-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
-
Chosen
addikt
válasz nitro16 #39648 üzenetére
Hmm, köszi a magyarázatot! Így már tudom mit várhatok el a sorozattól.
S e t h:
Nekem ezek a felvillanások adtak elég reményt. nitro16 magyarázatával együtt már értem, hogy mire kell számítani és így másképp vágok majd neki a további részeknek.Nem is feltétlenül teljes happy endre gondoltam, de elhittem, hogy lehetséges a változás. Voltak olyan irányok, amiből úgy tűnt, hogy igen, most átbillenhet legálisba a business. Pl Caracara, ami úgy termelt, hogy a fegyvereket kiválthatta volna, csak leégett. [ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz nitro16 #39920 üzenetére
A The Alienist-et is kipörgettem múlthéten.
Nekem alapvetően tetszett, de volt benne egy-két olyan dolog, amihez nem tudom hogyan is lyukadtak ki, kicsit üresnek éreztem a sorozatot. Nem játszódik sok helyszínen, de a díszletekre véleményem szerint odafigyeltek, azok nagyon jók lettek.https://www.twitch.tv/csehla
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz nitro16 #41442 üzenetére
Én nézem, elég lassan alakul a story, de nekem tetszik.
Biztos nem véletlen, hogy a Mr Mercedes második évada egy napon van vele, de attól még vicces (Mindkettő Stephen King adaptáció)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
-
grizlisandor
veterán
válasz nitro16 #48163 üzenetére
Megrendelték(katt) a harmadik évadot. Kirúgták(katt) a showrunnert, szóval lesz valami változás, az irány meg majd kiderül.
-
vond
MODERÁTOR
válasz nitro16 #50434 üzenetére
Nem tudom, mikor láttad a sorozat elejét, mennyire emlékszel rá, de eleve
Na ne már.úgy küldte ki őket, hogy a földre lőjenek. Meg a sokat próbált bűnözők (akik már valószínűleg fegyvert is használtak) úgy mégis mire számítottak? Tényleg szólni kell nekik előre, hogy valószínűleg rájuk is lőni fognak, hiába csak a földet veszik célba? Ha csak ez lenne az egyetlen ilyen furaság, akkor jobb lenne a helyzet. De sajnos van még bőven.
Mindenesetre azért érdekel a sorozat. Beindulnak az események. Néha erőltetetten, de azért érdekesen folyik a story, viszont a nagy hype-ot én sem értem.
Ami nagyon tetszik, az a karaktereket megformáló színészek játéka, meg a kémia egyes emberek között. Nomeg
Tokio tökéletes popsija. [ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
gboszi
senior tag
válasz nitro16 #50655 üzenetére
Wow köszi hogy ezt írtad. Én kiszálltam pár rész után anno mikor ment. És igazából az zavart hogy az a fene nagy hype az hogy lehetett, mert brutál módon mindenki az egekbe... nekem nagyon lassu zavaros és vontatott volt, viszont nagyon sok (nagyon) mindenkinek meg bejött. Ettől szép ez.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
törölt tag
válasz nitro16 #50866 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy ez egy 20 éves sorozat. Anno ez volt az egyik úttörő sorozat világszerte, amelyik teljesen új megközelítést és megvalósítást alkalmazott, minőségben is ugrott felfelé az addig megszokott "Dallas" szintű sorik mellett. Az már más kérdés, hogy a vége milyen lett, vagy hogy most mennyire értékelik az emberek. Anno én majdnem végignéztem. A mostani tudásommal meg biztosan nem nézném meg.
De ha anno másképp alakul az életem, lehet leülök a tévé elé hetente és izgulok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nitro16 #50873 üzenetére
Egyébként csak úgy csendben megjegyzem, hogy volt vki, aki teljesen újravágta az egész sorozatot és időrendi sorrendben lehetett végignézni. Pontosabban a sorozat részeit újrarendezte így nem volt olyan feltűnő az ugrálás az időben.
De ez is már vagy 8-10 éve volt, nem tudom elérhető-e így vagy legalább a sorrend lista.
Ha érdekel a sori, akkor nézz csak pár részt hetente, ne daráld és akkor lehet úgy jobb lesz, de ez csak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest