- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Halogattam eddig, de csak belevágtam az Expanse S05-be. Nekem elég gáz volt az eddigi négy, de ha már végignyavajogtam és forgattam a szemeim, akkor legyen meg, oké.
És basszus, szintet lépett a sorozat, igazán meg vagyok lepve!
Voltak _majdnem_ teljes részek, ahol egyszer sem húztam el a szám, hogy anyám de gáz 😂 Igazából végre bejött a dráma az amatőr kamu helyére és az utolsó két rész, megkockáztatom, kifejezetten epik lett. Várom a lezáró évadot 🙂
Persze vannak rémes színészek továbbra is (kezdjük szegény Holdennel, ő nekem kb. Hayden Christensen-i mélypont, bár egyébként tényleg kedves arc, ügyesen ki van gyúrva és szőrtelenítve gondosan), főleg a kis mellékszereplők iszonyú amatőrök bírnak lenni. Naomi se egy Greta Garbo, dea több részen átívelő kis magánszáma a robbanni készülő hajóban
teljesen rendben volt.
A rendezés az fényévekkel jobb, mint eddig. Nagyjából elmúltak a kompletten izzadságszagú jelenetek/részek, dramaturgiailag rá sem lehet ismerni. Avarasala kancellár asszony ripacskodását is meglepően sikerült visszafogni, alig ismertem rá.
Két kis spoiler(?) ugrott be máról, az utsó két részről. A 9. végénmikor Amos kinéz a hajóablakon, háttérben a Földdel és aztán kintről mutatják, ahogy tükröződik a Föld kontúrja az ő elmosódott arcával az ablakban. Na az egy filmplakát szintű beállítás.
A másik a 10. kétharmadánál, 37:55 egész pontosan, ahogy Amos mögöttegy jelentéktelen töltő képsorban elsétál egy meleg pár pár méterrel hátrébb a folyosón.Teljesen felesleges és értelmetlen, viszont explicit. Akár valami kameó is lehetett, mittomén a rendező és pasija, annyira nonszensz.
Kiköptem a borom, többször vissza kellett tekernem
Viszonylagos respect azért is, hogy a kötelező kvótákat és PC-t nem nyomták értelmetlenül az arcomba, vagy legalább is nem zavaróan.Kivéve a fentebbi kis jelenet pl Na még egy észrevétel (minek írok ennyit egy kis soriról, fene érti).
Egész sok, fizikailag konzekvensen helyesen ábrázolt dologgal találkozunk, ugyanakkor olyan hülyeségek, mint a hangot adó hajtómű, meg süvítő torpedók az űrben (értem, így hangulatosabb, de azért, na...), vagy az abszolút kedvencem, a vákuumban és abszolút nullában szörfölgetés űrruha nélkül. Kilógó fejjel, meg kézzel.Meg a megható jelenetek a zsilipkapun kilépésről kivégzések, pl.
Ez a sikítva röhögés kategória és full vállalhatatlan 5 évadon át. Legalább ne terjesztenék a hülyeséget, terem az minden bokorban magától"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Maxxy10
addikt
Ted Lasso S2 Július 23
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Janaboy #55843 üzenetére
Buh ez végül is egy X women, kamu
steampunk-szerűviktoriánus Londonba dugva, de azt is ahogy Pistike elképzeli. Mindenféle ötletből vagdalkozva, egység látszatát is elkerülve. Kifejezetten fárasztó baromság. Nekem."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Maxxy10
addikt
Ginny & Georgia 2. évad berendelve.
-
őstag
válasz OgreImre #55883 üzenetére
Nekem anno amik megfogtak azok kosztümök voltak tudom hülyén hangzik de annyira átjött hogy itt tényleg mindent vele raknak amit tudnak . Egy minőségbeli ugrás volt . Persze utána jöttek a karakterek párbeszédek amik jók voltak.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Maxxy10
addikt
Dota: Dragon’s Blood 2. évad berendelve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt a hivatalos trailer, egyben bejelentették a 3. évadot is. \o/
LOVE DEATH + ROBOTS VOLUME 2 | Official Trailer | Netflix
- Május 14.Live-Die-Respawn
-
aktív tag
válasz lemmy9 #55882 üzenetére
Legálisan egyelőre csak Amazonon vagy iTunes-on tudod megvásárolni a felújított Babylon 5 sorozatot.
USA-ban idén januárban került fel az HBO Max kínálatába. (nálunk egyenlőre "csak" HBO GO van)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
OgreImre
senior tag
Elindult ma délután az HBO3-on a Trónok harca maraton
Áh, mekkora élmény volt 2012-ben amikor ledaráltam az első évadot, jófajta b@szós-kardozós..."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
lemmy9
őstag
Tudja valaki mikor lesz elérhető a Babylon 5 remaster? Nem igazán találtam infót.
Szerintem!
-
Ventur@
senior tag
válasz Janaboy #55843 üzenetére
Nekem csak véletlenül akadt meg a szemem ezen a bejegyzéseden, de mivel a scifi és az HBO szavak megfogtak, gondoltam rápróbálok az első részre .
Nem csalódtam....sőt, kifejezetten megfogott. Kicsit His dark materials hangulatot keltett az első rész és már itt betalálta nálam. Aztán pedig a szereplőgárdában két ismerős arc is volt. Pip Torrens (Preacher - Herr Starr), valamint Olivia Williams (The Counterparts - Emily Silk), így már mégjobban tetszett az első rész. Tovább fogom nézni, mert kiváncsi vagyok mi lesz a vége. Több olyan dolgott is felleltem benne, ami nagyon hasonló a His dark materils-hoz.
Zseniális!Ja és Maladie-t játszó színésznőről meg voltam győződve, hogy Aubrey Plaza (Legion - Lenny) játsza, erre most hogy utána néztem, lestem egy nagyot hogy nem. Ugyanis a színésznő neve Amy Manson. Pedig nagyon hasonlít a játéka Aubrey-éhez . Kösz az ajánlást !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
S e t h
nagyúr
Hat epizód után az Invincible szinte már hiányzik, nagy durranásra számítok a nyolcadik epizód végén.
Jó látni, hogy Homelander után ismét feltűnik egy pszichopátiás jegyekkel rendelkező "pozitív" szuperhős.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gyuromoj
veterán
Shameless S11
Frank a legenda.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Maxxy10
addikt
Sisyphus: [link]
Az első évad 16-as részes, én jelenleg a felénél tartok de valahogy nálam kimerült a sorozat, lehet később folytatom majd. Egyértelműen a Sci-Fi kategóriàba tartozik az időutazásos témája miatt de nagyon sok CGI-t ne várjon az ember a sorozattól. A főszereplő probléma megoldó képessége nagyon szépen kivan dolgozva de ezt már a legelső részben látni talán ezért is folytattam a sorozatot kicsit olyan Sherlock beütésű. Igazából nagyon jót nem tudnék írni a sorozatról de nagyon rosszat se... Nálam ez a sorozat 10/6
Vincenzo: [link]
Nagyok hosszú részekkel rendelkezik.. Csak az első rész másfél
órás volt.. Az első 20 perben azt hittem kapunk valami keményebb maffia stílusú sorozatot de aztán a rész közepén már azt hittem, hogy valami rosszabb vígjáték míg a a végénél újra sötétebb hangulatot vett fel a sorozat. Második részben első felénél szintén ezt a könnyedt hangulatot folytatta a sorozat így nálam kaszát kapott a Vincenzo. Szvsz kár érte, hogy ennyire el lett vicceskedve sorozat mert simán lehetett volna egy komolyabb hangvételű maffiás/ügyvédes sorozat amiből sokkal többet kilehet hozni. Persze ez későbbiekben még előfordulhat. Ha valaki megnézni majd írja meg, lehet akkor érdemes folytatni. 10/5The uncanny counter: [link]
Szellemirtók? Bleach anime? Kb ezekkel tudnál leírni ezt a fantasy sorozatot. 12. részig jutottam utána ezt a sorozatot is pihenni raktam. Harc jelenetek és a CGI teljesen rendben van de sajnos mégsem érzem elégnek, hogy most mindenkinek ezt ajánlanám mint kötelező sorozat. Színészek nem rosszak de nem is kiemelkedőek viszont magának a sorozatnak nem lehetett rossz a visszhangja mivel a Netflix berendelte a második évadját. Egy pilot részt szerintem mindenkinek megér. 10/6.5
The King: Eternal Monarch: [link]
Na ez a sorozat már dara volt. Hivatalos leírás: Egy mai koreai császár egytitokzatos kapun átlép egy párhuzamos világba, ahol megismerkedik egy belevaló nyomozóval.
Szvsz nagyon szépen kidolgozott sorozat. Már a sorozat elején látni, hogy nem éppen gyerekeknek készült ( bár Netflixen a korhatáros besorolása 15 de szerintem az elején lehetne vele vitatkozni bár utána már kezd beállni). A párhuzamos világ szépen kivan dolgozva ( noha a CGI néhol elég gyengének hat de szerencsére nincs jelentősége a sorozatra nézve. Ahogy haladunk előre az évadban annál jobban bonyolódik a történet és a két univerzum közötti történések. A végére már nagyon kellett figyelni, hogy ki hol, ki kicsoda stb. Természetesen a sorozat rendelkezik egy szerelmi szállal is ami szerintem szépen van adagolva így nem rontja a
sorozatot.
A sorozat végére a történetet befejezettnek lehet tekinteni így én nem várnék második évadot de mindenképpen ajánlom. 10/9It's okay to not be okay: [link]
Biztos vagyok benne, hogy kevés ember tudja megérteni a sorozatot ( S itt szívből remélem, hogy kevés topik társam rendelkezik brutális gyerekkorral) de azok akik megértik és át tudják érezni a történéseket es az okokat mi miatt történik azok hatalmas élményt kapnak. A két főszereplő közötti kapcsolat és érzelmek olyan feszültséget tudnak a nézőnek adni ami oda ragaszt a képernyő elé. Az egyik legjobb eleme a sorozatnak, hogy nem csak a két főszereplőre koncentrál hanem a
körülötte lévő mellékszereplőkre. Míg elég sok sorozat csinálja, hogy az első évad egy nagy pilot rész addig itt minden egyes résszel hatalmasakat lép előre a történetben és a karakter fejlődésben is. A sorozat közepén már ott voltam, hogy azonnal újra akarom kezdeni a sorozatot úgy, hogy nem is tudom mi lesz a vége.. Még aznap mikor befejeztem a sorozatot újra kezdtem és ugyan azt a élményt kapom tőle amit legelső alkalommal nyújtott. 2020-as sorozat de az idei évben biztos vagyok benne, hogy nekem a top 3 sorozatban benne lesz a For all mankind mellet.
A főszereplőnő kinézete meg csak hab a tortán [link] . Egyértelműen 10/10.Eddig ezt a 5 koreai Netflixes sorozatot kezdtem el ha újra megnéztem párat majd megint írok róluk.
-
k-adi
nagyúr
Godfather of Harlem s2e1 kint van
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #55870 üzenetére
Nekem a 30 perc alatt közli vele a hapi, majd Sam végiggondolja és mégis kapitány lesz dolog elég belemagyarázósnak tűnik. Pláne ha valaki nem olvasta a képregényt. majd utána már Sam is ezt a véleményt hangoztatja holott egész idáig kb zéró info volt erről a vonalról. [ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz #75376384 #55869 üzenetére
Nem volt belemagyarázva semmi. Szimpla tényként kezelik, hogy Amerika nem érett meg egy fekete Amerika Kapitányra, azért keverik bele a bőrszínt, mert fontos és ez maximálisan hihető, ismerve a társadalmuk jelenlegi helyzetét. Azért sem értem, miért probléma ez, mert a képregényekben is megjelent ugyanígy ugyanez a kérdéskör, csak adaptálták a jelenkor helyzetéhez. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #55842 üzenetére
Bár nem ott élek így átlátni se tudom, de pl magyarorszàgon is azért megy ez a rasszizmus/elfogadás mizéria, csak mas a célcsoport.
Igy nem vitatom el a téma fontosságát, azonban úgy gondolom rosszul fogják meg. Ne menjenek bele a fekete/fehér dolgokba egyszerűen csak legyen ő Amerika kapitány. Mondhatta volna azt is, hogy nem érezte magát megfelelőnek mert, mégis csak az előző elég magasra tette a lécet, de ne keverjék bele a bőrszínt ennyire látványosan a bőrszínt. Legalábbis ne így. Egyszerűen csak legyen Sam a következő.
Én általában azt látom, hogy az ilyen belemagyarázások csak kontraprduktivak lesznek, mert a sok seggfájós biztos jönni fog ezzel a “fekete/meleg/aktuális valami propaganda” dumával.
Vagyis “neveljenek” úgymond passzívan, ne hangsúlyozzák ki csak legyen az általuk felépített világban ez meg az elfogadott. -
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Maxxy10
addikt
Na szuper
Akkor ma vagy holnap összeszedem őket s mindegyikről írok pár sort. -
Maxxy10
addikt
Az elmúlt két hétben nagyon elkerültem Netflixen a koreai sorozatokban...Van egy kettő amit ilyen 10/10 10/9 értékelést kapna nálam. Van itt más is akit érdekel?
-
brownus
veterán
válasz fant0mi #55845 üzenetére
igen, a felszín alatt van mit "lehántani"
peaky blinders;
oo, 52 évesen, az a kib.szott rák :( rip polly
az ember azt hinné, hogy.... de nem. lásd boseman, 43!
mindenkinek meg van a saját küzdelme :( nem tudjuk mi megy odabent.. milyen áron[link] az igazi pengések, vannak arcok :)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag kiszivárgott a Love, Death + Robots S2 előzetese:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Miklós315
aktív tag
válasz Pitterix #55848 üzenetére
Én anno elkezdtem belevetni magam ezekbe a helyszínelős/nyomozós sorozatokba, de nem kötöttek le, aztán az NCIS előtt ottragadtam (szórakoztatóbb a többinél a már írtak miatt - valamit eltaláltak és működött).
A Bron/Broen nem jött be: túl hosszú annak, amit történetként mutatott (pedig minisori). A rendőrnő karaktere is inkább lehetőség volt, mint beváltott siker (néha működött - beszólásai, váratlan lelépései -, de sokszor csak önismétlő volt).
A másikat nem ismerem.
Az "északi műfaj" borongós mibenlétét nekem tökéletesen lefedi a svéd A tetovált lány, illetve még jól működött A bűnös."Szerintem."
-
Pitterix
őstag
válasz Miklós315 #55844 üzenetére
Régen sok hasonló sorozatot néztem, de ma már valahogy nem kötnek le.
Ha valami olyasmi lenne, mint volt A Híd--Bron/Broen, vagy a Trapped--Ófærð, na annak nagyon örülnék."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
Castlevania 4. (befejező) évad, május 13.-án érkezik Netflixre.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Miklós315
aktív tag
válasz Pitterix #55815 üzenetére
Én csípem a sorit. Szerintem ki tudott emelkedni a helyszínelős tömbből (egy időben).
Az első évad még nem igazán találta meg önmagát (olyan kezdő-botlábú, hangulatkereső), a másodiktól már hozta a sajátos karakterét (az NCIS alapsori szerintem inkább a csapattagok egymás közti viszonyán, csipkelődésin nyugszik, és a hangulaton, az aktuális bűnesetek és terrorizmus-átkötő szálak, stb. mellékvágányaival, illetve ebbe helyezve a csoprotdinamikát).
Viszont a 13. évad nálam a lezárást jelentette:
, és a 14. évad minőségében is olyan szintű esést jelentett (összesen két epizód tudott halványan visszautalni a korábbi szintre), mintha hirtelen mindenki elfelejtette volna, hogyan kellett ezt csinálni (az operatőr, a szövegkönyvíró, a rendező, a színészek, stb.). Botrányosan "suta-buta" lett.főbb régi karakterek elbúcsúztak Szóval az 1-13. évad ajánlott, ha egy laza, szórakoztató sorit néznél, amiben megkedveled és megszokod a csapatot, és miattuk ülsz le elé.
Nyomozó-sorozatnak ez is ugyanolyan felületes-gagyi limonádé, mint általában ezek a 40-45 perces tucatsablonok, de jobb a gárda."Szerintem."
-
Janaboy
Topikgazda
The Nevers
Új HBOs scifi, jól indult, meglatjuk hova fut ki
Janaboy
-
Bad Pritt
félisten
válasz #75376384 #55831 üzenetére
Captain America elsősorban nem egy katona, hanem egy szimbólum, poszterekkel, reklámokkal, folyamatos médiajelenléttel, ez volt a világháború alatt, mikor Steve Rogers hadi kötvényeket árult, ez látható a kiállításon és a modern időben ez volt John Walkerrel is. Isaiah Bradley egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, nem azért kapott szérumot és lett szuperkatona, hogy küzdjön és kirakatba rakják, hanem hogy küzdjön és kísérletezzenek rajta. Ne feledjük, ez abban a korszakban történt még, mikor a feketék nem ülhettek ugyanoda a buszon, mint a fehérek, nem aludhattak ugyanabban a hotelben, nem ehettek ugyanabban az étteremben (Green Book egy remek film a témában). They will never let a black man be Captainn America, and no self respecting black man would ever wanna be. Ez volt Isaiah konklúziója és itt sem az első mondatrész a lényeg, hanem a második. Az az ország képtelen kimozdulni a rendszerszintű rasszizmusból és individuális szinten sincs nagy előrelépés évtizedek óta, hiába törölték el a nyilvánvalóan feketék és egyéb kisebbségek ellen hozott törvényeket. Alig egy hete lőttek le egy 20 éves srácot és az a védelem, hogy a rendőr azt hitte, sokkoló van nála... Egyszerűen érezni az iróniát az egész helyzetben. De ha csak a kitalált szuperhősöket nézzük, volt három az MCU-ban összesen, abból kettő amerikai side kick, a harmadik egy afrikai ország királya, minden más emberi szereplő fehér. Ha fellapozod a Marvel wikit és megnézed Isaiah Bradley leírását, ez az első két mondat: Isaiah Bradley aka the Black Captain America was one of 300 African-American soldiers who were used as test subjects at Camp Cathcart as part of the Project Rebirth's attempt to recreate the Super Soldier Serum. Bradley, the only survivor, took on the mantle of Captain America and traveled to Europe to fight in the war. És ez egy 2003-as Marvel sztori. Szóval én úgy érzem a sorozat jól fogta meg a problémakört, még ha kicsit felszínesen is és láthatóan nem ez a lényeg az egész sztoriban, hisz egy fél rész alatt eljutottunk odáig, hogy Sam vállalja a pajzsot és a vele járó felelősséget. Nem tudom, hogy mennyire lesz kidomborítva még a továbbiakban a téma, de el kell fogadni, hogy egy fontos része a társadalmuknak és a lehető legtöbb platformon igyekeznek párbeszédet folytatni ezzel kapcsolatban. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #55828 üzenetére
volt egy bónusz jelenet a végén
nekem mondjuk annyira nem jött at a dolog bevallom. most Sam miert ne lehetne? egy hazáját szolgáló katona, aki hasonló felfogású, mint Steve volt anno, áldozatkész a celt szem elott tartja, de az elveihez hu es közben kepes hidegvérű maradni es nem megbosszulni mindent, ahogy az uj kapitány tette. ahogy az se jött be, hogy az öreg hapi eseteben rahuztak a "mert fekete" érvet, vagyis nagyon ezt sugallta a dolog, miközben nem derült ki, hogy a bőrszínnek volt e a köze a "ki hogy reagált a szerumra" dologhoz. vagy most mit kellett volna atlatni, hogy azért akartak eltünteti mert fekete? mik voltak az érvek mögötte? amúgy ez nekem tényleg eléggé ilyen semmilyen lett es roppant mód úgy tűnt, hogy Sam korábbi visszautasítását is ezzel indokoltak meg. amúgy az elején a pajzsot amikor húzták le a kapitány kezéről, elég erőteljesen IW érzés kapott el, csak ezúttal összejött a főhősöknek. a taska meg. ahogy telt az idő ereztem, hogy csak a végén fogja kinyitni, de hogy meg csak nem is mutattak mi van benne... [ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Money Heistből lesz 5. évad?
-
S e t h
nagyúr
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bad Pritt
félisten
Alapozás a finálé előtt.
Nekem tetszett maga az alap tematika és az a kérdéskör, hogy ki is lehet Amerika Kapitány, végre elkezdik, ha felszínesen is, de pedzegetni azt a témát, hogy mit is jelent az Amerika rész a névben. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Falcon and the Winter Soldier S1E5
Mi kezdés volt már ez, we coud have been a team, alatta végig a Civil War zenéjével. Brutál. [ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Castlevania. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
(És közben máris elkezdtek tervezni egy új sorozatot az univerzumban, új karakterekkel.)
-
gyuromoj
veterán
The Last of Us
Tommy (Joel tesója) - Diego LunaPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nubreed
veterán
válasz VágniValó #55818 üzenetére
Nekem tetszett a 3. évad is, és főleg, hogy a vége milyen izgalmas volt már. Most aztán tényleg nem lehet tudni, hogy
ki halt meg esetleg, ki élte túl a támadásokat és arra is kíváncsi leszek, hogy ki intézte őket. Jamie is benne van nálam a pakliban (rohadt kis labilis gennyláda) meg hát a cég aki fel akarja vásárolni fél Montanat... We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Nem tudom volt e már, de a Yellowstone 4. évad 2021 június 20 -án indul.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Mr. Inbetween. A már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
-
Maxxy10
addikt
Magnum PI 4. évad berendelve.
NCIS 19. évad berendelve.
Blue Bloods 12. évad berendelve.
Bull 6. évad berendelve.
SWAT 5. évad berendelve. -
Maxxy10
addikt
Warrior 3. évad berendelve. Az HBO Max veszi át a sorozatot.
-
őstag
válasz gyuromoj #55807 üzenetére
Majd vissza olvasom köszi a tippet ez miatt hogy mindig várok mindig lemaradok a nagy közös eseményekről legutóbb a Mandalorian 2 . évadával is így jártam .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz #75376384 #55802 üzenetére
Nekem is volt hogy évekig ki hagytam aztán megnéztem 2-3 évadot is egyben amióta ennyi sorozat van és megtehetem évekig úgy hagyok egy sorozatot és darálok. De most az odaátnak vége megütött kicsit hiányozni fog. (tudom mindig voltak vele bajok de akkor is )
-
wolf88
aktív tag
Még én is nézem a Supergirlt,dehogy mi volt a tavalyi évadban,azt nem tudom.Én csak a szép csajok miatt nézem,főleg Mellissa miatt.
-
őstag
Üdv a csapatnak .
Most fejeztem be a Supernatural 15 . szezonját legelső részt már néztem anno tvben hatalmas élmény volt ennyi éven keresztül nézni egy sorozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest