont annyira gagyi amennyire az akar lenni, és ehhez a világhoz, karakterekhez, mást nehezen is tudnék most elképzelni élőszereplősben.
Igaz, kicsit nehezen indult be, de a 3.-5. résztől én teljesen megszerettem a karaktereket, a sorozat stílusát. Frissen vagyok túl az anime második megnézésén, én személy szerint örömmel fogadtam a karakterek megcsavarását, kicsit személyesebb háttér kidolgozását (kivéve Vicious-ét.. bár a múltas visszaemlékezős részben még ő is működött).
Még nem értem ugyan a végére, így még nem tudom mennyire fog hiányozni a folytatás, de jelenleg meglepően jól elvagyok vele.[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
nubreed
veterán
Kaszálták? Nem csodálkozom. Bele se kezdtem de nem is fogok, nekem már a trailerek és előzetesek alapján is rettentően gagyiknak tünt. A főszereplő gyereknek meg valami rettentően béna volt az arcjátéka.
-
gyuromoj
veterán
válasz grizlisandor #59323 üzenetére
3. részben szerepelt, egy kis ideig ő volt Daniel San mestere.
-
addikt
válasz grizlisandor #59323 üzenetére
Nem tudom én se, csak az első filmet láttam többször anno. A második részt bár megnéztem, de mély nyomot nem hagyott.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Farkassacred
őstag
A vicc az, hogy pedig az eredeti se volt jobb. Az emlékek bizony szépíthetnek. Bírtam egyébként az animét meg a sorozatot is, de az fellegekbe egyiktől se szálljunk.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Komplikato
veterán
Cowboy Bebop - RIP
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
gyuromoj
veterán
-
Maxxy10
addikt
Halo 2. évad berendelve.
Brassic 4. évad berendelve.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Lement ma a Vigil összes része egymás után. Remek kiss sorozatot dobtak össze. Esetleg tud valaki hasonlót?
-
paatrick
őstag
válasz Maxxy10 #59275 üzenetére
Atyaég ez a Fear the walking dead még mindig megy?
Emlékszem anno mekkora reményekkel vártam hogy a sorozat a kitörésre fog fókuszálni, erre az első évad végén már copy-paste walking dead volt talán a 2. évadot már el se kezdtem ezért.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bobalazs
nagyúr
Elég "állatvilágos" volt az utóbbi Yellowstone rész. Így működik az állatvilágba is. (bikák harcolnak kb)
A megbízója is kiderült, Jamie utólagos reakcióján meglepődtem.merényletek -
nitro16
senior tag
válasz nubreed #59307 üzenetére
Goliath 1-2 évad egész jó, majd szépen esik is a színvonal. Alapból az egész sorozat lassú, sok a tökölés és az időhuzás mert amúgy nem lett volna rossz csak fele ennyi részből is ki lehetett volna ezt hozni úgy, hogy végig fenntartja a néző figyelmét. Ha újra meg kellene néznem nem nézném meg.
Startup: Ez is csak közepes sorozat. Igazából semmi kiemelkedő nincs benne. Én akkor néztem meg amikor uborka szezon volt és nagyon nem volt mint nézni. Ha a kettő közül kellene választani mit nézzek akkor inkább ezt nézném.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Goliath, Startup.
Ezek egészen jóra értékelt sorozatok, nézi/nézte esetleg valaki itt őket? Milyennek találjátok?
-
Időbevándorlók / Beforeigners S02E02
Ha már mindkét rész fent van HBO Go-n, lezavartam ezt is. Kicsit a rész eleje lapos volt, a szürreál megmaradt (azt hiszem, elég befogadónak kell lenni ehhez, nem is tudtam hogy értékelem az eféle vonalat, a jelenet egészen hatalmas volt"Szent Olaf nem ad elsőbbséget senkinek" Jó pont hogy
, aztán a végére elkezdtek záporozni a WAT WAT WAT pillanatok, és a vége, az így simán libabőrös MIAF....gyorsan feloldották az előző rész cliffhangerét Ha ezt minden rész végére így folytatják, agyvérzést fogok kapni az évadzáróig. 5/5, 10/10.
3. rész aligvárós.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
titán
Peremvidék Sorjonen / Bordertown tippet köszönöm szépen mindenkinek, nagyon tetszett!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest