Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Elkezdtem újra a Star Trek Enterprise-t hirtelen felindulásból, és iszonyat nagy élmény, baromi jól öregedett ez a sorozat. Minden szempontból megtalálták azt a sweet spotot, ami miatt jó egy ST sorozat, de mégis teljesen más feeling, mint az időrendben korábbiak, de sztoriban későbbiek. Jók a témák az epizódok jelentős részében, az átívelő szálakat is okosan adagolják, nagyon jók a karakterek (unpopular opinion #1: T'Pol a legjobb vulcan karakter minden ST sorozatot figyelembe véve), mindenkinek vannak olyan nüanszai, amire lehet építeni interakciókat.
Archer pedig... hát én nem emlékeztem rá, hogy ennyire sokrétű, sokszor szélsőséges karakter lett volna (unpopular opinion #2: ha ő is kapott volna 7 évadot, meg pár mozifilmet, lehet őt tartanák a legjobb ST kapitánynak). Scott Bakula baromi jó a szerepben, tényleg megvan az az érzés, hogy minden döntést többször meg kell gondolnia, mert ő az első a galaxis azon pontján, nincsenek korábbi tapasztalatok, elsődleges irányelv, semmi, csak ő meg a legénység.Az meg külön öröm, hogy a harmadik évadban vele is meg merték lépni ezt a mindenre elszánt, már-már kegyetlenné változást, habozás nélkül megkínzott foglyokat, vagy kvázi öngyilkosságba parancsolta Trip klónját.
Nagyon kellemes meglepetés, szerintem a premierje óta nem néztem egy részt se belőle, de most nagyon bevonzott, ég és föld a különbség a Discovery-hez képest.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
válasz grizlisandor #56861 üzenetére
Nekem is olyan kis semmilyen volt.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Akkor már értem miért nem élőben jelent meg James Michael Tyler a Friends: Reunion-ban
Prosztatarákban szenved a Jóbarátok Günthereként megismert James Michael Tyler (444.hu)
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
paatrick
őstag
válasz Laraxior #56887 üzenetére
Sorozatokat én se néztem eddig, ebből is még megnézem a 3. részt hogy merre viszik de lehet utána hagyom is.
#56888 oriic
Igen ott a fő tornyon volt 3 nagy fej. De akkor mindegy.Nekem Loki filmek alatt felépített karaktere is elég, ez most olyan szájbarágós.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt is sok hasznos dolgot szedtek össze Lokiról: Full spoileres elemzés, aki még nem látta a 2. részt az NE KATTINTSON!
⭐ Stella
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz paatrick #56886 üzenetére
"Ha valaki jobban benne van a témában (mondjuk minden Marvel filmet láttam) akkor ezek a gyíkszobrok ugyanazok mint Thor 3-ban lévő óriásfejek? Vagy láttuk már valahol?"
Óriásfejek? Mármint amik az épületen kívül voltak? Nem ugyanazok, és nem láttuk még őket sehol.
"Se a karakterhez nem adott, se az eddig megismert történethez."
Pedig de.
Egy részről láthattuk, hogy Loki is érző lény, főleg amikor az anyja haláláról volt szó (hogy szerepe volt benne), vagy amikor Asgard pusztulásáról volt szó. De ott van az a rész, amikor megnyílik, hogy miért olyan a természete amilyen. "Nem szeretek másokat bántani. Én. Nem élvezem.
Azért csinálom, csináltam,
mert muszáj volt.
Mert része az illúziónak.
A kegyetlen, részletgazdag átverésnek,
amivel a gyengék félelmet kelthetnek.
Elkeseredett hatalmi játszma."Csak ez a két dolog már több mint amit az filmegkben megtudtunk róla szerintem. Kvázi hívhatjuk ezt karakterfejlődésnek, és még csak két rész ment le. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
paatrick
őstag
Loki E1-2
Komolyan imdb 9,1? Embereknek annyira nincs közük a sorozat közbeni értékeléshez hogy tök felesleges engedni nekik.
Számomra még semmi érdekes nem történt benne. Se a karakterhez nem adott, se az eddig megismert történethez.
Ha valaki jobban benne van a témában (mondjuk minden Marvel filmet láttam) akkor ezek a gyíkszobrok ugyanazok mint Thor 3-ban lévő óriásfejek? Vagy láttuk már valahol?6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
nubreed
veterán
válasz Maxxy10 #56883 üzenetére
Köszi, akkor lehet belekezdek, a Mayans MC -t még nem kezdtem el, de itt a topicban van azzal kapcsolatban jópár negatív hsz, pedig a trailerei alapján tetszetős, szóval lehet inkább a Bosch -t kéne. Nekem most még a Power van terítéken, utána kéne valami.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Mik76
senior tag
Tetszett ez a Morning Show.
Letezo problema, jol megkavarva, jol eloadva. Kivancsi vagyok mi lesz a folytatasban? Sok emberrel lehetett azonosulni, jol tettek hogy nem probaltak teljesen feketeen feheren bemutatni. Nem is lett volna erdekes.
A szineszek nagyot mentek, gyakorlatilag egytol egyig.
8.5/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
brownus
veterán
válasz woodworm #56875 üzenetére
ki lesz női karakter?? starbuck jó volt, imádtam
xy.zsolt, akkor nem kell nézni, ilyen egyszerű. 4x voltál ibizán , szuper. amúgy ebben az elb.szott országban, ahol olyan törvényeket fogadnak el amilyet, kell is a támogatás, köszi!
képzeld magad egy meleg férfi vagy nő bőrébe, akinek hazugságban kell élnie, sok esetben még a családja előtt is.
deviancia... -
nagyúr
válasz brownus #56872 üzenetére
Azért ne, mert nem volt fekete és nem volt transzvesztita. Azért harcolt, hogy legyen továbbra is rabszolgaság. Ezt akármilyen jó színész valaki, nem lehet egy feketének eljátszania semmilyen módon. Max egy nagyon kifacsart erőltetett humorú vígjátékban, de semmiképp sem egy drámában. Ez van, kár erőltetni, mert csak az ellenkezőjét éri el. Pl. én jobban örültem volna Neo szerepében Will Smith-nek (neki volt szánva, csak mást forgatott, és nem ért rá), mint Keanu Reeves-nek (bár ő sem volt rossz). Semmi bajom a feketékkel és semmilyen más néppel sem, de ahová nem való, oda nem való. Dzsingisz kánt se játssza már el Denzel Washington, ha lehet, mert rohadtul nem lesz hiteles...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
xy.zsolt
őstag
Pont az ilyen megjegyzések miatt is leszünk homofóbok.....milyen hibát keressek magamban? A való életben esélyem sincs tapasztalni annyi devianciát mint amennyit a sorozatokban és minden más csatornán a pofámba tolnak. Persze, hogy sokkk lesz egy idő után. 4x voltam Ibizán, ha valahol hát ott úton útfélen tapasztaltam a másságot....el tudtam fogadni. De ez a szisztematikus tuszkolás már sok. Olyan ez mint minden más reklám a sportműsorok alatt....egy idő után már azért sem nyúlok ahhoz a termékhez a boltban, tiltakozni kezd az agyam. De sok sikert az érzékenyítéshez.
És sosem lesz elég az elfogadás....mindig többet várnak....a végén még térdre is kéne talán borulnunk!?[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
woodworm
veterán
Nem az a baj, hogy megjelenik, hanem a ripacs előadás. Egy lmbtq karakternek meg lehet jeleníteni a hétköznapját, amennyiben ez eltér a heteró közösségétől, akár részletesebben is. Akár a pride is mehet, de nem hiszem el, hogy ez utóbbi náluk a mérvadó egész évben és ezt folyamatosan az arcunkba kell tolni, hogy felfogjuk a létezésük. Lásd STD.
Mivel a megjegyzésemmel én indítottam a szálat egy kicsit magyaráznám a bizonyítványt.
Az Alapítvány kapcsán direkt nem olvasgattam fórumokat, csak a cast alapján esett le, hogy Asimov univerzumának alapkarakteréből és az Alapítvány egyik fontos alakjából nőt kreáltak. Ha erős női karaktert akartak volna, azt találnak az Alapítvány ciklusban. Nem tudom mi a céljuk, be is jöhet nekik, mint Starbuck karakter az új BSG-ben, de visszájára is fordulhat. -
nagyúr
Azért ez nem ilyen egyszerű. Azért mert elfogadom, hogy valaki más, ne kelljen már szeretnem, sőt rajonganom érte. Csinálja, ő dolga, de én, ha lehet, nem nézném.
Az sem baj, ha a valódi súlyának megfelelően megjelenik egy filmben/sorozatban, de mára már teljesen átestek a ló túloldalára, tényleg nincs olyan nézhető dolog, amiben ne lenne.
Ahol van helye, ott legyen, de azért egy Amerikai polgárháborús filmben ne egy fekete transzvesztita játssza már Lee tábornokot...Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
Maxxy10
addikt
Ted Lasso s02 Trailer: [link]
-
negyven2
veterán
Az Adult Swim kirakta a Rick and Morty 5. évadjának az első részét a YouTube csatornájára.
Rick and Morty Season 5 Premiere: Mort Dinner Rick Andre
Ráadásul így is
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
balazs025
senior tag
válasz Laraxior #56863 üzenetére
Szerintem az első két évad nagyon jó, a harmadik és a negyedik már nem annyira, vannak erős részek ezekben az évadokban is, de összességében talán kevésbé lettek jók. Az első évad egy kissé zavaros tud lenni, ha nem tudsz a történetről semmit (legalábbis én így éreztem), a másodikban már tisztázódnak azért a dolgok. Mindent figyelembe véve szerintem helytálló az imdb pontszám, és kb egy 8/10-es sorozat. Hozzáteszem a könyvet nem olvastam.
-
Laraxior
titán
The Man in the High Castle, Ember a fellegvárban-t látta valaki?
Érdemes elkezdeni?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz grizlisandor #56861 üzenetére
Innen még bármerre tarthat, viszont abban reménykedem, hogy
az egyre jobbnak tűnő Loki-Mobius haverkodás nem csak ennyi volt. Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
válasz bobalazs #56806 üzenetére
Time (2021) - season 1
BBC mindig meglep, anno a Bodyguard-al, most meg ezzel, mindkettő remek, mind színészileg, mind drámailag a helyén van. Annak ellenére, hogy csupán 3 rész (3*60p) néha kicsit leül még így is 1-2 töltelék jelenet miatt, de összességében véve ezektől a pár kis botlásoktól eltekintve jó, érdemes meglesni, főleg hogy alig pár rész. Kifejezetten tetszett, hogy próbálták realisztikusan ábrázolni a karaktert és nem csináltak belőle rambot az ottléte alatt, mint azt sok más börtön soriban történik a főkarakterrel... -
rétisün
veterán
válasz xy.zsolt #56855 üzenetére
kb. így vagyok én is, minél jobban tolják ezt az nagy lmbtq mókát, annál jobban rühellem, hogy most már minden filmben/sorozatban kell lenni valami szegény elnyomott megnemértett kisebbségnek.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
xy.zsolt
őstag
Eddig nem voltam az, de annyi érzékenyítés van minden újabb sorozatban, hogy egyre inkább leszek homofóbb és egyre többször kell görgetem a devianciát népszerűsítő részeket. Szerintem mások is vannak ezzel így.....szvsz öngólt lőnek a sorozatkészítők és akik még megkövetelik.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
nitro16
senior tag
Most akadtam rá az Invasion [link] apple új sci-fi sorozatának előzetesére. Trailer alapján jónak néz ki, majd október végén kiderül milyen lesz.
-
Maxxy10
addikt
válasz #20749568 #56845 üzenetére
Én meg a második évad elején elengedtem a sorozatot. Változott valamit a harmadik évadra vagy megmaradt az a bugyuta
szörny dolog azzal a fekete hajú sráccal aki ha jól emlékszem egy főnix?!
The originals annó szerettem kétszer is végig néztem reménykedve vártam ezt a spinoffot de elég nagyot csalódtam. Viszont ha a fentebb említett dolgokat elengedték akkor szívesen vissza térnèk. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Semi-Detached.
Kaszát kapott a Dad, Stop Embarassing Me! -
Maxxy10
addikt
Ackley Bridge 5. évad berendelve.
Pennyworth 3. évad berendelve.
Panic 2. évad berendelve.
-
Mik76
senior tag
válasz VágniValó #56838 üzenetére
+nitro16
Koszi az ajanlasokat, lecsekkoljuk!
Aweriot
Teny es valo hogy ami a designt illeti, nagyon patent dolgokat adnak ki. Az en problemaim a ceggel minden mas teruletet erintenek amit itt nyilvan nem fogok kifejteni.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
fant0mi
őstag
válasz bagyulajuve #56776 üzenetére
You [link]
Egyetertek! Az elso evad nekem a legjobbak kozott van, a masodik is jo, ott az evad vege van felfele iveloben. Reszemrol johet a 3. evad. Ahogy nezem, lesz is. -
Mik76
senior tag
Ez a Morning Show negy resz utan szuper!
Ruhellem az almat meg az egesz mogotte allo marketing uthengert, de eddig a Ted Lassoval ez igy kettobol ketto remek sorozat.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Moodys.
-
bobalazs
nagyúr
válasz wolf88 #56832 üzenetére
Elkezdtük a 24-et pár hszel korábban említve volt, nekünk az kimaradt. Az első 10 rész nagyon jó volt aztán egyre több a rémes baki ami rontja az összképet, színvonalat. Még mindig nem rossz. De azért tudnék kapásból 5 szitut mondani ami nagyon gáz.
Mellette megy a THe Simpsons, mert miért ne, millio rész van, javát még nem láttam.
Star Trek Voyager is még megy, 30 rész van hátra. Van azért mit nézni.
Meg még a watchlisten is van egy tonna sori, meg amit nézek hétről hétre, pl. Loki, Mr. Inbetween. -
wolf88
aktív tag
Olvasgatni szoktam a fórumot,szedek innen ötleteket, de basszus, mindenki EB-meccseket néz velem együtt? Mióta tart a foci,azóta megcsappant a hsz-ek száma.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Grand Army.
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #56824 üzenetére
Már az első Mayans is nagyon-nagyon gyenge volt az alap Sons of Anarchy-hoz képest... Kaszáltam is 1 évad után.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Pitterix
őstag
The Flash: még mindig gyengusz.
SupiLoi:
elég hamar lezavarták a nagy harcot..... "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
Loki
2. rész
Meglepő módon nem sok minden történt benne, mégis hamar vége lett a résznek, nyilván a végén lévő jelenetek sokat dobtak rajta.
Megjelent Ő is, innentől úgy tűnik, hogy még nagyobb balhé keveredik az egészből. A helyszín listázásánál a végén felbukkantak korábbi MCU-s bolygók mint Hala, Titan, Ego, Asgard, de gondolom ezek csak easter-eggek semmi egyéb. Úgy tűnik, hogy Loki kezdi élvezi a helyét a TVA-nél, de nyilván valamit tervez. Egy részről nagyon akar találkozni a trióval, más részről a végén ki tudja miért is ment a csaj után. (Aki valszeg engedte, túl sokáig volt nyitva a kapu) [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nubreed
veterán
válasz grizlisandor #56824 üzenetére
Mayans S03
Hamarosan én is el fogom kezdeni. Kíváncsi leszek nagyon.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
grizlisandor
veterán
Invincible S01
Nagyon jó volt, Tini titán mese és The Boys keresztezés.
Mayans S03
Volt itt is minden az évadban, egy fokkal gyengébb évad volt, mint az előzők, de sok sorozat örülne, ha közelíteni tudna ehhez a színvonalhoz.
EZ szerelmi szála néha nagyon erőltett volt. Adelita story, eldobtam az agyam, Coco és a heroinfüggőség is durva volt. -
nubreed
veterán
Akit érdekel még rajtam kívül: most vasárnap indul a Yellowstone 4. évad. Már alig várom, elképesztő izgalmakkal ért véget a 3. Legjobb dráma sorozat ever.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Igen, rájöttem hogy hülyén fogalmaztam.
Az első évad nagyon jó volt, a második már kevésbé, viszont most a harmadik megint sokat hozott vissza, talán még lehetett volna picit több is, de így is elég érdekes lett.
Szerintem a 4. évad méltó lezárás lehetett volna ha már annyira kaszálni akarták.Janaboy
-
aktív tag
válasz Janaboy #56815 üzenetére
Mivel csak az 1. évad néhány részét láttam:
Kiderült mi okozta a rejtélyt? Janaboy: Köszi a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Manifest.
To The Lake 2. évad berendelve. -
Maxxy10
addikt
Girls5Eva 2. évad berendelve.
-
Maxxy10
addikt
The Morning Show S02 Szeptember 17. Teaser
-
Mik76
senior tag
Ez a Ted Lasso tenyleg nagyon jol sikeredett. Nejem nagy nehezen beadta a derekat hogy a gyors appletv regisztracio utan megnezzuk az elso reszt. A negyedik utan alltunk fel mert mar keso volt folytatni.
Nagyon jo ahogy a ket teljesen eltero vilag es viselkedes mod "osszecsap".
Szerintem max ket nap alatt be is fejezzuk.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
bobalazs
nagyúr
Time
Ennek jó az értékelése, Sean Bean benne a főszereplő. Lehet érdemes lenne nézni. -
nubreed
veterán
válasz xy.zsolt #56803 üzenetére
Hát kíváncsi leszek nagyon. Pont ma értem a 3. évad végére, amikor is
James -t letartóztatja Angie a klubban Greg meggyilkolásáért. Ott baszta ez a dolgot, hogy az ablakon maradt az ujjlenyomata. KÍváncsi leszek, hogy mászik ki ebből, ha egyáltalán... hiszen igaz, hogy betört Greg lakásába de ugye Mike ügynök ölte meg, viszont az ujjlenyomat miatt minden James ellen van. Remélem nem az lesz innentől kezdve 3 évadon keresztül, hogy a börtönben rohad és azt kell végig kísérnünk. A másik meg, hogy a fiáért váltságdíjat követel az a rohadék Kanan... szóval a ST Patrick családnál beütött a szarvihar rendesen. [ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sweet Tooth király volt.
Igazi családi kalandfilm. Vannak benne unalmas vívódások de gondolom azért tették bele, hogy mindenki tudjon valamivel azonosulni.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- GTA VI
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok